Γενική Συνέλευση [Τρίτη 22/01/08]

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
el_greco
Real Name: Νίκος Βέργος
Επικοινωνία:

Re: Γενική Συνέλευση [Τρίτη 22/01/08]

Δημοσίευση από el_greco »

Δε με ενοχλεί η αντίθετη άποψη. Αλλά δεν επιθυμώ προσωπικά σε καμία περίπτωση να μετατραπεί (και) αυτό το θέμα για τη Γενική Συνέλευση της ερχόμενης εβδομάδας σε μια αντιπαράθεση "Καλή ΕΔΡΑ" - "Κακοί όλοι οι άλλοι".

Ο ΣΤΕΙΑΚΟΣ μας εξήγησε όμορφα κι ωραία το τι έγινε στο ΔΣ σχετικά με τη Συνέλευση, οπότε δεν υπάρχει λόγος από εκεί και πέρα για δευτερολογίες και τριτολογίες στο ίδιο θέμα - μεγάλα παιδιά είμαστε και βγάζουμε συμπεράσματα.

Το να μονοπωλήσει η ΕΔΡΑ με πράξεις ή παραλείψεις άλλο ένα θέμα για Γενική Συνέλευση δεν ωφελεί κανέναν, αφού βλέπετε ότι προκαλούνται "επαγγελματίες αντιεδρίτες" για να σας πικάρουν...

Άβαταρ μέλους
nikosemfe

Δημοσίευση από nikosemfe »

Αμάν ρε παιδιά ΜΕ τους νυν και τους πρώην Εδρίτες.
(Χ) εστείτε both. Κάτι άκουσα ότι η Δαπ θα κατεβάσει πλαίσιο για κατάληψη γιατί ανέβασε τις τιμές του ο Βέρτης. Να είμαστε όλοι εκεί να κρατήσουμε ανοιχτή τη σχολή... Αφήστε μας ρε Δαπίτες ποθ νοιάζεστε και για τη σχολή
Άβαταρ μέλους
Qbric

Δημοσίευση από Qbric »

Προφανώς δεν το είδα, ίσως να το έκανα επίτηδες ποιός ξέρει ...
Προφανώς δεν είναι επιχείρημα αλλά προτροπή για τους Εδρίτες, καλό βάψιμο.
Οσο αφορά την παράταξη σας, τέτοια κλάψα ρε παίδες ούτε οι βάζελοι μετα το 4-0 :P
THIS IS SPARTA   γκε γκε??
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

επεστρεψα...

Δημοσίευση από O_Xamenos »

η ηττα ητανε βαρια... πικρα ρε φιλε γαμησετα... απο ποτε το φορουμ εγινε πρες κονφερανς της εδρας???
συνδικαλισμος των φορουμ δεν γινεται, ουτε συνδικαλισμος απο τηλεφωνα ή τραπεζακια!
ζητω τα παρεακια
ζητω οι παρεαρες
ζητω τα σουαρε
ζητω οι πορειες
ζητω οι καταληψεις
ζητω οι κοκκινοι
ζητω οι πρασινοι
ζητω οι πρασοκοκκινοι
ζητω και οι κοκκινοπρασινοι
οοοοοοοοοχι εγω δεν ειμαι απο αυτους
ειμαι απο τους αλλους
τζιγκερ θεε παρε την καε
οεοεοεοεοεοοεοεοεεοεοεο

ευχαριστω για την ανοχη

ΥΓ. Εικόνα
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
el_greco
Επικοινωνία:

ManOzzY έγραψε:
el_greco έγραψε:Honestly, φτιάξτε πάλι το site σας να πηγαίνετε να τα λέτε εκεί αυτά... :D

Honestly, απογοητεύτηκα, πολύ! Και από ένα άτομο που έτρεφα σεβασμό.
Τόσο πολύ σε ενοχλεί και η αντίθετη άποψη;
Αν και νόμιζα ότι απάντησα, κάτι έγινε και δεν περάστηκε το ποστ μου... ας είναι, ξαναποστάρω.

Δε με ενοχλεί καθόλου η αντίθετη άποψη. Για την ακρίβεια για να υπάρχει "αντίθετη" άποψη, πρώτα πρέπει εγώ προσωπικά να έχω εκφράσει τη δικιά μου, κάτι το οποίο δεν έχω κάνει στη συγκεκριμένη συζήτηση. Εκεί που εξέφρασα την - έντονη- διαφωνία μου, είναι ότι τόσες μέρες πριν τη Γενική Συνέλευση, αυτό το thread έχει εκφυλιστεί σε (άλλη) μια κονταρομαχία μεταξύ της "καλής έδρας" και των "κακών άλλων", το οποίο προσωπικά δε με ενδιαφέρει, αλλά δημιουργεί εντυπώσεις.

Πιστεύω ότι έξυπνα παιδιά είμαστε όλοι, και ότι το αρχικό ποστ του ΣΤΕΙΑΚΟΣ κάλυψε και με το παραπάνω κάθε απορία που μπορεί να είχαμε σχετικά με το τι διεμείφθη στο ΔΣ. Από εκεί και πέρα δευτερολογίες και τριτολογίες από άλλα "ενοχλημένα" μέλη της έδρας δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στο διάλογο, παρά σκαλίζουν πάθη και "τσιγκλάνε" τους διαφωνούντες να αντιδικήσουν μαζί σας. Αυτό σίγουρα δεν προσφέρει τίποτα και σε κανέναν, σίγουρα όχι σε ένα site όπως το semfe.gr που δεν δρα συνειδητά ως γραφείο τύπου καμιάς παράταξης.

Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, όταν όμως πλασάρονται με τρόπο που σέβεται τη νοημοσύνη των αναγνωστών. Η πλύση εγκεφάλου δεν τη σέβεται.

Σε ένα αμιγώς παραταξιακό site, ο καθένας έχει το δικαίωμα να πλατειάζει όσο νομίζει για να παρουσιάσει τη θέση της παράταξης κατά το δοκούν, και είναι θεμιτό (αν όχι και απαραίτητο) να υπάρχει επαγρύπνηση και άμεση απάντηση σε κάθε ενδιαφερόμενο, καλόβολο ή μη. Εδώ γίνεται κουραστικό, και σίγουρα οδηγεί και σε "πονηρές" σκέψεις σαν αυτές που εξέφρασε ο χαμένος (αν είμαστε δηλαδή το προσωρινό πρες-ρουμ της έδρας).

Τέλος, επειδή το σχόλιο που έκανες ήταν επί προσωπικού, δεν πειράζει: καλή καρδιά. Ο (αλληλο)σεβασμός είναι κάτι που εμπνέεται, και μάλλον αν κλονίζεται μέχρι καταρρεύσεως από ένα ποστ με το ύφος και την ουσία του οποίου διαφωνείς, σημαίνει ότι δεν ήταν και ποτέ εδραιωμένος...

Συγνώμη από όλους για τη σειρά των :offtopic:

Άβαταρ μέλους
ΣΤΕΙΑΚΟΣ
Real Name: miltiades Chasapladakis
Facebook ID: 1547020261
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΣΤΕΙΑΚΟΣ »

noir έγραψε:Οπως το βλεπω εγω δε παιζει κανα φοβερο προβλημα. Το μονο θεμα που τιθεται ειναι να ξεκουνησουμε και να υπαρχει συμμετοχη στην κινητοποιηση/δραση... Για την οποια θα παρακολουσα να ενημερωσει καποιος λιγο παραπανω.
Σήμερα έχει συνέλευση τμήματος στις 10 : 30 στην αίθουσα σεμιναρίων όπου και θα συζητηθεί και το συγκεκριμένο θέμα όπως και η ημέρα της κινητοποίησης. Η Ακριβής ώρα της κινητοποίησης και γενικότερα ο τρόπος δράσης και η οργάνωση θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες. Μόλις έχουμε νέα μείνε ήσυχος θα ενημερώσουμε.
el_greco έγραψε:Δε με ενοχλεί καθόλου η αντίθετη άποψη. Για την ακρίβεια για να υπάρχει "αντίθετη" άποψη, πρώτα πρέπει εγώ προσωπικά να έχω εκφράσει τη δικιά μου, κάτι το οποίο δεν έχω κάνει στη συγκεκριμένη συζήτηση. Εκεί που εξέφρασα την - έντονη- διαφωνία μου, είναι ότι τόσες μέρες πριν τη Γενική Συνέλευση, αυτό το thread έχει εκφυλιστεί σε (άλλη) μια κονταρομαχία μεταξύ της "καλής έδρας" και των "κακών άλλων", το οποίο προσωπικά δε με ενδιαφέρει, αλλά δημιουργεί εντυπώσεις.
Αν για μια ακόμη φορά εκφυλιστεί το παρών thread σε αυτό σίγουρα δεν θα φταίνε τα παιδιά της ΕΔΡΑς ,αλλά συγκεκριμένα άτομα που και μόνο που μες στην ανακοίνωση ή στην τάδε δημοσίευση αναφερθεί το όνομα ΕΔΡΑ , τότε ξεσπούν σε μια διαδοχική παραγωγή post που αντί να προσφέρουν στη συζήτηση με ερωτήσεις παρατηρήσεις σχόλια και γενικότερα με ουσιαστική και εποικοδομητική κριτική , καταφεύγουν στην εύκολη σαχλοσατυρικής διάθεσης διακωμώδηση των συγκεκριμένων θεμάτων.
el_greco έγραψε:Πιστεύω ότι έξυπνα παιδιά είμαστε όλοι, και ότι το αρχικό ποστ του ΣΤΕΙΑΚΟΣ κάλυψε και με το παραπάνω κάθε απορία που μπορεί να είχαμε σχετικά με το τι διεμείφθη στο ΔΣ. Από εκεί και πέρα δευτερολογίες και τριτολογίες από άλλα "ενοχλημένα" μέλη της έδρας δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στο διάλογο, παρά σκαλίζουν πάθη και "τσιγκλάνε" τους διαφωνούντες να αντιδικήσουν μαζί σας. Αυτό σίγουρα δεν προσφέρει τίποτα και σε κανέναν, σίγουρα όχι σε ένα site όπως το semfe.gr που δεν δρα συνειδητά ως γραφείο καμιάς παράταξης.
Και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ έτσι έλεγε «δεν δρα συνειδητά ως γραφείο τύπου καμιάς παράταξης.» :lol:
el_greco έγραψε:Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, όταν όμως πλασάρονται με τρόπο που σέβεται τη νοημοσύνη των αναγνωστών. Η πλύση εγκεφάλου δεν τη σέβεται.
Συμφωνώ μαζί σου η πλύση εγκεφάλου δεν σέβεται την νοημοσύνη των αναγνωστών. Πριν μιλήσεις όμως για πλύση εγκεφάλου ρίξε μια ματιά στον αριθμό των Post που έχεις εσύ και σε αυτόν που έχω εγώ για παράδειγμα στο παρόν site. :wink:
el_greco έγραψε:Σε ένα αμιγώς παραταξιακό site, ο καθένας έχει το δικαίωμα να πλατειάζει όσο νομίζει για να παρουσιάσει τη θέση της παράταξης κατά το δοκούν, και είναι θεμιτό (αν όχι και απαραίτητο) να υπάρχει επαγρύπνηση και άμεση απάντηση σε κάθε ενδιαφερόμενο, καλόβολο ή μη. Εδώ γίνεται κουραστικό, και σίγουρα οδηγεί και σε "πονηρές" σκέψεις σαν αυτές που εξέφρασε ο χαμένος (αν είμαστε δηλαδή το προσωρινό πρες-ρουμ της έδρας).
Βασικό χαρακτηριστικό της ΕΔΡΑς τόσα χρόνια είναι η άμεση και ουσιαστική ενημέρωση προς τους φοιτητές για τα φοιτητικά δρώμενα με ειλικρίνεια και με λόγο καθαρά φοιτητικό. Ποιο ακριβώς λοιπόν είναι το πρόβλημα αυτή η ενημέρωση να γίνεται μέσα από μια φοιτητική διαδυκτιακή κοινότητα όπως το http://www.semfe.gr ?

Παραθέτω Νίκο μια παλαιότερη ανακοίνωσή σου για τα γενέθλια του http://www.semfe.gr
Σαν σήμερα, 1η Νοεμβρίου του 2006, μια μικρή ομάδα συναδέλφων "ανεβάσαμε στον αέρα" το http://www.semfe.gr . Και μόλις 12 μήνες μετά, έχουμε ήδη 534 εγγεγραμμένα μέλη (και θέλουμε όλα αυτά και ακόμη περισσότερα να είναι ενεργά), 1276 θεματικές ενότητες γεμάτες συζητήσεις, αντεγκλήσεις, πληροφόρηση και συναδελφικούς ως επί το πλείστον καβγάδες που αναλύονται σε 16695 δημοσιεύσεις.

Πιστεύουμε ακράδαντα, και για αυτό δικαιωθήκαμε, ότι στη Σχολή είναι απαραίτητη η ύπαρξη μιας ζωντανής διαδικτυακής κοινότητας που μόνο στόχο θα έχει την πληροφόρηση και την ανταλλαγή απόψεων επί παντός επιστητού, χωρίς θέματα-ταμπού, χωρίς πολιτικούς ή καθηγητικούς πάτρωνες, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε καμία παράταξη - αλλά να είναι βήμα ελεύθερης παρέμβασης σε όλα τα κακώς κείμενα χωρίς παρωπίδες!

Μια ιστοσελίδα από φοιτητές για φοιτητές, ένας ελεύθερος χώρος δημόσιας συζήτησης, μια τεράστια και ολοένα διογκούμενη βάση δεδομένων για παλιά θέματα, σημειώσεις, ασκήσεις... μια απαραίτητη συνιστώσα στην όλη "φοιτητική εμπειρία".

Από εμάς της διαχείρισης του semfe.gr, ένα ταπεινό αλλά μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλους εσάς που από την πρώτη μέρα αγκαλιάσατε αυτή την προσπάθεια. Γιατί δεν θα μπορούσαμε να υπάρχουμε χωρίς τους χρήστες μας - και δε θα ήταν δυνατό να "ζητήσουμε" καλύτερους! Υποσχόμαστε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο και να μείνουμε αταλάντευτοι σε αυτό που σας υποσχεθήκαμε πριν από ένα χρόνο: "Από φοιτητές για φοιτητές"
Όταν Έγραφες «βήμα ελεύθερης παρέμβασης σε όλα τα κακώς κείμενα χωρίς παρωπίδες» , «ένας ελεύθερος χώρος δημόσιας συζήτησης» τι ακριβώς εννοούσες ,μήπως αυτό : «
Honestly, φτιάξτε πάλι το site σας να πηγαίνετε να τα λέτε εκεί αυτά... » ? ή μήπως όλα τα παραπάνω αλλά με την προϋπόθεση να μην είσαι ΕΔΡΑ για φιλοξενείσαι στις δημόσιες συζητήσεις, γιατί ή εγώ έχω παρεξηγήσει τα λεγόμενά σου ή έχω πολύ μεγάλο βαθμό μυωπίας και δεν το ξέρω.

Έχω την αμυδρά εντύπωση ότι την φράση "Από φοιτητές για φοιτητές" την είπε πρώτη φορά στη σχολή η ΕΔΡΑ , μια φράση που μιλάει στην καρδιά του φοιτητή απόλυτα ειλικρινής ντόπρα και λεβέντικη κατά την γνώμη μου.
Όταν ο δρόμος στο δάσος χώριζε , εγώ πήρα τον λιγότερο περπατημένο.
Κι αυτό έκανε όλη τη διαφορά.
Robert Frost (the road not taken )

http://edra.ntua.gr/
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

Ας μη γίνει αυτό το topic μια ακόμα συζήτηση γύρω από την ΕΔΡΑ, καθώς υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα για να ειπωθούν από αυτό, κατά τη γνώμη μου. ΣΤΕΙΑΚΟΣ, κανείς δε σου λεεί να μη γράφεις αυτά που θες, άλλα στο βαθμό που μου μιλάει ο el_greco για πλύση εγκεφάλου έχω να του αναγνωρίσω κάτι. Άπο τα 23 post που έχεις, με μια γρήγορη αναζήτηση είδα ότι στα 16 αναφέρεις τη λέξη ΕΔΡΑ.. :roll: Είναι δεκτή και θεμιτή η γνώμη σου, άλλα ας μην επικεντρωνόμαστε μόνο στην οπτική γωνία μιας παράταξης! Άλλα κάτι τέτοια λες:
ΣΤΕΙΑΚΟΣ έγραψε:Έχω την αμυδρά εντύπωση ότι την φράση "Από φοιτητές για φοιτητές" την είπε πρώτη φορά στη σχολή η ΕΔΡΑ , μια φράση που μιλάει στην καρδιά του φοιτητή απόλυτα ειλικρινής ντόπρα και λεβέντικη κατά την γνώμη μου.
και μετά τι αντιδράσεις περιμένεις; :?
Συνεπώς ας μη συνεχιστεί η κουβέντα σε αυτό το επίπεδο, γιατί θεωρώ πως δεν έχει να προσφέρει κάτι σε κανέναν.

Συγνώμη για το offtopic ...
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

ΣΤΕΙΑΚΟΣ έγραψε:Έχω την αμυδρά εντύπωση ότι την φράση "Από φοιτητές για φοιτητές" την είπε πρώτη φορά στη σχολή η ΕΔΡΑ , μια φράση που μιλάει στην καρδιά του φοιτητή απόλυτα ειλικρινής ντόπρα και λεβέντικη κατά την γνώμη μου.
Μήπως να μεταφερόμασταν στη λογοτεχνία; Δεν ξέρω... εγώ συγκινήθηκα :cry: :cry:

Για να μην μακρυγορούμε: Καθένας έχει τα δικά του κριτήρια με βάση τα οποία αξιολογεί τα γραπτά ενός μέλους ως "διατύπωση απόψεων" και πότε ως "παρασιτική προπαγάνδα". Καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά τη φιλοξενία (που προσφέρεται προς κάθε άποψη, παράταξης ή μέλους) από το συστεγασμό (που εδώ δεν προβλέπεται). Όπως έχει φανεί από την αρχή κιόλας του site, και φαίνεται και παραπάνω, δεν χρειάζεται να υπερασπιστεί κάποιος από εμάς τον χαρακτήρα του forum (δεν θα τον χαρακτηρίσω κάπως γιατί πολύ πιθανόν να πέσω και σε άλλη πατενταρισμένη λέξη από την ΕΔΡΑνεξάρτητων και έχει καταντήσει γραφικό). Οι συνάδελφοι και χρήστες από μόνοι τους μπορούν μια χαρά να αποδείξουν σε όσους πονηρούς νομίζουν ότι θα κάνουν ένα μέσον όχημά τους ότι συμπεριφέρονται ως λαθρεπιβάτες... Κανείς δε θα σας μοντάρει, κανείς δεν θα κρύψει τις δημοσιεύσεις σας, κανείς δεν θα σας ηρωοποιήσει ;)

Κυριακή κοντή γιορτή, την Τρίτη έχουμε Γ.Σ., όπου άλλη μια φορά τα γενικόλογα ευχολόγια, οι αόριστες δεσμεύσεις και οι ξύλινοι διαξιφισμοί θα τύχουν ξανά της προσοχής που τους αξίζουν και θα πάρουν τη θέση τους στη γαλαρία (μιας και ξεκίνησα την μεταφορά με τα οχήματα). Ελπίζω, δε, να ξαναλειτουργήσει το site σας το συντομότερο... σε μεγαλύτερες ταχύτητες και με περισσότερες ουτοπικές (κατ' εμέ) προτάσεις.

