Καταρχας, θελω να ζητησω συγνωμη προκαταβολικα για τον εξτρα κοπο στον οποιο θα υποβαλλω καποιον μοντερειτορ να κανει μερτζ αυτο το ποστ σε καποιο αλλο τοπικ, αλλα το εψαξα λιγακι και ειλικρινα δεν μπορω να αποφασισω σε ποιο τοπικ θα επρεπε να κανω τα σχολια μου, οποτε ανοιξα καινουριο.
Εχω αρκετους μηνες να μπω στο φορουμ και μπορω να πω οτι η εμφανιση του νεου φορουμ ειναι 800 φορες καλυτερη απο την προηγουμενη (στην οποια χρησιμοποιουσα το σκουρο γκρι σκιν, αλλα και παλι ηταν χαλια). Επισης νομιζω ειναι πολυ πιο ευχρηστο εχει κι αυτα τα χρωματακια εδω στα δεξια μου, ενα σωρο κωδικες, σμαιλιζ, κουικ ριπλαι, ολα μια χαρα ειναι. Το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω δεν οφειλεται στην αναβαθμιση (αν καταλαβα καλα σε phpbb3) αλλα στην διαχειριση των φορουμ. Σε καθε υποφορουμ εχει παρα πολλα στικυ και πολλες ανακοινωσεις κατα την ταπεινη μου γνωμη, το οποιο ειναι αρκετα κουραστικο.
Τελος, που πρεπει να απευθυνθω για να αλλαξω username? Δε μου αρεσει καθολου αυτο που εχω διαλεξει και θελω ενα καινουριο. Αν μπορει καποιος να το κανει αυτοματα και να το αλλαξει σε FANTASMA θα ημουν ευγνωμων. Αν δεν γινεται, νοου γουοριζ.
Η νέα εμφάνιση του φόρουμ
Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos
- Mulholland Vader
- Real Name: Γιαννης
Η νέα εμφάνιση του φόρουμ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Wizard την Παρ Μαρ 28, 2008 1:13 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Έβαλα τόνους στον τίτλο.
Λόγος: Έβαλα τόνους στον τίτλο.
Ρε παιδια, εσεις οι υπευθυνοι για το "εξοδος" subforum, χαιρω πολυ, μπαρακια, κλαμπακια, θεατρα και ταβερνες ξερω κι εγω, καμια Χημικο Μηχανικο ξαδερφη δεν εχετε να γνωρισουμε?
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Re: Η νέα εμφάνιση του φόρουμ
Κατι εντελως "ακυρο"... Στη νεα εμφανιση του φορουμ η ημερομηνια εγγραφης δεν εχει αρκετα παραπανω στοιχεία απο ο,τι χρειαζεται; ας πουμε η ωρα εγγραφης δεν ειναι καπως περιττη; ή η μερα που ειχε τη συγκεκριμενη μερα του μηνα;
Τουλαχιστον στο skin που χρησιμοποιω και νομιζω πως ειναι το default η ημερομηνια ετσι φαινεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος noir την Κυρ Σεπ 14, 2008 2:24 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Ειναι κατι σαν ιεραρχεια. Οσο πιο παλιος, τοσο πιο πολυ respect. 
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Noir, ένα δίκιο το έχεις...
Ωστόσο το αριστερό μενού, αυτό με το avatar, έχει fixed width. Δεν εξαρτάται δηλαδή από τα περιεχόμενά του. Συνεπώς, ακόμα και αν μικρύνουμε την ημερομηνία εμφανίζοντας δηλαδή μόνο το "Joined: Nov 05, 2006" δεν αλλάζει κάτι στην όλη εμφάνιση του forum
Απλά χάνεις άχρηστη πληροφορία χωρίς όμως να έχεις πραγματικό όφελος.
Άσε που μπορεί κάποια μέρα να αναρωτηθείς "Ο τάδε γράφτηκε την ίδια μέρα με μένα... Ποιος να είναι πιο παλιός???" Τότε θα μου ζητάς να σου πω την ώρα που γράφτηκε ο άλλος για να συγκρίνεις...
Ρε τι μ@λ@κίες λέω ο άνθρωπος για να μην πάω να κόψω τα περιττά...
Τέλος πάντων, ακόμα ένας (πιο σοβαρός) λόγος είναι ότι όσο περισσότερα αρχεία τροποποιούμε στο forum τόσο πιο δύσκολες και εκνευριστικές γίνονται οι αναβαθμίσεις και όλο και κάτι θα σπάσει κάποια στιγμή. Συνεπώς καλύτερα να βλέπουμε όλοι άχρηστη πληροφορία παρά να μου παίρνει εμένα 2 ώρες να κάνω την αναβάθμιση... (Εντελώς δημοκρατικά
)
Ωστόσο το αριστερό μενού, αυτό με το avatar, έχει fixed width. Δεν εξαρτάται δηλαδή από τα περιεχόμενά του. Συνεπώς, ακόμα και αν μικρύνουμε την ημερομηνία εμφανίζοντας δηλαδή μόνο το "Joined: Nov 05, 2006" δεν αλλάζει κάτι στην όλη εμφάνιση του forum
Απλά χάνεις άχρηστη πληροφορία χωρίς όμως να έχεις πραγματικό όφελος.
Άσε που μπορεί κάποια μέρα να αναρωτηθείς "Ο τάδε γράφτηκε την ίδια μέρα με μένα... Ποιος να είναι πιο παλιός???" Τότε θα μου ζητάς να σου πω την ώρα που γράφτηκε ο άλλος για να συγκρίνεις...
Ρε τι μ@λ@κίες λέω ο άνθρωπος για να μην πάω να κόψω τα περιττά...
Τέλος πάντων, ακόμα ένας (πιο σοβαρός) λόγος είναι ότι όσο περισσότερα αρχεία τροποποιούμε στο forum τόσο πιο δύσκολες και εκνευριστικές γίνονται οι αναβαθμίσεις και όλο και κάτι θα σπάσει κάποια στιγμή. Συνεπώς καλύτερα να βλέπουμε όλοι άχρηστη πληροφορία παρά να μου παίρνει εμένα 2 ώρες να κάνω την αναβάθμιση... (Εντελώς δημοκρατικά
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...