Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!
τσκ τσκ τσκ....
και που νβα σε λεγαν παρθενοπη....
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς... Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω... Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά! ο χαμένος τα παίρνει όλα
katagelou ton ote tin vivodi kai opoion mporei na exei sxesi.Oyte me to kainourgio modem mpainei sto internet.Esti mou erxete na paro ena gkasma kai na to tsakiso to $@##$@#pc mou.Malon mou irthe mia kalyteri idea tha to bapso ble kai tha to petaxo sti thalasa
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
ΕΜΕΝΑ;;; Γιατί;;; Τι σου έκανα; Εγώ που δεν έχω καταγγείλει κανέναν; Αλλά τώρα θα καταγγείλω τον κανέναν που με κατήγγειλε χωρίς λόγο και αφορμή!!! Ντροπή και αίσχος!! (Και όνειδος πάντα... μην χαλάσουμε την ατάκα).
Θα συμφωνήσω με την προλαλήσασσα! Η ανακοίνωση που έκανε ισχύει. Την επιβεβαιώνω για να μην λέτε ότι τα λέει μόνη της και ότι βγάζει ψεύτικες ανακοινώσεις. Και για να αρχίσουμε λοιπόν την δουλεία, εχω να πω ότι και εγώ συκοφαντώ τους καταγγέλοντες και καταγγέλω τους συκοφάντες. :evil:
Ρε παίδες, τι γίνεται??? H kanenas με καταγγέλλω αλλά όπως φαίνεται εγώ δεν μπορώ να καταγγείλω την kanenas...για να μην την πατήσω σαν τον Πολύφημο...
Αν τολμήσεις να καταγγείλεις ή να συκοφαντήσεις την O kanenas θα έχεις να κάνεις μαζί μου!! Άντε γιατί έχω πολύ ώρα να κάνω καταγγελία ή συκοφαντία (πριν 14 λεπτά έγινε η τελευταία...). :evil:
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς... Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω... Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά! ο χαμένος τα παίρνει όλα
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"