Σειρά των topics στο φόρουμ
Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos
- timos_m
- Real Name: ΤΜ
Σειρά των topics στο φόρουμ
Ανοίγοντας μία κατηγορία, δε θα έπρεπε να φαίνονται τα διάφορα topics ταξινομημένα κατά μία σειρά τελευταίου post; Έχω την εντύπωση ότι έτσι ήταν πιο πριν.. Τώρα εμφανίζονται με μία σειρά χωρίς κάποια εμφανή λογική. Χρησιμοποιώ το bo2soft skin.
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Re: Σειρά των topics στο φόρουμ
User Control Panel -> Board preferences -> Edit display options και βεβαιώσου πως οι ρυθμίσεις σου είναι αυτές που φαίνονται στην εικόνα:
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- timos_m
Βεβαιώθηκα... Έτσι είναι οι ρυθμίσεις.
- Wizard
- Forum Administrator

Οκ, λύθηκε το πρόβλημα. Προσέξτε ότι τα sticky topics δεν είναι μαζί με τα announcements. Είναι μαζί με τα απλά topics, αλλά πάντα πιο ψηλά.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Κάποια topics είναι "απλά", κάποια είναι "sticky", δηλ. προορίζονται να μένουν με το στανιό ψηλότερα από όλα τα απλά (ακόμη κι αν τα τελευταία είναι χρονικά πιο πρόσφατα). Στο παλιό forum υπήρχε σαφής διαχωρισμός ανάμεσα στα απλά και τα sticky. Στο καινούριο αυτό δεν συμβαίνει, και κανείς μπορεί να σχηματίσει την εντύπωση πως τα topics δεν είναι ταξινομημένα, απλώς γιατί βλέπει πρώτα τα sticky και ΜΕΤΑ από αυτά (που είναι μεταξύ τους χρονολογικά ταξινομημένα) βλέπει τα απλά (που έχουν επίσης δική τους χρονολογική διάταξη).
Αν θες τσέκαρε αν όντως ισχύει αυτό που σου λέω αλλιώς υπάρχει θέμα με την ταξινόμηση και πρέπει να το κοιτάξουμε (που αμφιβάλλω).
Αν θες τσέκαρε αν όντως ισχύει αυτό που σου λέω αλλιώς υπάρχει θέμα με την ταξινόμηση και πρέπει να το κοιτάξουμε (που αμφιβάλλω).
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- timos_m
Όντως, αυτό είναι. Σε πρόλαβε ο Wizard, dr 
Ευχαριστώ!
Αν υπάρχει τρόπος να γίνεται πιο σαφώς ο διαχωρισμός των sticky, νομίζω πως θα είναι αρκετά πρακτικό, αν και εγώ πλέον το έμαθα
Ευχαριστώ!
Αν υπάρχει τρόπος να γίνεται πιο σαφώς ο διαχωρισμός των sticky, νομίζω πως θα είναι αρκετά πρακτικό, αν και εγώ πλέον το έμαθα
- Wizard
- Forum Administrator

Το κοιτάζω τώραtimos_m έγραψε: Αν υπάρχει τρόπος να γίνεται πιο σαφώς ο διαχωρισμός των sticky, νομίζω πως θα είναι αρκετά πρακτικό, αν και εγώ πλέον το έμαθα