Πρόγραμμα μαθημάτων που αναβλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας
Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos
-
Neo
- Real Name: Thomas Anderson
- Facebook ID: 0
Πρόγραμμα μαθημάτων που αναβλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Neo την Σάβ Φεβ 23, 2008 2:24 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Πρόγραμμα μαθημάτων που αναβλήθηκαν λόφω κακοκαιρίας
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!(για μενα τουλαχιστον, μην γινομαι και ερειστικος).εσας ποια η αποψη σας περι των εμβολιμων τοποθετησεων;
-
Neo
- Real Name: Thomas Anderson
Τα εμβόλιμα όντως είναι πρόβλημα. Θα μπορούσαν οι ημέρες να μεταφερθούν όπως είναι σε 2 διαφορετικές ημερομηνίες, αλλα αυτή πάλι είναι η δικιά μου ηλίθια κοινή λογική...
- Skliraios
- Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης
pameee kalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????????????
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
mpa............paidia den paizei.as ta allaksoun.afto den ginetai.tha diamartirithoume.telos._
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
Re: Πρόγραμμα μαθημάτων που αναβλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας
ενημερώθηκε το εργαλείο. (δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά ελπίζω να μην ξαναλλάξει, θέλω να διαβάσω και λίγο...)
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
- armaos
- Real Name: Αρμαος
- Επικοινωνία:
Παιδιά μια φίλη μου πήγε στην Κυριάκη και την ρώτησε με ποια λογική μπήκε εμβόλιμη η ανάλυση 1 ανάμεσα στην ανάλυση 3 και την πραγματική και εαν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει και είπε ότι εξαρτάται από το πόσοι φοιτητές θα πάνε να παραπονεθούν. Ειλικρινά εγώ νομίζω πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην του δημιουργεί κάποιο πρόβλημα!! Όποιοι συμφωνούν να γράψουν κάτι και να πάνε στην γραμματεία οπως και δηποτε. Αλλιώς δεν θα αλλάξει τπτ.
Κατά την γνώμη μου χίλιες φορές καλύτερα μια μέρα παραπάνω παρά να αλλάξει ολόκληρη η σειρά διαβάσματος!! Γρήγορα λοιπον όλοι στην γραμματεία!!
Κατά την γνώμη μου χίλιες φορές καλύτερα μια μέρα παραπάνω παρά να αλλάξει ολόκληρη η σειρά διαβάσματος!! Γρήγορα λοιπον όλοι στην γραμματεία!!
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Παιδιά, δεν πάει ακριβώς έτσι όπως τα λέτε... Τι σχέση έχει η ανάλυση 1 με την ανάλυση 3 και την πραγματική? Εμένα μπορεί να μη με βολεύει, γιατί δίνω άλλο μάθημα που χρωστάω
Προτεραιότητα στην τοποθέτηση του μαθήματος, με βάση τι τους βολεύει, έχουν οι πρωτοετείς. Και όχι εμείς οι μεγαλύτεροι που μπορεί να το χρωστάμε. Στο κάτω κάτω δεν μας φταίει κανένας... Ας το είχαμε περάσει στην ώρα του.
Προτεραιότητα στην τοποθέτηση του μαθήματος, με βάση τι τους βολεύει, έχουν οι πρωτοετείς. Και όχι εμείς οι μεγαλύτεροι που μπορεί να το χρωστάμε. Στο κάτω κάτω δεν μας φταίει κανένας... Ας το είχαμε περάσει στην ώρα του.
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
- Mulholland Vader
- Real Name: Γιαννης
Εγω απο αυτα χρωσταω μονο Κβαντομηχανικη ΙΙ και με βολευει παρα πολυ μιας και απο τις 6 εως τις 22 Μαρτιου θα καθομουν περιμενοντας να δωσω Στοιχειωδη Σωματιδια, αλλα αποτι βλεπω το εχουν κανει ανωκατω το προγραμμα!
Ρε παιδια, εσεις οι υπευθυνοι για το "εξοδος" subforum, χαιρω πολυ, μπαρακια, κλαμπακια, θεατρα και ταβερνες ξερω κι εγω, καμια Χημικο Μηχανικο ξαδερφη δεν εχετε να γνωρισουμε?
- Nasia!
- Portal Administrator

- Real Name: Νάσια παραγοντικό
- Facebook ID: 1169014285
Ναι αλλά ποιός είπε ότι βολεύει τους πρωτοετείς εκεί που το βάλανε??Προτεραιότητα στην τοποθέτηση του μαθήματος, με βάση τι τους βολεύει, έχουν οι πρωτοετείς. Και όχι εμείς οι μεγαλύτεροι που μπορεί να το χρωστάμε.
Προσωπικά μου αλλάζει όλο το πρόγραμμα διαβάσματος και δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν ενοχλεί και τους υπόλοιπους! Άλλωστε με όσους (πρωτοετείς) μίλησα έχουν κι αυτοί πρόβλημα...
&armaos Έχεις δίκιο. Πάμε όλοι να διαμαρτυρηθούμε μήπως γίνει τίποτα!
Έχω ήδη συνεννοηθεί με τον Locknload και θα πάμε τη Δευτέρα να τους ζητήσουμε να το βάλουν μετά τις 5/3 (που τελειώνουμε με τα υπόλοιπα μαθήματα.)
Όσοι πιστοί προσέλθετε!!
The world is not enough, but it is such a perfect place to start, my love.
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Τότε, βεβαίως και να διαμαρτυρηθείτε να αλλάξει. Αλλά επιχειρήματα του τύπου "δίνω πραγματική και ανάλυση 3", δεν θα πείσουν να γίνει αλλαγή, εκτός αν είναι πάαααρα πολλοί αυτοί που θα διαμαρτυρηθούν για αυτό το λόγο.Ναι αλλά ποιός είπε ότι βολεύει τους πρωτοετείς εκεί που το βάλανε??
Προσωπικά μου αλλάζει όλο το πρόγραμμα διαβάσματος και δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν ενοχλεί και τους υπόλοιπους! Άλλωστε με όσους (πρωτοετείς) μίλησα έχουν κι αυτοί πρόβλημα...
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
- Ektellion
- Real Name: Αθ.
Nasia mesa k gw gia deutera
Osoi pistoi k adiavastoi proselthete !!! 
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Καλά πάνε καλά;
29/2 18:00 Ανάλυση III, και βάζουν Ανάλυση I 8:30 το πρωί της επόμενης ημέρας; Ας την βάζανε τουλάχιστον 12:00 να προλάβουμε να κοιμηθούμε! Έλεος δηλαδή..
29/2 18:00 Ανάλυση III, και βάζουν Ανάλυση I 8:30 το πρωί της επόμενης ημέρας; Ας την βάζανε τουλάχιστον 12:00 να προλάβουμε να κοιμηθούμε! Έλεος δηλαδή..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Αν κοιταξεις το προγραμμα θα δεις οτι ολα τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου ειναι 8:30Hengeo έγραψε:Καλά πάνε καλά;
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Για να μην παρεξηγηθώ, με το 8:30 αυτό καθ'εαυτό δεν έχω πρόβλημα, ο συνδιασμός είναι δολοφονικός, ειδικά για όσους μένουν μακριά από την Πολυτεχνειούπολη.LocknLoad έγραψε:Αν κοιταξεις το προγραμμα θα δεις οτι ολα τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου ειναι 8:30
Οκ, μπορεί τυπικά να έχει δίκιο ο theos, σε αυτό που έγραψε πιο πάνω, αλλά εδώ μιλάμε για δύο βασικά μαθήματα κορμού, που σίγουρα τα χρωτάνε πολλοί και τα δύο, λίγο λογική ρε γμτ!
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό