Συγκρούσεις Χρυσής Αυγής – Αριστερών
Συντονιστής: AlexandraDC
Re: Συγκρούσεις Χρυσής Αυγής – Αριστερών
Ara kathe Alvanos Tourkos Irakinos Amerikanos ktl aspazetai thn ... elliniki filosofia kai ta alla.. mporei na erthei na menei stin Ellada
gamato alla kapoioi ellinarades-xa&sia tous skotonoun
gamato alla kapoioi ellinarades-xa&sia tous skotonoun
Κλασσικη μπουρδα που πρεπει να ακουμε καθε φορα που λεμε οτι δεν μας αρεσει κατι στη χωρα αυτη ισως
"Αν δεν σ'αρεσει να πας σε αλλη χωρα"
Μαλλον φανταζονται οτι υπαρχει ενα νησι-χωρα (κουβα?) οπου πρεπει να πηγαινουν οι αριστεροι για να ηρεμισουν οι δεξιοι. Και με τους αναρχικους τι γινεται που δεν γουσταρουν χωρες, συνορα, εθνοι κτλ? που τους στελνει το πλοιο?
"Αν δεν σ'αρεσει να πας σε αλλη χωρα"
Μαλλον φανταζονται οτι υπαρχει ενα νησι-χωρα (κουβα?) οπου πρεπει να πηγαινουν οι αριστεροι για να ηρεμισουν οι δεξιοι. Και με τους αναρχικους τι γινεται που δεν γουσταρουν χωρες, συνορα, εθνοι κτλ? που τους στελνει το πλοιο?
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
LocknLoad έγραψε:"Αν δεν σ'αρεσει να πας σε αλλη χωρα"
Μάλλον αυτή η αντιμετώπιση τύπου "εδώ είμαστε εμείς, όσοι δε γουστάρετε έξω" είναι η αρχαιοελληνική/δημοκρατική εκδοχή της εξορίας των αντιφρονούντων. Θα είχε, παρόλα αυτά, ενδιαφέρον να ακούσουμε και μια εναλλακτική ερμηνεία (=αυτή που είχε στο μυαλό του ο αρχικός poster και κάποιοι κακοήθεις εδώ μέσα "σκοπίμως" παρερμηνεύσαμε)
Παρεμπιπτόντως, για να κολλάμε και με το θέμα, αυτό θα μπορούσε να είναι και το σύνθημα του νέου συνασπισμού ΕΛ.ΑΣ (=αστυνομία) και "Ελλάς" (=Χρυσή Αυγή) ενάντια σε κάθε κατακάθι που ανθίσταται σθεναρά σε αυτήν την μορφή "ελληνοποίησης". Κλείνω θυμίζοντας έναν από τους πλέον γνωστούς θεωρητικούς που εκφράστηκε σαφώς και αξέχαστα επί του θέματος, δίνοντας το "σύνθημα" για όλα αυτά τα μπουμπούκια:
Γεώργιος Παπαδόπουλος έγραψε:Ο καθένας μπορεί να πιστεύει εις οίον σύστημα επιθυμεί. Οι Έλληνες δεν είναι δυνατόν να πιστεύουν εις τον κομμουνισμόν
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
-
Katestramenos
Δεν θέλω να κάνω διχωρισμούς, ούτε να ρίξω λάδι στη φωτιά,αλλά αν διαβάζατετα forum των δύο πλευρών τις τελευταίες μέρες(πριν και μετά τα σκηνικά) θα μπορούσατε να βγάλετε ένα μέσο συμπέρασμα.
Οι μεν έλεγαν πως είναι σαν τους Σπαρτιάτες και θα αντιμετωπίσουν τους υπεράριθμους εχθρούς τους-άπλυτους μέχρι να πέσει και ο τελευταίος, ενώ οι δε λέγαν πως θα βάλουν τα φασιστοειδή- καραφλοχρυσαύγουλα μια για πάντα στις τρύπες τους και ότι ο Μελιγαλάς έχει ακόμα θέσεις...
Μετά τα επισόδεια όλοι είχαν νικήσει.Οι μεν γιατί δεν επέτρεψαν στους τύπου δίφυλης ντουλάπας φασίστες να κάτσουν στην πλατεία Κολοκοτρώνη και να κάνουν την πορεία,οι δε γιατί σάπισαν τους ανθέλληνες και "τους τρέχαν" σε όλη την Αθήνα.
Για τα επισόδεια και από τις πλευρές καταλαβαίνουμε πως το χοντρό σκηνικό δεν το έχουν οι κάμερες.Οι μεν πήγαν με την συνοδεία των ΜΑΤ μέχρι την πλατεία,οι δε έκαναν ντου και μετά η αστυνομία πήρε στο κατόπι τους αναρχικούς,με τη βοήθεια των χρυσαυγιτών.Πάντως για τη "μάχη" αυτή που πέχτηκε όντως σώμα με σώμα, μην λέμεπως οι μεν ήταν έτσι και οι δε γιουβέτσι.Οι χρυσαυγίτες τράβηξαν μαχαίρια, αλλά αν ψάξετε στο indymedia θα δείτεέναν να περιφανεύεται για την τσεκουριά(!) που έριξε στον φασίστα(ο οποίος προφανώς πήγε σε ιδιωτική κλινική για να το κουκουλώσουν) και έναν άλλο να λέει πως έριξε καδρονιά και έσπασε το χέρι του φασίστα που κρατούσε μαχαίρι...
Αυτοί οι τύποι πάντως για να ξέρετε(και οι 2 πλευρές) είναι κυρίως αυτοί που προκαλούν τα επισόδεια στα γήπεδα.Αρκεί να ψάξετε για τις φωτογραφίες που ανεβάζουν και οι 2 πλευρές στο Ίντερνετ με τα πανό τους.Οι μεν με σβάστιγκες και οι δε με αλφάδια και πανό για φυλακισμένους συντρόφους.
Συναγωνιστές και σύντροφοι(όπως αποκαλούνται μεταξύ τους) τα συμπεράσματα δικά σας...
Υ.Γ. Τα επίθετα τύπου άπλυτοι,φασίστες κτλ δεν είναι δικά μου.Έτσι αποκαλεί η μια πλευρά την άλλη
Οι μεν έλεγαν πως είναι σαν τους Σπαρτιάτες και θα αντιμετωπίσουν τους υπεράριθμους εχθρούς τους-άπλυτους μέχρι να πέσει και ο τελευταίος, ενώ οι δε λέγαν πως θα βάλουν τα φασιστοειδή- καραφλοχρυσαύγουλα μια για πάντα στις τρύπες τους και ότι ο Μελιγαλάς έχει ακόμα θέσεις...
Μετά τα επισόδεια όλοι είχαν νικήσει.Οι μεν γιατί δεν επέτρεψαν στους τύπου δίφυλης ντουλάπας φασίστες να κάτσουν στην πλατεία Κολοκοτρώνη και να κάνουν την πορεία,οι δε γιατί σάπισαν τους ανθέλληνες και "τους τρέχαν" σε όλη την Αθήνα.
Για τα επισόδεια και από τις πλευρές καταλαβαίνουμε πως το χοντρό σκηνικό δεν το έχουν οι κάμερες.Οι μεν πήγαν με την συνοδεία των ΜΑΤ μέχρι την πλατεία,οι δε έκαναν ντου και μετά η αστυνομία πήρε στο κατόπι τους αναρχικούς,με τη βοήθεια των χρυσαυγιτών.Πάντως για τη "μάχη" αυτή που πέχτηκε όντως σώμα με σώμα, μην λέμεπως οι μεν ήταν έτσι και οι δε γιουβέτσι.Οι χρυσαυγίτες τράβηξαν μαχαίρια, αλλά αν ψάξετε στο indymedia θα δείτεέναν να περιφανεύεται για την τσεκουριά(!) που έριξε στον φασίστα(ο οποίος προφανώς πήγε σε ιδιωτική κλινική για να το κουκουλώσουν) και έναν άλλο να λέει πως έριξε καδρονιά και έσπασε το χέρι του φασίστα που κρατούσε μαχαίρι...
Αυτοί οι τύποι πάντως για να ξέρετε(και οι 2 πλευρές) είναι κυρίως αυτοί που προκαλούν τα επισόδεια στα γήπεδα.Αρκεί να ψάξετε για τις φωτογραφίες που ανεβάζουν και οι 2 πλευρές στο Ίντερνετ με τα πανό τους.Οι μεν με σβάστιγκες και οι δε με αλφάδια και πανό για φυλακισμένους συντρόφους.
Συναγωνιστές και σύντροφοι(όπως αποκαλούνται μεταξύ τους) τα συμπεράσματα δικά σας...
Υ.Γ. Τα επίθετα τύπου άπλυτοι,φασίστες κτλ δεν είναι δικά μου.Έτσι αποκαλεί η μια πλευρά την άλλη
Αυτό ισχύει. Το ξέρω από άτομα που γνωρίζω και απο επισόδεια που είδα, τα οποία ξεκίνησαν επειδή κάποιοι αναρχικοί-οπαδοί είδαν μπάτσους σε ακτίνα βολής. Για τους φασίστες κάπως το καταλαβαίνω, αλλά πώς ένας αναρχικός μπορεί να παθιάζεται με τον Ολυμπιακό; Μια επιχείρηση του Κόκκαλη, ο όποιος είναι σίγουρα μέσα στα 5 ονόματα που εκφράζουν την κεφαλαιοκρατία στην Ελλάδα. Πώς μπορείς να σπας τράπεζες ( γιατί αντιπροσωπεύουν το κεφάλαιο) κι από την άλλη να ανήκεις στην κόκκινη (Κόκαλη) στρατιά; Μήπως επειδή κάποιοι το παίζουν αναρχικοί χωρίς να ξέρουν τι είναι αυτό, γιατί απλά γουστάρουν τη φάσηKatestramenos έγραψε: Αυτοί οι τύποι πάντως για να ξέρετε(και οι 2 πλευρές) είναι κυρίως αυτοί που προκαλούν τα επισόδεια στα γήπεδα.Αρκεί να ψάξετε για τις φωτογραφίες που ανεβάζουν και οι 2 πλευρές στο Ίντερνετ με τα πανό τους.Οι μεν με σβάστιγκες και οι δε με αλφάδια και πανό για φυλακισμένους συντρόφους.
