DSL&Torrents
Συντονιστές: kostas213, markelos
DSL&Torrents
Kalispera, exo dsl connex 24ara kai paroloauta exo megalo provlima sto downloaing ton torrents kserete pos to ksepername ?
Re: DSL&Torrents
Καταρχήν περιορίζεις το upload σου. Τις περισσότερες φορές είναι το πρόβλημα...
Προσωπική άποψη, ανάλογα με την σύνδεση που έχεις, καλό είναι να βάζεις όριο στο upload καμιά 10αριά KB κάτω από το θεωρητικά μέγιστο, για να μπορείς να "σερφάρεις" και στο δίκτυο παράλληλα!
Αλλιώς χρειάζονται περισσότερες info για το πρόβλημα.
Προσωπική άποψη, ανάλογα με την σύνδεση που έχεις, καλό είναι να βάζεις όριο στο upload καμιά 10αριά KB κάτω από το θεωρητικά μέγιστο, για να μπορείς να "σερφάρεις" και στο δίκτυο παράλληλα!
Αλλιώς χρειάζονται περισσότερες info για το πρόβλημα.
- porcupine
- Επικοινωνία:
Επισης...
οσο καλη συνδεση και να χεις αν τα torrents ειναι ''νεκρα'' και εχουν λιγους seeds ποτε δε θα πιανεις το μεγιστο της γραμμης σου...
κοινως... με τα torrents εξαρτασαι παντα απο τους αλλους.
Εγω εχω λυσει το προβλημα με το rapidshare παντως
(ζεστα επισοδεια lost σε <10λεπτα)

οσο καλη συνδεση και να χεις αν τα torrents ειναι ''νεκρα'' και εχουν λιγους seeds ποτε δε θα πιανεις το μεγιστο της γραμμης σου...
κοινως... με τα torrents εξαρτασαι παντα απο τους αλλους.
Εγω εχω λυσει το προβλημα με το rapidshare παντως
"there are 10 types of people, those who understand binary, and those who have friends"
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
Κα σίγουρα να έχεις ανοίξει τις αντίστοιχες ports στο router σου ώστε να είναι απρόσκοπτη η επικοινωνία... δες εδώ
- sparc
- Real Name: Γιώργος
Η λύση είναι αυτό που λέει ο el_greco. Να προσθέσω ότι πολλές φορές τα torrents μπλοκάρονται και από firewall που μπορεί να τρέχουν τοπικά στον υπολογιστή σου.
Εκεί απλά πρόσθεσε στα allowed το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς ή ελευθέρωσε τις αντίστοιχες πόρτες. Βρίσκω το πρώτο βολικότερο, αφού σε περίπτωση που αλλάξεις την πόρτα δεν χρειάζεται να επαναρυθμίσεις το firewall.
Εκεί απλά πρόσθεσε στα allowed το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς ή ελευθέρωσε τις αντίστοιχες πόρτες. Βρίσκω το πρώτο βολικότερο, αφού σε περίπτωση που αλλάξεις την πόρτα δεν χρειάζεται να επαναρυθμίσεις το firewall.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική