Το παρών site γράφει το όνομα της σχολής μας και έχω κάθε δικαίωμα όταν νοιώθω την ανάγκη να ενημερώνω τους συναδέλφους μου να το κάνω χωρίς κανενός είδους περιορισμό στο αριθμό των ανακοινώσεων και τον τρόπο έκφρασής μου.drcypher έγραψε: Μέχρι πριν ένα μήνα ήσουν άρχοντας στο εδροσάιτ, και εδώ έμπαινες μόνο όταν έβρισκες πάτημα για να αναφερθείς στα "πολλά που πέτυχε η ΕΔΡΑ". Σαν τον Πανούση... "Virgin Megastore, Virgin Megastore, Virgin Megastore". Τώρα πάπαλα το site και ξαφνικά εμφανίστηκες εσύ και οι άλλοι 2-3 και βγάζεις ανακοινώσεις εκ μέρους της ΕΔΡΑς. Αυτό θα πέρναγε ασχολίαστο αν είχαμε συστεγασμό. Αλλά δεν έχουμε. Δεν νομίζω ότι σε σπίτια που έχεις φιλοξενηθεί μπαίνεις βάζοντας τα πόδια στο τραπέζι και πέφτοντας με τα μούτρα στο φαγητό. Κι άλλοι πεινάνε, κι άλλοι τρώνε, αλλά σέβονται ο ένας τον άλλον και όλοι τον χώρο.
Δεν έχω βάλει στόχο να γίνω Δημοσθένης χαλάρωσε. Την επόμενη φορά θα κάνω το εξής μαθηματικό κολπάκι : Έστω ΕΔΡΑ = y και έτσι θα σε βγάλω από την δύσκολη θέση να μετράς ΕΔΡΑ . Δες λίγο όμως το χρονικό αυτού του thread :drcypher έγραψε: Δεδομένου ότι ακόμα δουλεύεις το θέμα του ρητορικού σου προφίλ υποθέτω πως απλώς δεν το ελέγχεις όσο θα ήθελες. Όλοι έχουν απόψεις και όλοι τις διατυπώνουν αλλά δεν πιπιλάνε με ύφος το λογότυπο της παράταξής τους και φροντίζουν να μην δημιουργούν εντυπώσεις. Δεν σου κάνει εντύπωση που ένα σωρό άνθρωποι εδώ μέσα συμμετείχαν ή και συμμετέχουν στην ΕΔΡΑ, γράφουν υπέρ των θέσεών της κι όμως δεν έχουν τραβήξει τόσα αρνητικά σχόλια όσο εσύ; Όταν διαβάζεις ξανά τα τελευταία σου posts, από τη σκοπιά του απλού αναγνώστη, αισθάνεσαι ενημερωμένος ή ανεξάρτητος;
Αρχικά κάνω μια ανακοίνωση για την επερχόμενη Γ.Σ.
Μετά από κάποια post κάποιοι συνάδελφοι αναρωτήθηκαν πώς γίνεται να συμφωνήσουν σε κάτι όλες οι παρατάξεις με βάση αυτό που προτείναμε στο Δ.Σ. όπου ο απάντησε ο συνάδελφος τερψιμπάνι και ο ManOzzY.
Μέχρι εκεί η συζήτηση βρισκότανε μέσα στα πλαίσια ενός θέματος όπως της Γ.Σ.
Στη συνέχεια γράφονται τα ακόλουθα απ’ τον el : «είναι ντροπή το Υ.Γ όπου ….»,«πλύση εγκεφάλου» ,«κενολογίες» , «παρασιτική προπαγάνδα» «προβοκάτσια» και διάφορα τέτοια.
Στη συνέχεια εσύ : «Συστέγαση» ,μιλάς για «λαθρεπιβάτες» μες το δικό του site που το διαφημίζεις σαν site όλων των φοιτητών της Σ.Ε.Μ.Φ.Ε.!
Όταν το ξαναδιαβάσεις όλο αυτό το thread από τη σκοπιά του απλού αναγνώστη αισθάνεσαι drcypher ή Ιησούς Χρηστός ;
Φτήνια είναι το να μετατρέπεται η συζήτηση σε μια προσωπικού τύπου αντιπαράθεση μεταξύ Μίλτου, Κώστα, Νίκου , Μήτσου κτλ αντί να γίνεται μια συζήτηση επί της ουσίας που να προσφέρει και κάτι στους αναγνώστες του Forum και στους φοιτητές.Κάνοντας την ανακοίνωση δεν είχα καμία τέτοια όρεξη έχω πολύ σημαντικότερα πράγματα να κάνω.drcypher έγραψε: Τις υπόνοιες περί ιδιοκτησιακού καθεστώτος τις πέρασες επίσης άτσαλα και άκομψα, και θα τις αφήσω έτσι άτσαλες στην κρίση των υπολοίπων. Δεν νομίζω ότι οι αναφορές σου σε μένα ως διαχειριστή ήταν σε νορμάλ αναλογία με τις αφορμές που δήθεν σου έδωσα. Περίμενα να σεβαστείς ότι έχω και εγώ γνώμη και δικαιούμαι να τη λέω χωρίς να φοβάμαι αν ο θιγόμενος το γυρίσει στο αρχηγιλίκι. Δεν νομίζεις ότι γίνεται φτήνια μετά από κάποιο σημείο;
Την επόμενη φορά θα κάνω το εξής μαθηματικό κολπάκι : Έστω ΕΔΡΑ = y και έτσι θα σε βγάλω από την δύσκολη θέση να μετράς ΕΔΡΑ.drcypher έγραψε: Μπορώ να ξεκινήσω κι εγώ να πετάω το μπαλάκι πέρα-δώθε, και τελικά να κρατάω σε συχνή επανάληψη τη λέξη ΕΔΡΑ, αλλά δεν σκοπεύω να το κάνω. Άλλωστε για σύγκρινε το όφελος ενός έστω εγωπαθούς ανθρώπου που συμμετέχει στη διαχείριση ενός site για τους λίγους μήνες που του απομένουν στη σχολή και μιας ολιγομελούς φοιτητικής παράταξης που διοικείται στην παρακμή της από 2-3 τους οποίους ορίσανε με το στανιό εκείνοι που της στέρησαν την ακμή... Ποιος έχει περισσότερη ανάγκη για προπαγάνδα; Τι λες; Ότι προσπαθώ να προσελκύσω περισσότερους "φίλιους"; Γιατι εγώ λέω ότι προσπαθείς να προσελκύσεις περισσότερους "ανεξάρτητους"
Η αναφορά σου ,κάθε φορά που δημοσιεύω κάτι η απαντάω ,στους δυο επιδέξιους δασκάλους φανερώνει την δική σου διαστρεβλωμένη αντίληψη για τα συγκεκριμένα άτομα και όχι την δική μου πώρωση. Πώρωση είναι και το να ξημεροβραδιάζεσαι πάνω απ’ το πληκτρολόγιο. Η εμπάθεια σου είναι φαίνεται ακόμη πιο έντονη αν αναλογιστείς ότι ο ένας είναι πλέον απόφοιτος και ο άλλος οσονούπω.drcypher έγραψε: Ένα, μόνο, μου έκανε εντύπωση, και θα στο αναγνωρίσω... Μετά από τους δυο επιδέξιους δασκάλους σου, ούτε είχα ακούσει ούτε πίστευα ότι θα ακούσω άνθρωπο να μιλάει σαν να ήταν ο ίδιος η ΕΔΡΑ. Κάνεις λάθη και σε κράζουν, και νομίζεις ότι κράζουν κανένα φιλοσοφικό ρεύμα ή καμία υπό εξέγερση ανεξάρτητη μάζα. Χαλάρωσε λίγο, γιατί κάποια στιγμή εκ των πραγμάτων αυτοί που σε μπριζώνουν θα αραιώσουν, και τότε θα μείνεις ξεκρέμαστος. Κι ελπίζω η μανία αυτή ότι κάτι κάνεις με την ΕΔΡΑ να μη σε έχει κυριεύσει υπερβολικά, ώστε να μπορώ ακόμα σε φιλικό τόνο και χωρίς καμία κακία να σου πω "στα'λεγα ρε Μίλτο".
Προς το παρών βλέπω σκηνές αναχαίτισης με πολεμικά αεροσκάφη ,δεν έχω φτάσει ακόμα στην καταδίωξη ,όταν φτάσω θα σου στήλω pmdrcypher έγραψε: Το επόμενο στάδιο, να ξέρεις, είναι εφιάλτες καταδίωξης. Εγώ είμαι πάντα στη διάθεσή σου για συμβουλές ή βοήθεια