[Lost and found] Ευχαριστώ πολύ όλους!!!

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
vbalos
Real Name: Vasilis
Facebook ID: 0

[Lost and found] Ευχαριστώ πολύ όλους!!!

Δημοσίευση από vbalos »

Την παρασκευή 8/1/2008 χωρίς να το καταλάβω ξέχασα στην αίθουσα εργαστηρίου του ισογείου κτ. Φυσικής τα γυαλιά ηλίου μου μετά το τέλος των εργαστηρίοων ηλεκτρονικών με αποτέλεσμα να τα θεωρήσω χαμένα(σημειωτέον ότι δεν ήταν καθόλου φτηνά).Με μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη μου διαπίστωσα στις 8/2/2008!!! στο επόμενο εργαστήριο ότι όχι απλώς τα γυαλιά ήταν εκεί αλλά δεν είχαν καν κουνηθεί από τη θέση που συνήθως τα άφηνα.Και μάλιστα ειναί σίγουρο πως ενδιάμεσα είχαν γίνει και άλλα εργαστήρια...Παιδιά ειλικρινά με συγκινήσατε και δεν ειναί το θέμα χρηματικό αλλά ηθικό.Ευχαριστώ που με κάνατε να νιώσω κάτι από οικογενειακό-φιλικό κλίμα και μπράβο μας γιατί σε εποχές που η παιδεία και η κουλτούρα πάει κατά διαόλου το ΕΜΠ διδάσκει πολιτισμό κ παιδεία...!!!κ πάλι Ευχαριστώ!!!Βασίλης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O kanenas την Τρί Φεβ 12, 2008 7:05 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: Τροποποίησα τον τίτλο ώστε να είναι πιο κατατοπιστικός
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
Άβαταρ μέλους
el_greco
Real Name: Νίκος Βέργος
Επικοινωνία:

Re: Ευχαριστώ ποολύ όλους!!!

Δημοσίευση από el_greco »

Τυχερός ήσουν συνάδελφε... μπράβο

Εγώ πριν λίγα χρόνια είχα αφήσει στην πάνω αίθουσα του πάλαι-ποτέ Γρηγόρη γυαλιά ηλίου αρκετά μεγάλης χρηματικής αξίας, και κατέβηκα τη σκαλίτσα για να πάρω κάτι επιπλέον... πριν φτάσω στη μέση, θυμήθηκα ότι είχα ξεχάσει τα γυαλιά μου πάνω, και ξανανέβηκα να τα πάρω... εις μάτην. Η πάνω αίθουσα έχει ξεχωριστή έξοδο, ομοεπίπεδη με τον πάνω όροφο του εστιατορίου. Δυστυχώς εγώ δε στάθηκα τυχερός, και φαίνεται ότι ο πολιτισμός και η παιδεία που διδάσκει το ΕΜΠ, όπως λες, δεν είχαν φτάσει στα αυτιά και στις Ηθικές αυτών που με έκλεψαν...

ας είναι. :)

Άβαταρ μέλους
vbalos

Re: Ευχαριστώ πολύ όλους!!!

Δημοσίευση από vbalos »

Κοίταξε συνάδελφε εγω δε διατείνομαι ότι οι πάντες είναι οκ στο ΕΜΠ προς Θεού απλώς ότι στη πλειοψηφία κανείς δε θα έκλεβε κανέναν , τώρα ότι επαιξε ρόλο και ο παράγοντας τύχη είναι σαφες...Άμα είναι να σου τύχει θα σου τύχει όπου και να είσαι απλά πιστεύω(θέλω να...)ότι στο ΕΜΠ επειδή κατά την προσωπική μου άποψη το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό(άποψη που εχω από παλιά και όχι διαμορφωμένη λόγω του συγκεκριμένου περιστατικού) οι πιθανότητες να σουτύχει κάτι παρόμοιο με το δικό σου μειώνονται και όχι μηδενίζονται!!!
J.R.T
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Re: [Lost and found] Ευχαριστώ ποολύ όλους!!!

Δημοσίευση από pao132003 »

μάλλον το'χει το κτίριο φυσικής το καλό.

εγώ στις 13/6/2005 είχα ξεχάσει το τσαντάκι μου στα παγκάκια πλάι στην είσοδο του κτ. φυσικής. με λεφτά μέσα, κλειδιά, ταυτότητα κτλ.

όταν γύρισα μετά από αρκετή ώρα δεν ήταν εκεί και το θεώρησα χαμένο, αλλά το βράδυ ο τύπος που το είχε βρει, ένας αλλοδαπός άσχετος με το πολυτεχνείο -για κάποια δουλειά βρέθηκε εκεί-, βρήκε το τηλέφωνο του σπιτιού μου στο Άργος και επικοινωνήσαμε και την άλλη μέρα μου το'δωσε και αρνήθηκε και οποιαδήποτε αμοιβή!
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Re: [Lost and found] Ευχαριστώ ποολύ όλους!!!

Δημοσίευση από O_Xamenos »

σκατα... σκατοψυχοι ειναι ολοι στο πολυτεχνειο... εγω ειχα χασει την παρθενια μου και ακομα ψαχνω να την βρω... μεχρι και φανουροπιτα εσιαξα με τα χερακια μου... τιποτα...
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
vbalos

Re: [Lost and found] Ευχαριστώ πολύ όλους!!!

Δημοσίευση από vbalos »

Καλά ρε χαμένος 18 χρονων (τουλάχιστον) να χάσεις την παρθενιά σου(για να έγινε στο ΕΜΠ)...Δν ήσουν λιγάκι μεγαλούτσικος???(λεω εγώ τώρα)...Πάντως αυτό με τον άγιο το καταλαβαίνω απόλυτα 18+ χρόνια είναι πολυς καιρός μάλλον θα πρέπει να είχες δεθεί πολύ συναισθηματικά μαζί της...Για να το ρίξεις στις Φανουρόπιτες...Άσε που θα έπρεπε να ξέρεις ποιός στην πήρε δεν έχεις μαθει την υπογραφή και το π..λι σου να μην τα βάζεις όπου κι όπου,εκτός και αν...να αν μωρέ ήσουν γυρισμένος πλάτη πράγμα που δε θα ήθελα να το σκέφτομαι για εσένα...Αλλά τι λεω τη σημερον ημέρα για κανεναν δε μπορείς να είσαι σίγουρος ετσι όπως κατάντησε ο κόσμος...Άντε καληνύχτα τώρα!!!(Sorry αλλά ένα ευχαριστώ ήθελα να πώ και μου το μαλ...σες).
J.R.T
Άβαταρ μέλους
Jorge
Real Name: Γιώργος Νιάχας

Δημοσίευση από Jorge »

Φίλε vbalos,να σε ρωτήσω κάτι αδερφέ;Καλά όλα τα άλλα.Αλλά τόσο ακριβά γυαλιά και τα αναζήτησες ένα μήνα αργότερα (8-1-2008 έως 8-2-2008);Δηλαδή αν ξεχνούσες τίποτα επουσιώδες,θα γυρνούσες να το ψάξεις την ημέρα απονομής του πτυχίου σου; :D

Ελπίζω να μη σε ενοχλούν οι μικρές οπές που σχηματίστηκαν πάνω στο γυαλί,από πειράματα που έκανα επί 15 μέρες για να βρω το DNA του κατόχου τους... :D

Πάντως κι εγώ παίδες τόσα χρόνια στο Ε.Μ.Π. ότι έχω χάσει ή ξεχάσει το έχω ξαναβρει.Από γυαλιά,κλειδιά,κινητά,μπουφάν κ.λ.π.Ευτυχώς δεν έχω ξεχάσει ακόμα το αυτοκίνητο και να φύγω περπατώντας... :D

Κι όχι τίποτα άλλο,αλλά μπήκα στη σχολή πριν το Millenium!Συνεπώς,αν θεωρήσουμε ότι η κατανομή των εκάστοτε απωλειών είναι ομοιόμορφη,τότε το δείγμα επαρκεί πιστεύω... :wink:
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Ώχου, παιδιά, θα τσακωθούμε και γι'αυτό; Ρε Χαμένε, τι πρόβλημα έχεις; Το παλικάρι παρατήρησε μια συμπεριφορά (που ίσως να υποδεικνύει συλλογική εντιμότητα στο ΕΜΠ ή απλώς αδιαφορία/αποχάυνωση των συναδέλφων μπροστά στο εύκολο όφελος/κέρδος σε βαθμό κακουργήματος) και ήθελε να μοιραστεί αυτό το συμπέρασμά του.

Επειδή εγώ είμαι εν γένει αφηρημένος, έχει τύχει πολλές φορές να ξεχάσω λεφτά, χαρτιά, βιβλία (μέχρι και laptop) και είτε να μην τα έχει πειράξει κανείς είτε να έχει ψάξει να βρει κάποιον που με γνωρίζει (αν πρόκειται για πάσο, κλπ) για να μου τα φέρει. Από την άλλη έχει τύχει να κλαπούν λεφτά, γυαλιά ή τσίχλες από τραπέζια στο κυλικείο την ώρα που δεν κοιτάς, να βανδαλιστούν εργαστήρια και να καταστραφούν αυτοκίνητα φοιτητών για απλές κλοπές.

Δεν καταλαβαίνω τι είναι τόσο μεμπτό που να δικαιολογεί ειρωνία :S Τέσπα, εγώ απλώς θα παρακαλούσα να μην το κάνουμε θέμα ΚΑΙ αυτό ;)
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

Το γέλιο είναι ότι πριν από 2-3 εβδομάδες, ο Θεολόγου των δικτύων ξέχασε το λαπτοπ του. Τρία λεπτά μετά που γύρισε να το πάρει, είχε εξαφανιστεί, σε αίθουσα γεμάτη φοιτητές....
Οπότε είναι μάλλον θέμα συγκυριών το αν θα ξαναβρείς κάτι ή όχι.
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
Άβαταρ μέλους
vbalos

Δημοσίευση από vbalos »

Όχι Jorge τα έψαχνα απλώς δεν πήγαινε το μυαλό μου να πάω στη συγκεκριμένη αίθουσα οπότε είχα αναλωθεί ΄να ψάχνω σε σπίτια φίλων σπίτι μου στο αυτοκίνητό μου κτλ.και να σου πω την αλήθεια το θεωρούσα ανώφελο να κοιτάξω στη σχολή σε οποιοδήποτε μέρος της γιατί ημουν σίγουρος πως αν τα είχα ξεχάσει εκεί δε θα τα ξαναέβρισκα ποτέ...Ο ενάς μήνας δικαιολογείται ως εξής:ανα δύο εβδομάδες τα εργαστήρια ηλεκτρονικών και ένα ενδιάμεσο που είχα χάσει να'τος ο μήνας...και τέλος όπως εξηγω δεν ήταν ούτεμεγάλη ούτε μικρή η τιμή των γυαλιών απλώς δεν ήταν και του πεταματού...ray ban ήταν.Όσο για τις οπές δεν τρέχει τπτ γραντζουνισμένα ήταν απλώς την άλλη φορά που θα χάσει κάποιος κάτι και θα θες να πεις εξυπνάδα μην κάνεις τεστ dna κάνε έλεγχο ελαστικότητας και σπάσε το σκελετό...Οι οπές που λες είναι συνιθισμένες...τουλάχιστον για τα δικά μου γυαλιά λόγω δουλειάς...
J.R.T
Άβαταρ μέλους
timos_m
Real Name: ΤΜ

Δημοσίευση από timos_m »

Ένα σχόλιο θα κάνω: Απίστευτη ασυνεννοησία και εριστικότητα τις τελευταίες μέρες στο φόρουμ... :roll:
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

ρε χαλαρωστε λιγο! πλακα εκανα- συνειρμος της στιγμης και δεν ηθελα να τον κοροιδεψω! και ως τετοια εξελαβα το ποστ του βμπαλου μεχρι που ειδα την παρενθεση του...
δεν ειναι κακο οταν εχεις σαρκασει το μισο φορουμ καμια φορα να αυτοσαρκαζεσαι και δεν μπορω να καταλαβω προς τι τοσος πανικος και καθως- πρεπει- ισμος!!! μαλλον η (σ)εξεταστικη θα πταιει!!!
αλλα λογια να αγαπιομαστε δηλαδη οχι τιποτα αλλο...

ΥΓ1. τουλαχιστον εγω καποτε την εχασα την παρθενια μου και ας μην την ξαναβρω... τι να πει ο [you] που εχει ταξει Χασουροπιτα στον Αγιο Χασουριο μπας και γινει κανενα καλο...
ΥΓ2. GΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΕΘΑ
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
vbalos

Δημοσίευση από vbalos »

Ποιο εριστιλικι ρε πλακα έκανα και εγω απλά μου ήρθε μια και παρακάτω άλλη μια έξυπνη(ας πούμε) μ@λ@κία και την έγραψα 3:00 το βράδυ ήταν και νομίζω συγχωρουμαι...Τέσπα δεν εκνευρίστηκα κάθε άλλο όταν το έγραφα είχα κλάσει στο γέλιο ένω είχα κλάσει και από κάτι μπύρες και καταλαβαίνεις . Η παρένθεση βασικά εξηγούσε το λόγο που αποφάσισα να κάνω πλάκα !!!και τπτ παραπάνω...
ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ (συναδελφε αυτο ξαναπες το!!!)...

Α! και κάτι άλλο χαμένος: ποια είναι η συνταγή της χασουρόπιτας γιατί μάλλον ο άγιος δεν ακούει κάτι λάθος πρεπει να κάνω έχω γαμηθεί να ψάχνω τους τσελεμεντεδες και τους μαμαλάκηδες αλλα τπτ!!! σκέτη απόγνωση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O kanenas την Τετ Φεβ 13, 2008 5:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: 'Ενωσα τα posts
J.R.T
Άβαταρ μέλους
Jorge
Real Name: Γιώργος Νιάχας

Δημοσίευση από Jorge »

Φίλε vbalos μην τα παίρνεις και καλά ότι λέω εξυπνάδες πάνω στην απώλειά σου.Πλάκα έκανα αδερφέ και κυρίως βασιζόμενος στην ευχάριστη διάθεσή σου που ξαναβρήκες τα γυαλιά σου.Αν δεν τα είχες βρει δε θα σου έλεγα περί πειραμάτων και οπών.Περί ελαστικότητας ούτε λόγος,δεν είναι το φόρτε μου...

Έγραψε Ο_Xamenos!!!Καλά όλα τα άλλα.Αλλά ρε συ ποιός στο μαρτύρησε ότι είχα κάνει τάμα τη Χασουρόπιτα;Μόνο εγώ και ...ο άγιος το ξέραμε!Άσε και δεν ξέρω που να την παραγγείλω να μου τη φτιάξουνε...

Φυσικά θα συνταυτιστώ και εγώ με το Υ.Γ.2.Gamate giati xanometha...
Άβαταρ μέλους
vbalos

Δημοσίευση από vbalos »

Είδατε που σας το είπα απ΄την αρχή στο ΕΜΠ όλοι καλά παιδιά είμαστε αν και λίγο καμένα (και ιδιαίτερα οι ΣΕΜΦιτες εννοείται).Jorge αν το φόρτε σου ήταν η ελαστικότητα και οι θραύσεις τώρα θα ήσουν στο ΤΕΕ και όχι στο πουθενά ε...συγγνώμη ΣΕΜΦΕ...Κάλα τα βρήκαμε τα γυαλιά ορεξη για διάβασμα να δω που θα βρούμε...!!!Καληνυχτα!!!
J.R.T
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”