Για να μας επαναφέρω στην ουσία του θέματος: Ξέρουμε καθόλου πάνω-κάτω πως θα τοποθετηθούν οι υπόλοιπες παρατάξεις; Υπάρχουν κι άλλα θέματα στην "ημερήσια διάταξη";
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
el_greco
Επικοινωνία:

Δε θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω σε όλα όσα ο ΣΤΕΙΑΚΟΣ μου καταλογίζει, κυρίως επειδή εξακολουθώ να σέβομαι τη δημόσια συζήτηση και δε θέλω προς όφελος της έδρας να διαιωνίζω ένα ανούσιο offtopic. Γνωστές οι απόψεις σου άλλωστε, Μίλτο, και επί τη ευκαιρία να σε συγχαρώ για το νέο στυλ απαντήσεων που έχεις υιοθετήσει - δείχνει ότι τόση μαθητεία στους παραταξιακούς σου πάτρωνες δεν πήγε στράφι - τουναντίον. Είμαι σίγουρος ότι είναι περήφανοι (όπως κι εσύ άλλωστε) για την πρόοδό σου στην προπαγάνδα, τη στρέβλωση, τις κενολογίες.

Δεν ξέρω, ίσως σε προτιμούσα περισσότερο όταν έγραφες μαντινάδες. Ήσουν σίγουρα πιο αυθεντικός και "ντόπρος", όχι ένα κακέκτυπο άλλων.

Αυτό που δε θα συγχωρήσω ποτέ όμως, είναι ότι έκατσες προβοκατόρικα και μέτρησες τα ποστ μου σε σύγκριση με τα δικά σου στο semfe.gr. Για να σε βγάλω από τον κόπο, αν ποτέ επανέλθει και το δικό σας κατεβασμένο site, μπορείς να τα συγκρίνεις κι εκεί, και θα δεις ότι είναι πολύ περισσότερα. Υπάρχει όμως μια ειδοποιός διαφορά την οποία δεν ξέρω αν ποτέ θα εννοήσεις: υπάρχει κόσμος που γράφει σε fora και για άλλους λόγους εκτός από το να "διαφημίσει" την παράταξή του και να προσελκύσει ψηφαλάκια, είτε για ΓΣ, είτε για εκλογές. Και εγώ προσωπικά για αυτό είμαι περήφανος: συνήθως ποστάρω όταν έχω κάτι να πω. Εσύ όποτε έγραψες ο,τιδήποτε στο semfe.gr ήταν για να διαφημίσεις την παράταξή σου. Θεμιτό από τη μία, αλλά όταν σταμπάρεσαι με μια περσόνα την οποία ο ίδιος υιοθετείς, είναι τουλάχιστον θράσος να συγκρίνεσαι με τον οποιονδήποτε άλλον, και ύβρις να μας ταυτίζεις εδώ με μια ροζ αποχρώσεων φυλλάδα. Δε δουλεύουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο.

Όσο για το "plagiarizing" για το οποίο με κατηγορείς, ότι το "από φοιτητές για φοιτητές" το είπε πρώτη φορά η έδρα, μπορεί και να είναι έτσι. Ξέρεις, ένα μυαλό έχω χειμώνα καλοκαίρι, οπότε πιθανότατα να το είχα γράψει εγώ ο ίδιος, όσο ήμουν στην έδρα. Και αν καίγεσαι τόσο πολύ για πατρότητα κειμένων και φράσεων καλό είναι να αλλάξετε ριζικά το κείμενο για την παιδεία που κατεβάζετε σε κάθε πλαίσιό σας στις ΓΣ : είναι κρίμα να έχω φύγει 1+ χρόνο από την έδρα και να πιθηκίζετε ακόμα τα δικά μου κείμενα. How about that;

Κλείνω οριστικά αυτή την αντιπαράθεση (επειδή το μόνο που κάνει είναι να ρίχνει τα φώτα στους λαθρεπιβάτες..) και ζητώ ειλικρινά συγνώμη από το forum που αναγκάζεται να παρακολουθεί τέτοιου είδους φαιδρές οπερέτες. Η Γενική Συνέλευση θα δώσει για άλλη μια φορά την απάντηση.

Ταύτα και μένω.-

Άβαταρ μέλους
ManOzzY
Real Name: Αλυσανδράτος Μανώλης
Facebook ID: 624949615

Δημοσίευση από ManOzzY »

Όπως και να έχει, πρέπει να στηρίξουμε τους απόφοιτους της σχολής μας (που στην ουσία είναι σχεδόν οι μόνοι που έχουν κάνει κάτι σοβαρό για αυτή τη ρημάδα τη σχολή!) και στην ουσία τον εαυτό μας.
Καλό θα είναι αυτό να γίνει χωρίς τις παρατάξεις πάνω από το κεφάλι μας. Η ΕΔΡΑ δεν είναι παράταξη (για να μη ξεχνιόμαστε :D )!

Υ.Γ. @el_greco: Στην ουσία δε διαφωνώ κάπου σε όσα μου απάντησες (στο συγκεκριμένο ποστ).

Υ.Γ. 2 ΕΔΡΑ: Σφαχτείτε...!!!
Άβαταρ μέλους
ΣΤΕΙΑΚΟΣ
Real Name: miltiades Chasapladakis
Facebook ID: 1547020261
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΣΤΕΙΑΚΟΣ »

drcypher έγραψε: Καθένας έχει τα δικά του κριτήρια με βάση τα οποία αξιολογεί τα γραπτά ενός μέλους ως "διατύπωση απόψεων" και πότε ως "παρασιτική προπαγάνδα".
Δηλαδή για να διατυπώνει κάποιος άποψη θα πρέπει κατ’ανάγκην, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του administrator του semfe, να είναι μην ανήκει σε καμμία συλλογική κίνηση? διότι τότε οποιαδήποτε άποψή του αποτελεί μαύρη προπαγάνδα της φατριάς του.
drcypher έγραψε: Καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά τη φιλοξενία (που προσφέρεται προς κάθε άποψη, παράταξης ή μέλους) από το συστεγασμό (που εδώ δεν προβλέπεται).
Ποιός ορίζει εδω μέσα ποιός «φιλοξενείται» και ποιός «συστεγάζεται»? Έχει ενδιαφέρον να το μάθω. Γιατί δεν μπορείτε να καυχιέστε ότι διατηρείτε ένα ελεύθερο ανοιχτό site, την ίδια στιγμή που σας δυσαρεστεί ή όποια (άστοχη-έυστοχη, μεθοδευμένη-πηγαία, σκοτεινή-φωτεινή) διατύπωση μου. Εκτός βέβαια και άν ενοχλεί περισσότερο η προέλευση του ατόμου που κάνει την ενημέρωση περισσότερο απο την ίδια την αυτή ενημέρωση. Πρέπει να διαλέξεις. Επομένως, θα έπρεπε να αποφασίσετε οι κύριοι αυτού του «ανεξάρτητου = δεν συμμετέχει στα κοινά» forum αν προσφέρετε αδέσμευτα ένα ελεύθερο βήμα λόγου προς τον οιονδήποτε φοιτητή της σχολής ή απλά θέλετε ένα forum με περιορισμούς στην έκφραση, με περιορισμούς στην ελευθεροτυπία το οποίο θα ικανοποιεί τα standards της ομάδας που το έφτιαξε ή και της ομάδας που το διαχειρίζεται at the moment.
drcypher έγραψε: Όπως έχει φανεί από την αρχή κιόλας του site, και φαίνεται και παραπάνω, δεν χρειάζεται να υπερασπιστεί κάποιος από εμάς τον χαρακτήρα του forum
Πόσο μάλλον να υποδεικνύετε τί θα λέμε και πώς θα το λέμε. Οπως κάνετε σε κάθε ευκαιρία όπου κάποιο κακό παιδί, που συμμετέχει στην ΕΔΡΑ, εκφράζεται στο semfe (σας?).
drcypher έγραψε: Οι συνάδελφοι και χρήστες από μόνοι τους μπορούν μια χαρά να αποδείξουν σε όσους πονηρούς νομίζουν ότι θα κάνουν ένα μέσον όχημά τους ότι συμπεριφέρονται ως λαθρεπιβάτες...
Άρα με λίγα λόγια, μας λές οτι το semfe.gr είναι ένα «πλεούμενο» (θα παραλλήλιζα) site για τους λίγους και εκλεκτούς «επιβάτες» (Βλ.Τιτανικός) οι οποίοι δεν πρέπει να συμμετέχουν συλλογικά και έμπρακτα στα κοινά και κυρίως δεν πρέπει να χρησιμοποιούν πολιτικό λόγο, γιατί αυτός είναι κατ’ανάγκη ξύλινος και παραπλανητικός για τους υπόλοιπους συμφοιτητές μου . Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω τον ρόλο ορισμένων σας να τρέχετε να απαντήσετε κατευθείαν, προλαβαίνοντας τους ανυποψίαστους «συνεπιβάτες» σας, προκειμένου να μην παραπλανηθούν οι δεύτεροι -γιατί οι πρώτοι μην το ξεχνάμε δε μασάνε από τέτοια-, για το «κοινό καλό». Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια ανάγκη διαιτησίας και προστασίας σε ένα κατα τα άλλα ελεύθερο ακηδεμόνευτο βήμα διαλόγου. Άν πάλι δεν είναι έτσι, να μας πείτε που πρέπει να δίνουμε τα «εισιτήρια» για έλεγχο πριν «ξαναεπιβιβαστούμε»...
drcypher έγραψε: Κανείς δε θα σας μοντάρει, κανείς δεν θα κρύψει τις δημοσιεύσεις σας, κανείς δεν θα σας ηρωοποιήσει
Δεν χρειάζεται να το λες άν πραγματικά το πιστεύεις. Άν το διατυμπανίζεις δείχνεις το μέτριο της δική σου ιδιοαντίληψης. Κράτα αυτήν για σένα και άσε τα πραγματα να δείξουν απο μόνα τους και τους φοιτητές να (μην) «ηρωποιήσουν».
drcypher έγραψε: Ελπίζω, δε, να ξαναλειτουργήσει το site σας το συντομότερο... σε μεγαλύτερες ταχύτητες και με περισσότερες ουτοπικές (κατ' εμέ) προτάσεις.
Εντάξει .Το σύστημα κουβέντας εκεί δεν είναι drcypherοκεντρικό. Οπότε η άποψή σου δεν έχει μεγαλύτερη βαρύτητα απο την άποψη οποιουδήποτε άλλου αναγνώστη μπορεί να μπαίνει στο forum σας. Δυστυχώς πρέπει να το συνειδητοποιήσεις και αυτό κάποια μέρα Κώστα. Για σένα είναι ουτοπία κάποια πράγματα που κατάφερε αυτή η χιλιοειπωμένη ΕΔΡΑ.. Για άλλους συναδέλφους όμως είναι κάτι λιγάκι παραπάνω.
drcypher έγραψε: Για να μας επαναφέρω στην ουσία του θέματος: Ξέρουμε καθόλου πάνω-κάτω πως θα τοποθετηθούν οι υπόλοιπες παρατάξεις; Υπάρχουν κι άλλα θέματα στην "ημερήσια διάταξη";
Για το πώς πάνω κάτω θα τοποθετηθούν οι υπόλοιπες παρατάξεις είναι γνωστό από την προϊστορία μέσα στις Γ.Σ . Συγκεκριμένα τι θα πει η κάθε παράταξη δεν το γνωρίζω.
Η ΕΔΡΑ ξεκαθάρισε την στάση της από το Δ.Σ και ζήτησε και από τις υπόλοιπες παρατάξεις να προχωρήσουμε μαζί στο θέμα της κινητοποίησης που θα πραγματοποιηθεί την άλλη βδομάδα . Κρίναμε λοιπόν ότι όπως και στην Συνέλευση του Νοέμβρη του 2006 που υπήρξε κείμενο υπέρ του Π.Δ και που ψηφίστηκε με απόλυτη πλειοψηφία να υπάρξει αντίστοιχο κείμενο στήριξης της κινητοποίησης από όλες της παρατάξεις.. Όσον αναφορά την ημερήσια διάταξη υπάρχουν και άλλα θέματα στην επικαιρότητα Για παράδειγμα η Ε.Ε τελευταία πιέζει για την εφαρμογή του συστήματος των Πιστωτικών Μονάδων στα Ελληνικά Α.Ε.Ι. . Επίσης επανέρχεται στην επικαιρότητα το ζήτημα των master (4+1) και μας αφορά άμεσα σαν μια πολυτεχνική σχολή που είμαστε.
el_greco έγραψε: Δε θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω σε όλα όσα ο ΣΤΕΙΑΚΟΣ μου καταλογίζει, κυρίως επειδή εξακολουθώ να σέβομαι τη δημόσια συζήτηση και δε θέλω προς όφελος της έδρας να διαιωνίζω ένα ανούσιο offtopic. Γνωστές οι απόψεις σου άλλωστε, Μίλτο, και επί τη ευκαιρία να σε συγχαρώ για το νέο στυλ απαντήσεων που έχεις υιοθετήσει - δείχνει ότι τόση μαθητεία στους παραταξιακούς σου πάτρωνες δεν πήγε στράφι - τουναντίον. Είμαι σίγουρος ότι είναι περήφανοι (όπως κι εσύ άλλωστε) για την πρόοδό σου στην προπαγάνδα, τη στρέβλωση, τις κενολογίες.
Η αλήθεια είναι πως έχω πάρει πολλά μαθήματα αφότου πέρασα στην ευλογημένη μας σχολή. Γνώρισα ανθρώπους που η αρχική μου εντύπωση για αυτούς ήταν η καλύτερη, με τα λεγόμενά τους πολλές φορές με ενέπνεαν και με κάνανε πιο ευαίσθητο σε κάποια θέματα που πριν μπω στη σχολή τα θεωρούσα μηδαμινά και ασήμαντα. Δυστυχώς για αρκετούς από αυτούς έχω αλλάξει γνώμη και μπορώ να πω ότι συνεχίζουν να πέφτουν στα μάτια μου με τον τρόπο που αντιδρούν σε καθετί που διατυπώνω μέσα σε αυτό το site(είτε αυτό είναι για ενημέρωση είτε η διατύπωση της άποψης μου είτε η θέση και η στάση της ΕΔΡΑς σαν μια συλλογική και ανεξάρτητη προσπάθεια με συναδέλφους μου).
el_greco έγραψε: Δεν ξέρω, ίσως σε προτιμούσα περισσότερο όταν έγραφες μαντινάδες. Ήσουν σίγουρα πιο αυθεντικός και "ντόμπρος", όχι ένα κακέκτυπο άλλων.
Η οικογένεια μου με μαθε να κοιτώ τσι αθρώπους στα μάτια και ότι κάνω να το κάνω λεβέντικα και με την όρεξή μου. Ο Παππούς μου με έμαθε να λέω μαντινιάδες και γιαυτό θα σου αφιερώσω άλλη μια:

Τι μαντινάδα να σου πω Νίκο να καταλάβεις ,
όντε προσβαίρνεις ΚΡΗΤΙΚΟ απάντηση θα λάβεις.
el_greco έγραψε: Αυτό που δε θα συγχωρήσω ποτέ όμως, είναι ότι έκατσες προβοκατόρικα και μέτρησες τα ποστ μου σε σύγκριση με τα δικά σου στο semfe.gr. Για να σε βγάλω από τον κόπο, αν ποτέ επανέλθει και το δικό σας κατεβασμένο site, μπορείς να τα συγκρίνεις κι εκεί, και θα δεις ότι είναι πολύ περισσότερα. Υπάρχει όμως μια ειδοποιός διαφορά την οποία δεν ξέρω αν ποτέ θα εννοήσεις: υπάρχει κόσμος που γράφει σε fora και για άλλους λόγους εκτός από το να "διαφημίσει" την παράταξή του και να προσελκύσει ψηφαλάκια, είτε για ΓΣ, είτε για εκλογές. Και εγώ προσωπικά για αυτό είμαι περήφανος: συνήθως ποστάρω όταν έχω κάτι να πω. Εσύ όποτε έγραψες ο,τιδήποτε στο semfe.gr ήταν για να διαφημίσεις την παράταξή σου. Θεμιτό από τη μία, αλλά όταν σταμπάρεσαι με μια περσόνα την οποία ο ίδιος υιοθετείς, είναι τουλάχιστον θράσος να συγκρίνεσαι με τον οποιονδήποτε άλλον, και ύβρις να μας ταυτίζεις εδώ με μια ροζ αποχρώσεων φυλλάδα. Δε δουλεύουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο.
Τα post σου δεν έκατσα να τα μετρήσω προβοκατόρικα όπως λές απλά τα βλέπω κάτω από το avatar. Μπορεί η ΕΔΡΑ να έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας παράταξης αλλά έχει τελείως μα τελείως διαφορετικά κίνητρα από κάθε παράταξη μες στο σύλλογο. Ξέρεις με ένα μαχαίρι μπορείς να σκοτώνεις ή να πληγώνεις , μπορείς όμως με το ίδιο μαχαίρι να κάτσεις κάτω από μια πορτοκαλιά να καθαρίσεις ένα πορτοκάλι και να το φας. Προτιμώ το δεύτερο.
el_greco έγραψε: Όσο για το "plagiarizing" για το οποίο με κατηγορείς, ότι το "από φοιτητές για φοιτητές" το είπε πρώτη φορά η έδρα, μπορεί και να είναι έτσι. Ξέρεις, ένα μυαλό έχω χειμώνα καλοκαίρι, οπότε πιθανότατα να το είχα γράψει εγώ ο ίδιος, όσο ήμουν στην έδρα. Και αν καίγεσαι τόσο πολύ για πατρότητα κειμένων και φράσεων καλό είναι να αλλάξετε ριζικά το κείμενο για την παιδεία που κατεβάζετε σε κάθε πλαίσιό σας στις ΓΣ : είναι κρίμα να έχω φύγει 1+ χρόνο από την έδρα και να πιθηκίζετε ακόμα τα δικά μου κείμενα. How about that;
Περασμένα μεγαλεία και θυμώντας τα να κλαίς… (λέει ο σοφός λαός)

Υ.Γ. Αρκούμενος κάποιος στο πλήθος των post σας για να επιχειρηματολογήσετε επι της περιττής και συνάμα καταστρεπτικής ύπαρξης της ΕΔΡΑς στην σχολή (όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε), μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς την συνεχή, αφόρητη έγνοια σας να μην διαψευστείτε απο τον χρόνο.
Όταν ο δρόμος στο δάσος χώριζε , εγώ πήρα τον λιγότερο περπατημένο.
Κι αυτό έκανε όλη τη διαφορά.
Robert Frost (the road not taken )

http://edra.ntua.gr/
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

ΣΤΕΙΑΚΟΣ έγραψε:σύμφωνα με τις προδιαγραφές του administrator του semfe, να είναι μην ανήκει σε καμμία συλλογική κίνηση?

:

Ποιός ορίζει εδω μέσα ποιός «φιλοξενείται» και ποιός «συστεγάζεται»? Έχει ενδιαφέρον να το μάθω.

:
κλπ
Μέχρι πριν ένα μήνα ήσουν άρχοντας στο εδροσάιτ, και εδώ έμπαινες μόνο όταν έβρισκες πάτημα για να αναφερθείς στα "πολλά που πέτυχε η ΕΔΡΑ". Σαν τον Πανούση... "Virgin Megastore, Virgin Megastore, Virgin Megastore". Τώρα πάπαλα το site και ξαφνικά εμφανίστηκες εσύ και οι άλλοι 2-3 και βγάζεις ανακοινώσεις εκ μέρους της ΕΔΡΑς. Αυτό θα πέρναγε ασχολίαστο αν είχαμε συστεγασμό. Αλλά δεν έχουμε. Δεν νομίζω ότι σε σπίτια που έχεις φιλοξενηθεί μπαίνεις βάζοντας τα πόδια στο τραπέζι και πέφτοντας με τα μούτρα στο φαγητό. Κι άλλοι πεινάνε, κι άλλοι τρώνε, αλλά σέβονται ο ένας τον άλλον και όλοι τον χώρο.

Δεδομένου ότι ακόμα δουλεύεις το θέμα του ρητορικού σου προφίλ υποθέτω πως απλώς δεν το ελέγχεις όσο θα ήθελες. Όλοι έχουν απόψεις και όλοι τις διατυπώνουν αλλά δεν πιπιλάνε με ύφος το λογότυπο της παράταξής τους και φροντίζουν να μην δημιουργούν εντυπώσεις. Δεν σου κάνει εντύπωση που ένα σωρό άνθρωποι εδώ μέσα συμμετείχαν ή και συμμετέχουν στην ΕΔΡΑ, γράφουν υπέρ των θέσεών της κι όμως δεν έχουν τραβήξει τόσα αρνητικά σχόλια όσο εσύ; Όταν διαβάζεις ξανά τα τελευταία σου posts, από τη σκοπιά του απλού αναγνώστη, αισθάνεσαι ενημερωμένος ή ανεξάρτητος;

Τις υπόνοιες περί ιδιοκτησιακού καθεστώτος τις πέρασες επίσης άτσαλα και άκομψα, και θα τις αφήσω έτσι άτσαλες στην κρίση των υπολοίπων. Δεν νομίζω ότι οι αναφορές σου σε μένα ως διαχειριστή ήταν σε νορμάλ αναλογία με τις αφορμές που δήθεν σου έδωσα. Περίμενα να σεβαστείς ότι έχω και εγώ γνώμη και δικαιούμαι να τη λέω χωρίς να φοβάμαι αν ο θιγόμενος το γυρίσει στο αρχηγιλίκι. Δεν νομίζεις ότι γίνεται φτήνια μετά από κάποιο σημείο;

Μπορώ να ξεκινήσω κι εγώ να πετάω το μπαλάκι πέρα-δώθε, και τελικά να κρατάω σε συχνή επανάληψη τη λέξη ΕΔΡΑ, αλλά δεν σκοπεύω να το κάνω. Άλλωστε για σύγκρινε το όφελος ενός έστω εγωπαθούς ανθρώπου που συμμετέχει στη διαχείριση ενός site για τους λίγους μήνες που του απομένουν στη σχολή και μιας ολιγομελούς φοιτητικής παράταξης που διοικείται στην παρακμή της από 2-3 τους οποίους ορίσανε με το στανιό εκείνοι που της στέρησαν την ακμή... Ποιος έχει περισσότερη ανάγκη για προπαγάνδα; Τι λες; Ότι προσπαθώ να προσελκύσω περισσότερους "φίλιους"; Γιατι εγώ λέω ότι προσπαθείς να προσελκύσεις περισσότερους "ανεξάρτητους" ;)

Ένα, μόνο, μου έκανε εντύπωση, και θα στο αναγνωρίσω... Μετά από τους δυο επιδέξιους δασκάλους σου, ούτε είχα ακούσει ούτε πίστευα ότι θα ακούσω άνθρωπο να μιλάει σαν να ήταν ο ίδιος η ΕΔΡΑ. Κάνεις λάθη και σε κράζουν, και νομίζεις ότι κράζουν κανένα φιλοσοφικό ρεύμα ή καμία υπό εξέγερση ανεξάρτητη μάζα. Χαλάρωσε λίγο, γιατί κάποια στιγμή εκ των πραγμάτων αυτοί που σε μπριζώνουν θα αραιώσουν, και τότε θα μείνεις ξεκρέμαστος. Κι ελπίζω η μανία αυτή ότι κάτι κάνεις με την ΕΔΡΑ να μη σε έχει κυριεύσει υπερβολικά, ώστε να μπορώ ακόμα σε φιλικό τόνο και χωρίς καμία κακία να σου πω "στα'λεγα ρε Μίλτο".

Το επόμενο στάδιο, να ξέρεις, είναι εφιάλτες καταδίωξης. Εγώ είμαι πάντα στη διάθεσή σου για συμβουλές ή βοήθεια 8)
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
timos_m
Real Name: ΤΜ

Δημοσίευση από timos_m »

@ΣΤΕΙΑΚΟΣ: Μίλτο, φαντάζομαι πως θα έχεις αντιληφθεί το πόσο ή το αν ασχολούμαι με τα πολιτικά δρώμενα της σχολής.. Καλώς ή κακώς (μάλλον κακώς και το παραδέχομαι) δεν πολυασχολούμαι. Παρόλ' αυτά, ή ίσως ακριβώς γι'αυτό, το να βλέπω συνεχώς post της ΕΔΡΑς σε ένα φόρουμ "από φοιτητές, για φοιτητές" (δεν ξέρω και δε με ενδιαφέρει αν είναι "κλεμμένο" το μόττο), το λιγότερο που μπορώ να πω είναι πως με κουράζει. Με κουράζει ακριβώς το γεγονός ότι είναι της ΕΔΡΑς, όχι του Μίλτου. Είναι της παράταξης/"συλλογικής κίνησης"/όπως-θέλεις-πες-την, όχι του φοιτητή. Παραδέξου το. Κάλλιστα θα μπορούσε το nick σου να είναι απλά ΕΔΡΑ αντί για ΣΤΕΙΑΚΟΣ. Λειτουργείς κάπως σαν "εκπρόσωπος τύπου" της ΕΔΡΑς. Ο χώρος όμως τον οποίο χρησιμοποιούμε αυτή τη στιγμή εσύ κι εγώ δεν προορίζεται για χρήση ως γραφείο τύπου κανενός, ούτε press room, ούτε γενικότερα ως χώρος έκφρασης πολιτικών θέσεων συλλογικών κινήσεων (το λέω έτσι για να μην πω παράταξη κι ενοχληθείς, παρόλο που η ΕΔΡΑ παρατάσσεται υπέρ της σχολής ή των φοιτητών και η λειτουργία της είναι -όπως και να το κάνουμε- πολιτική εξ ορισμού). Ο στόχος του semfe.gr είναι να δώσει ένα χώρο έκφρασης και προβληματισμού στον κάθε φοιτητή της ΣΕΜΦΕ ως άτομο. Μπορεί εμένα να με εκφράζουν π.χ. οι απόψεις της ΔΑΣΠ , αλλά δε θα καταχραστώ το χώρο αυτό για να τον χρησιμοποιήσω ως βήμα της ΔΑΣΠ.
Νομίζω είναι εμφανές το τι θέλω να πω, δε χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση. Να κλείσω λέγοντάς σου με κάθε ειλικρίνεια πως σε συμπαθώ ως άτομο, αλλά θεωρώ πως έχεις πωρωθεί με την ΕΔΡΑ. Πιστεύω πως, αν και ξεκίνησες, μέσω της ΕΔΡΑς, να ασχολείσαι με τη σχολή και το συμφέρον της, πλέον ασχολείσαι με την ΕΔΡΑ.. Ελπίζω να βλέπεις τη διαφορά. Σκέψου τα αυτά πριν το επόμενο post σου και, αν δεν αρκούν για να σου αλλάξουν στάση, σκέψου πως σε τελική ανάλυση, τουλάχιστον από τη δική μου οπτική γωνία, η ΕΔΡΑ χαλάει την εικόνα της ως "μη-παράταξης" και ακολουθεί τα χνάρια των συνηθισμένων παρατάξεων. Φαντάζομαι πως δε θα σου αρέσει να χαρακτηρίζεσαι από άλλους ως το αντίστοιχο του "κομματόσκυλου" για μια "συλλογική κίνηση" ;)
Τα λέμε! :)
Άβαταρ μέλους
Βραχνός Προφήτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Βραχνός Προφήτης »

ΣΤΕΙΑΚΟΣ έγραψε:
drcypher έγραψε: Για να μας επαναφέρω στην ουσία του θέματος: Ξέρουμε καθόλου πάνω-κάτω πως θα τοποθετηθούν οι υπόλοιπες παρατάξεις; Υπάρχουν κι άλλα θέματα στην "ημερήσια διάταξη";
Για το πώς πάνω κάτω θα τοποθετηθούν οι υπόλοιπες παρατάξεις είναι γνωστό από την προϊστορία μέσα στις Γ.Σ . Συγκεκριμένα τι θα πει η κάθε παράταξη δεν το γνωρίζω.
Η ΕΔΡΑ ξεκαθάρισε την στάση της από το Δ.Σ και ζήτησε [...]
Αυτο λεγεται "προπαγανδα για το μαγαζακι μου", καθως α) ειναι ασχετο με αυτο που σε ρωτανε και β) το εχεις ηδη αναφερει (και καλα εκανες) οταν ξεκινησες το τοπικ. Και η προπαγανδα, απ οπου και αν προερχεται, ενοχλει.
Συνταξη στα 18, στρατευση στα 100!
Άβαταρ μέλους
Τερψιμπανι
Real Name: Ακης Τσωνος

Δημοσίευση από Τερψιμπανι »

timos_m έγραψε:@ΣΤΕΙΑΚΟΣ: Μίλτο, φαντάζομαι πως θα έχεις αντιληφθεί το πόσο ή το αν ασχολούμαι με τα πολιτικά δρώμενα της σχολής.. Καλώς ή κακώς (μάλλον κακώς και το παραδέχομαι) δεν πολυασχολούμαι. Παρόλ' αυτά, ή ίσως ακριβώς γι'αυτό, το να βλέπω συνεχώς post της ΕΔΡΑς σε ένα φόρουμ "από φοιτητές, για φοιτητές" (δεν ξέρω και δε με ενδιαφέρει αν είναι "κλεμμένο" το μόττο), το λιγότερο που μπορώ να πω είναι πως με κουράζει. Με κουράζει ακριβώς το γεγονός ότι είναι της ΕΔΡΑς, όχι του Μίλτου. Είναι της παράταξης/"συλλογικής κίνησης"/όπως-θέλεις-πες-την, όχι του φοιτητή. Παραδέξου το. Κάλλιστα θα μπορούσε το nick σου να είναι απλά ΕΔΡΑ αντί για ΣΤΕΙΑΚΟΣ. Λειτουργείς κάπως σαν "εκπρόσωπος τύπου" της ΕΔΡΑς. Ο χώρος όμως τον οποίο χρησιμοποιούμε αυτή τη στιγμή εσύ κι εγώ δεν προορίζεται για χρήση ως γραφείο τύπου κανενός, ούτε press room, ούτε γενικότερα ως χώρος έκφρασης πολιτικών θέσεων συλλογικών κινήσεων (το λέω έτσι για να μην πω παράταξη κι ενοχληθείς, παρόλο που η ΕΔΡΑ παρατάσσεται υπέρ της σχολής ή των φοιτητών και η λειτουργία της είναι -όπως και να το κάνουμε- πολιτική εξ ορισμού). Ο στόχος του semfe.gr είναι να δώσει ένα χώρο έκφρασης και προβληματισμού στον κάθε φοιτητή της ΣΕΜΦΕ ως άτομο. Μπορεί εμένα να με εκφράζουν π.χ. οι απόψεις της ΔΑΣΠ , αλλά δε θα καταχραστώ το χώρο αυτό για να τον χρησιμοποιήσω ως βήμα της ΔΑΣΠ.
Νομίζω είναι εμφανές το τι θέλω να πω, δε χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση. Να κλείσω λέγοντάς σου με κάθε ειλικρίνεια πως σε συμπαθώ ως άτομο, αλλά θεωρώ πως έχεις πωρωθεί με την ΕΔΡΑ. Πιστεύω πως, αν και ξεκίνησες, μέσω της ΕΔΡΑς, να ασχολείσαι με τη σχολή και το συμφέρον της, πλέον ασχολείσαι με την ΕΔΡΑ.. Ελπίζω να βλέπεις τη διαφορά. Σκέψου τα αυτά πριν το επόμενο post σου και, αν δεν αρκούν για να σου αλλάξουν στάση, σκέψου πως σε τελική ανάλυση, τουλάχιστον από τη δική μου οπτική γωνία, η ΕΔΡΑ χαλάει την εικόνα της ως "μη-παράταξης" και ακολουθεί τα χνάρια των συνηθισμένων παρατάξεων. Φαντάζομαι πως δε θα σου αρέσει να χαρακτηρίζεσαι από άλλους ως το αντίστοιχο του "κομματόσκυλου" για μια "συλλογική κίνηση" ;)
Τα λέμε! :)

Μου φαινεται δεν μπορειτε να ξεχωρισετε την ενημερωση απο την προβολη.Απο τα λεγομενα σας συμπεραινω, οτι π.χ. μια εφημεριδα δεν χρησιμοποιει τα ονοματα των κομματων για την πολιτικη ενημερωση.Ανηκουστο!Απο οτι ξερω ο Μιλτος ειναι και αυτος φοιτητης,δεν εχει καθε δικαιωμα εκφρασης εδω μεσα?Αντι να ευχαριστειτε τον ανθρωπο που ενημερωνει ασχετου site για το παραμικρο γεγονος,(ακομα και οταν λειτουργουσε το site της Εδρας παλι ενημερωνε εδω),τον κατακρινετε συνεχως.Εισαστε αχαριστοι!Προσοχη στις προσωπικες επιθεσεις σας εναντιον προσωπων.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”