Εχώ την εντύπωση οτι ποτε δεν τέθηκε εκτος νόμου ακόμα και οταν ο αρχήγος της μπήκε φυλακή,σε κάποια φάση υποτίθεται οτι αυτόδιαλύθηκε απλά όμως για να φτιαχτεί κατί άλλο (συμμαχία με πιο κυριλέ νεοναζι,νομίζω και τον Βορίδη).Η φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής δεν έχει τεθεί στην παρανομία;
"1ον τους αναδεικνύεις"
Το να αναδειχθεί το γεγονός οτι υπάρχει μια συμμορία δολοφόνων (των οποίων οι επιθέσεις δεν γίνονται συνήθως γνωστές) που είναι νόμιμη και οτι τα ΜΑΤ και το κράτος είναι έτοιμα να συνεργαστούν μαζί τους είναι νομίζω κάτι πιο σημαντικό κατα τη γνώμη μου από το τρόπο που συζητείται πλεον τα σκάνδαλα Ζαχόπουλου (είτε ως ροζ,είτε ως πόλεμος εκδοτών),ούτως ή αλλως τέτοιου είδους θέματα δεν μένουν στην επικαιρότητα πάνω από μια μέρα.Μήπως όλη αυτή η ιστορία (μαζί με τους παπάδες της λοβιτούρας) απομακρύνει από το επίκεντρο τα σκάνδαλα που σχετίζονται με τον Ζαχόπουλο;
Νομίζω οτι οι χρυσαυγίτες αυτοαποκαλούνται φασίστες ή νεοναζι.
- Eric Roberts
Αυτό είναι αλήθεια,οτι δηλαδή οι αναρχικοί δεν είναι φονιάδες.Ippasos έγραψε:Είναι γελοίο να συζητάμε για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος μαχαιροβγάλτης,γιατί στη μια περίπτωση μιλάμε για μαχαιροβγάλτες και στην αλλη οχι.
Καμία αντίρρηση.Όσο φασιστικό και αν ακούγεται,πρέπει να παρεμποδίζονται τέτοιου είδους διαδηλώσεις.O_Xamenos έγραψε:δεν ηταν τυχαιο... ηταν οργανωμενο... υπαρχει οργανωση εδω και αρκετο καιρο ωστε να αποφεχθει η χθεσινη διαδηλωση των φασιστοειδων, πραγμα που προφανως ειναι θεμιτο και μαλιστα αποδεκτο απο την ιδια την ελληνικη κοινωνια
Ο τρόπος είναι μία άλλη,πολύ μεγάλη συζήτηση,που δε νομίζω οτι μπορούμε να την κάνουμε εδώ.
Απ'την άλλη βέβαια,όταν θα προσπαθήσεις να τους σταματήσεις,θα υπάρξουν επεισόδια.
Καλά,ρατσιστές δεν είμαστε όλοι,εθνικιστές δεν είμαστε όλοι και Ορθόδοξοι Χριστιανοί πάλι δεν είναι όλοι.Qbric έγραψε:Αλλά δυστυχώς οι Έλληνες είμαστε:
Ρατσιστές
Εθνικιστές (περισσότερο και από τους .... "αμόρφωτους" Τούρκους)
Ορθόδοξοι Χριστιανοί (η δεύτερη μεγαλύτερη αίρεση του Ιουδαισμού)
μας αρέσει να γράφουμε την Ιστορία με δικά μας λόγια, μας αρέσει το This is Sparta η μεγαλύτερη προπαγάνδα κατά της Ανατολής απο τα Αμερικανάκια και πολλά άλλα ....
Και αυτό το τελευταίο δεν το'πιασα,γιατί θεωρείται κακό?
Πάλι την ίδια ανούσια συζήτηση θα ανοίξουμε?
Χριστιανός,Μουσουλμάνος,Βουδιστής ή δεν ξέρω εγώ τι,ο καθένας είναι ό,τι γουστάρει και δε είναι κακό.
Αν εννοείς το ρόλο της Εκκλησίας...επιτέλους ανοίξτε ένα σχετικό topic!!!!!!!!!!
Στο πρώτο σκέλος έχεις απόλυτο δίκιο.Ο λόγος που δε θα έπρεπε να υπάρχουν είναι οτι και συμπεριφέρονται βίαια αλλά και στρέφονται ενάντια συνανθρώπων μας.Qbric έγραψε:Τα μέλη της ΧΑ είναι μέλη παράνομης συμμορίας που σκοτώνει γιατί έχεις άλλο χρώμα δέρματος , γιατί κατάγεσαι από άλλο γεωγραφικό στερέωμα, όποιος δεν μπορεί να δεί τη διαφορα απο εμάς τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ απλά είναι βλάκας.
Στο δεύτερο πάλι,θα ήθελα να μου διευκρινίσεις ποιούς εννοείς λέγοντας "εμάς τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ".
Γιατί οι αναρχικοί σε επίπεδο συμπεριφοράς δεν απέχουν και πολύ.Είπαμε φονιάδες δεν είναι με τίποτα αλλά αυτά που κάνουν είναι απαράδεκτα.
Και όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι βλάκας.
Skliraios έγραψε:και οσο αναφορα τις ζημιες τα ιδια κανετε...μπορει να μη μαχαιρωνετε ,αλλα τα ροπαλακια τα εχετε και σπατε οτιδηποτε,και σημειωτεον οτι σπατε περιουσιες ασχετων ανθρωπων που ετυχε να εχουν μαγαζι εκει κοντα
Ναι,μια φορά έσπασαν μια τζαμαρία κατα λάθος,μια άλλη φορά έκαψαν ένα μαγαζάκι με ηλεκτρονικά είδη (και όχι τον Κωτσόβολο που ήταν δίπλα αλλά το συνοικιακό),μια άλλη φορά έκαψαν ένα αυτοκίνητο επειδή ήταν δίπλα σε ένα υπαλληλικό αμάξι.O_Xamenos έγραψε:εστω οτι εχεις δικιο... βαζεις την ανθρωπινη ζωη κατω απο μια τζαμαρια???
αλλα εχεις αδικο γιατι, πλην ελαχιστων εξερεσεων (μαγαζι με ηλεκτρικα ηδη στην πατησιων και ισως κανα δυο τζαμαριες) τα δυο χρονια που περασαν με τα μεγαλα φοιτητικα συλλαλητηρια δεν εσπασε τιποτα αλλα εκτος απο τραπεζες, καμερες, και υπαλληλικα αμαξια...
Ναι και μια άλλη φορά πήγαν να κάψουν έναν εύζωνα,κατά λάθος βέβαια,απλά ένα τσιγάρο πέταξαν προς τα εκεί και επειδή τα τσαρούχια είναι εύφλεκτα άρπαξαν φωτιά.
Όταν καταλάβετε οτι αυτοί οι τύποι δημιουργούν προβλήματα και στο χώρο της Αριστεράς,χαλώντας έτσι το προφίλ της,αλλοιώνοντας την εικόνα της,τότε τα πράγματα θα είναι καλύτερα.
Απλά θυμίζω τι γινόταν στις πορείες πέρσι και πρόπερσι και κάθε φορά που γίνονταν επεισόδια.
Όλοι έλεγαν για τους αλήτες φοιτητές και είχε περάσει η εικόνα οτι κι εκείνοι επεδίωκαν να γίνουν επεισόδια.
Μόνο που έχει καεί καμια 100αριά φορές.Εγώ μόνο αν μου κάψεις το σπίτι θα εξοργιστώ,κατά τ'άλλα μια χαρά.Δεν τρέχει κάστανο.Κάψτε όσες σημαίες θέλετε.Αλλά μην μου το δικαιολογείτε ρε παιδιά.Βραχνός Προφήτης έγραψε:Στο κατω-κατω, ως ελληνα θα επρεπε να σε προσβαλλει πολυ περισσοτερο και να εναντιωθεις σε ολους αυτους (δηλ. κυβερνηση, αστυνομια, ΧΑ) που καπηλευονται τη σημαια που πιστευεις, παρα αυτους που υφιστανται την καταστολη απο τους φεροντες το εθνοσημο και τελικα ως αντιδραση καταληγουν στο καψιμο της.
Αυτό το πράγμα γίνεται κατ'εξακολούθηση και συνειδητά.Δεν πιστεύουν σε τέτοια σύμβολα και δεν πιστεύουν σε σύνορα.
Κανένα πρόβλημα.Δικαίωμά τους.
Αλλά τις σημαίες όταν τις καίνε,τις καίνε είτε τους αποκλείσουν στην πρυτανεία (τελικά τους έβαλαν με το ζόρι εκεί ή έκαναν κατάληψη?) είτε όχι.
Όσον αφορά τους χρυσαγίτες δεν έχω να πω πολλά.
Δε θα έπρεπε να υπάρχουν,είναι παράνομη -κατ'εμέ- η οργάνωσή τους και πραγματικά τρομάζω όταν βλέπω εκπροσώπους τους στην τηλεόραση.
Είμαι της άποψης οτι όλοι πρέπει να έχουν φωνή,όλοι έχουν δικαίωμα στο λόγο αλλά οι χρυσαυγίτες όχι.Απλά δε γίνεται.
Μόνο και μόνο η ιδεολογία τους αρκεί για τον αποκλεισμό τους απο την κοινωνία.
Ούτε διαδηλώσεις,ούτε κόμμα,ούτε ελευθερία λόγου.

Don't worry be happy...
- Βραχνός Προφήτης
- Επικοινωνία:
Εχεις περασει καμμια βολτα απο συνδεσμο ομαδας? Σου μοιαζουν για αναρχικοι? Ειναι ζητημα στους 1000αδες καφρους που ξυλοφορτωνονται καθε κυριακη στα γηπεδα να υπαρχουν καποιες 10δες που να δηλωνουν αναρχικοι. Και επειδη διαβαζεις αρκετα το ιντυμιντια, ψαξε βρες αντιστοιχες συζητησεις που εχουν γινει εκει για τις σχεσεις αναρχιας και επιχειρησ... συγνωμη ομαδων. Θα δεις οτι οι "αναρχικοι" οπαδοι, ειναι ελαχιστα πυροβολημενα πιτσιρικια.katestramenos έγραψε:Αυτοί οι τύποι πάντως για να ξέρετε(και οι 2 πλευρές) είναι κυρίως αυτοί που προκαλούν τα επισόδεια στα γήπεδα.
στην καταληψη της πρυτανειας εμπ, ή περσι στην καταληψη της ασσοε, γιατι δεν καηκαν οι σημαιες; Και αντιστοιχα γιατι καηκε σε αλλες στιγμες, οπου πχ υπηρξε απροκαλυπτη αστυνομικη βια ή συνεργασια ματ-χα; Μηπως γιατι υπαρχει αιτιακη συσχετιση μεταξυ αυτων;Eric Roberts έγραψε:Μόνο που έχει καεί καμια 100αριά φορές.(η σημαια)
Ανοιγεις ενα πολυ μεγαλο ζητημα, αυτο της βιας. Πριν ομως καταδικασουμε τη βια, καλο ειναι να δουμε τι την προκαλει.Eric Roberts έγραψε:Ναι,μια φορά έσπασαν μια τζαμαρία κατα λάθος......
Δεν μπορω να "καταδικασω" πχ
-αυτον που σπαει τη Βονταφον οταν ενας συγγενης του πεθανε απο καρκινο απο την κεραια κινητης που βρισκοταν 30 μετρα απο το σπιτι του, ποσο μαλλον οταν ξερει οτι δεν θα βρει πουθενα το δικιο του
-αυτον που καιει την τραπεζα τη στιγμη που ενω δουλευε φιλοτιμα σα σκυλι τοσα χρονια, τον εδιωξαν διοτι τα υπερκερδη δεν ηταν οσα ειχαν φανταστει οι μετοχοι.
-αυτον που πεταει πετρες στα ματ, τη στιγμη που εχει φαει τονους δακρυγονων (=καρκινογονα χημικα που απαγορευονται σε περιπτωση πολεμου!!!!)
Για να μην παρεξηγηθω, ουτε υιοθετω τη βια ουτε τη θεωρω ενδεδειγμενη λυση. Στοχος μου (οπως και μεγαλου μερους της αριστερας) ειναι να αναδειξω τα οποια προβληματα και μεσω της μαζικοποιησης να ευαισθητοποιηθει ο κοσμος. Παρ ολα αυτα, δεν μπορω να καταδικασω ελαφρα τη καρδια τους "μπαχαλους", οταν γνωριζω οτι η βια τους ειναι δευτερογενης. Η πρωτογενης βια και μοναδικη αιτια των οποιων επεισοδειων προερχεται απο την "αλλη πλευρα", αυτη της κυβερνησης, των πολυεθνικων και τελικα του ιδιου του συστηματος.
και τι ηθελες να λενε τα παπαγαλακια; Ξεχνας οτι οι πρωτοι που θα ανοιγαν ιδιωτικα πανεπιστημια ηταν οι καναλαρχες και οι εργολαβοι; Περιμενες να παρουν το μερος των φοιτητων που στην ουσια στρεφονταν εναντιον των συμφεροντων τους; Ή μηπως πιστευεις οτι δεν ηξεραν τι πραγματικα συνεβαινε στους δρομους εκεινη την εποχη;Eric Roberts έγραψε:Όλοι έλεγαν για τους αλήτες φοιτητές και είχε περάσει η εικόνα οτι κι εκείνοι επεδίωκαν να γίνουν επεισόδια
Συνταξη στα 18, στρατευση στα 100!
-
Neo
- Real Name: Thomas Anderson
- Facebook ID: 0
Απλά είπε να πει κι αυτός τη σοφία του να μείνει στην Ιστορία σαν... Νεοέλληνας, για να μην το πω όπως θα το έλεγε ο Πανούσης.
- Skliraios
- Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης
τελικα οντως ωρες ωρες παροτι θελω να πιστευω οτι ειστε λογω πεποιθησεως ιδεολογιας και γνωσεων αριστεροι μου το γυρνατε στο ΟΥΓΚΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΓΚΑ ΣΠΑΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ,και αν παρατηρησει καποιος ολο το τοπικ απο την αρχη θα δει οτι ολοι συμφωνουμε σε κατι ...δε θελει κανεις μας τους φασιστες ,το προβλημα ειναι οτι εσεις οι αριστεροι αρνηστε κατηγορηματικα να δειτε τα σφαλματα και τις αλητειες της δικια σας πλευρας...
ελεος ρε χαμενε ειναι δυνατον να εχεις επιχηρημα οτι ειστε περισσοτεροι!ειναι δυνατον να ακουω οτι πρεπει να βρουμε το λογο που σπανε τα μαγαζια και τα αμαξια?αλλα επρεπε να ζουσε καποιου απο σας η οικογενεια απο ενα τετοιο μαγαζι και να επρεπε να το φτιαχνει καθε μηνα τουλαχιστον επειδη καποιοι δε συμφωνουν με το συστημα.... λογικη η αριστερα οπως την ξερω εγω εχει πολυ αυτο που μου πουλατε ειναι μουσουλμανισμος ...θα περασουμε τη γνωμη μας με οποιο κοστος σας αρεσει ειτε οχι,και μετα μιλατε για φασιστες....οταν δε συμφωνεις με μια πρακτικη δεν την υοθετεις για να την καταπολεμησεις.....
το φοιτητικο κινημα καπελωθηκε και σπιλωθηκε απο τετοιες ενεργεις ανθρωπων που υπαρασπιζεστε ...δε νομιζω οτι χρωσταμε τιποτα χαμενε...ισα ισα το αντιθετο θα ελεγα
δε με ενδιαφερει αν ειναι αυτοι που κανουν και τα επεισοδια στα γηπεδα.....
με ενδιαφερει που ακομα δεν καταλαβενετε οτι μονο κακο κανουν τετοιοι τυποι καθως στρεφουν την κοινη γνωμη εναντια στην αριστερα και οποιος δεν το καταλαβαινει ειναι πολυ περιορισμενης ευθυνης
ελεος ρε χαμενε ειναι δυνατον να εχεις επιχηρημα οτι ειστε περισσοτεροι!ειναι δυνατον να ακουω οτι πρεπει να βρουμε το λογο που σπανε τα μαγαζια και τα αμαξια?αλλα επρεπε να ζουσε καποιου απο σας η οικογενεια απο ενα τετοιο μαγαζι και να επρεπε να το φτιαχνει καθε μηνα τουλαχιστον επειδη καποιοι δε συμφωνουν με το συστημα.... λογικη η αριστερα οπως την ξερω εγω εχει πολυ αυτο που μου πουλατε ειναι μουσουλμανισμος ...θα περασουμε τη γνωμη μας με οποιο κοστος σας αρεσει ειτε οχι,και μετα μιλατε για φασιστες....οταν δε συμφωνεις με μια πρακτικη δεν την υοθετεις για να την καταπολεμησεις.....
το φοιτητικο κινημα καπελωθηκε και σπιλωθηκε απο τετοιες ενεργεις ανθρωπων που υπαρασπιζεστε ...δε νομιζω οτι χρωσταμε τιποτα χαμενε...ισα ισα το αντιθετο θα ελεγα
δε με ενδιαφερει αν ειναι αυτοι που κανουν και τα επεισοδια στα γηπεδα.....
με ενδιαφερει που ακομα δεν καταλαβενετε οτι μονο κακο κανουν τετοιοι τυποι καθως στρεφουν την κοινη γνωμη εναντια στην αριστερα και οποιος δεν το καταλαβαινει ειναι πολυ περιορισμενης ευθυνης
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
αν αυτα καταλαβες απο ολα οσα εχω πει για την αριστερα, το φιοτητικο κινημα, τους φασιστες, τα επισοδια και λοιπα τοτε μαλλον δεν εισαι τοσο εξυπνος οσο σε ειχα...
1. δεν ανεφερα καν αν η αριστερα καπελωσαι το οτιδηποτε, δεν το σχολιασα, δεν ρωτηθηκε η αποψη μου και δεν απαντησα τιποτα. αυτο που ειπα ιεναι οτι η αριστερα εινα παντα στο πλευρο των πολιτων και δη των εργαζομενων και απο διπλα τους τουσ στηριζει, οτι παρεμβαινει στους εργατικους χωρους και οτι δεινει οραμα σε πολλους ανθρωπους, ή στην τελικη δινει ενα στηριγμα οταν αυτοι ξερουν οτι ουτε πασοκ ουτε νδ θα ειναι διπλα τους οταν τα αγγουρια θα αρχιζουν να μπαινουν
τωρα αν αγωνες καπελωνονται ειναι αλλο θεμα που δεν εχει σχεση με το παρον τοπικ
2. προφανως και δειχνουμε οτι δεν γουσταρουμε τους φασιστες και θα πλακωθουμε κιολας. σαν αριστερος εχω τιμη μου και καμαρι μου να υπερασπιστω τους μεταναστες και τους συντροφους μου οταν η ζωη τους κινδυνευει καθημερινα απο φασιστακια μαχεροβγαλτες. και θα διαδηλωσω στον δρομο εναντιον τους, εχωντας παντα την εικονα των μπατσων να με βαρανε. και δεν ειναι πρωτη φορα που συμβαινει αυτο για να μην ξεχνιομαστε.
3. σαν αριστερος δεν σημενει οτι ειμαι και ανθρωπιστης. δεν ειμαι βεβια μισανθρωπος ουτε χαιρεκακος. δεν ειμαι ομως και πασιφιστης. ανθρωπισμος και πασιφισμος ειναι πραγματα που διδασκει ο χριστιανισμος και δηλωνω αθεος. εδω μιλαμε για πολιτικη και για συνειδησεις που αλλαζουν καθε μερα, οταν μια φασιστικη γκρουπα μου επιτηθεται θα κανω τα παντα για την περιθοριοποιησω. θα με βρισκει παντα απεναντι της πολιτικα! δεν ειναι χουλιγκανιστικο βιτσιο παναθηναικου ολυμπιακου! ειναι πολιτικη τοποθετηση και επιλογη! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΙΑΟΛΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕς ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ! τοσο δισκολο ειναι να το καταλαβετε???
4. κωστα μην εισαι κουτος! το οτι ειμαστε περισσοτεροι δεν ειναι θεμα μεγεθους καθαυτο αλλα θεμα αποδοχης απο τον κοσμο. ο κοσμος ξερει πως η αριστερα με τον εναν η τον αλλο τροπο ειναι διπλα τους σε αντιθεση με τους νεοναζι. δεν ειναι χαζος ο κοσμος και καταλαβαινει τι συμβαινει.
5. Ερικ ΡΟμπερτς ποτε δεν καηκε κανενας ευζωνας, καηκε το τριτο καμαρακι που ειναι καμια 15αρια μετρα μακρια απο τους ευζωνες, και τα επισοδεια που αναφερεις ειναι μεμονομενα, ειναι αν θες παραπλευρες απολειες, ειναι αστοχες πρακτικες που και εμενα δεν με βρισκουν συμφωνο. γενικα δεν με βρισκει συμφωνο αυτος ο τροπος δρασης, ακομα και αν ηταν στο 100% επιτυχημενος (δηλαδη σπασμενες μονο τραπεζες, καμερες, καμενα καφαο κλπ). Η πλακα παντως μιας και το εθιξες ειναι οτι λιγους μηνες μετα απο τα συμβαντα στον αγνωστο στρατιωτη, στις πορειες για τα καμενα, εξαγριωμενο το πληθος φωναζε : "Να καει να καει το μπουρδελο η βουλη..."
ΥΓ. να ζητησω συγνωμη απο την αριστερα που την χρησιμοποιω ετσι αοριστα τσουβαλιαζοντας ολες τις συνιστωσες της...
α! και μια ερωτηση... ποιες ειναι ολες αυτες οι αλητειες ρε κωστα που σουχουμε κανει???ολυμπιακου! ειναι πολιτικη τοποθετηση και επιλογη! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΙΑΟΛΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕς ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ!
1. δεν ανεφερα καν αν η αριστερα καπελωσαι το οτιδηποτε, δεν το σχολιασα, δεν ρωτηθηκε η αποψη μου και δεν απαντησα τιποτα. αυτο που ειπα ιεναι οτι η αριστερα εινα παντα στο πλευρο των πολιτων και δη των εργαζομενων και απο διπλα τους τουσ στηριζει, οτι παρεμβαινει στους εργατικους χωρους και οτι δεινει οραμα σε πολλους ανθρωπους, ή στην τελικη δινει ενα στηριγμα οταν αυτοι ξερουν οτι ουτε πασοκ ουτε νδ θα ειναι διπλα τους οταν τα αγγουρια θα αρχιζουν να μπαινουν
τωρα αν αγωνες καπελωνονται ειναι αλλο θεμα που δεν εχει σχεση με το παρον τοπικ
2. προφανως και δειχνουμε οτι δεν γουσταρουμε τους φασιστες και θα πλακωθουμε κιολας. σαν αριστερος εχω τιμη μου και καμαρι μου να υπερασπιστω τους μεταναστες και τους συντροφους μου οταν η ζωη τους κινδυνευει καθημερινα απο φασιστακια μαχεροβγαλτες. και θα διαδηλωσω στον δρομο εναντιον τους, εχωντας παντα την εικονα των μπατσων να με βαρανε. και δεν ειναι πρωτη φορα που συμβαινει αυτο για να μην ξεχνιομαστε.
3. σαν αριστερος δεν σημενει οτι ειμαι και ανθρωπιστης. δεν ειμαι βεβια μισανθρωπος ουτε χαιρεκακος. δεν ειμαι ομως και πασιφιστης. ανθρωπισμος και πασιφισμος ειναι πραγματα που διδασκει ο χριστιανισμος και δηλωνω αθεος. εδω μιλαμε για πολιτικη και για συνειδησεις που αλλαζουν καθε μερα, οταν μια φασιστικη γκρουπα μου επιτηθεται θα κανω τα παντα για την περιθοριοποιησω. θα με βρισκει παντα απεναντι της πολιτικα! δεν ειναι χουλιγκανιστικο βιτσιο παναθηναικου ολυμπιακου! ειναι πολιτικη τοποθετηση και επιλογη! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΙΑΟΛΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕς ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ! τοσο δισκολο ειναι να το καταλαβετε???
4. κωστα μην εισαι κουτος! το οτι ειμαστε περισσοτεροι δεν ειναι θεμα μεγεθους καθαυτο αλλα θεμα αποδοχης απο τον κοσμο. ο κοσμος ξερει πως η αριστερα με τον εναν η τον αλλο τροπο ειναι διπλα τους σε αντιθεση με τους νεοναζι. δεν ειναι χαζος ο κοσμος και καταλαβαινει τι συμβαινει.
5. Ερικ ΡΟμπερτς ποτε δεν καηκε κανενας ευζωνας, καηκε το τριτο καμαρακι που ειναι καμια 15αρια μετρα μακρια απο τους ευζωνες, και τα επισοδεια που αναφερεις ειναι μεμονομενα, ειναι αν θες παραπλευρες απολειες, ειναι αστοχες πρακτικες που και εμενα δεν με βρισκουν συμφωνο. γενικα δεν με βρισκει συμφωνο αυτος ο τροπος δρασης, ακομα και αν ηταν στο 100% επιτυχημενος (δηλαδη σπασμενες μονο τραπεζες, καμερες, καμενα καφαο κλπ). Η πλακα παντως μιας και το εθιξες ειναι οτι λιγους μηνες μετα απο τα συμβαντα στον αγνωστο στρατιωτη, στις πορειες για τα καμενα, εξαγριωμενο το πληθος φωναζε : "Να καει να καει το μπουρδελο η βουλη..."
ΥΓ. να ζητησω συγνωμη απο την αριστερα που την χρησιμοποιω ετσι αοριστα τσουβαλιαζοντας ολες τις συνιστωσες της...
α! και μια ερωτηση... ποιες ειναι ολες αυτες οι αλητειες ρε κωστα που σουχουμε κανει???ολυμπιακου! ειναι πολιτικη τοποθετηση και επιλογη! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΙΑΟΛΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕς ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ!

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
theos έγραψε:Η δημοκρατία και η ελευθερία λόγου είναι για όλους. Ακόμα και για τους φασίστες.
Θεωρείτε ορθό η δημοκρατία να ανέχεται μια οργάνωση που επιδιώκει την κατάργηση της δημοκρατίας; (δεν ακούγεται λίγο σαν αναδρομικό ατόπημα;O_Xamenos έγραψε: α! και μια ερωτηση... ποιες ειναι ολες αυτες οι αλητειες ρε κωστα που σουχουμε κανει???ολυμπιακου! ειναι πολιτικη τοποθετηση και επιλογη! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΙΑΟΛΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕς ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ!
Είναι σαν να μου χτυπάει ένας οπλισμένος κουκουλοφόρος την πόρτα,να μου λέει ότι ήρθε να με ληστέψει και να με σκοτώσει, και εγώ να είμαι υποχρεωμένος να του ανοίξω για να μην χαρακτηριστώ αφιλόξενος ή αγενής!
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Θεωρείτε ορθό η δημοκρατία να ανέχεται μια οργάνωση που επιδιώκει την κατάργηση της δημοκρατίας; (δεν ακούγεται λίγο σαν αναδρομικό ατόπημα;)
Όχι, antony07, δεν είναι αναδρομικό ατόπημα. Το παράδειγμα που δίνεις είναι πολύ περίεργο και μάλλον δεν ταιριάζει.
Κατ'αρχάς δεν είπε κανείς να φερθείς δημοκρατικά για να μην φανείς φασίστας ή αντιδημοκρατικός. Το κάνεις γιατί αυτές είναι οι αρχές σου. Δίνεις δικαίωμα λόγου σε όλους ανεξαρτήτων των μαλακιών που σου λένε.
