Δεν ξέρω πόσοι χρησιμοποιείτε DC++ (ή συναφείς DC Clients) για να ανταλάσσετε αρχεία, αλλά σίγουρα βολεύει σε αρκετές περιπτώσεις που ψάχνετε κάτι μεμονωμένο (σε αντίθεση με τα torrents).
Παραθέτω μια λίστα από ελληνικά HUBs:
Angelos0: angelos0dc.no-ip.info:1411
HELLAS: hellas.no-ip.info:7778
OYZERI-GREEK: ouzeri-greek.no-ip.info
TO STEKI (Ελληνο-σουηδικό): to-steki.no-ip.com
GREEK BAR-KAFE "TA REMALIA": harodas.no-ip.org
GREEK EMPIRE: Greek-Empire.no-ip.org
Greek Hub: makis12.no-ip.info
Greekworld: greekcyprus.no-ip.org
PEIRATES: peirates.no-ip.info
FOITHTIKH LESXH: foititikilesxi.no-ip.info:500
Greek Civilization: greek-forum.no-ip.info
Τώρα ένα ερώτημα: Προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό να μπω στον Angelos0 (χρησιμοποιώ το Valknut για client), αλλά διαρκώς μου βγάζει "Connection timeout". Δεν έχω αλλάξει καμία από τις ρυθμίσεις με τις οποίες όλα λειτουργούσαν κανονικά (δηλ. username/password, ρυθμίσεις δικτύου, sharesize>30GB, κτλ.). Ξέρετε αν χρειάζεται κάποια ρύθμιση στον router; Μήπως υπάρχει πρόβλημα με το HUB;
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
djcenter2004: djcenter2004.no-ip.org Hub για house μουσική
Το hub των νέων εστιών του ΕΜΠ: neemp.no-ip.info:800
Δεν είμαι σίγουρος, αλλά μάλλον προς το παρόν δέχεται μόνο ip των εστιών. Πάντως πιάνει ταχύτητες 800+..
To σωστό μετά από διόρθωση του neemp είναι (το οποίο και δέχεται όλους τους χρήστες):
neemp.no-ip.info:8000
drcypher έγραψε:Τώρα ένα ερώτημα: Προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό να μπω στον Angelos0 (χρησιμοποιώ το Valknut για client), αλλά διαρκώς μου βγάζει "Connection timeout". Δεν έχω αλλάξει καμία από τις ρυθμίσεις με τις οποίες όλα λειτουργούσαν κανονικά (δηλ. username/password, ρυθμίσεις δικτύου, sharesize>30GB, κτλ.). Ξέρετε αν χρειάζεται κάποια ρύθμιση στον router; Μήπως υπάρχει πρόβλημα με το HUB;
Κι εμένα connection time out λέει..
Offtopic: Πώς φτιάχνεις τη λίστα με τις βούλες;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος timos_m την Πέμ Σεπ 27, 2007 10:50 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
πάτα quote στη δημοσίευση του drcypher για να δεις πώς έφτιαξε τη λίστα με τις βούλες
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
To angelos (που παρεπιπτόντως) τρεχει απο το ΣΕΜΦΕ ειναι down τον τελευταιο καιρο λογω τεχνικων προβληματων.
Oσο για το hub των εστιων η σωστη διευθυνση ειναι neemp.no-ip.info:8000 (kai oxi 800) .Mε 800 μπορουμε να μπαινουμε μονο απο εστιες γιατι ο router του noc κοβει κατω απο την 1024. Οποτε αντικαταστηστε το 800 με 8000 και ειστε ενταξει. Για τις ταχυτητες τωρα, με 800+ κατεβαζουμε μεταξυ μας εξαρταται και με ποσο μπορειτε να κατεβασετε εσεις απο εμας Εμεις παντως διαθεσιμο bandwidth να δωσουμε εχουμε, τα λεμε εκει
Αυτό λέει, οι εντός εστιών μπαίνουν από 800, οι εκτός από 8000
Για την ακριβεια οι εντος εστιας μπαινουν και με 800 και με 8000 και σιγα σιγα καλο ειναι να μεταφερομαστε ολοι στο 8000 καθως εκει ακουει το hub,για ολους .Η 800 εχει μεινει απο παλια και απλα γινεται forward στην 8000
Kati exei ginei ton telefteo kairo kai den litourgi kai o angelos (lei sto site tou oti iparxoun texnika provlimata) ala kai to dark angel pou einai ta kalitera elinika hubs, den exi noima na psaxnis xehoristo hub gia kathe eidos musikis.
Elpizo na anixoun sintoma giati ola ta ala dn exipiretoun katholou