Ήθελα να κάνω εδώ και καιρό, αλλά δεν καταφέρνω να πείσω κανένα. Προγραμματίζω μέσα στον Απρίλη, μετά την εξεταστική. Βρήκα 2-3 sites και η τιμή είναι της τάξης των 300-400 ευρώ. Το ξέρω ότι είναι πολλά, αλλά σου κάνουν και εκπαίδευση, 2-3 πτώσεις κλπ...
Ενδιαφέρεται κανένας;
Επίσης, έχει κάνει κανένας για να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες;
Κανένας για Skydiving?
Συντονιστής: AlexandraDC
- apolski
- Real Name: ---
- Facebook ID: 0
Re: Κανένας για Skydiving?
Ενδιαφερομαι εγω αλλα πολλα τα λεφτα.
Τεσπα αν τα μαζεψω τοτε ερχομαι μαζι σου!
Τεσπα αν τα μαζεψω τοτε ερχομαι μαζι σου!
-
sawtooth
- Real Name: Επαμεινώνδας
- Επικοινωνία:
Το ξέρω, αλλά πως να το κάνουμε; Είναι και το αεροπλάνο και η εκπαίδευση και το αλεξίπτωτο... Στην Ελβετία που ρώτησα ήταν 300-400 φράγκα περίπου. δηλαδή το 60%.... Και τότε μου φάνηκαν πολλά, έτσι συμβιβάστηκα με paragliding που ήταν 150CHF και είχα και παρέα. Καμία σχέση με skydiving προφανώς - υπερβολικά ήρεμο.
Εγώ έχω αρχίσει να φυλάω. Ωραία, είμαστε 3 μέχρι τώρα!
Εγώ έχω αρχίσει να φυλάω. Ωραία, είμαστε 3 μέχρι τώρα!
- ManOzzY
- Real Name: Αλυσανδράτος Μανώλης
- Facebook ID: 624949615
Θέλω να κάνω από πολύ μικρός αλλά ποτέ δε βρίσκω την ευκαιρία (ίσως και τα κότσια) για να το επιχειρήσω.
Αφού θέλω στο στρατό να πάω αλεξιπτωτιστές για να το κάνω όχι μόνο τσάμπα αλλά να με πληρώνουν και από πάνω!
Τα λεφτά που ανέφερες είναι πολλά, αλλά το γεγονός ότι κάνεις πάνω από μία φορά είναι πολύ ενθαρρυντικό.
Αφού θέλω στο στρατό να πάω αλεξιπτωτιστές για να το κάνω όχι μόνο τσάμπα αλλά να με πληρώνουν και από πάνω!
Τα λεφτά που ανέφερες είναι πολλά, αλλά το γεγονός ότι κάνεις πάνω από μία φορά είναι πολύ ενθαρρυντικό.
-
sawtooth
- Real Name: Επαμεινώνδας
- Επικοινωνία:
Αν είναι να περιμένεις από το στρατό... και πίστεψε με, πεζικό rulez... ησυχία μέχρι βαρεμάρας...