Borei na exoun to dikaiwma na legontai opos theloun alla oxi na lene oti einai apogonoi tou megalou alexandrou.Auto einai kathara atopo.Kai den menoun edw :Lene episis oti oi makedones einai sklavwmenoi stous ellines kai oti autoi tha mas apeleutherwsoun tiponontas xartes tis megalis makedonias me prwteusousa tin thessaloniki (ton edeixan kai proxthes sta epeisodia stin ekei presveia mas).
εσυ δεν εχεις δει χαρτες που συμπεριλαμβανουν την ισταμπουλ και την μικρα ασια στην ελλαδα??? παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θαναι??? δεν εχεις ακουσει ιστοριες φανταρων για το περιφημο τραγουδι: εχω μια αδελφη κουκλιτσα αληθινη την λενε βορειο ηπειρο την αγαπω πολθ???
Αυτό είναι το πρόβλημα που υπάρχει με τους Σκοπιανούς. Θα ήταν τιμή μας να χρησιμοποιούσε ο οποιοσδήποτε, οποιοδήποτε όνομα δικό μας. Αλλά άλλο αυτό και άλλο ο σφετερισμός της ιστορίας. Επεκτατική πολιτική από τα Σκόπια; Χαχαχα! Το ακούσαμε κι αυτό! Άκου πρωτεύουσά τους η Θεσσαλονίκη!
απο που και ως που ειναι δικο σου??? το κομματι αυτο ανηκε ποτε στο ελληνικο κρατος και ειναι δικο σου??? γεωγραφικα δεν ονομαζεται μμακεδωνια??? και αν πουν πως αυτη ειναι η αρχαια μακεδωνια θα διαφονισεις??? αφου εκει ηταν τι να κανουμε....
την οποία προαναφέρατε πριν λέγοντας για το τι διδάσκονται στα σχολεία τους και τι πιστεύουν για τους σκλαβωμένους Μακεδόνες της Ελλάδας τους οποίους κάποτε θα ελευθερώσουν!!
για την μειωνοτητα των σλαβομακεδωνων που δεν αναγνωριζεται απο το ελληνικο κρατος εχεις ακουσει ποτε???
ΠΓΔΜ? Μακεδονία? Σλαβομακεδονία?
Συντονιστής: AlexandraDC
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
Re: ΠΓΔΜ? Μακεδονία? Σλαβομακεδονία?

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- Skliraios
- Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης
καλα πηγαιναμε μεχρι εδω ,γιατι ρε παλικαρι πρεπει να ξεπερνας τον οριζοντα καθε φορα;;;;
φτανεις να συγκρινεις πραματα ασυγκριτα και οι χαρτες που λες με τη μικρα ασια και τη Σμυρνη και τη Κωνσταντινουπολη,ειναι ιστορικα ορθο....δε λεω οτι ειναι βιωσιμη μια επεκτατικη πολιτικη αλλα δεν ειναι φουμαρα,και αστο ποια σλαβομακεδονικη μειονοτητα μην τρελαθουμε ...και στο κατω κατω τα σκοπια ειναι ενα συνοθυλευμα λαων,το ξερεις οτι το 20% κατηκειται απο Ελληνες;και απο αλλους τοσους Αλβανους;και αλλο ενα 10% βουλγαροι εδω ειναι σχεδον μειονοτητα στο κρατος τους....
μην το ψαχνεις τον μονο που εξυπηρετουσε και εξυπηρετει ειναι τους Αμερικανους ,αυτοι το δημιουργησαν ,το διαιωνησαν και αντε να δουμε....αλλα αν ηθελε ο Μητσοτακης αυτο το θεμα θα ειχε λυθει...πως?
Αν ειχε απαντησει θετικα στην προταση Μιλοσεβιτς το 91 αν θυμαμαι καλα,οταν προσπαθουσε να αποκτησει ανεξαρτησια αυτο το κομματι....του ειχε προτινει τεμαχισμο της επαρχιας.....λιγο πιο βορεια η Ελλαδα ,λιγο πιο νοτια η Σερβια ,και ενα κομματι η ΒΟυλγαρια να θυμαμαι καλα ,και προβλημα τωρα δε θα ειχαμε κανενα...αλλα παντα η Ελλαδα ακολουθει πολιτκη μη επεκτατικη οχι οτι ειναι κακο ...αλλα ισως τοτε με αυτη την κινηση ειχαμε σταθεροτητα στην περιοχη
και γιατι πολλα ισως γραφτουν (εδω ακουσαμε για γενοκτονια στην Τριπολη.....α εγινε αλλη μια ...κοντα στο χωριο μου κατι κλεφτες σκοτωσανε την τουρκικη περιπολο)
εχω να πω οτι η ιστορια δεν πουλιεται και ειναι αυτη που ειναι .διαβαστε και καμια πηγη ,αλλα ναι θα τη θεωρησετε μη αντικειμενικη....
το μακεδονικο ειναι ενα θεμα που παει πολυ πισω και δε νομιζω να χρειαζεται να πω τιποτα περι της ιστοριας... ελπιζω ολοι να γνωριζουν...και πολυ πηραν τοτε οι Σλαβοι(βλεπε ΜΟναστηρι)....διαλακτικοτητα βλεπεις
οσο για αυτο το εκτρωμα που ακουσα ....
ενομενο κρατος βαλκανιων?????????????????????????????????
τι διαστροφη πρεπει να εχεις στο μυαλο σου για να το σκεφτεις αυτο????αλλα απο τη αλλη δε πειραζει το πιθανοτερο ειναι να ηταν ιδεα της τουαλετας............τι θα δημιουργησουμε κακεκτυπο των ΗΠΑ στα βαλκανια???ακομα χωνευουμε την ΕΕ και τις οδηγειες της .....(αλλα βλεπεις μας ζουνε τα λεφτα της) αλλα μαλλον πηγα πολυ μακρια....
δειτε οτι προσπαθουν να δημιουργησουν καποιοι ενα εθνος και δεν ειναι προβλημα απλα ενος ονοματος...κρυβονται πολλα
φτανεις να συγκρινεις πραματα ασυγκριτα και οι χαρτες που λες με τη μικρα ασια και τη Σμυρνη και τη Κωνσταντινουπολη,ειναι ιστορικα ορθο....δε λεω οτι ειναι βιωσιμη μια επεκτατικη πολιτικη αλλα δεν ειναι φουμαρα,και αστο ποια σλαβομακεδονικη μειονοτητα μην τρελαθουμε ...και στο κατω κατω τα σκοπια ειναι ενα συνοθυλευμα λαων,το ξερεις οτι το 20% κατηκειται απο Ελληνες;και απο αλλους τοσους Αλβανους;και αλλο ενα 10% βουλγαροι εδω ειναι σχεδον μειονοτητα στο κρατος τους....
μην το ψαχνεις τον μονο που εξυπηρετουσε και εξυπηρετει ειναι τους Αμερικανους ,αυτοι το δημιουργησαν ,το διαιωνησαν και αντε να δουμε....αλλα αν ηθελε ο Μητσοτακης αυτο το θεμα θα ειχε λυθει...πως?
Αν ειχε απαντησει θετικα στην προταση Μιλοσεβιτς το 91 αν θυμαμαι καλα,οταν προσπαθουσε να αποκτησει ανεξαρτησια αυτο το κομματι....του ειχε προτινει τεμαχισμο της επαρχιας.....λιγο πιο βορεια η Ελλαδα ,λιγο πιο νοτια η Σερβια ,και ενα κομματι η ΒΟυλγαρια να θυμαμαι καλα ,και προβλημα τωρα δε θα ειχαμε κανενα...αλλα παντα η Ελλαδα ακολουθει πολιτκη μη επεκτατικη οχι οτι ειναι κακο ...αλλα ισως τοτε με αυτη την κινηση ειχαμε σταθεροτητα στην περιοχη
και γιατι πολλα ισως γραφτουν (εδω ακουσαμε για γενοκτονια στην Τριπολη.....α εγινε αλλη μια ...κοντα στο χωριο μου κατι κλεφτες σκοτωσανε την τουρκικη περιπολο)
εχω να πω οτι η ιστορια δεν πουλιεται και ειναι αυτη που ειναι .διαβαστε και καμια πηγη ,αλλα ναι θα τη θεωρησετε μη αντικειμενικη....
το μακεδονικο ειναι ενα θεμα που παει πολυ πισω και δε νομιζω να χρειαζεται να πω τιποτα περι της ιστοριας... ελπιζω ολοι να γνωριζουν...και πολυ πηραν τοτε οι Σλαβοι(βλεπε ΜΟναστηρι)....διαλακτικοτητα βλεπεις
οσο για αυτο το εκτρωμα που ακουσα ....
ενομενο κρατος βαλκανιων?????????????????????????????????
τι διαστροφη πρεπει να εχεις στο μυαλο σου για να το σκεφτεις αυτο????αλλα απο τη αλλη δε πειραζει το πιθανοτερο ειναι να ηταν ιδεα της τουαλετας............τι θα δημιουργησουμε κακεκτυπο των ΗΠΑ στα βαλκανια???ακομα χωνευουμε την ΕΕ και τις οδηγειες της .....(αλλα βλεπεις μας ζουνε τα λεφτα της) αλλα μαλλον πηγα πολυ μακρια....
δειτε οτι προσπαθουν να δημιουργησουν καποιοι ενα εθνος και δεν ειναι προβλημα απλα ενος ονοματος...κρυβονται πολλα
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
- Jorge
- Real Name: Γιώργος Νιάχας
- Facebook ID: 0
Το αντελήφθην το υπονοούμενον...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jorge την Παρ Φεβ 22, 2008 2:54 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- timos_m
- Real Name: ΤΜ
Off Topic
@Jorge: Σε παρακολουθούν κι άλλοι!! Δες αυτό το topic: Ο φασιστικός κώδικας [ you ]
Αν έχεις να πεις κάτι άλλο όσον αφορά αυτήν την παρακολούθηση πες το σ' εκείνο τo topic
Αν έχεις να πεις κάτι άλλο όσον αφορά αυτήν την παρακολούθηση πες το σ' εκείνο τo topic
Off Topic
@ Jorge. Δεν εχει σημασια πια. Αλλωστε το εβαλα επειδη ημουν λιγο εκνευρισμενος που ημασταν λιγοι. Σκεφτομαι λιγες μερες να το βγαλω απο τη syg. αλλα ολο το ξεχναω. Δες εδω
http://www.semfe.gr/forum/viewtopic.php ... &sk=t&sd=a
Α! Και να προσεχεις οταν περπατας μονος σου τα βραδια σε σκοτεινα δρομακια... ποτε δεν ξερεις... σημερα σε παρακολουθω εγω, αλλα εγω ειμαι καλος ανθρωπος... ομως αυριο τι γινεται? Ποιος θα σε παρακολουθει?
http://www.semfe.gr/forum/viewtopic.php ... &sk=t&sd=a
Α! Και να προσεχεις οταν περπατας μονος σου τα βραδια σε σκοτεινα δρομακια... ποτε δεν ξερεις... σημερα σε παρακολουθω εγω, αλλα εγω ειμαι καλος ανθρωπος... ομως αυριο τι γινεται? Ποιος θα σε παρακολουθει?
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]