Επίσης όσοι έχετε facebook μπορέιτε να ανανεώσετε το προφίλ σας μέσω του user control panel, προσθέτοντας και το facebook id σας.
www.semfe.gr και facebook
Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
www.semfe.gr και facebook
Ενημερώνουμε όσους έχουν φτιάξει λογαριασμό στο facebook ότι φτιάξαμε ένα group με όνομα www.semfe.gr για να γνωριστούμε καλύτερα
Όσοι πιστοί προσέλθετε...
Επίσης όσοι έχετε facebook μπορέιτε να ανανεώσετε το προφίλ σας μέσω του user control panel, προσθέτοντας και το facebook id σας.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- Benjamin Breeg
Re: www.semfe.gr και facebook
eimai k egw melos!!!!!!!
Εφτιαξα account στο facebook εβαλα να βρω το http://www.semfe.gr και μου εβγαλε μονο ενα αποτελεσμα. Ενα Μανο Θανο ο οποιος με αγριοκοιταζει με ανοιχτα τα ποδια.
Βλεπω ομως ενα
Βλεπω ομως ενα
αρα να φανταστω οτι εχει να κανει με σενα Wizard?Manos and Timos Moraitis are now friends
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- Wizard
- Forum Administrator

Αυτός είναι ο theos 
Ψάξε για σκέτο semfe.gr
Ψάξε για σκέτο semfe.gr
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
That's me indeed. Και αυτό γιατί έχω βάλει σαν ιστοσελίδα μου το http://www.semfe.gr! Φάτε τη σκόνη μου όλοι!
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
- Wizard
- Forum Administrator

Κι εγώ την έχω βάλει 
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Είμαι και εγώ μέσα. 
Για να μας βρείτε με βάση τα nick μας, καλο είναι όποιος κάνει join στο group να ποστάρει στο "τοίχο" λέγοντας ποιό είναι το nick του στο forum. ( το ξεκίνησε ο Wizard αυτό
)

Για να μας βρείτε με βάση τα nick μας, καλο είναι όποιος κάνει join στο group να ποστάρει στο "τοίχο" λέγοντας ποιό είναι το nick του στο forum. ( το ξεκίνησε ο Wizard αυτό
LocknLoad έγραψε:Ενα Μανο Θανο ο οποιος με αγριοκοιταζει με ανοιχτα τα ποδια.

Είμαι κι εγώ πλέον στο club! χεχεχε!
Μέχρι στιγμής από αυτά που διαβάζω σε τοίχους και έχουν μια υπογραφή με το γνωστό Α κάτω δεξιά:
"Η Κύπρος είναι κινέζικη"
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
"Η Μακεδονία είναι κινέζικη"
Αφού ρε παιδιά όλες αυτές οι ελληνικές περιοχές είναι κινέζικες, τι σας πειράζει να είναι και το λιμάνι του Πειραιά κινέζικο??
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
Αφού ρε παιδιά όλες αυτές οι ελληνικές περιοχές είναι κινέζικες, τι σας πειράζει να είναι και το λιμάνι του Πειραιά κινέζικο??
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Α, περίφημα! Ξεπεράσαμε ήδη τα 30 μέλη. Ευπατρίδη φίλε ΕΛ-Juan, τι έτος είσαι; Σαν κάτι να μου θυμίζεις 
@LocknLoad: Βάλε καμιά φωτογραφία... έχουν χαλάσει οι (κρυφές?) κάμερες στα Νέα Κτίρια, βόηθα λίγο την κατάσταση
@LocknLoad: Βάλε καμιά φωτογραφία... έχουν χαλάσει οι (κρυφές?) κάμερες στα Νέα Κτίρια, βόηθα λίγο την κατάσταση
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
44 μελη!drcypher έγραψε:Α, περίφημα! Ξεπεράσαμε ήδη τα 30 μέλη. Ευπατρίδη φίλε ΕΛ-Juan, τι έτος είσαι; Σαν κάτι να μου θυμίζεις
Θα βαλω. Μολις το εφτιαξα το account και δεν ειχα χρονο.
@msl. Δεν ειναι για γελια!
Οταν εχεις ενα
στην υπογραφη σου, τοτε πρεπει να περιμενεις που και που απειλητικα PM's.Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Τώρα δεν έβαλες το you ε? Ρε τι με πέρασες, κανένα ψαρόπουλο να την πατήσω με το you? Άλλωστε μπορεί να μου αρέσει να με παρακολουθούν (ανοιχτές κουρτίνες και φώτα κατά τα γνωστά
)
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
Δεύτερο έτος είμαι φίλτατε drcypher... Ίσως με έχεις δει σε συνέλευση.
Μέχρι στιγμής από αυτά που διαβάζω σε τοίχους και έχουν μια υπογραφή με το γνωστό Α κάτω δεξιά:
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
- Facebook ID: 0
Μόλις έκανα join και εγώ. Αν και δεν πολυμπαίνω πλέον στο facebook, μου την έχει σπάσει η spamολογική που επικρατεί στα διάφορα προγραμματάκια..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Μπες για ντουζ να φερω φιλους και να πινουμε μπυρες καθως θα σε παρακολουθουμε!theos έγραψε:Τώρα δεν έβαλες το you ε? Ρε τι με πέρασες, κανένα ψαρόπουλο να την πατήσω με το you? Άλλωστε μπορεί να μου αρέσει να με παρακολουθούν (ανοιχτές κουρτίνες και φώτα κατά τα γνωστά)

@[you]

@[you]

- timos_m
- Real Name: ΤΜ
Ένα πράγμα θα σχολιάσω:
[skywalker]facebook: κάψιμμο!!! κόλαση!!![/skywalker]
Ρε γιατί μου το κάνατε αυτό;; Έχω καεί απίστευτα!
Πάω για διάβασμα. Μην τολμήσει να με κάνει κανείς poke!
[skywalker]facebook: κάψιμμο!!! κόλαση!!![/skywalker]
Ρε γιατί μου το κάνατε αυτό;; Έχω καεί απίστευτα!
Πάω για διάβασμα. Μην τολμήσει να με κάνει κανείς poke!