Πώς το στίβουν το τιμόνι;drcypher έγραψε:[...]διαπραγματεύεσαι αν πρέπει να στίψεις το τιμόνι στην επόμενη στροφή του δρόμου.
Λίστα Θανάτου...
- timos_m
- Real Name: ΤΜ
Re: Λίστα Θανάτου...
Δεν ξερω για τη περιπτωση της παραλιακης αλλα...Όσους φτιάχνουν δεύτερη ουρά στην παραλιακή στο ύψος του Φαλήρου, στα φανάρια για αριστερά, κλείνοντας την αριστερή λωρίδα. Ομοίως για όσους το κάνουν σε οποιονδήποτε δρόμο. Δις εις θάνατον σε όσους φτιάχνουν και τρίτη ουρά.
Θανατος σε οσους δεν φτιαχνουν δευτερη σειρα σε δρομο που χωραει 2,5 αυτοκινητα (χωρα κ'αλλα αλλα ειναι τα παρκαρισμενα) και καθονται μπαστακες στη μεση του δρομου (ωστε να μην φτιαξει αλλος) με αποτελεσμα να δημιουργειται μια σειρα απο αυτοκινητα, τετοια ωστε να αργουνε τα λεωφορεια (μιας που το φαναρι επιτρεπει μονο σε 3-4 αντε 5 αν ειναι γρηγοροι να περασουν) και να μπλοκαρονται οι λεωφοροι γιατι καποιος μ@λ@κ@ς (πολλοι τις περισσοτερες φορες) (επειδη προλαβε το φαναρι αλλα δεν το εννοιαζε αν ειχε χωρο στο δρομο απεναντι) πηγε και εκατσε (και αυτο μπαστακας) στη μεση της (λεωφορου).
Εγω απλα σπρωχνω ακομα πιο δυνατα απο μεσα (μου τη σπαει αλλα αν καταλαβω οτι καποιος που πηγε μπει, ενοχληθηκε τοτε γουσταρω!!!!Μπουκάρουν σαν τα ζώα την ώρα που σταματάει ο συρμός για να προλάβουν θέση με αποτέλεσμα όποιος είναι ήδη μέσα και θέλει να βγει να εγκλωβίζεται. Ειδικά γι'αυτούς, έχω φαντασιωθεί ότι είμαι οδηγός, σταματάω τον συρμό για λίγο αλλά σύντομα αποδεικνύεται μπλόφα, και όλοι πέφτουν με ορμή στις ράγες των χιλιάδων βόλτ...
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Εγώ αναφέρομαι στην εξής περίπτωση: Η παραλιακή έχει τρεις λωρίδες, και στα σημεία στροφής ξεπηδάει "τέταρτη", μόνο για στροφή. Όταν φτιάχνεις ουρά για στροφή σε λωρίδα που προορίζεται για αριστερή σε έναν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, το λιγότερο που μπορεί να κάνεις είναι να εξοργίσεις μερικές δεκάδες οδηγούς, το χειρότερο να προκαλέσεις τρακάρισμα.LocknLoad έγραψε:Δεν ξερω για τη περιπτωση της παραλιακης αλλα...Όσους φτιάχνουν δεύτερη ουρά στην παραλιακή στο ύψος του Φαλήρου, στα φανάρια για αριστερά, κλείνοντας την αριστερή λωρίδα. Ομοίως για όσους το κάνουν σε οποιονδήποτε δρόμο. Δις εις θάνατον σε όσους φτιάχνουν και τρίτη ουρά.
Θανατος σε οσους δεν φτιαχνουν δευτερη σειρα σε δρομο που χωραει 2,5 αυτοκινητα (χωρα κ'αλλα αλλα ειναι τα παρκαρισμενα) και καθονται μπαστακες στη μεση του δρομου (ωστε να μην φτιαξει αλλος) με αποτελεσμα να δημιουργειται μια σειρα απο αυτοκινητα, τετοια ωστε να αργουνε τα λεωφορεια (μιας που το φαναρι επιτρεπει μονο σε 3-4 αντε 5 αν ειναι γρηγοροι να περασουν) και να μπλοκαρονται οι λεωφοροι γιατι καποιος μ@λ@κ@ς (πολλοι τις περισσοτερες φορες) (επειδη προλαβε το φαναρι αλλα δεν το εννοιαζε αν ειχε χωρο στο δρομο απεναντι) πηγε και εκατσε (και αυτο μπαστακας) στη μεση της (λεωφορου).![]()
Γι'αυτό που λες εσύ, συμφωνώ, υπό μια προϋπόθεση: Όταν ο δρόμος στον οποίο θα περάσεις μετά το φανάρι είναι 3 λωρίδων, φυσικά και πρέπει να στριμωχτούν 3 λωρίδες σε χώρο για 2,5. Αλλά όταν η συνέχεια του δρόμου είναι και πάλι 2 λωρίδες (χωρίς να υπάρχουν και στροφές ώστε τελικά όλα τα αυτοκίνητα του φαναριού να οδηγούνται αναγκαστικά στην ίδια κατεύθυνση), το μόνο που προκαλούν είναι περισσότερο μποτιλιάρισμα. Συχνά, δε, τα αυτοκίνητα που θα βγουν θα είναι μεν περισσότερα από 3-4 (που επιτρέπει το φανάρι) αλλά δεν θα χωρέσουν στον υπόλοιπο δρόμο για να διαφύγουν, ώστε τελικά θα κλείσουν τις υπόλοιπες κατευθύνσεις (π.χ. αν είναι διασταύρωση θα κόψουν την κάθετη κίνηση) και θα γα$%ουν ΟΛΗ την κυκλοφορία.
That's my boy. Την ίδια δουλειά κάνω και εγώ. Αφού δεν μπορείς να τους το εξηγήσεις (ή να το καταλάβουν), το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τους την σπάσεις για να ξεθυμάνεις. Έλεος με τους ημίτρελους και τα ζώα...LocknLoad έγραψε:Εγω απλα σπρωχνω ακομα πιο δυνατα απο μεσα (μου τη σπαει αλλα αν καταλαβω οτι καποιος που πηγε μπει, ενοχληθηκε τοτε γουσταρω!!!!Μπουκάρουν σαν τα ζώα την ώρα που σταματάει ο συρμός για να προλάβουν θέση με αποτέλεσμα όποιος είναι ήδη μέσα και θέλει να βγει να εγκλωβίζεται. Ειδικά γι'αυτούς, έχω φαντασιωθεί ότι είμαι οδηγός, σταματάω τον συρμό για λίγο αλλά σύντομα αποδεικνύεται μπλόφα, και όλοι πέφτουν με ορμή στις ράγες των χιλιάδων βόλτ...)
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
καπου στουκαρε αυτος και τα ριχνει σε αλλους...drcypher έγραψε:Δεν ξέρω... αυτό το topic το αγάπησα από τον τίτλο του, το λάτρεψα για το περιεχόμενό του. Οι περισσότεροι εδώ γνωρίζετε ότι έχω πολλά να γράψω, αλλά θα αρκεστώ σε ό,τι αφορά την κίνηση στους δρόμους:
Θάνατος, λοιπόν, επίσης, σε:Τέλος, οδυνηρός θάνατος σε όσους χρήστες του μετρό, των λεωφορείων, κλπ:
- Όσους πατάνε κόρνα ΠΡΙΝ ανάψει το φανάρι (για να ΜΗΝ ξεχαστείς).
- Όσους λένε την κόρνα κλάξον, τον οδηγό σοφέρ, τον συμπλέκτη ντεμπραγιάζ.
- Όσους φτιάχνουν δεύτερη ουρά στην παραλιακή στο ύψος του Φαλήρου, στα φανάρια για αριστερά, κλείνοντας την αριστερή λωρίδα. Ομοίως για όσους το κάνουν σε οποιονδήποτε δρόμο. Δις εις θάνατον σε όσους φτιάχνουν και τρίτη ουρά.
- Ντελιβεράδες που δεν αναγνωρίζουν φανάρια, stop, απαγορευτικά, πετάγονται με θράσος από κάθε κατεύθυνση και ενώ καταφέρνεις με την ψυχή στο στόμα να αποφύγεις να γεμίσει το παρμπρίζ σου κρύα σουβλάκια, πίτσες ή μυαλά ντελιβερά σε στραβοκοιτάνε και σου τη λένε κιόλας.
- Παπούδες (και γενικά οποιοδήποτε επωχούμενο παρεάκι με άθροισμα ηλικίας πάνω από 250 χρόνια) που κινούνται πιο αργά από την νεκροφόρα που σύντομα θα τους οδηγήσει στην τελευταία κατοικία τους. Ανεξαρτήτως λωρίδας του δρόμου. Ειδικά στον αυτοκινητόδρομο.
- Νταλίκες, βανάκια και κάθε είδους βαρέα ή/και αργά οχήματα που καβαλάνε την μεσαία (σε ποσοστό 90%) ή την αριστερή λωρίδα (σε ποσοστό 9%) και σε εξοργίζουν σε βαθμό που διαπραγματεύεσαι με τον εαυτό σου αν έχει νόημα να στρίψεις το τιμόνι στην επόμενη στροφή του δρόμου.
- μ@λ@κες ξενύχτηδες που παρκάρουν πάνω στην στροφή στην αρχή της Κόνωνος στον Πειραιά για να φάνε βρώμικο από την καντίνα. Ομοίως για άλλους δρόμους είτε αφορούν καντίνα είτε περίπτερο. Κι εμείς έχουμε χρειαστεί φαγητό, και εμείς χρειαστήκαμε τσιγάρα αλλά δεν βάλαμε παγίδες στις στροφές και στους δρόμους. Και μετά σου λένε ότι το βρώμικο και το τσιγάρο δεν σκοτώνουν.
- Μπάτσους που αφήνουν Βουλιαγμένης, Κηφησίας, Παραλιακή, Συγγρού αφύλαχτες με αποτέλεσμα κάθε Σάββατο πρωί να σκοτώνεται ή να τραυματίζεται σοβαρά τουλάχιστον ένας οδηγός (από μεθύσια ή ό,τι άλλο) και τη στήνουν σε στενάκια με φρεσκοαλλαγμένη σήμανση μονοδρόμησης για να σου κοπανήσουν 700ευρα, δεκάδες πόντους και αμέτρητα άλλα δώρα.
- Μπλοκάρουν την αριστερή λωρίδα στις κυλιώμενες σκάλες. Ναι, βιάζομαι. Μπορεί να το προλάβω, μπορεί και όχι. Έχω νεύρα. Και έχεις πιτυρίδα.
- Μπουκάρουν σαν τα ζώα την ώρα που σταματάει ο συρμός για να προλάβουν θέση με αποτέλεσμα όποιος είναι ήδη μέσα και θέλει να βγει να εγκλωβίζεται. Ειδικά γι'αυτούς, έχω φαντασιωθεί ότι είμαι οδηγός, σταματάω τον συρμό για λίγο αλλά σύντομα αποδεικνύεται μπλόφα, και όλοι πέφτουν με ορμή στις ράγες των χιλιάδων βόλτ...

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- Eric Roberts
Χα χα!!Ειδικά όταν κάθομαι στο τρένο όλο τέτοιες σκέψεις κάνω.O_Xamenos έγραψε:Στα 25 σου κάθεσαι στο τρένο και αναρωτιέσαι τι σκατά απέγινε η ζωή σου μαζί με μας τους υπόλοιπους.
Γιατί έγινε αυτό,τι θα κάνω τώρα κλπ.
Έτσι το έλεγα στο δημοτικό.Ε,ήταν το μόνο που έφερνε σε "κομπιούτερ".Το άλλο ήταν το κομπιουτεράκι...O_Xamenos έγραψε:Σ' αυτούς που το τηλεκοντρόλ το λένε «κομπιούτερ». Το κομπιούτερ είναι ή ο υπολογιστής ή το κομπιουτεράκι τσέπης
Και μίκυ μάου μην σου πω...O_Xamenos έγραψε:Σ' αυτούς που αντί για «καρτούν» ή «παιδικά» λένε «μίκι μάους».
Ένας φίλος μου το'χε κάνει,πλησίαζε τους περαστικούς και τους έβρεχε.Μια φορά είχε βάλει και ούζο μέσα...danai έγραψε:Μία είναι η λυση: υαλοκαθαριστήρες λέγεται, με νεράκι!(Και άμα είσαι και πολύ κακός μπορείς να το ρυθμίσεις να πετάει το νεράκι "στραβά..."(Μα πως γινεται αν απορρυθμίζεται συνέχεια???

Don't worry be happy...
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
... Σε αυτούς που λόγω free, και πιο πρόσφατα λόγω λαζόπουλου, σταμάτησαν να λένε "μ@λ@κας" αλλά το αντικατέστησαν με το "λαλάκας" αρχικά, και τώρα με το... "μακάκας".... θάνατος!
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
sto niko pou prospathei na me pisei na paixo wow...Thanatos {xerei aytos...}
stous fysikous giati den tous goustaro... {xeroun aytoi...
}
stous fysikous giati den tous goustaro... {xeroun aytoi...
Off Topic
good post master o b e y
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

Θανατος σε οσους παιζουν Lineage, WoW ή καποιο αλλο παρομοιο και νομιζουν οτι παιζουν mmoRPG. Εχετε παιξει ποτε σας RPG???? (περα απο το Diablo 2 το οποιο ειναι action-RPG)
@DrCyf. Μηπως σε αυτο με το δρομο (αν στη 2η περιπτωση που λες εχεις κατι συγκεκριμενο) αναμεσα στο μεγαλο και στο μικρο δρομο βρισκεται λεωφορος ή απαγορευεται το παρκαρισμα (αρα και στα χαρτια ειναι παλι δρομος που χωραει 2 σειρες)? (ή ακομα χειροτερα [οταν κολλαει η κινηση] και τα 2?)
Θανατος στους βλαμμενους που με κοροιδευαν οταν ζητησα το remote control του air condition και λεγανε μ@λ@κιες τυπου "Μηπως να αλλαξουμε και καναλι?" αλλα οταν τους ρωτησα πως θα το λεγανε μου απαντησαν "κομπιουτερακι" (ενας) και "τηλεχειριστηριο"!!!Σ' αυτούς που το τηλεκοντρόλ το λένε «κομπιούτερ». Το κομπιούτερ είναι ή ο υπολογιστής ή το κομπιουτεράκι τσέπης
Έτσι το έλεγα στο δημοτικό.Ε,ήταν το μόνο που έφερνε σε "κομπιούτερ".Το άλλο ήταν το κομπιουτεράκι...
@DrCyf. Μηπως σε αυτο με το δρομο (αν στη 2η περιπτωση που λες εχεις κατι συγκεκριμενο) αναμεσα στο μεγαλο και στο μικρο δρομο βρισκεται λεωφορος ή απαγορευεται το παρκαρισμα (αρα και στα χαρτια ειναι παλι δρομος που χωραει 2 σειρες)? (ή ακομα χειροτερα [οταν κολλαει η κινηση] και τα 2?)

@[you]

@[you]

- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
S'aftous pou mpainoun sinexeia sto youtube gia na akousoun ena koammti, anti na to katevasoun! Thelo kapote na tous kopei i sindesi gia ena eksamino!
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Μα αν μπαινουμε συνεχεια τοτε ανεβαινει το "Views:".
http://www.youtube.com/watch?v=Oe3FG4EOgyU
Περασε το 1εκ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ 2!
(Τελικα οσο και να το αρνουμαι εχω πολυ ελευθερο χρονο...)
http://www.youtube.com/watch?v=Oe3FG4EOgyU
Περασε το 1εκ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ 2!
(Τελικα οσο και να το αρνουμαι εχω πολυ ελευθερο χρονο...)

@[you]

@[you]

- Μεταβαρόνος Isnogood
Αλλιως θα τους μαμήσω όλους..el_greco έγραψε:... Σε αυτούς που λόγω free, και πιο πρόσφατα λόγω λαζόπουλου, σταμάτησαν να λένε "μ@λ@κας" αλλά το αντικατέστησαν με το "λαλάκας" αρχικά, και τώρα με το... "μακάκας".... θάνατος!
Πλάκα σου κάνω τρελή μ@λ@κία αυτό το πράγμα...
- Βραχνός Προφήτης
- Επικοινωνία:
Θανατος....
στους σκηνοθετες των αγωνων μπασκετ, που μεταδίδουν αποσπάσματα απο την καμερα που βρισκεται στο πεταλο! Ρε μαγκα, αν ηθελα να δω το παιχνιδι απο το πεταλο του ΣΕΦ στο πανω διαζωμα, πηγαινα στο γηπεδο και γλυτωνα απο την παρλα του Χατζηγεωργιου και την αποψαρα του Συριγου!
στους σκηνοθετες των αγωνων μπασκετ, που μεταδίδουν αποσπάσματα απο την καμερα που βρισκεται στο πεταλο! Ρε μαγκα, αν ηθελα να δω το παιχνιδι απο το πεταλο του ΣΕΦ στο πανω διαζωμα, πηγαινα στο γηπεδο και γλυτωνα απο την παρλα του Χατζηγεωργιου και την αποψαρα του Συριγου!
Συνταξη στα 18, στρατευση στα 100!
- ManOzzY
- Real Name: Αλυσανδράτος Μανώλης
- Facebook ID: 624949615
Τι θεϊκό τόπικ!!!
Συμφωνώ σε πάρα πολλά από όλα αυτά που αναφέρθηκαν και πραγματικά νιώθω κάποια ανακούφιση που ειπώθηκαν και δεν αισθάνομαι μόνος και έρημος που τα πιστεύει!
Συμφωνώ τρελά σε αυτό με τη ζελατίνα στο κινητό! Πραγματικά νιώθω ένα ψυχαναγκασμό να το βγάλω... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ!
Και ακόμα, μιας και ο καθένας με το πόνο του, να προσθέσω και εγώ στο τομέα κίνηση στους δρόμους της Αθήνας.
- Θάνατος με βασανιστήρια σε όσους περνάνε με κόκκινο και έχουν την απίστευτα ηλίθια λογική << Ε σιγά, μόλις τώρα κοκκίνισε, προλαβαίνω!>> ΕΛΕΟΣ και αν ο άλλος έρχεται πατημένος και μόλις του έκατσε το πράσινο;
- [Υποκατηγορία] Σε όσους περνάνε με κόκκινο στο φανάρι της Κατεχάκη στο ύψος της Καισαριανής (ρεύμα προς Ηλιούπολη εννοείται) και μπλοκάρουν το δρόμο εντελώς, και όσοι έρχονται από τη Καισαριανή (συνήθως από Πανεπιστημιούπολη ή Πολυτεχνιούπολη) και τους ανάβει το πράσινο (επιτέλους) δεν έχουν που να πάνε οι έρημοι και μένουν στο ίδιο σημείο. ΚΟΚΚΙΝΟ ΖΩΑ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!
Αχ τα είπα και ξελάφρωσα! Ευχαριστώ για την ευκαιρία!
Υ.Γ. Εννοείται πως ότι βρίζουμε δε το κάνουμε έτσι!
Συμφωνώ σε πάρα πολλά από όλα αυτά που αναφέρθηκαν και πραγματικά νιώθω κάποια ανακούφιση που ειπώθηκαν και δεν αισθάνομαι μόνος και έρημος που τα πιστεύει!
Συμφωνώ τρελά σε αυτό με τη ζελατίνα στο κινητό! Πραγματικά νιώθω ένα ψυχαναγκασμό να το βγάλω... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ!
Και ακόμα, μιας και ο καθένας με το πόνο του, να προσθέσω και εγώ στο τομέα κίνηση στους δρόμους της Αθήνας.
- Θάνατος με βασανιστήρια σε όσους περνάνε με κόκκινο και έχουν την απίστευτα ηλίθια λογική << Ε σιγά, μόλις τώρα κοκκίνισε, προλαβαίνω!>> ΕΛΕΟΣ και αν ο άλλος έρχεται πατημένος και μόλις του έκατσε το πράσινο;
- [Υποκατηγορία] Σε όσους περνάνε με κόκκινο στο φανάρι της Κατεχάκη στο ύψος της Καισαριανής (ρεύμα προς Ηλιούπολη εννοείται) και μπλοκάρουν το δρόμο εντελώς, και όσοι έρχονται από τη Καισαριανή (συνήθως από Πανεπιστημιούπολη ή Πολυτεχνιούπολη) και τους ανάβει το πράσινο (επιτέλους) δεν έχουν που να πάνε οι έρημοι και μένουν στο ίδιο σημείο. ΚΟΚΚΙΝΟ ΖΩΑ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!
Αχ τα είπα και ξελάφρωσα! Ευχαριστώ για την ευκαιρία!
Υ.Γ. Εννοείται πως ότι βρίζουμε δε το κάνουμε έτσι!
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Να περάσω στην θεματική ενότητα Eurovision?
- Θάνατος, φυσικά, σε όσους θεωρούν την Γιουροβίζιον εθνική μας υπόθεση.
- Θάνατος με ασφυξία σε όσους δίνουν κουράγιο στους "εκπροσώπους" μας στον "θεσμό" με την προτροπή να μας κάνουν "περήφανους".
- Θάνατος με αργό πνιγμό σε τοξικά δάκρυα για όσους κλαίνε από συγκίνηση ή θλίψη για την επιτυχία ή την αποτυχία στον μεγάλο "μουσικό" διαγωνισμό.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- Ih8 mags
- Real Name: ...........................................
Episis 8anatos se olous autous pou milagan i kai akoma milane me atakes tou para 5..einai para polu spastiko...
8ANATOS kai stis karakaxes...xeroun autes....
8ANATOS kai stis karakaxes...xeroun autes....
Who let the Toon doon?
Shit shit Shearer
Shit shit Shearer