Παιδιά, όπως φαίνεται με τα μαθήματα ανώτερων εξαμήνων του Μαθηματικοί, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην ενημέρωση, οπότε μην επαφύεστε στο site μέχρι τελευταία στιγμή. Αν δείτε ότι χρειάζονται 3-4 μέρες για την εξέταση, κάντε ένα κόπο να ανεβείτε στη Σχολή (αναγνωρίζω ότι είναι δύσκολο ιδιαίτερα για όσους μένουν μακρυά) και ενημερώστε και τους υπόλοιπους.
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
++Το κρυπτοσύστημα Rabin (που μοιράστηκε σε φωτοτυπίες)
Επιτρέπονται βιβλία, σημειώσεις, φωτογραφίες της Αντριάννας!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Wizard την Πέμ Φεβ 14, 2008 5:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος:Η ύλη προστέθηκε στο εργαλείο
Σας παρακαλώ,μήπως θα μπόρουσε κάποιος να ανεβάσει τις σημειώσεις που αναφέρονται στο κρυπτοσύστημα Rabin(που έχει μοιραστεί σε φωτοτυπίες);Είμαι παλαιότερου εξαμήνου και μου είναι πολύ δύσκολο να τις βρω.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Παιδιά και εγώ θα τις ήθελα οπότε αν έχει κάποιος χρόνο και τις έχει ας τις ανεβασει. Και ο΄τι άλλο υπαρχει από το μάθημα. (Λυμένες ασκήσεις, Σημειώσεις, Φωτογραφίες κτλ).
Αν γίνεται πριν την Παρασκευή!!
Ο κ.Παπαϊωάννου μου είπε χθες ότι η επαναληπτική εξέταση του μαθήματος θα πραγματοποιηθεί με κλειστά βιβλία!
Antony η αλήθεια είναι πως δεν είναι ευχάριστη η είδηση που μας έδωσες για το μάθημα, αλλά δεν γίνεταικαι αλλιώς. Είναι δηλαδή σίγουρο και επιβεβαιωμένο πως η εξέταση του μαθήματος είναι με κλειστά βιβλία; Η δικαιολογία του κ.Παπαιωάννου;
Μου το είπε ο ίδιος, οπότε είναι βέβαιο! Η αιτία είναι η (λίγο πολύ) γνωστή, δλδ το μπάχαλο που γίνεται στην διάρκεια της εξέτασης με ανοιχτά βιβλία....
Εκεί που έλεγα ότι θα ήταν ευκολότερο με βιβλία ανοιχτά η εξασφάλιση του 5, μιας και δίνουμε και Μηχανικη ΙΙ την ίδια μέρα, τώρα όλα αλλάζουν φυσικά. Για να δούμε πως θα είναι η εξέταση. Ευχαριστώ για την ενημέρωση!
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου