Άλγεβρα και Εφαρμογές
Συντονιστές: Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
Τι να πρωτοπείς για αυτά τα θέματα; Ότι ήταν όλα πάνω στο 4ο κεφ, ενώ είχαμε 4-5 στην ύλη; Ότι από το 5ο θέμα και μετά έπρεπε να θυμάσαι πράγματα από τη γραμμική άλγεβρα; Ότι το 8ο θέμα ήταν άσκηση για το σπίτι για περισσότερη εμβάθυνση;;;
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-Άγνωστου
τι λετε ρε παιδια
ειστε σοβαροι ? που ειδατε θεματα εκτος υλης ?
σχεδον ολα τα θεματα ηταν αρκετα ευκολα αν ησουν ψυχραιμος να δεις τι σου ζηταγε , ολα πηγαιναν με τους ορισμους , ιδιως ως το 5 θεμα ηταν ασκησουλες κατανοησης (συνθεση συναρτησεων αντιστρεψιμων ) και το 6-7 ηταν πινακες 2x2 και "πραξουλες" , τι σας πειραξε ?
ασε που με ανοικτες σημειωσεις ολα είναι στο βιβλιο της Αλγεβρας.
Μην υπερβαλλετε , ελεος , τα θεματα ηταν μια χαρα βατα , αν θελετε τα συζηταμε κιολας
Μην ξεχναμε οτι ηταν με ανοικτες τις σημειωσεις, ουτε αγχος να θυμασαι θεωρηματα απο εξω ουτε τιποτα .
Ειλικρινα δειξτε μου ενα θεμα που θελει (εκτος απο τον ορισμο του δακτυλιου) γνωσεις πανω απο το 4
(το τριτο θεμα ειναικαι οαραδειγμα του βιβλιου)
(το 6 θεμα ειναι αρχικα πραγματα απο Ομαδες)
(και το 7 ομαδες πινακων ....2x2)
ειστε σοβαροι ? που ειδατε θεματα εκτος υλης ?
σχεδον ολα τα θεματα ηταν αρκετα ευκολα αν ησουν ψυχραιμος να δεις τι σου ζηταγε , ολα πηγαιναν με τους ορισμους , ιδιως ως το 5 θεμα ηταν ασκησουλες κατανοησης (συνθεση συναρτησεων αντιστρεψιμων ) και το 6-7 ηταν πινακες 2x2 και "πραξουλες" , τι σας πειραξε ?
ασε που με ανοικτες σημειωσεις ολα είναι στο βιβλιο της Αλγεβρας.
Μην υπερβαλλετε , ελεος , τα θεματα ηταν μια χαρα βατα , αν θελετε τα συζηταμε κιολας
Μην ξεχναμε οτι ηταν με ανοικτες τις σημειωσεις, ουτε αγχος να θυμασαι θεωρηματα απο εξω ουτε τιποτα .
Ειλικρινα δειξτε μου ενα θεμα που θελει (εκτος απο τον ορισμο του δακτυλιου) γνωσεις πανω απο το 4
(το τριτο θεμα ειναικαι οαραδειγμα του βιβλιου)
(το 6 θεμα ειναι αρχικα πραγματα απο Ομαδες)
(και το 7 ομαδες πινακων ....2x2)
- pao132003
- Επικοινωνία:
δεν βλέπω να διαφωνούμε πουθενά Qbric. ηρέμησε...
πάντως, όποιος είναι έξω απ'το χορό πολλά τραγούδια λέει;)
πάντως, όποιος είναι έξω απ'το χορό πολλά τραγούδια λέει;)
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-Άγνωστου
-Άγνωστου
- pao132003
- Επικοινωνία:
Re: [Μ5ο] Άλγεβρα
Μιας και επανήλθε η κ.Λαμπροπούλου, ένα καλό και άξιο παλικάρι να μας διαφωτίσει για την ύλη και τα καθέκαστα!
-Άγνωστου
-Άγνωστου
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Γιάννη σωθήκαμε τώρα... Θα προσπαθήσω να μάθω την ύλη την Παρασκευή...
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
- armaos
- Real Name: Αρμαος
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Παιδιά η ύλη έχει αναρτηθεί έξω από το γραφείο της Λαμπροπούλου
Από μνήμης είναι:
Κεφ 1 : όλο
Κεφ 2 : 1 , 2 , 3 ,4
Κεφ 3 : 2 , 3
Κεφ 4 : 1
Με κάθε επιφύλαξη
Επίσης να σας συστήσω να έρθετε στο μάθημα την Παρασκευή όπου θα λύσει παλιά θέματα και όπως είπε θα δώσει Hints για τα θέματα της Δευτέρας
Από μνήμης είναι:
Κεφ 1 : όλο
Κεφ 2 : 1 , 2 , 3 ,4
Κεφ 3 : 2 , 3
Κεφ 4 : 1
Με κάθε επιφύλαξη
Επίσης να σας συστήσω να έρθετε στο μάθημα την Παρασκευή όπου θα λύσει παλιά θέματα και όπως είπε θα δώσει Hints για τα θέματα της Δευτέρας
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Επιτέλους ένας άνθρωπος είπε ύλη!!! Να 'σαι καλά ρε Armaos. Εγώ θα ερχόμουν στο μάθημα αλλά 12 η ώρα γράφω δυστυχώςοπότε αν πας, ρίξε μετά και μια in breaf ενημέρωση τι περίπου σας είπε! Thanks again mate
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
- pao132003
- Επικοινωνία:
αν είναι έτσι, θα προσπαθήσω να πάω κι εγώ
επειδή βλέπω ότι διαφέρει από παλαιότερων ετών ύλες, θα περιμένω και μια χωρίς επιφύλαξη ενημέρωσηarmaos έγραψε:Με κάθε επιφύλαξη
-Άγνωστου
-Άγνωστου
Η ύλη που ήταν αναρτημένη την προηγούμενη εβδομάδα έξω από το γραφείο της έχει ως εξής:
0.2
1 όλο
2.1 έως 2.4 (όχι αποδείξεις θεωρημάτων 2.12 και 2.14)
3.2, 3.3
4.1 έως 4.4
5.1
0.2
1 όλο
2.1 έως 2.4 (όχι αποδείξεις θεωρημάτων 2.12 και 2.14)
3.2, 3.3
4.1 έως 4.4
5.1
- armaos
- Επικοινωνία:
Το μάθημα έγινε. Κράτησε 4 ώρες και η Λαμπροπούλου ουσιαστικά είπε τι θα βάλει. Έδωσε και το κιν της για τυχόν απορίες. Από την 3η εργασία μας ανέλυσε διεξοδικά το 1ο, το 2ο και το 8ο θέμα.
Επίσης μας έλυσε και επέστησε την προσοχή στα θέματα του Σεπτεμβρίου 2006.
Επίσης μας έλυσε και επέστησε την προσοχή στα θέματα του Σεπτεμβρίου 2006.
Armaos, μήπως μπορείς να ανεβάσεις σημειώσεις από το μάθημα, ή τουλάχιστον να μας πεις επιγραμματικά τι θα βάλει; Θα γίνει πάλι με ανοιχτά βιβλία η εξέταση;
- armaos
- Επικοινωνία:
Nick τις σημειώσεις μου είναι αδύνατον να τις ανεβάσω γιατί είναι πάνω από 170 σελίδες!!!
Γενικά πάντως, ένα σίγουρο και κατά τη γνώμη μου το πιο εύκολο θέμα είναι στις μεταθέσεις, κύκλους, Sn, An κτλ. Το θέμα 3 Σεπτέμβριος 2006 αν δεις νομίζω είναι απόλυτα επαρκές. Από κει και πέρα νομίζω πως δεν πρόκειται να βάλει κάποια απόδειξη ή κι αν βάλει δεν θα πιάνει κ πολύ. Το λέω γιατί έχει πολλές αποδείξεις το μάθημα που μπορεί να φάνε υπερβολικά πολύ χρόνο χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα.
Από ελεύθερες ομάδες νομίζω πως όλο το ζουμί είναι οι Π.Π.Α.Ο και η δημιουργία των μη ισόμορφων ομάδων.
Για να μην το πολυκουράζω, αποτι έχω δει μέχρι τώρα, τα θέματα είναι σχεδόν πάντα παρόμοια , οπότε λύσε όλα τα προηγούμενα και είσαι κομπλέ
Γενικά πάντως, ένα σίγουρο και κατά τη γνώμη μου το πιο εύκολο θέμα είναι στις μεταθέσεις, κύκλους, Sn, An κτλ. Το θέμα 3 Σεπτέμβριος 2006 αν δεις νομίζω είναι απόλυτα επαρκές. Από κει και πέρα νομίζω πως δεν πρόκειται να βάλει κάποια απόδειξη ή κι αν βάλει δεν θα πιάνει κ πολύ. Το λέω γιατί έχει πολλές αποδείξεις το μάθημα που μπορεί να φάνε υπερβολικά πολύ χρόνο χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα.
Από ελεύθερες ομάδες νομίζω πως όλο το ζουμί είναι οι Π.Π.Α.Ο και η δημιουργία των μη ισόμορφων ομάδων.
Για να μην το πολυκουράζω, αποτι έχω δει μέχρι τώρα, τα θέματα είναι σχεδόν πάντα παρόμοια , οπότε λύσε όλα τα προηγούμενα και είσαι κομπλέ
Βασικά εννοούσα μόνο τις σημειώσεις του τελευταίου μαθήματος. Πάντως και αυτά που μου λες είναι μια χαρά!
- armaos
- Επικοινωνία:
nick
τις ανέβασα
τις ανέβασα
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Τα αποδέχτηκα και μπορείτε να τα βρείτε στα θέματα του μαθήματος, στο εργαλείο.armaos έγραψε:nick
τις ανέβασα
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...