ΣΤΕΙΑΚΟΣ έγραψε:Ένα Cherokie φέρτε μου αυτό που δεν κολώνει , για να πηγαίνω στο Ε.Μ.Π. έχει δεν έχει χιόνι.
ΧΑΧΑΧΑ!
Έχει κολλήσει ένα κάτω από το σπίτι μου! Προσπαθούσε τη νύχτα να ανέβει την ανηφόρα, αλλά μάταια. Το παράτησε ο οδηγός του και πήγε μάλλον σπίτι με τα πόδια. Τώρα απλά κάθεται το Cherokie μέσα στη μέση του πουθενά με όλη την τούρτα πάνω του...
Πάντως ναι, ήλιο έχει. Το θέμα είναι ότι σύμφωνα με κυρίους της ΕΜΥ θα χιονίζει μέχρι το απόγευμα σε κάποιες περιοχές της Αττικής και μετά θα έχει παγετό. Οπότε θα ήθελα να δω
α) Πως θα πάει το 242.
β) Πως θα πάω εγώ έως τη στάση του 242
γ) Αν η σανίδα του snowboard "παει" σε πάγο.
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
Πότε περιμένουν να βγάλουν ανακοίνωση για την ημερομηνία που θα μεταφερθεί η σημερινή εξέταση; Ακούσατε τίποτα; Δεν μπορεί να είναι δικαιολογία ότι μπορεί να χαθεί κι η αυριανή. Ας αποφασίσουν για την πρώτη και μετά βλέπουμε για τη δεύτερη. Άσε που το λογικότερο είναι να μεταφερθούν στο τέλος για να μη συμπέσουν με άλλα μαθήματα.
Τελικά αναβάλονται και οι αυριανές εξετάσεις των προπτυχιακών μαθημάτων στη σχολή μας.Στην ίδια μοίρα και άλλες σχολές του ΕΜΠ όπως Χημικοί ,Τοπογράφοι, Μεταλιολόγοι , Ηλεκτρολόγοι.
Απο την Τετάρτη διεξάγονται κανονικά οι εξετάσεις σύμφωνα με το παρόν πρόγραμμα.
Όταν ο δρόμος στο δάσος χώριζε , εγώ πήρα τον λιγότερο περπατημένο.
Κι αυτό έκανε όλη τη διαφορά. Robert Frost (the road not taken )
ΣΤΕΙΑΚΟΣ έγραψε:Τελικά αναβάλονται και οι αυριανές εξετάσεις των προπτυχιακών μαθημάτων στη σχολή μας.Στην ίδια μοίρα και άλλες σχολές του ΕΜΠ όπως Χημικοί ,Τοπογράφοι, Μεταλιολόγοι , Ηλεκτρολόγοι.
Απο την Τετάρτη διεξάγονται κανονικά οι εξετάσεις σύμφωνα με το παρόν πρόγραμμα.
Θα μπορούσες να μου πεις από που το διάβασες αυτο? Στο ntua δεν λέει κάτι για τρίτη (όχι οτι γράφω απλά ρωτώ )
Η σκληρή δουλειά δεν σκότωσε ποτέ κανέναν, αλλά γιατί να παίζουμε με την τύχη μας?!?
"Μοντέλο-πρότυπο της γνώσης είναι τα μαθηματικά. Οι αισθήσεις και η φαντασία είναι κατώτερες γνωστικές δυνάμεις, τις οποίες δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε με την ίδια βεβαιότητα." - René Descartes
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
Παίδες μπορούμε να κάνουμε τίποτα να χαθούν και οι εξετάσεις της Τετάρτης;Φυσική ΙΙΙ και Επιχειρησιακή μαζί,είναι τουλάχιστον κουραστικό κι επίπονο,ειδικά όταν ακολουθεί Κρυπτογραφία και Πολυπλοκότητα την Πέμπτη.Άμα έχει κανένας καμιά ιδέα,είμαι προθυμότατος να την ακούσω!Δε μπορούσε να ρίξει λίγο ακόμα κι αυτό το σύννεφο;
Θα με βόλευε και εμένα να αναβληθεί η Κυματική.
Φοβάμαι όμως, πως ότι χαθεί, με τη τακτική της γραμματείας, θα τα δώσουμε όλα μαζί την ίδια μέρα, την ίδια ώρα και στο ίδιο αμφιθέατρο!