Κακοκαιρία & Εξεταστική

Συζητήσεις για όσα θα πρέπει να ξέρει ένας σωστός φοιτητής!

Συντονιστές: Ryu, antony07

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Angeliki
Real Name: Αγγελική
Facebook ID: 0

Κακοκαιρία & Εξεταστική

Δημοσίευση από Angeliki »

Καλησπέρα,
μήπως υπάρχουν ανακοινώσεις για αναβολή των εξετάσεων της Δευτέρας 18 & Τρίτης 19 λόγω της κακοκαιρίας;;Λέγεται ότι λόγω παγετού τα πάντα θα υπολειτουργούν.
Αν βγάλει κάποια ανακοίνωση η γραμματεία παρακαλώ ας ενημερώσει κάποιος εδώ!
EMY στο http://www.kathimerini.gr έγραψε: Ανακοίνωση για έκτακτα καιρικά φαινόμενα

Ανακοινώνεται ότι η κακοκαιρία που ήδη άρχισε στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα επεκτείνεται σταδιακά και στην υπόλοιπη χώρα και θα έχει διάρκεια τριών ημερών. Τα χαρακτηριστικά της θα είναι οι χιονοπτώσεις, οι θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι και οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Ειδικότερα:

1. Σε ότι αφορά τις χιονοπτώσεις:

Σήμερα Σάββατο (16-02-08) προβλέπεται να σημειωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας και κυρίως στην ηπειρωτική Ελλάδα και το βόρειο Αιγαίο. Από το απόγευμα και κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας οι χιονοπτώσεις θα ενταθούν στη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Εύβοια, το βόρειο Αιγαίο και την Πελοπόννησο.

Αύριο Κυριακή (17-02-08) ισχυρές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στο βόρειο Αιγαίο, την ανατολική Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο (Κορινθία, Αρκαδία, Αργολίδα, Λακωνία), τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Τη Δευτέρα (18-02-08) αρχικά χιονοπτώσεις πιθανώς κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν στην ανατολική στέρεα, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και κατά τόπους στα Δωδεκάνησα, αλλά στη συνεχεία θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στη βόρεια Κρήτη.

Ειδικότερα στην αττική χιονοπτώσεις κατά διαστήματα ισχυρές θα σημειώνονται από απόψε το βράδυ μέχρι το πρωί της Δευτέρας.

2. Οι βόρειοι άνεμοι σταδιακά θα ενισχυθούν σε όλη τη χώρα και θα φτάσουν τα 8 μποφόρ στο Ιόνιο και τα 10 μποφόρ στο Αιγαίο. Βαθμιαία εξασθένηση τη Δευτέρα.

3. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Την Κυριακή στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα θα σημειωθεί ολικός παγετός (η θερμοκρασία όλο το 24ωρο θα βρίσκεται κάτω από το μηδέν). Τη Δευτέρα θα σημειωθεί ισχυρός παγετός. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι οι ελάχιστες τιμές της θα κυμανθούν στη βόρεια Ελλάδα περί τους -15 βαθμούς, στην κεντρική χώρα περί τους -10 βαθμούς και στις λοιπές περιοχές περί τους -5.
Of smol coral aboute hir arm she bar
A peire of bedes,gauded al with grene
And ther-on heng a broche of gold ful shene,
On which there was first write a crowned A
And after, AMOR VINCIT OMNIA

Μια εξίσωση από κολοκύθια που βράζουν χωρίς κανέναν προορισμό είναι η ζωή.Αμέτε να μετρηθείτε, αχθοφόροι του ονόματός σας.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Re: Κακοκαιρία & Εξεταστική

Δημοσίευση από pao132003 »

όπως γράφεται και στο άρθρο που παρέθεσες, τη Δευτέρα και την Τρίτη δε θα έχουμε ακραία καιρικά φαινόμενα στην πρωτεύουσα, άρα δε νομίζω ότι συντρέχουν λόγοι αναβολής εξετάσεων
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
darth
Real Name: Dimitris

Δημοσίευση από darth »

pao132003 έγραψε:όπως γράφεται και στο άρθρο που παρέθεσες, τη Δευτέρα και την Τρίτη δε θα έχουμε ακραία καιρικά φαινόμενα στην πρωτεύουσα, άρα δε νομίζω ότι συντρέχουν λόγοι αναβολής εξετάσεων
αν όμως το έχει στρώσει σε καρεές μαρούσια και πιο βόρεια, και με θερμοκρασίες να τείνουν στο 0 από αριστερά, είναι δύσκολο να κατέβει κόσμος στις 8 το πρωί ειδικά...εδώ θα μαστε όμως, και θα μάθουμε!σε αντίστοιχη φάση πριν 3-4 χρόνια μια τσικνοπέμπτη αν θυμάμαι καλά είχε βγει ανακοίνωση από τη σχολή και στις ειδήσεις, οπότε μην ανησυχείτε, θα το μάθουμε αν είναι!
Άβαταρ μέλους
Angeliki

ΕΜΥ έγραψε:Ειδικότερα στην αττική χιονοπτώσεις κατά διαστήματα ισχυρές θα σημειώνονται από απόψε το βράδυ μέχρι το πρωί της Δευτέρας.
εδώ στα Πευκάκια Ν.Ιωνίας ψιλοχιονίζει από το απόγευμα και τώρα έχει δυναμώσει...

Στα κεντρικά δελτία ειδήσεων λένε ότι περιμένουν δυνατό κύμα κακοκαιρίας και ότι αύριο&τη Δευτέρα θα γίνεται χαμός ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.

Απλά ας έχουμε το νου μας για καμιά ανακοίνωση συνάδελφοι μην ψαχνόμαστε τελευταία στιγμή :)

Μια εξίσωση από κολοκύθια που βράζουν χωρίς κανέναν προορισμό είναι η ζωή.Αμέτε να μετρηθείτε, αχθοφόροι του ονόματός σας.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

και αγιο στεφανο τοχει στρωσει!!!ουαου!!!
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
apolski
Real Name: ---

Δημοσίευση από apolski »

Πωπω παιδια, μακαρι... να εχουμε λιγες μερες παραπανω για διαβασμα για το πρωτο μαθημα :roll:
Άβαταρ μέλους
el_greco
Real Name: Νίκος Βέργος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από el_greco »

apolski, συνήθως η γραμματεία αρέσκεται στο να κάνει σκαμπρόζικες αλλαγές στο πρόγραμμα λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων... δηλαδή το "πρώτο μάθημα" απλά θα μεταφερθεί σε κάποιο άσχετο άλλο σημείο του προγράμματος, κατά πάσα πιθανότητα την ίδια μέρα με κάποιο άλλο μάθημα που είχες αποφασίσει να δώσεις με αξιώσεις. Πού ξέρεις, ίσως ακόμα και την ίδια ώρα! (Ειδικά σε μεγαλύτερα έτη, που υπάρχει και μεγαλύτερη... επιλογή!)

Άβαταρ μέλους
Angeliki

el_greco έγραψε:το "πρώτο μάθημα" απλά θα μεταφερθεί σε κάποιο άσχετο άλλο σημείο του προγράμματος, κατά πάσα πιθανότητα την ίδια μέρα με κάποιο άλλο μάθημα που είχες αποφασίσει να δώσεις με αξιώσεις. Πού ξέρεις, ίσως ακόμα και την ίδια ώρα!
Αυτό ακριβώς φοβάμαι κι εγώ... :cry: :cry: γι'αυτό έκανα το post...
Τουλάχιστον αν είναι να γίνουν έτσι τα πράγματα να το μάθουμε έγκαιρα :roll:
fingers crossed

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος :P
Όχι τίποτα άλλο, αν γίνει τίποτα τέτοιο θα έχουν να λένε στη γραμματεία ότι δε φταίνε αυτοί αλλά ο καιρός...

Το θέμα αυτό μου θυμίζει ένα αντίστοιχο πριν 2-3 χρόνια...
Εδώ το έστρωσε - εδώ ακόμα χιονίζει κλπ!!!
Έλα μωρή ομάδα, πάμε για live weather broadcast :)
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
apolski
Real Name: ---

Δημοσίευση από apolski »

Παντως σιγα σιγα το στρωνει, για νοα δουμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος apolski την Κυρ Φεβ 17, 2008 12:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Rusty
Real Name: Vasilis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Rusty »

εδώ στα μελίσσια το χει στρώσει κανονικά εκτός απο τους κύριους δρόμους όπου δύσκολα φτάνεις με πόδια πόσο μαλλον με αμάξι χωρις αλυσιδες!!
βλεπουμε
Άβαταρ μέλους
skywalker
Real Name: skywalker
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skywalker »

kai zografou exei arxisei na xionizei poly kai pros goudi pou perasa kai polytexneioupoli rixnei agria...
Ante ayrio oloi polytexnioupoli gia xionopolemo
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
Εικόνα Εικόνα
anapdj
Real Name: ilias

Δημοσίευση από anapdj »

goustaro!!exei arxisei na to stronei kai sto kentro(kipseli) :) an katafero na anevo aurio zografou apo to xioni oposdipote gia xionopolemo sto polytexneio!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
timos_m
Real Name: ΤΜ

Δημοσίευση από timos_m »

Εδώ το χει στρώσει! Σε λίγο θα έρθει ο Άι Βασίλης όπως μου πε μια φίλη μου! :D
Και όχι να το παινευτώ, αλλά είμαι ο πιο ενδιαφέρων ανταποκριτής από όσους έχουν γράψει ως τώρα... Εδώ=εστίες πολυτεχνειούπολης 8)
Άβαταρ μέλους
jason
Real Name: jason

Δημοσίευση από jason »

Κι εδω εστρωσε (αμπελοκηποι). αμαξια σκεπασμενα, μεθυσμενοι παιζουν ηδη χιονοπολεμο οπως, οπως. Φιλος απο κηφησια μου ειπε πως εκει εχουν 2-3 εκατοστα χιονι. Αυριο περιμενουν ακομα πιο χαμηλη θερμοκρασια κ χιονοπτωση ετσι κ εγω θεωρω σοβαρο το ενδεχομενο να αναβληθει η εξεταση της δευτερας...
Εγω θελω να παω παρνασσο για σκι!!!
Γιατι ολα τα καλα ταυτιζονται με την γκαντεμοπεριοδο της εξεταστικης???
Γραμματεια ακουει κανεις?
ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jason την Κυρ Φεβ 17, 2008 1:05 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
....carpe diem...

good boys never win , good boys always follow...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ακαδημαϊκά”