Απεβίωσε ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος
Συντονιστής: AlexandraDC
- Dennis Lynn Rader
- Real Name: Mort Nezach Van Uriel
- Facebook ID: 0
Re: Απεβίωσε ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος
I periousia tis ekklisias den exei na kanei me tin periousia tou arxiepiskopou.
Den ntrepomai katholou giati lew apla tin alitheia.Esy den ntrepesai gia tin monolithikotita sou kai ton akraio dogmatismo arnisis kai misous?
Kai epeidi poli pipilizetai auti i karamela na se enimerwsw pos iparxei kai alli opsi tou nomismatos me papades kai monaxous rakenditous pou proseuxontai apo to proi mexri to vradi kai apo to vradi mexri to proi gia to kalo olou tou kosmou, pou koimountai se ammosakous xwris stegi apo panw tous ektetheimenoi se krio kai zesti,peina kai kaouxies ithelimena.Auti einai i orthodoxia.
Mono tin ekklisia vlepw dipla stous peinasmenous afrikanous kai asiates me diafores ierapostoles.
Den ipostirizw tin terastia periousia tis ekklisias pou tha borouse na axiopoiithei akomi kalitera alla mi ta isopedwnoume alla.
Koinwnikh prosfora iparxei asxeta an auti provaletai i oxi.
P.S: Den einai mono dikos mou theos, einai olou tou kosmou asxeta an ton pisteueis i oxi.O theos agaliazei perissotero autous pou den ton dexontai...
Den ntrepomai katholou giati lew apla tin alitheia.Esy den ntrepesai gia tin monolithikotita sou kai ton akraio dogmatismo arnisis kai misous?
Kai epeidi poli pipilizetai auti i karamela na se enimerwsw pos iparxei kai alli opsi tou nomismatos me papades kai monaxous rakenditous pou proseuxontai apo to proi mexri to vradi kai apo to vradi mexri to proi gia to kalo olou tou kosmou, pou koimountai se ammosakous xwris stegi apo panw tous ektetheimenoi se krio kai zesti,peina kai kaouxies ithelimena.Auti einai i orthodoxia.
Mono tin ekklisia vlepw dipla stous peinasmenous afrikanous kai asiates me diafores ierapostoles.
Den ipostirizw tin terastia periousia tis ekklisias pou tha borouse na axiopoiithei akomi kalitera alla mi ta isopedwnoume alla.
Koinwnikh prosfora iparxei asxeta an auti provaletai i oxi.
P.S: Den einai mono dikos mou theos, einai olou tou kosmou asxeta an ton pisteueis i oxi.O theos agaliazei perissotero autous pou den ton dexontai...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος timos_m την Τετ Ιαν 30, 2008 2:27 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Συνένωσα τα δύο ποστ. Μην ξεχνάτε το κουμπί "edit" (επεξεργασία αν χρειάζεται η μετάφραση...), ειδικά όταν πρόκειται απλά για υστερόγραφο της μίας σειράς
Λόγος: Συνένωσα τα δύο ποστ. Μην ξεχνάτε το κουμπί "edit" (επεξεργασία αν χρειάζεται η μετάφραση...), ειδικά όταν πρόκειται απλά για υστερόγραφο της μίας σειράς
To thema den einai i ekklisia kai o kakos xeirismos tis periousias tis, oute an pistevoume i oxi se afta pou leei. To zitima einai oti kalws i kakws o Arxiepiskopos htan o prokathimenos tis ekklisias tis Elladaos kai ena poly megalo pososto twn Ellinwn, metaksy twn opoiwn eimai sigouros oti htan oi giagiades kai oi mamades sxedon olwn mas, pisteve se afton kai ton agapouse. Ofeiloume oloi mas aneksartita apo ta pistevw mas na sevastoume ton thanato tou kai toulaxiston an exoume kati arnitiko gia afton na poume, na to poume me kosmio tropo. Oxi kalwntas ton xountodoulo i kserw kai egw ti allo graftike edw mesa.
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
nionia έγραψε:Όμως θα πρέπει εάν πίστεύουμε στον Θεό να αφήσουμε αυτόν να κρίνει τον Αρχιεπίσκοπό και τον κάθε άνθρωπο που εκδημεί και να αρκούμαστε στην κριτική των πράξεων του, θυμούμενοι πάντα πως ίσως έρθει και η δική μας ώρα να κριθούμε από τον Θεό ή τους ανθρώπους( και φυσικά εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω κάποιον άλλο εκτός από τον Πάπα που να ισχυρίζεται ότι είναι αλάθητος..).
Παιδιά, θα μου εξηγήσετε τι εννοείτε ορισμένοι μ' αυτήν την πιπίλα; Οι πιο μετριοπαθείς φαίνεται να "επιτρέπουν" την αρνητική κριτική (σε κόσμιο ύφος), αλλά δεν παραβλέπουν να πετάνε διάφορα ανερμάτιστα τύπου "κρίνε, αλλά πρόσεξε τι θα πεις γιατί θα κριθεί και συ", "αφού αμάρτησες εσύ δικαιούται να αμαρτήσει και ο άλλος χωρίς πολλές πολλές κουβέντες". Σαν την σαραντάρα την παντρεμένη "εντάξει, βγες βόλτα με τους φίλους σου, αλλά θα βγω και εγώ με τις δικές μου και για ό,τι κι αν γίνει δε θα φταίω" ή "κυρία δεν μιλάω (μόνο) εγώ, μιλάει και ο Κωστάκης". Αν θυμάμαι καλά, παρόμοια επιχειρηματολογία ανέπτυξε και ο Ρουσόπουλος σχετικά με το αναψυκτήριο του Μαγγίνα: "Ο πρώην υπουργός έπραξε όπως θα έπραττε ο μέσος Έλληνας". Από πότε ένα λάθος που επαναλαμβάνεται νομιμοποιεί την επ' άπειρον επανάληψή του;DLR έγραψε:O arxiepiskopos einai sta xeria tou theou kai autos tha ton krinei.Kaneis den einai anamartitos wste na krinei.Min krineis gia na min kritheis...
Αν διαφωνείτε με την κριτική, απλώς πείτε το. Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας;
Πιθανόν. Και τότε θα ακούγαμε εμείς την κριτική. Που θες να καταλήξεις;nionia έγραψε:Άν είμασταν στην θέση του ίσως να είχαμε πράξει πολύ χειρότερα.
Ο Αρχιεπίσκοπος (κακώς εχόντων των πραγμάτων) δεν είναι ένας ηγέτης Εκκλησίας της οποίας τα κυρήγματα είτε πιστεύεις είτε δεν πιστεύεις και τέλειωσε. Είναι ο διαχειριστής μιας τεράστιας περιουσίας, επηρεάζει χιλιάδες ανθρώπους και εν γένει έχει σημαντική εξουσία. Ο εκδημών (που λέτε κι εσείς), μάλιστα τα χρησιμοποίησε όλα αυτά για να κάνει ακόμα και πολιτικά παιχνίδια.nionia έγραψε:Όποιος πάλι δεν πιστεύει, τι τον νοιάζει τι έκανε αφού για αυτόν ο Αρχιεπίσκοπος ήταν ένα ακόμα δημόσιο προσωπο και η θρησκεία είναι κάτι το οποίο δεν αξίζει να ασχολείται κανείς μαζί του??
Και με την Ελένη Λουκά ή τον Γιώργο Καρατζαφέρη γελάμε ή απλώς δεν ασχολούμαστε, αλλά αν κάποια στιγμή η πρώτη γινόταν Πάπισσα και ο δεύτερος Πρωθυπουργός, καταλαβαίνετε ότι πλέον θέλουμε δεν θέλουμε, ο τρόπος που ασκούν την εξουσία τους θα επηρεάζει τη ζωή μας.
Ίσως ακουστεί λίγο εξυπναδίστικο, αλλά σύμφωνα με το πνεύμα του post σου, οφείλω να σου υπενθυμίσω ότι υπάρχει μια κάθε άλλο παρά αγνοήσιμη μερίδα Ελλήνων Χριστιανών που νοσταλγούν τη Χούντα. Στο ίδιο, λοιπόν, ανοιχτόμυαλο κλίμα θα σε "εγκαλέσω" ρωτώντας "γιατί ποινικοποιείς απόψεις ή πολιτικές στάσεις;".sergios έγραψε:Oxi kalwntas ton xountodoulo i kserw kai egw ti allo graftike edw mesa.
Μάλιστα ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος μπορεί να μην τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της Χούντας, αλλά σίγουρα δεν ενοχλήθηκε τόσο ώστε να θεωρεί ότι ο χαρακτηρισμός που σε έθιξε είναι προσβλητικός για εκείνον. Θα θυμάσαι, ίσως, ότι εκείνη την περίοδο (κατά δήλωσή του) ήταν ιδιαίτερα απασχολημένος επενδύοντας στα παρακάτω:
Τα υπόλοιπα του Dennis θα μου επιτρέψετε να τα αγνοήσω όπως θα αγνοούσα έναν Τσόλκα ή μια Ελένη Λουκά. Γρήγορα στο λαϊκό προσκύνημα! ΜπεεεεεεεεεεDLR έγραψε:to paradeigma to dinei o idios o arxiepiskopos afou itan nomikos kai didaktwr theologias gnwrizontas 4 glwsses...
Υ.Γ.: Για την Ιστορία, εκτός από τον Πάπα, το αλάθητο είχε και ο Στάλιν
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Επικοινωνία:
εμμμ αυτη ειναι η ορθοδοξια ή αποδειξη πως η ψυχιατρικη φροντιδα και μεριμνα βρισκεται σε πληρη αδρανεια για τους νοσουντες συνανθρωπους μας;;Dennis Lynn Rader έγραψε: Kai epeidi poli pipilizetai auti i karamela na se enimerwsw pos iparxei kai alli opsi tou nomismatos me papades kai monaxous rakenditous pou proseuxontai apo to proi mexri to vradi kai apo to vradi mexri to proi gia to kalo olou tou kosmou, pou koimountai se ammosakous xwris stegi apo panw tous ektetheimenoi se krio kai zesti,peina kai kaouxies ithelimena.Auti einai i orthodoxia..
απο την αλλη η θρησκεια εχει καποια σχεση με νευρωσεις κλπ... τι να πω ειμαι μπερδεμενος...
Το μονο σιγουρο συμπερασμα ειναι πως το φορουμ εχει αρχισει να μπαινει σε ρυθμους καψιματος και εξεταστικης (ω ναι!)

ΥΓ: ο διαβαστερος πρωτη μουρη...

ποσοι εχουν μεινει απο την επταετια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος noir την Τετ Ιαν 30, 2008 1:12 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
- Luke Skywalker
- Real Name: Λουκάς
Διάβασα την πρώτη μιάμιση σελίδα και δεν πρόκειται να διαβάσω άλλο μόνο και μόνο γιατί δεν πιστεύουν τα μάτια μου αυτά που διαβάζω.Δεν θεωρώ τον εαυτό μου θρησκόληπτο άτομο (δεν είμαι άθεος) αλλά θεωρώ από σεβασμό και μόνο για κάποιον άνθρωπο (πάνω απόλα) ο οποίος δεν είναι πλέον εδώ να μιλάμε με λίγο πιο σωστά λόγια και να σεβόμαστε την απουσία του.Δεν θα πω για το τι ήταν ο Χριστόδουλος ή δεν ήταν.Ξέρω ότι ήταν άνθρωπος.Κι δεν είναι σωστό να εκμεταλλευόμαστε όλοι μας μηδενός εξαιρουμένου το όνομα του και να δίνουμε αφορμή για καταλήψεις(!) ιδιωτικό και δημόσιο (!!) και την περιουσία της εκκλησίας(!!!) την διαδοχή (!!!!).Μην βλέπετε τι σας διαχωρίζει από αυτόν.Δείτε το κοινό σας σημείο (ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!) και θα καταλάβετε ότι θα μπορούσε να ήταν κάποιος δικός σας συγγενής.Τότε τι θα κάνατε?Θα λέγατε για καταλήψεις?Θα μπαίνατε στο μάθημα?Θα επιλέγατε δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα?Θα το ρίχνατε στα οικονομικά?Ή μήπως θα πενθούσατε?Θα πονούσατε που χάσατε έναν άνθρωπό σας.Έχω δει από τα 13 μου φίλους μου να χάνονται στο δρόμο.Ακόμα το βλέπω γύρω μου.Έχω κλάψει για παιδιά που δεν πρόλαβαν να τελειώσουν το σχολείο ή το πανεπιστήμιο.Δεν θα ξεχάσω τον Γιάννη τον Αράπη που έκανε παρέα με τον Ηρακλή.Θυμάται κανένας από το έτος μου τον Ηρακλή?Ελάχιστοι.Ο γιάννης είμαι σίγουρος.Άλλη φορά όταν ξεκινάτε συζητήσεις γύρω από τον θάνατο ενός ανθρώπου σκεφτείτε πρώτα ότι αν και δεν είναι απαραίτητο να είναι κοντά σε εσάς ήταν σε άλλους.Και αυτό πρέπει να το σέβεστε όπως σέβεστε τα λόγια σας και τα υπερασπίζεστε με το τόσο ζήλο για το ποιος έχει ΄δίκιο ή άδικο.Μην ξεχνάτε τι είμαστε και από που ερχόμαστε.Και πόσο εύκολα μπορεί να μας αφαιρεθεί αυτό το δικαίωμα που έχει πιθανότητα ένα στο δισεκατομμύριο για να συμβεί.Έχουμε όλη την ευτυχία να μπορούμε αυτή τη στιγμή να αναπνέουμε.Σκεφτείτε το λίγο.Και αν το ασπαστήκατε σεβαστείτε τον θάνατο ενός ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!
Come crawling faster
obey your Master
your life burns faster
obey your Master
Master
July3 2007 Rockwave Metallica και τα μυαλά στα κάγκελα!!!
obey your Master
your life burns faster
obey your Master
Master
- drcypher
- Portal Administrator

Αν διάβαζες και τις υπόλοιπες σελίδες θα έβλεπες ότι το ενδιαφέρον μετατοπίστηκε από μια άστοχη σύγκριση με κέντρο την απώλεια διδακτικών ωρών σε εκθέσεις ιδεών σχετικά με το δικαίωμα στο σφάλμα και την κριτική. Μην επαναφέρουμε πάλι ένα κλαδί της συζήτησης που σάπισε και έπεσε (όπως του άξιζε) πριν ακόμη πετάξει ανώφελα αλλά αιχμηρά αγκάθιαLuke Skywalker έγραψε:Διάβασα την πρώτη μιάμιση σελίδα και δεν πρόκειται να διαβάσω άλλο μόνο και μόνο γιατί δεν πιστεύουν τα μάτια μου αυτά που διαβάζω.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- Luke Skywalker
έχω ρίξει μια ματιά και στις υπόλοιπες για αυτό το λόγο που λες.Αλλά το νόημα και αυτό που θέλω να πω δεν αλλάζει.Γιατί αν και ξεκίνησες από το Α σημείο και έφτασες στο Δ άσχετα με ποια μέθοδο το συμπέρασμα είναι ότι το Α είναι η βάση.Και αυτό ενοχλεί.drcypher έγραψε:Αν διάβαζες και τις υπόλοιπες σελίδες θα έβλεπες ότι το ενδιαφέρον μετατοπίστηκε από μια άστοχη σύγκριση με κέντρο την απώλεια διδακτικών ωρών, και μετατοπίστηκε στο δικαίωμα του σφάλματος και της κριτικής. Μην επαναφέρουμε πάλι ένα κλαδί της συζήτησης που σάπιζε όπως του άξιζε πριν ακόμη πετάξει ανώφελα αλλά αιχμηρά αγκάθιαLuke Skywalker έγραψε:Διάβασα την πρώτη μιάμιση σελίδα και δεν πρόκειται να διαβάσω άλλο μόνο και μόνο γιατί δεν πιστεύουν τα μάτια μου αυτά που διαβάζω.
Come crawling faster
obey your Master
your life burns faster
obey your Master
Master
obey your Master
your life burns faster
obey your Master
Master
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Επικοινωνία:
Λουκα με ολη μου την καρδια ειμαι μαζι σου σε αυτο
+1 απο μενα
+1 απο μενα
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Ακριβώς έτσι! Όσοι τρέχουν αμέσως να μειώσουν έναν άνθρωπο, που δεν είναι πλέον στη ζωή, ας σκεφτούν λίγο αν θα ήθελαν να έκαναν και άλλοι το ίδιο, αν είχε φύγει κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο, έστω και αν είχε κάνει ανάλογα λάθη στη ζωή του. Η πιο εύκολη λύση είναι να ρίξεις την πέτρα για να μειώσεις τον άλλο. Καλύτερα όμως να είσαι εσύ σωστός, να κάνεις την αυτοκριτική σου, να σέβεσαι τους άλλους, και να μην κάνεις αυτά που δεν θα ήθελες να σου κάνουν! Αυτά εννοούσε ο Χριστός όταν είπε 'Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτο' και 'Μην κρίνεις για να μην κριθείς'!Luke Skywalker έγραψε:Διάβασα την πρώτη μιάμιση σελίδα και δεν πρόκειται να διαβάσω άλλο μόνο και μόνο γιατί δεν πιστεύουν τα μάτια μου αυτά που διαβάζω.Δεν θεωρώ τον εαυτό μου θρησκόληπτο άτομο (δεν είμαι άθεος) αλλά θεωρώ από σεβασμό και μόνο για κάποιον άνθρωπο (πάνω απόλα) ο οποίος δεν είναι πλέον εδώ να μιλάμε με λίγο πιο σωστά λόγια και να σεβόμαστε την απουσία του.Δεν θα πω για το τι ήταν ο Χριστόδουλος ή δεν ήταν.Ξέρω ότι ήταν άνθρωπος.Κι δεν είναι σωστό να εκμεταλλευόμαστε όλοι μας μηδενός εξαιρουμένου το όνομα του και να δίνουμε αφορμή για καταλήψεις(!) ιδιωτικό και δημόσιο (!!) και την περιουσία της εκκλησίας(!!!) την διαδοχή (!!!!).Μην βλέπετε τι σας διαχωρίζει από αυτόν.Δείτε το κοινό σας σημείο (ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!) και θα καταλάβετε ότι θα μπορούσε να ήταν κάποιος δικός σας συγγενής.Τότε τι θα κάνατε?Θα λέγατε για καταλήψεις?Θα μπαίνατε στο μάθημα?Θα επιλέγατε δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα?Θα το ρίχνατε στα οικονομικά?Ή μήπως θα πενθούσατε?Θα πονούσατε που χάσατε έναν άνθρωπό σας.Έχω δει από τα 13 μου φίλους μου να χάνονται στο δρόμο.Ακόμα το βλέπω γύρω μου.Έχω κλάψει για παιδιά που δεν πρόλαβαν να τελειώσουν το σχολείο ή το πανεπιστήμιο.Δεν θα ξεχάσω τον Γιάννη τον Αράπη που έκανε παρέα με τον Ηρακλή.Θυμάται κανένας από το έτος μου τον Ηρακλή?Ελάχιστοι.Ο γιάννης είμαι σίγουρος.Άλλη φορά όταν ξεκινάτε συζητήσεις γύρω από τον θάνατο ενός ανθρώπου σκεφτείτε πρώτα ότι αν και δεν είναι απαραίτητο να είναι κοντά σε εσάς ήταν σε άλλους.Και αυτό πρέπει να το σέβεστε όπως σέβεστε τα λόγια σας και τα υπερασπίζεστε με το τόσο ζήλο για το ποιος έχει ΄δίκιο ή άδικο.Μην ξεχνάτε τι είμαστε και από που ερχόμαστε.Και πόσο εύκολα μπορεί να μας αφαιρεθεί αυτό το δικαίωμα που έχει πιθανότητα ένα στο δισεκατομμύριο για να συμβεί.Έχουμε όλη την ευτυχία να μπορούμε αυτή τη στιγμή να αναπνέουμε.Σκεφτείτε το λίγο.Και αν το ασπαστήκατε σεβαστείτε τον θάνατο ενός ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!
Από εκεί και πέρα, καθαρά από ιστορική πλευρά, σαφώς και πρέπει να κριθεί το έργο του αρχιεπίσκοπου (η γνώμη μου δεν είναι η καλύτερη επίσης), αλλά με σοβαρή συζήτηση-επιχειρήματα, και όχι με μειωτικές εκφράσεις όπως χουντόδουλος κλπ.
Άλλο ένα μεγάλο θέμα, είναι το ρεσιτάλ υποκρισίας-θεοκρατίας, μετά το θάνατό του. Τετραήμερο πένθος, τιμές αρχηγού κράτους, και βέβαια, όλοι οι πολιτικοι και όχι μόνο, να εκφράζουν την θλίψη τους, την ίδια στιγμή που δεν είδα ποτέ κανέναν από αυτούς να εκφράζει την θλίψη του για τα εκατοντάδες παιδιά που πεθαίνουν από την πείνα στον κόσμο..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- drcypher
- Portal Administrator

Αν δεν απατώμαι, η έκφραση χουντόδουλος δεν είναι πρόσφατη. Έχει διατυπωθεί εδώ και αρκετά χρόνια. Χωρίς περιστροφές και ανούσιες θεωρίες και ηθικολογίες, να σου κάνω δυο ερωτήματα:Hengeo έγραψε:Από εκεί και πέρα, καθαρά από ιστορική πλευρά, σαφώς και πρέπει να κριθεί το έργο του αρχιεπίσκοπου (η γνώμη μου δεν είναι η καλύτερη επίσης), αλλά με σοβαρή συζήτηση-επιχειρήματα, και όχι με μειωτικές εκφράσεις όπως χουντόδουλος κλπ.
- Πριν από 2 χρόνια (που ο Χριστόδουλος ήταν ζωντανός, υγιής και ακμαίος) θα σε πείραζε εξίσου η έκφραση "χουντόδουλος";
- Αν σε πείραζε και τότε, θα προτιμούσες μια έκφραση όπως "φίλος/επιεικής προς τη χούντα" ή εν γένει αρνείσαι ότι αυτός ο άνθρωπος προσποιήθηκε ότι δεν γνώριζε για το καθεστώς και τις θηριωδίες του απέναντι σε έναν λαό που ως Αρχιεπίσκοπος ονόμαζε "ποίμνιό του";
Blepw oti uparxei i protoporia kai i prototupia stous admins mas.......Gj SUNEXISE ETsi.!!!!H apopseis sou kai oi idees sou(kai oxi mono oi dikes sou,alla oi dike sas)einai sebastes....alla h sumperifora sou aparadekth...eida milousate gia pragmata kai parakoloufousa tis ekselikseis tou forum na dw pou tha paei....ta pragmata einai tragika......milousate gia pragmata pou den gnwrizete alla kai den tha gnwrisete pote sas giati apla forate paropides.......Tespa to mono pou exw na pw einai na eiste sobaroi kai na sebeste tin mnhmh tou AN8ROPOU pou pethane,giati polloi einai ekeinh pou ton pistepsan kai ton latrepsan,apla prosbalete etsi ekeinous tous an8ropous kai tous pligonete....euxaristw gia ton xrono sas kai sugnomh gia ta greekish.
@dr : paleueis monos sou re me te thiria (opos elege kai o Ioannis)
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Ναι, τώρα που πέθανε ξαφνικά ο τύπος έγινε άνθρωπος. Να τους χέσω εγώ τους ανθρώπους που στόχο έχουν να εκμεταλλεύονται με τον χειρότερο τρόπο τους δικούς τους συνανθρώπους.
Δεν ήταν άνθρωπος. Ήταν ρομπότ που ικανοποιούσε τις εντολές των γονιδίων του, χωρίς να τον ενδιαφέρει τίποτα μα τίποτα άλλο στον κόσμο. Μόνο δόξα, εξουσία και λεφτά.
Χαίρομαι που πέθανε ο Χίτλερ, χαίρομαι που πέθανε ο Στάλιν, χαίρομαι που πέθανε ο Παπαδόπουλος και χαίρομαι που πέθανε ο Χριστόδουλος, γιατί κι οι δύο τελευταίοι αν είχαν τα προνόμια και την θέση των δύο πρώτων τα ίδια θα'καναν.
Και μην εξισώνουμε τώρα τις "αμαρτίες" ενός ανθρώπου που επηρεάζουν ολόκληρη την κοινωνία ή και ολόκληρο τον κόσμο (βλ. περίπτωση Χίτλερ) με τις "αμαρτίες" και τα λάθη ενός κοινού θνητού, απλού πολίτη. Δε νομίζω να έχει κανείς λόγο να χαρεί αν πεθάνει η μάνα μου ή ο κολλητός μου, που τώρα βρίσκεται στο Βέλγιο, γιατί εδώ στην Ελλάδα του γάμησαν την μη_πω_τώρα για να ανακαλύψουν ότι δεν μπορούν να του θεραπεύσουν τον καρκίνο.
Δεν ήταν άνθρωπος. Ήταν ρομπότ που ικανοποιούσε τις εντολές των γονιδίων του, χωρίς να τον ενδιαφέρει τίποτα μα τίποτα άλλο στον κόσμο. Μόνο δόξα, εξουσία και λεφτά.
Χαίρομαι που πέθανε ο Χίτλερ, χαίρομαι που πέθανε ο Στάλιν, χαίρομαι που πέθανε ο Παπαδόπουλος και χαίρομαι που πέθανε ο Χριστόδουλος, γιατί κι οι δύο τελευταίοι αν είχαν τα προνόμια και την θέση των δύο πρώτων τα ίδια θα'καναν.
Και μην εξισώνουμε τώρα τις "αμαρτίες" ενός ανθρώπου που επηρεάζουν ολόκληρη την κοινωνία ή και ολόκληρο τον κόσμο (βλ. περίπτωση Χίτλερ) με τις "αμαρτίες" και τα λάθη ενός κοινού θνητού, απλού πολίτη. Δε νομίζω να έχει κανείς λόγο να χαρεί αν πεθάνει η μάνα μου ή ο κολλητός μου, που τώρα βρίσκεται στο Βέλγιο, γιατί εδώ στην Ελλάδα του γάμησαν την μη_πω_τώρα για να ανακαλύψουν ότι δεν μπορούν να του θεραπεύσουν τον καρκίνο.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
gj telika olo to team einai etsi...."an den teriazate den tha sumpetheriazate" mprabo ante kai..............xeirotera.Autes oi fileleutheres antilhpseis pou sto telos katantane ratsistikes mexri kai "xountikes"...einai entiposiakes.!!!
Apla lupame gia to misos pou diakrino.......to misos se kane xeirotero kai apo tous xeiroterous,mhn to simerizese.(sumbouli).
Apla lupame gia to misos pou diakrino.......to misos se kane xeirotero kai apo tous xeiroterous,mhn to simerizese.(sumbouli).
- Luke Skywalker
O kanenas έγραψε:Δε νομίζω να έχει κανείς λόγο να χαρεί αν πεθάνει η μάνα μου ή ο κολλητός μου, που τώρα βρίσκεται στο Βέλγιο, γιατί εδώ στην Ελλάδα του γάμησαν την μη_πω_τώρα για να ανακαλύψουν ότι δεν μπορούν να του θεραπεύσουν τον καρκίνο.
Αυτό λέω τόση ώρα!!!Luke Skywalker έγραψε:Θα πονούσατε που χάσατε έναν άνθρωπό σας.Έχω δει από τα 13 μου φίλους μου να χάνονται στο δρόμο.Ακόμα το βλέπω γύρω μου.Έχω κλάψει για παιδιά που δεν πρόλαβαν να τελειώσουν το σχολείο ή το πανεπιστήμιο.Δεν θα ξεχάσω τον Γιάννη τον Αράπη που έκανε παρέα με τον Ηρακλή.Θυμάται κανένας από το έτος μου τον Ηρακλή?Ελάχιστοι.Ο γιάννης είμαι σίγουρος.Άλλη φορά όταν ξεκινάτε συζητήσεις γύρω από τον θάνατο ενός ανθρώπου σκεφτείτε πρώτα ότι αν και δεν είναι απαραίτητο να είναι κοντά σε εσάς ήταν σε άλλους.Και αυτό πρέπει να το σέβεστε όπως σέβεστε τα λόγια σας και τα υπερασπίζεστε με το τόσο ζήλο για το ποιος έχει ΄δίκιο ή άδικο.Μην ξεχνάτε τι είμαστε και από που ερχόμαστε.Και πόσο εύκολα μπορεί να μας αφαιρεθεί αυτό το δικαίωμα που έχει πιθανότητα ένα στο δισεκατομμύριο για να συμβεί.Έχουμε όλη την ευτυχία να μπορούμε αυτή τη στιγμή να αναπνέουμε.Σκεφτείτε το λίγο.Και αν το ασπαστήκατε σεβαστείτε τον θάνατο ενός ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!
Come crawling faster
obey your Master
your life burns faster
obey your Master
Master
obey your Master
your life burns faster
obey your Master
Master