Δεύτερον, το να έρθει στην πόρτα σου, είναι σαν να έχεις τον ΧΑ μπροστά σου με ένα ρόπαλο και να σου λέει ότι θα σε σκοτώσει και εσύ να μην κάνεις τίποτα. Δεν είπα αυτό! Όταν κάποιος από δαύτους παραβαίνει το νόμο, τιμωρείται από τη δικαιοσύνη, δημοκρατικά. Όταν όμως διαδηλώνει, είναι δημοκρατικό του δικαίωμα, που πρέπει να το σεβαστείς...
Και κάτι τελευταίο. Το να επιζητάει την κατάργηση της δημοκρατίας (χρησιμοποιώ τα δικά σου λόγια, παρόλο που εγώ δεν θα το έλεγα ακριβώς έτσι) δεν είναι παράβαση κάποιου νόμου. Το να την επιχειρήσει είναι καταπάτηση του νόμου. Όταν διαδηλώνει, λοιπόν, πρέπει να τον αφήσεις να το κάνει. Άμα γουστάρεις, βγες να φωνάξεις και εσύ παράλληλα. Βγες να φωνάξεις την επόμενη μέρα και όποτε θες. Δεν έχεις όμως κανένα δικαίωμα να του σπάσεις την πορεία του.
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
Αν και νομικά ίσως έχει δίκιο ο theos, οι παράγραφοι 2,3,4 του άρθρου 120 του Συντάγματος (πρώην 114...) για μένα προσωπικά είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Αυτά τα γκρουπούσκουλα των ανεγκέφαλων ξυρισμένων, κατ' εμέ επιχειρούν συμβολικά την κατάλυση της δημοκρατίας και την επιβολή του δικού τους καθεστώτος. Και ως εκ τούτου, όσο "φασιστικό" κι αν ακούγεται αυτό στα πλαίσια της "πολιτικής ορθότητας", προσωπικά δε θέλω να έχουν ούτε το δικαίωμα να "διαδηλώσουν" τις βρωμερές τους ιδέες...Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας έγραψε:
Άρθρο 120 (ακροτελεύτια διάταξη)
1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E´ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Γνώμη σου. Προσωπικά το θεωρώ αντιπροσωπευτικότατο, γιατί:theos έγραψε:Θεωρείτε ορθό η δημοκρατία να ανέχεται μια οργάνωση που επιδιώκει την κατάργηση της δημοκρατίας; (δεν ακούγεται λίγο σαν αναδρομικό ατόπημα;)
Όχι, antony07, δεν είναι αναδρομικό ατόπημα. Το παράδειγμα που δίνεις είναι πολύ περίεργο και μάλλον δεν ταιριάζει.
Ακόμα και αν αυτές οι "μ@λ@κίες" αποσκοπούν να αναιρέσουν το δικαίωμα λόγου του καθενός;theos έγραψε: Κατ'αρχάς δεν είπε κανείς να φερθείς δημοκρατικά για να μην φανείς φασίστας ή αντιδημοκρατικός. Το κάνεις γιατί αυτές είναι οι αρχές σου. Δίνεις δικαίωμα λόγου σε όλους ανεξαρτήτων των μαλακιών που σου λένε.
Γιατί αυτό επιδιώκουν οι φασιστικές οργανώσεις.
Αυτό όμως κάνουν οι χρυσαυγίτες στους μετανάστες, και στους αριστεροφανείς φοιτητές (βλέπε περιστατικό στο Φυσικό). Υπάρχουν περιπτώσεις όπως αυτές, όπου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να κάνεις τίποτα. Η μόνη λύση, λοιπόν, είναι η πρόληψη για την αποτροπή τέτοιων περιστατικών.theos έγραψε: Δεύτερον, το να έρθει στην πόρτα σου, είναι σαν να έχεις τον ΧΑ μπροστά σου με ένα ρόπαλο και να σου λέει ότι θα σε σκοτώσει και εσύ να μην κάνεις τίποτα. Δεν είπα αυτό!
Δεν είναι δημοκρατικό του δικαίωμα να επιζητά την κατάργηση της δημοκρατίας, και να διαδηλώνει και γι'αυτό. Αν το πετύχει, δηλαδή, μέσω της διαδήλωσης, θα αλλάξουμε το πολίτευμα σε εθνικοσοσιαλισμό; Και ακόμα, αν το 50,1% των Ελλήνων γίνουν φασίστες-ναζιστές-χρυσαυγίτες, δίνει την δυνατότητα να κάνουμε όλους τους μετανάστες σαπούνια; Μάλλον όχι...theos έγραψε: Όταν κάποιος από δαύτους παραβαίνει το νόμο, τιμωρείται από τη δικαιοσύνη, δημοκρατικά. Όταν όμως διαδηλώνει, είναι δημοκρατικό του δικαίωμα, που πρέπει να το σεβαστείς...
Δεν είναι ανεξάρτητα τα δύο τινά. Ποιος σου είπε ότι αν είχαν την δυνατότητα-ευκαιρία-συγκυρία, δεν θα το επιχειρήσουν; Είναι πρόληψη, όπως είπα και πριν. Το ότι την επιζητούν σημαίνει ότι θέλουν να την κάνουν.theos έγραψε: Το να επιζητάει την κατάργηση της δημοκρατίας δεν είναι παράβαση κάποιου νόμου. Το να την επιχειρήσει είναι καταπάτηση του νόμου.
Όσο για την διαδήλωση, προσωπικά δεν συμμετείχα και δεν έχω άποψη. Αν σε ενδιαφέρει η γνώμη μου, αυτοί που την έκαναν πήγαιναν για καβγά, και όχι για "αντιδιαδήλωση".
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει