Καινούριο laptop ???!!

Πριν το βάψεις μπλε και το ρίξεις στη θάλασσα γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά εδώ;

Συντονιστές: kostas213, markelos

Άβαταρ μέλους
HeartDoc
Real Name: Νίκος Καραστάθης

Re: Καινούριο laptop ???!!

Δημοσίευση από HeartDoc »

Εγώ το
θα διάλεγα πάντως.

Όσο για τον επεξεργαστή, από τη στιγμή που οι Core 2 Duo της Intel είναι το ίδιο προσιτοί με τους X2 της AMD, δεν βρίσκω τον λόγο να διαλέξεις κάτι άλλο (Conroe ftw :P ).

:bs2: ( <- γαμάτο ε; )
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

HeartDoc έγραψε: :bs2: ( <- γαμάτο ε; )
Off Topic
Εμένα αυτό μου αρέσει περισσότερο :bs:
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
smartiger
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από smartiger »

Ημουν ενα βημα πριν αγορασω το ΕΕΕ της Αsus..μαλιστα εκανα την παραγγελια απο το τo http://www.expansys.gr και περιμενα..ματαια βεβαια ενα mail επιβεβαιωσης-εστω ενα τηλεφωνο. Αφου αγανακτησα μετα απο 10 ημερες περιπου και τους πηρα εγω με ενημερωσαν οτι η παραγγελια ακυρωθηκε επειδη δεν ειχα συμπληρωσει ολα τα στοιχεια της φορμας-πιστεψτε με η φορμα παραγγελιας ηταν τελεια. Τελικα ολο αυτο ηταν μια αφορμη να το ξανασκεφτω και κατεληξα οτι ειναι λιγο κουτο να δωσω 400 γιουροζ για κατι το οποιο η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι υπολογιστης. Ναι και εγω ξετρελαθηκα απο το μεγεθος, το ντιζαιν αλλα αμα το σκεφτεις ψυχραιμα ειναι πολλα τα λεφτα για κατι τετοιο. Τα παιδια πριν προτειναν λυσεις για λαπτοπ της ταξης των 500 ευρω τα οποια το μικρουλι της Asus δε μπορει καν να πλησιασει.

Και μετα ηρθε ο Στηβ Τζομπς να με αποτελειωσει με το ΜacBook Air. Να με βαλει να πληρωνω δοσεις για το επομενο εξαμηνο τουλαχιστον. Αγγελικη σου κανω την τιμη να σου πουλησω το λαπτοπ μου!χαχα!
Άβαταρ μέλους
darth
Real Name: Dimitris

Δημοσίευση από darth »

αν και δεν είμαι υπερ των λύσεων τύπου turbo-x και των συναφών ανταγωνιστικών του, τσέκαρε μια και αυτο ---> http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&la ... 201&ct=373

πολύ καλά χαρακτηριστικά, πολύ καλά δώρα (!), τιμή λογική, αν και λίγο πάνω από το όριο σου...βέβαια έχεις και 2 χρόναι τσαμπέ ιντερνετ.

το συγκεκριμένο το έχουν πάρει 2 γνωστοί μου, ο ένας ειναι τρελά ευχαριστημένος, ο άλλος ήταν γκαντέμης και του κάηκε η motherboard αλλά το κουλό ήταν οτι η altec δεν του άλλαξε motherboard αλλά του το αντικατέστησε με καινούριο μετά από 5 μέρες...καλή φάση!

επίσης, λίγο άσχετο, αλλά θεωρώ ότι το ρουτεράκι που σου δίνει η altec στην προσφορά της με το ιντερνετ, είναι ίσως το καλύτερο που παίζει στα λεφτά του...σίγουρα βρίσκεις καλύτερο αλλά και αρκετά ακριβότερο.
είναι αυτό--->http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=128872
Άβαταρ μέλους
Angeliki
Real Name: Αγγελική
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Angeliki »

darth έγραψε: τσέκαρε μια και αυτο ---> http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&la ... 201&ct=373
χμμ...μόνο 160 GB σκληρό ;
πολύ δελεαστική αυτή η προσφορά με τα 2 χρόνια ίντερνετ όμως!!!!
darth έγραψε:το ρουτεράκι που σου δίνει η altec

μ'αρέσει :P
smartiger έγραψε: το ΕΕΕ της Αsus..
πράγματι είδα ότι αν και πρακτικό από άποψη design οι προδιαγραφές δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες ενός σεμφίτη 8)
βρήκα κάποια άλλα μοντέλα της Αsus (πραγματικά εξαιρετικά ελαφρά & μικρά &με καλύτερες προδιαγραφές)που μου άρεσαν στο http://www.asus.gr αλλά (1) δεν ήταν ξεκαθαρό αν υπήρχε διαθεσιμότητα (2) απ'ότι φαίνεται δεν έχουν ελληνικά (3) μοιάζει κάπως περίπλοκη η διαδικασία παραγγελίας

Αυτό πώς σας φαίνεται;;; :

HP PAVILION 6650
-Επεξεργαστής AMD Turion 64X2 TL-64 (2.2 GHz)
-οθόνη 15.4"
-μνήμη 2048MB
-σκληρός δίσκος 250GB
-κάρτα γραφικών NVidia GeForce Go8400 128 MB dedicated up to 894
-οπτικό μέσο DVDR/W
-802.11 b/g (WiFi),Bluetooth,10/100
-WebCamera
-Win VISTA PREMIUM GR/ENG

(Μάλλον θα χρειαστεί να συμβιβαστώ με VISTA και μεγαλύτερο μέγεθος απ'ότι σκόπευα αρχικά...)
Το βρήκα στα 888 Ευρώ από το Γερμανό
Βέβαια μένει να διαπιστώσω τι παίζει με την εγγύηση και τι βάρος έχει

+ κάποιες ερωτήσεις ακόμα :) :
(Α) Ξέρει κανείς αν τα Windows VISTA PREMIUM περιλαμβάνουν το Office ή θα χρειαστει να το εγκαταστήσω ξεχωριστά;
(Β) Έχει κανείς εμπειρία από OTENET OnDSL Kit Wireless for Student ;
(Γ) Ιδέες για καλή ασύρματη σύνδεση χωρίς πάγιο(θα σκεφτώ και την ενδιαφέρουσα ιδέα του darth..);;;
Of smol coral aboute hir arm she bar
A peire of bedes,gauded al with grene
And ther-on heng a broche of gold ful shene,
On which there was first write a crowned A
And after, AMOR VINCIT OMNIA

Μια εξίσωση από κολοκύθια που βράζουν χωρίς κανέναν προορισμό είναι η ζωή.Αμέτε να μετρηθείτε, αχθοφόροι του ονόματός σας.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ
danai
Real Name: *

Δημοσίευση από danai »

Να ρωτήσω κι εγώ μερικά ακόμα για το eee της Asus....(δεν είναι εντελώς offtopic, ε?)

Επειδή εδώ και πολύ καιρό έψαχνα ένα laptοp-άκι (πολύ μικρό σε μέγεθος) χωρίς να με ενδιαφέρει να έχει πολλές δυνατότητες και για την ακρίβεια:

1. Να έχει Linux(μόνο Linux εννοώ,όχι μαζί με Windows)
2. Να αντέχει εφαρμογές έγγραφο-Matlab-Mathematica-Java..(οκ...όχι ταυτόχρονα όλα μαζί!)
3. Χωρίς να πρέπει να δώσω 1500€ για μικρή οθόνη και για να αποκτήσω δυνατότητες τις οποίες δεν χρειάζομαι,
μου άρεσε η ιδέα του eee...

Σκέφτομαι αυτό με τα 512Gb και σκληρό 2G..Αρκούν αυτά τα χαρακτηριστικά για τις παραπάνω εφαρμογές? Ή πρέπει οπωσδήποτε να πάω στο 1Gb με 8G σκληρό? (Αν είναι έτσι το ξεχνάω...γιατί τότε οι δυνατότητες του δεν αξίζουν τα λεφτά του.. )

YΓ: Μπορώ να πάρω αυτό με τα 2G και να χρησιμοποιώ flash-άκι με άλλα 2G πχ..και να δουλεύουν όλα σαν να ήταν ο αρχικός μου δίσκος 4G?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danai την Τετ Ιαν 30, 2008 1:04 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
smartiger
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από smartiger »

@ Αγγελικη: Οσο αφορα το (Α) σίγουρα δεν υπαρχει Office στα Vista Premium. Το εβαλα ξεχωριστα. Κατεβασμενο απο το ιντερνετ. Μια φορα εκανα το λαθος να το παρω αυθεντικο αλλα αν θες εχει καλες εκπτωσεις για φοιτητες.

@ Δαναη: Το eee εχει οντως Linux οποτε εδω καλυπτεσαι. Εχει open office οποτε καλυπτεσαι και εδω. Ομως ακουσα μια φημη οτι σχεδον το 1,5G του δισκου καλυπτεται απο το λειτουργικο συστημα. Δεν θυμαμαι αν αυτο ισχυει για Linux η για ΧP. Παντως οι διαφορες δε θα ειναι τεραστιες. Οποτε οπως καταλαβαινεις καλο ειναι να αποφυγεις την εκδοση των 2G η ακομα και των 4G..:P..Τωρα υπαρχουν δυο λυσεις. Ειτε flashακι ειτε καρτα μνημης μια και το eee εχει μια τετοια υποδοχη. Μια τετοια καρτα μπορει να φτασει ως και τα 16G νομιζω. Αυτο που νομιζω παντως ειναι οτι και στις δυο περιπτωσεις δε μπορεις να πεις οτι μεγαλωνει ο σκληρος σου δισκος. Δε νομιζω δλδ να μπορεις να κανεις εγκατασταση πχ το Matlab εκτος σκληρου δισκου πχ στην καρτα μνημης και να τρεχει κανονικα.
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από Wizard »

smartiger έγραψε:Αυτο που νομιζω παντως ειναι οτι και στις δυο περιπτωσεις δε μπορεις να πεις οτι μεγαλωνει ο σκληρος σου δισκος. Δε νομιζω δλδ να μπορεις να κανεις εγκατασταση πχ το Matlab εκτος σκληρου δισκου πχ στην καρτα μνημης και να τρεχει κανονικα.
Μια χαρά εγκατάσταση μπορείς να κάνεις σε εξωτερικό δίσκο. Τόσο σε windows όσο και σε linux. To θέμα είναι ότι θα είναι πιο αργός σαν σκληρός.
Δανάη με linux μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μια χαρά τα προγράμματα που λες. Ωστόσο το mathematica νομιζω δεν εγκαθίσταται σωστά σε linux. Τουλάχιστον μια έκδοση που είχα δοκιμάσει εγώ crashαρε συνέχεια. Όταν βρω ευκαιρία θα το ξαναδοκιμάσω να σου πω.

@Αγγελική το laptop που βρήκες φαίνεται πάρα πολύ καλό και σε πολύ καλή τιμή. Αλλά επειδή ο Γερμανός γενικά δε φημίζεται για τις προσφορές του κοίταξέ το και στο skroutz. Μπορεί να το βρεις σε πολύ καλύτερη τιμή αλλού :)
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από Wizard »

Wizard έγραψε: Ωστόσο το mathematica νομιζω δεν εγκαθίσταται σωστά σε linux. Τουλάχιστον μια έκδοση που είχα δοκιμάσει εγώ crashαρε συνέχεια. Όταν βρω ευκαιρία θα το ξαναδοκιμάσω να σου πω.
Μόλις εγκατέστησα το Mathematica 6.0.1 και φαίνεται να δουλεύει αρκετά καλά :D
Άβαταρ μέλους
P4NOS

Toshiba Satellite P200D-12O VS Fujitsu-Siemens Amilo Xa2529

Δημοσίευση από P4NOS »

Για λαπτοπ είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο. Ποιον προτείνετε?
---------------------------------------------Toshiba -------------------------- Fujitsu
CPU________________________________2.10GHz______________________ 2.0GHz
HDD________________________________250G__________________________250GB
RAM________________________________2G____________________________2G
Monitor_____________________________17 1440x900____________________17 1440x900
καρτα γραφικών_____________________ATI Mobility Radeon HD2600________GeForce 8600M GS
τιμή________________________________1200€_________________________1000€

Επίσης θα ήθελα τι γνώμη σας για τους hp και αν κάποιος έχει δει πουθενά κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά (εκτός από turbo-x, acer) ας κάνει έναν κόπο να το αναφέρει.
Mpikifrinos
Real Name: Mpikifrinos

Δημοσίευση από Mpikifrinos »

P4NOS έγραψε:Για λαπτοπ είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο. Ποιον προτείνετε?
---------------------------------------------Toshiba -------------------------- Fujitsu
CPU________________________________2.10GHz______________________ 2.0GHz
HDD________________________________250G__________________________250GB
RAM________________________________2G____________________________2G
Monitor_____________________________17 1440x900____________________17 1440x900
καρτα γραφικών_____________________ATI Mobility Radeon HD2600________GeForce 8600M GS
τιμή________________________________1200€_________________________1000€

Επίσης θα ήθελα τι γνώμη σας για τους hp και αν κάποιος έχει δει πουθενά κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά (εκτός από turbo-x, acer) ας κάνει έναν κόπο να το αναφέρει.
Αν δεν παίζει σημαντικό ρόλο η διαφορά τους στην τιμή, προτίμησε τον Toshiba. 1)Καλύτερος επεξεργαστής (όχι όμως τρομερή διαφορά), 2) Καλύτερη Κάρτα Γραφικών, 3) Καλύτερη ποιότητα κατασκευής, 4) Το Service της Fujitsu είναι τελείως χάλια.
Σε αυτά τα λεφτά, (κοντά στα 1200) νομίζω είναι και ο Inspiron 1720 της Dell. Κοίταξε τον κι αυτόν.
Άβαταρ μέλους
sparc
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από sparc »

@PANOS: Δε μας λές πολλά πράγματα, όπως τι είδους επεξεργαστή φοράνε. πχ ένας AMD 2.10 είναι πολύ πιο αργός από ένας Intel 2.0
Στους, υπολογιστές ότι πληρώνεις παίρνεις. Αυτός είναι ο μόνος κανόνας. Μπορεί να βλέπεις Acer να κάνουν παπάδες με 800 ευρώ αλλά η ποιότητα είναι για τα σκουπίδια. Θα χαλάσει σε ένα με δύο χρόνια.
Το σημαντικότερο, δεν μας λες τι θες να κάνεις με τον υπολογιστή. Αν θες να παίζεις παιχνίδια τότε ξανασκέψου την επιλογή του φορητού. Δεν αξίζει τον κόπο.

Μερικές γενικές συμβουλές...

1) Για τη συντήρηση δε σε νοιάζει το κατάστημα αλλά η αντιπροσωπία. Προσωπική συμβουλή, απέφυγε να πηγαίνεις οτιδήποτε στο κατάστημα για επισκευή αλλά απευθείας στην αντιπροσωπία. Είναι πιο γρήγορο, ίσως πιο φτηνό και σίγουρα πιο ασφαλές.

2) Οι flash readers καταναλώνουν τρελά ποσά ενέργειας, ειδικά με Windows XP (έχουν "ένα" bug όπου κάνουν probe την κάρτα κάθε 2 sec)

3) Μην πάρεις laptop με εγγύηση 1 έτους. Πλέον, οι φορητοί Η/Υ έχουν γίνει είδη καθημερινής κατανάλωσης και ως τέτοια φτιάχνονται για να χαλάσουν αμέσως μετά τη λήξη της εγγύησης (όσο υπερβολικό και αν ακούγεται αυτό είναι αλήθεια)

4) Μην ψάχνεις σε καταστήματα αλλά σε site κατασκευαστών απευθείας. Υπάρχουν πολλά μηχανήματα (κυρίως τα αξιόπιστα) που δεν πολύ κυκλοφορούν σε καταστήματα (όπως τα επαγγελματικά HP Compaq, προσωπική σύσταση). Βρες τι θες και μετά ψάξε όλα τα καταστήματα να δεις που θα το πάρεις πιο φτηνά.
Μη διστάσεις να απευθυνθείς και σε εταιρείες μηχανοργάνωσης επαγγελματιών. Έχουν τα καλύτερα προϊόντα πάντα σε κανονικές τιμές.
Μη διστάσεις να το παραγγείλεις από το εξωτερικό, αφού ρωτήσεις την αντιπροσωπία και σε βεβαιώσουν ότι το καλύπτουν στην Ελλάδα.

5) Το Asus eee δεν είναι κανονικός υπολογιστής. Είναι ένα πείραμα στις πολύ χαμηλές διαστάσεις, όπως λέει και η κατηγορία subnotebook (ή ultra mobile) στην οποία ανήκει. Δε θα σε ικανοποιήσει σε επιδόσεις. Γενικότερα οτιδήποτε είναι κάτω από τις 11'' είναι πείραμα.

6) Intel Core 2 duo και 2 GB Ram. Το μόνο προτέρημα των AMD επεξεργαστών είναι η τιμή.

7) Είναι πολύ καλύτερα να δώσεις ένα σημαντικό ποσό τώρα (ας πούμε 1400e+) και να είσαι οκ για 4-5 χρόνια παρά να τσιγκουνευτείς 200e και να γκρινιάζεις όλη την ώρα, ότι χαλάει, πάει αργά, δεν δουλεύει, δεν είναι συμβατό, δεν το καλύπτει η εγγύηση, η μπαταρία δεν κρατάει, τα ηχεία δεν ακούγονται, η οθόνη είναι θαμπή, το πληκτρολόγιο δε με βολεύει, δεν υπάρχουν ανταλλακτικά κτλ κτλ...

8 ) Αν θέλεις linux & laptop στα σίγουρα τότε μονόδρομος Dell. Η Dell είναι από τους καλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως, απλά δεν την διαφημίζουν και πολύ στην Ελλάδα, ωστόσο από υποστήριξη είναι ικανοποιητικότατοι. Επίσης, είναι ο πρώτος κατασκευαστής (από του σοβαρούς) που έβγαλε μοντέλα βασισμένα εξολοκλήρου στο linux.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

sparc έγραψε:Μπορεί να βλέπεις Acer να κάνουν παπάδες με 800 ευρώ αλλά η ποιότητα είναι για τα σκουπίδια. Θα χαλάσει σε ένα με δύο χρόνια.
O Acer μου είναι 3 χρονών και 8 μηνών και εξακολουθεί να κάνει τα πάντα! (I :heart: ACER!!)
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
sparc
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από sparc »

Όλα είναι σχετικά. Αν μου επιτρέπεις θα πω ένα παράδειγμα από την αυτοκινητοβιομηχανία...
Τα Hundai/Kia/Daewoo όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι καλής ποιότητας αλλά δουλεύουν μια χαρά, τόσος κόσμος έχει τέτοια αμάξια.
Η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά μέχρι να αποκτήσεις mercedes. Αν και απεχθάνομαι αυτήν την εταιρεία, είναι γεγονός ότι μια mercedes θα κάνει πάντα τη δουλειά της με τον ιδανικό τρόπο λειτουργίας. Αυτό σημαίνει ότι δε θα χάσει σε ιπποδύναμη τα πρώτα 10 χρόνια, δε θα κολλάνε οι ταχύτητες, δε θα τα τινάξει το ψυγείο κτλ. Μπορεί να χαλάσει το στέρεο ή κάτι άλλο τριτεύον αλλά ποτέ οι πρωτεύουσες λειτουργίες.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα laptop. Στα τρία χρόνια, η μπαταρία (που από την αρχή δεν κράταγε και πολύ) έχει χάσει αρκετά, ο δίσκος πάει λίγο πιο αργά, τα ηχεία έχουν χάσει σε απόδοση κτλ. Δεν το καταλαβαίνεις τώρα αλλά αν βάλεις δίπλα του το ίδιο φορητό καινούριο θα δεις τη διαφορά.

Όταν κάποιος ισχυρίζεται ότι ένα μηχάνημα κόστους Α είναι ισάξιο ενός άλλου κόστους Β, με Α << Β, είναι σαν να λέει ότι έβγαλε ενέργεια από το τίποτα. Είναι δεδομένο βέβαια, πως όλες οι εταιρίες τα κατασκευάζουν στα ίδια εργοστάσια (Taiwan & China).

Όλα είναι σχετικά βέβαια. Φταίει και ο χρήστης, φταίει και η ΔΕΗ. Ωστόσο αυτό που είναι πάγιο είναι η τάση των μοντέλων χαμηλού κόστους να χάνουν αρκετή από την αξιοπιστία τους μέσα σε ένα χρόνο.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Άβαταρ μέλους
P4NOS

Δημοσίευση από P4NOS »

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για της συμβουλές.
sparc έγραψε:@PANOS: Δε μας λές πολλά πράγματα, όπως τι είδους επεξεργαστή φοράνε. πχ ένας AMD 2.10 είναι πολύ πιο αργός από ένας Intel 2.0
...
Το σημαντικότερο, δεν μας λες τι θες να κάνεις με τον υπολογιστή. Αν θες να παίζεις παιχνίδια τότε ξανασκέψου την επιλογή του φορητού. Δεν αξίζει τον κόπο.
Έχουν και οι δύο Intel Core 2. Απέφυγα να αναφέρω τα κοινά στοιχεία. Με κριτήριο 17", μεγάλη RAM, μεγάλος δίσκος, 1000€, όχι για να παίζει παιχνίδια τελευταίας τεχνολογίας αλλά αξιοπρεπώς κανα pro και ταινίες όσο γίνεται καλύτερα. Στο τέλος κατέληξα σε αυτούς τους δύο. Ρώτησα κυρίως για να μάθω αν η διαφορά τους είναι πάνω από 200€ αλλά :
sparc έγραψε: Στους, υπολογιστές ότι πληρώνεις παίρνεις. Αυτός είναι ο μόνος κανόνας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υπολογιστές - Εφαρμογές - Internet”