Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2007-08 και αλλαγές
Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2007-08 και αλλαγές
Ανακοινώθηκε μόλις από τη γραμματεία της ΣΕΜΦΕ το πρόγραμμα της εξεταστικής περιόδου των χειμερινών εξαμήνων του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους 2007 - 2008. Οι εξετάσεις ξεκινούν την Πέμπτη, 14/2 και θα διαρκέσουν μέχρι και την Τρίτη, 11/3. Το αρχείο excel με το πρόγραμμα βρίσκεται εδώ, ενώ σύντομα θα παρέχεται η δυνατότητα κατάρτισης προσωπικού προγράμματος εξετάσεων όπως πάντα, από τα εργαλεία του semfe.gr
Καλή επιτυχία σε όλους!
Καλή επιτυχία σε όλους!
- el_greco
- Επικοινωνία:
Re: Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2007-08
Το εργαλείο του semfe.gr ενημερώθηκε με το πρόγραμμα της εξεταστικής, και πλέον μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για το δικό σας, προσωπικό πρόγραμμα!
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Ανέβασα το πρόγραμμα και σε pdf. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το δεξί μενού της κεντρικής σελίδας ή από εδώ
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
eyχαριστώ...να παρατηρήσω ότι η Ανάλυση 3 πέφτει 6 μ.μ. 29/2 όπως και η Σεισμολογία[Μ9ο]...το τελευταίο έχει προφορική εξέταση,οπότε όποιος έχει πρόβλημα μάλλον θα πρέπει να συννενοηθεί με το διδάσκοντα...
- chelsea13
- Real Name: Alex
Ntroph!!!Arxizoume exetastikh toy agiou Valentinou?? 
- alexaiv
- Real Name: Αλέξης Αϊβαλιώτης
Ξέρει κανείς ποιες ώρες γράφουμε? Δεν το λέει το πρόγραμμα.
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Το πρόγραμμα της εξεταστικής υπάρχει εδώ (αρχείο .xls (excel)) και εδώ (αρχείο .pdf (acrobat reader)),links που έδωσαν πιο πάνω ο el_greco και ο Wizard. Επιπλέον, μπορείς να τις βρείς στο εργαλείο του semfe.gr.
Οι ώρες των εξετάσεων αναγράφονται σε όλα τα μαθήματα. Κάτι που παρατηρήθηκε μόνο είναι το εξής: Το open office δεν εμφανίζει τις ώρες κάποιων μαθημάτων επειδή αυτές αναγράφονται ως 08.30, αντί για 8.30 (για κάποιο λόγο δεν τις διαβάζει μάλλον), και στη θέση τους δε γράφει τίποτα. Οπότε αν αντιμετωπίζεις και εσύ αυτό το πρόβλημα, μπορείς να δεις τις ώρες των μαθημάτων με κάποιον από τους άλλους δύο τρόπους.
Οι ώρες των εξετάσεων αναγράφονται σε όλα τα μαθήματα. Κάτι που παρατηρήθηκε μόνο είναι το εξής: Το open office δεν εμφανίζει τις ώρες κάποιων μαθημάτων επειδή αυτές αναγράφονται ως 08.30, αντί για 8.30 (για κάποιο λόγο δεν τις διαβάζει μάλλον), και στη θέση τους δε γράφει τίποτα. Οπότε αν αντιμετωπίζεις και εσύ αυτό το πρόβλημα, μπορείς να δεις τις ώρες των μαθημάτων με κάποιον από τους άλλους δύο τρόπους.
- surf_tha_curl
Η Λαμπροπουλου δηλωσε οτι μαλλον η αλγεβρα θα μεταφερθει την πρωτη μερα (στις 14 του μηνος)
την ρωτησαμε τι θα γινει με την διεθνη οικονομια και ειπε οτι μαλλον θα παει στη αρχικη θεση της αλγεβρας
την ρωτησαμε τι θα γινει με την διεθνη οικονομια και ειπε οτι μαλλον θα παει στη αρχικη θεση της αλγεβρας
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Καλωσήρθατε στη ζώνη του λυκόφωτος, στην περίοδο της Ελληνικής Ακαδημαϊκής Αβεβαιότητας... Με αφορμή το παραπάνω, σας προτρέπω να τσεκάρετε συχνά το forum και το οικείο εργαλείο για τροποποιήσεις σε τόπους, ώρες και ημέρες εξετάσεων, γιατί είναι εμπειρικά κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα συμβούν. Μην την πατήσετε, γιατί μετά όσο και να φωνάζετε στους καθηγητές ότι "δεν ενημερωθήκαμε", δεν πρόκειται να βρείτε το δίκιο σας.
Παρακαλούμε, λοιπόν, όσοι μαθαίνουν οτιδήποτε σχετικό με αλλαγές εξετάσεων, και αφού το διασταυρώσουν, να το ανακοινώνουν. Μόνο ενημερώνοντας ο ένας τον άλλον θα βγάλουμε άκρη
Παρακαλούμε, λοιπόν, όσοι μαθαίνουν οτιδήποτε σχετικό με αλλαγές εξετάσεων, και αφού το διασταυρώσουν, να το ανακοινώνουν. Μόνο ενημερώνοντας ο ένας τον άλλον θα βγάλουμε άκρη
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
re paidia i istoria ton mathimatikon tou 9ou eksaminou pou einai?!?
- kostas.m
- Real Name: k.mastakas
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Πότε δήλωσε η κυρία Λαμπροπούλου ότι η άλγεβρα μπορεί να μεταφερθεί στις 14 του μήνα surf_tha_curl? Θα μας ειδοποιήσει στο μάθημα η ίδια, αν γίνει κάτι τέτοιο ή θα βγει επίσημη ανακοίνωση από την γραμματεία?
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
πρώτη ορθή επανάληψη του προγράμματος!
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
... η οποία βρίσκεται εδώ και σε λίγα λεπτά θα έχει ενημερωθεί και το εργαλείο εξετάσεων! 
- el_greco
- Επικοινωνία:
Re: Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2007-08 και αλλαγές
Το pdf με το νέο πρόγραμμα (ορθή επανάληψη) βρίσκεται εδώ.
Έχει ανανεωθεί και το link στην ανακοίνωση της κεντρικής σελίδας
Έχει ανανεωθεί και το link στην ανακοίνωση της κεντρικής σελίδας
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
Re: Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2007-08 και αλλαγές
α καλα... δεν την παλευουν τα τυπακια... το τελευταιο 10ημερο δινουμε 5 μαθηματα του 7ου

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα