Skliraios έγραψε:Λοιπον συμφωνα με αυτα που μου ειπαν στο τηλεφωνο απο το εργαστηριο της χημειας.....η εξεταση του εργαστηριου ακυρωνεται και οπως μου ειπε το παλικαρι δεν θα γινει ποτε!!!!εγω λιγο καραφλιασα αλλα τελικα ισως ειναι καλυτερα
μην ψαρώνεις, Rusty, το post που κάνεις quote είναι περσινό!
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
D mou lete..apo pou diavazoume..exei dwsei dikies ths askhseis lymenes alla thewria apo pou? apo to vivlio einai polla..ta slides ypothetw dn arkoun..opote exei kaneis kammia kaluterh idea? Eyxaristw!
μαριαννα οι δικες της ασκήσεις είναι αυτές που έχουν ανέβει στο site ή άλλες φετινές?
Εγώ διάβασα απ το βιβλίο πάντως!Μη το βλέπεις μεγάλο,βγαίνει γρήγορα!!
Γνωρίζει κανείς να μας πει αν έχουν διδάξει φέτος την ύλη από το δεύτερο τόμο (νερό, ατμόσφαιρα κλπ) και αν έχουν δώσει καθόλου σημασία; Επειδή δεν φαίνεται να έχουν κάτι μέσα οι παρουσιάσεις τους.
μου πανε παιδια που παρακολούθησαν οτι ο δεύτερος τόμος δε διδάχθηκε και δεν έχουμε κάτι απο κει!Αυτό που δε ξέρω είναι αν πρέπει να διαβάσουμε τα πάντα απο τα 3 κεφάλαια που είναι στην ύλη!π.χ. μεταλλικούς δεσμούς,δομή του πυρήνα κ.α.Αν ξέρει κανείς την ακριβή ύλη ας κάνει το καλό!!
Από τα θέματα εξετάσεων που είναι ανεβασμένα, φαίνεται πως οι ασκήσεις είναι περίπου σταθερές. Αλλά για πιο ασφαλές συμπέρασμα, θα ήταν καλά αν έχει κάποιος θέματα του 06/07 να τα ανεβάσει!!!
Την Πέμπτη που μας έρχεται θα γίνει (κατά 99%) το ωριαίο διαγώνισμα πάνω στην ύλη των εργαστηρίων της Χημείας. Το διαγώνισμα θα ξεκινήσει αφού τελείωσει το κανονικό μάθημα.
Την Δευτέρα θα το επιβεβαιώσω, πάντως αν κάποιος ξέρει για σίγουρα ας πει.
Άλλη μια ερώτηση: Ξέρει κανείς μέχρι που έχουμε φτάσει στα μαθήματα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pao132003 την Δευ Ιαν 26, 2009 5:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος:moved by pao132003 (είσαι και moderator πανάθεμά σε!!)