Πρόγραμμα μαθημάτων που αναβλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας

Αφού βαριέσαι τόσο να πας μέχρι την Γραμματεία, μπες εδώ.

Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos

olpapa
Real Name: olga

Re: Πρόγραμμα μαθημάτων που αναβλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας

Δημοσίευση από olpapa »

file theos pali den katalavainw to provlima pou se kanei na symfwneis me tin eironiki prosegisi tou pao132003.
Episis de nomizw oti einai thema na xasoume 1 mera parakolouthisis apo to na meinoume na xrostame mathimata, giati anapantexa pesan mazi me alla kai de kaname tipota gi'ayto. Edo se alles sxoles exoun episima 3 kai 4 ptixiakes exetaseis gia osous einai sto teleytaio examino kai meta, asxeta apo to posa xrostane me skopo na voithisoun to kosmo na parei noritera to ptyxio tou kai emeis leme "de peirazei re paidia,ti kanete etsi, afiste kai kanena gia to septemvri.." Giati eipothike ki ayto sto forum!
finavia_3

Δημοσίευση από finavia_3 »

ti egine telika simera? allaxe kati?
izela
Real Name: Ιζέλα

Δημοσίευση από izela »

Θα αλλάξουν τα Μοντέλα Αξιοπιστίας και ξέρω ότι κάτι παίζει να αλλάξει και με την Ανάλυση I. Αύριο φαντάζομαι θα ξέρουμε πιο πολλές λεπτομέρειες. Τα Μοντέλα θα πάνε Τρίτη/Τετάρτη μετά την εξεταστική.
Άβαταρ μέλους
Jason24
Real Name: Christodoulou Iasonas
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Jason24 »

izela έγραψε:Θα αλλάξουν τα Μοντέλα Αξιοπιστίας και ξέρω ότι κάτι παίζει να αλλάξει και με την Ανάλυση I. Αύριο φαντάζομαι θα ξέρουμε πιο πολλές λεπτομέρειες. Τα Μοντέλα θα πάνε Τρίτη/Τετάρτη μετά την εξεταστική.
otan les meta tin exetastiki dld meta apo pia imerominia?
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ
ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΥΡΙΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ
ΑΦΕΝΤΕΣ ΑΛΛΑΞΕ ΔΕΚΑΔΕΣ
ΚΑΡΔΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΤΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚ' ΗΤΑΝ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚ' ΗΤΑΝ ΚΙ ΨΥΧΗ
ΚΙ' ΟΣΟ ΘΑ ΣΤΕΚΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ
Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ' ΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

Ξεκολλήστε ορισμένοι. Ασφαλώς και κανείς δεν έχει την απαίτηση να μπαίνει το κάθε μάθημα την ώρα και την ημέρα που τον βολεύει. Τα πράγματα όμως δεν είναι μόνο μαύρο-άσπρο. Άλλο είναι το κάθε μάθημα επιλογής κατεύθυνσης, και άλλο δύο μαθήματα κορμού με μεγάλη ύλη, όπως η Ανάλυση Ι και ΙΙΙ (ειδικά το πρώτο). Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να γίνει αντιληπτό ότι, με το να μπουν αυτά τα δύο σε δύο μέρες συνεχομένες, και μάλιστα την μία μέρα 18:00 το απόγευμα, και την άλλη 8:30 το πρωί, δημιουργεί πρόβλημα σε πολύ μεγάλο αριθμό φοιτητών, και όχι σε 2-3 που απλώς είπαν έτσι με βολεύει, ας πάω να διαμαρτυρηθώ; Προσωπικά λυπάμαι πολύ που δεν μπόρεσα να πάω σήμερα στην γραμματεία, μαζί με όσους άλλους πήγαν, λόγω του ότι μένω αρκετά μακριά από την σχολή. Ελπίζω να έγινε κάτι..

Όσο αναφορά κάποιον που έγραψε ένα μάθημα είναι, ας το αφήσετε για τον Σεπτέμβριο, αναρωτιέμαι αν θα έλεγε τα ίδια, αν ήταν το τελευταίο μάθημα που χρωστούσε για το πτυχίο..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
ersi
Real Name: ersi

Δημοσίευση από ersi »

Λοιπόν παιδιά εγώ σήμερα ανέβηκα στην σχολή όπου είχε κανονισθει η συναντηση. Πήγαμε συνολικά 4 άτομα.Είχε συνάντηση το δσ. Βρήκαμε τους καθηγητές όλους μαζί συγκεντρωμένους, εκθέσαμε τα επιχειρήματα μας, μας έγραψαν στα αρχίδια τους και μετά φύγαμε.
Που ήταν αυτή η κοσμοσυρροή που λέγαμε χτες, δεν κατάλαβα!!!
Φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει κάτι με αντιπροσωπία 4 ατόμων!!!
Τελοσπάντων, αύριο έχει συγκαλεστεί από τα εαακ δσ για τις αλλαγές.
Έχω μιλήσει με τα παιδιά και τους είπα για την ανάλυση 1 να την πάνε μετά τις 15 για να μπορούμε να το γράψουμε όλοι. Τώρα η Κυριάκη μας είπε ότι θα αλλάξουν όλα τα μαθήμαυτα του 9ου εξαμήνου και θα πάνε όλα στο τέλος της εξεταστικής. και τα Μοντέλα αξιοπιστίας! Από την άλλη η ανακοίνωση της γραμματείας δεν τα έχει αλλαγμένα. Τι να πω.
ότι καταλαβαινει ο καθενας.
Theos και pao είναι σαφές οτι είστε φιλαράκια και υποστηρίζετε ο ένας τον άλλον. Δεν ξέρω κανέναν απο τους δυο σας αλλά νομίζω σωστο θα ήταν να μπαίνει και να εκφέρει άποψη σε ότι τον αφορά και όχι όπου να ναι.
Συγχυζόμαστε κιολας όσοι έχουμε άμεσο ενδιανφέρον.
Οσο για το σχόλιο "καλύτερα να μην τα χρώσταγαν" είναι τουλάχιστον κακεντρεχές και χαιρέκακο. Μεγάλη αλληλεγγύη ε; τι να πω ρε παιδιά εσεις να στε καλά να περνάτε τα μαθήματα και εμεις ας ψοφήσουμε :sky: :sky: :sky:
Άβαταρ μέλους
BerdosTheGod
Real Name: Berdos Panagiotis
Facebook ID: 562501411

Δημοσίευση από BerdosTheGod »

.... sumfwnw en meri me tin ersi oso afora to sxolio afto... to site afto einai gia KAI gia allilopostyriksi... (episis dn einai "xrostagan einai xrwstousan" :P ) tha ithela na tonisw pos prospathisa mataia tha elega na organosw kapoion arithmo atomws simera - peripou deka, pou itan sumfwnoi na erthoun na diamartyrithoun stin grammateia, alla mono logia, sugnwmi ki olas, oi perissoteroi. mou fainetai pos perimenooun na ta vroun sto piato ola. to elaxiston pou mporei na kanei kapoios an thelei naallaksoun kapoia pragmata einai na parei avrio opwsdipote stin grammateia k na paraponethei. apo ekei k pera osoi mporoun as pane estw k atomika na paraponethei aftoproswpos stin grammateia.Ersi me sugxwreis alla dn antiligthika pote pigate stous kathigites. tha erxomoun sigoura. omws dn sas kserw ki olas prwsopika gia na sas evlepa k na erxomoun. dn mporw na arxizw na fonazw stin mesi tou ktiriou "poioi einai apo to semfe.gr pou eipame pos tha pame na paraponethoume. tespa. to thema gia emas tous prwtoetis einai na allaksei i analusi ena k na metatopistei sto diastima 10-22/3 se sunduasmo me oti volevei tous pollous.
....GrEat IdeaAs OfteN reCeiVe vIolenT oPpoSition fRom mEdiOcre mInds...Jealousy is the tribute mediocrity pays to genius... ;) :D :D
DrCox

Δημοσίευση από DrCox »

gia osous endiaferontai,simera pou milisame me tin karwni edwse to ok kai tha allaksoun ta montela aksiopistias
se synennoisi me ti grammateia meta pou pigame mas enimerwsan oti tha ta baloun 17 18 i 19 martiou...auta..kalo diabasma..
Άβαταρ μέλους
apolski
Real Name: ---

Δημοσίευση από apolski »

Τα μαθματα του επομενου εξαμηνου ποτε αρχιζουν?
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Το ακαδημαϊκό ημερολόγιο βρίσκεται εδώ.
Σύμφωνα μ'αυτό κι αν δεν αλλάξει κάτι, τα μαθήματα του εαρινού αρχίζουν στις 11/3.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
izela
Real Name: Ιζέλα

Δημοσίευση από izela »

Εννοώ την πρώτη Τρίτη μετά την εξεταστική, δηλ. 17,18/3. Εννοείται ότι συμφωνώ με την Ερση, το να πάνε στο τέλος τα αναβληθέντα μαθήματα, σίγουρα δεν επιβαρύνει κανέναν με την εξεταστική του. Όλοι προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, να τελειώσουμε κάποια στιγμή τη σχολή!
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

Στο επίσημο σάιτ της σχολής μας κάτω αριστερά λέει:
"Έναρξη Μαθημάτων Εαρινών Εξαμήνων

Ακ.Έτους 2007-2008

17/03/2008 "

Όσο για την άποψη που εξέφερα πριν, απλά ήταν το αντεπιχείρημα σε αυτούς που πιστεύουν ότι δεν υπάρχει τέτοιο και ο λόγος που μπορεί η γραμματεία να σας αρνηθεί μια τέτοια αλλαγή στο πρόγραμμα. Περίμενα να ακούσω κάτι που θα αναδείξει το λάθος στη συμπερασματική λογική μου, αλλά αναλωθήκατε σε προσωπικές επιθέσεις...
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
armaos
Real Name: Αρμαος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από armaos »

Τον βλάκα μπορείς να τον γνωρίζεις από τις δυο ενδείξεις: μιλάει για πράματα που είναι για αυτόν άχρηστα και εκφράζει γνώμη για κάτι που κανένας δεν τον ρωτάει.
Πλάτωνας
Άβαταρ μέλους
theos
Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017

Δημοσίευση από theos »

Theos και pao είναι σαφές οτι είστε φιλαράκια και υποστηρίζετε ο ένας τον άλλον. Δεν ξέρω κανέναν απο τους δυο σας αλλά νομίζω σωστο θα ήταν να μπαίνει και να εκφέρει άποψη σε ότι τον αφορά και όχι όπου να ναι.
Πολύ με εκνεύρισε αυτή η πρόταση. Κανονικά δεν θα έπρεπε να τη σχολιάσω γιατί όλα όσα λες είναι μπούρδες αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ.

1ον: Ο pao είναι φίλος μου, όπως είναι και ο drcypher και ο wizard που πήραν εντελώς αντίθετη θέση. Το ότι είναι φίλος μου, λοιπόν, δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση τις απόψεις μου. Απλώς τυχαίνει να συμφωνούμε.

2ον: Μπορώ να εκφέρω άποψη και σε θέματα που δεν με αφορούν άμεσα ε? Αλλά εσύ που το ξέρεις ότι δεν με αφορά άμεσα το θέμα? Ξέρεις τι μαθήματα χρωστάω μήπως ενώ δεν με ξέρεις?
Οσο για το σχόλιο "καλύτερα να μην τα χρώσταγαν" είναι τουλάχιστον κακεντρεχές και χαιρέκακο. Μεγάλη αλληλεγγύη ε; τι να πω ρε παιδιά εσεις να στε καλά να περνάτε τα μαθήματα και εμεις ας ψοφήσουμε
Το σχόλιο δεν ήταν αυτό. Το σχόλιο ήταν "ας πρόσεχαν". Όπως λέω και στον εαυτό μου, που χρωστάω άλγεβρα και μπήκε την ίδια μέρα με ένα άλλο μάθημα (εισαγωγή στις τεχνολογίες του διαδυκτύου). Μήπως είμαι χαιρέκακος και με τον εαυτό μου? Καταλάβετέ το ότι δεν είμαστε ήρωες όταν χρωστάμε μαθήματα. Και δεν μας φταίει κανένας που τα χρωστάμε. Μόνο το στραβό μας το κεφάλι. Επομένως αυτό που είπε ο drcypher περί χαιρέκακου σχολίου (και το επανέλαβες και εσύ) δεν υφίσταται σε καμία περίπτωση.
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

Όλοι οι ανόητοι παίζουν με τα λόγια. Σε λίγο θα μάθουμε να θεωρούμε τη σιωπή απόδειξη εξυπνάδας, και τους μόνους που θα παινεύουμε όταν μιλάνε θα είν' οι παπαγάλοι.
ΣΑΙΞΠΗΡ- Ο έμπορος της Βενετίας
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις”