Μαθηματική Ανάλυση I

Παρακολουθώ όλα τα μαθήματα.

Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil

Sonath

Re: [Κ1ο] Ανάλυση Ι

Δημοσίευση από Sonath »

armaos έγραψε:Berdos the god πρέπει να έχεις υπόψιν σου ότι την ανάλυση 1 την χρωστάνε πάνω από 500 άτομα!!
Οπότε σε καμμιά περίπτωση δεν αφορά μόνο στούς πρωτοετείς το θέμα.
Να ξέρετε πάντως οτι είστε πολύ τυχεροί όσοι είστε μέχρι και τρίτο έτος που έχετε Ρασσιά Ανάλυση 1 και 2.
Mono 500, parapano tha elega.

prosopika tha ithela 5-6-7/3 , alla epeidi prepei na koitas to sosto kai oxi tin parti sou kali lisi tha itan
15/3, an kai diskolo epidi aytin tin mera pigann kai alla mathimata pou anavlithikan.
10/3 den ginetai logo katharas deuteras.
to idaniko kapou metaxi 17-21/3 i akoma kalitera, kai efikto 22/3 savvato.
Panta ta mathimata pou anavalontai PREPEI na pane sto telos tis exetastikis , i mia- dio meta to telos tis exetastikis, kai oxi na gaman tis exetaseis me emvolimes imerominies. oi apofaseis tis gramatias den prepei na pernonte me vasi to programma tou protou etous alla olis tis sxolis, eidika gia mathimata pou xrosta i misi sxoli.

Y.Γ.1 : PERASTE TO MATHIMA FETOS GIATI TOY XROY FEYGEI O RASSIAS.
Y.Γ.2 : ΤΗΕΤΙΚΑ για 22/3 α)δεν δινεται αλλο μαθημα τοτε. β) δεν γινονται μαθηματα εκεινη την ημερα(αρα ι γραμματια δεν mpοrει να πει κατι σχετικα) γ) εχει γινει απειρες φορες sto parelthon na dothei mathima meta to telos tiw exetastikis d) den einai sto triimero 8-10/3 ara opoios exei programatisei na kati tote den tha exei kanena provlima. e) tha exoume apleto xrono gia diavasma.
Y.Γ.3 : kalo einai na milisoume kai me rassia gia tin kaliteri dinati lisi
Άβαταρ μέλους
BerdosTheGod
Real Name: Berdos Panagiotis
Facebook ID: 562501411

Δημοσίευση από BerdosTheGod »

Sumfwnw me tis imerominies 17-22/3. Avrio pame gia diamartyria polys kosmos apo oso exw katalavei,opote dn paizei na min to allaksoun. Oso afora to Y.G 3 , dn tha eprepe na paroume ton Rassia ena til prin pame stin grammateia?? giati yparxei periptwsi na min vriskete avrio stin sxoli...
....GrEat IdeaAs OfteN reCeiVe vIolenT oPpoSition fRom mEdiOcre mInds...Jealousy is the tribute mediocrity pays to genius... ;) :D :D
Άβαταρ μέλους
darth
Real Name: Dimitris

Δημοσίευση από darth »

paidia 15/3 valan thn kvantomhxanikh 2, mhn valoun kai thn analysh thn idia mera.
Άβαταρ μέλους
alexaiv
Real Name: Αλέξης Αϊβαλιώτης

Δημοσίευση από alexaiv »

Παίδες δεν θέλω να γίνω σπαστικός ή να φανώ πως μ'αρέσει να δίνω πέμπτη άλγεβρα Σάββατο ανάλυση κ τρίτη java αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι αυτούς που λένε να βάλουν το μάθημα 22/3 ή ακόμα και 15/3: Σας αρέσει να έχετε εξεταστική? Γουστάρετε να έχετε την έγνοια του "ωχ πρέπει να διαβάσω ανάλυση οπότε καλύτερα να μην βγω και να κάτσω σπίτι"???? Έχετε τρελαθεί? Εγώ πίστευα πως ήμαστε προνομιούχοι σε σχέση με τους ηλεκτρολόγους, π.χ, του πρώτου εξαμήνου γιατί τελειώνουμε εξεταστική μια βδομάδα νωρίτερα. Κ εσείς θέλετε να την τραβήξουμε μέχρι τις 22/3??? Και στην τελική τόσο καιρό που είχαμε σταματήσει τα μαθήματα και τότε που χιόνιζε τι κάνατε? Δεν διαβάσατε ανάλυση? Τώρα περιμένετε να διαβάσετε?

Σόρρυ αν ακούγομαι λίγο σπασίκλας ή κάτι τέτοιο απλά προτιμώ την περίοδο μαθημάτων απ την εξεταστική...
Η σκληρή δουλειά δεν σκότωσε ποτέ κανέναν, αλλά γιατί να παίζουμε με την τύχη μας?!?

"Μοντέλο-πρότυπο της γνώσης είναι τα μαθηματικά. Οι αισθήσεις και η φαντασία είναι κατώτερες γνωστικές δυνάμεις, τις οποίες δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε με την ίδια βεβαιότητα." - René Descartes
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

alexaiv έγραψε:Παίδες δεν θέλω να γίνω σπαστικός ή να φανώ πως μ'αρέσει να δίνω πέμπτη άλγεβρα Σάββατο ανάλυση κ τρίτη java αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι αυτούς που λένε να βάλουν το μάθημα 22/3 ή ακόμα και 15/3: Σας αρέσει να έχετε εξεταστική? Γουστάρετε να έχετε την έγνοια του "ωχ πρέπει να διαβάσω ανάλυση οπότε καλύτερα να μην βγω και να κάτσω σπίτι"???? Έχετε τρελαθεί? Εγώ πίστευα πως ήμαστε προνομιούχοι σε σχέση με τους ηλεκτρολόγους, π.χ, του πρώτου εξαμήνου γιατί τελειώνουμε εξεταστική μια βδομάδα νωρίτερα. Κ εσείς θέλετε να την τραβήξουμε μέχρι τις 22/3??? Και στην τελική τόσο καιρό που είχαμε σταματήσει τα μαθήματα και τότε που χιόνιζε τι κάνατε? Δεν διαβάσατε ανάλυση? Τώρα περιμένετε να διαβάσετε?

Σόρρυ αν ακούγομαι λίγο σπασίκλας ή κάτι τέτοιο απλά προτιμώ την περίοδο μαθημάτων απ την εξεταστική...
Η σκληρή δουλειά δεν σκότωσε ποτέ κανέναν, αλλά γιατί να παίζουμε με την τύχη μας?!?
/τι σκληρη δουλεια ειναι αν δεν μπορουμε να στρωσουμε τους πισινους μας και να διαβασουμε? :kickass: Δινουμε το ενα μαθημα πανω στο αλλο και ειμαστε προνομιουχοι? :|
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chelsea13
Real Name: Alex

Δημοσίευση από chelsea13 »

giorgos_kamenos έγραψε: boleyi pisteyo olous tous sinadelfous opos emena pou imaste apo eparxia gt an to metaferoun pio meta to pi8anotero ine na to baloun deytera 10/3 h triti 11/3 opote den 8a mporoume na pame spitia mas g karnabali kai ka8.deytera
skeftite to...
καλα μιλάμε ορισμένοι το έχουμε χάσει τελείως....Εχις δίκο φίλε....πού ξανακούστηκε να χάσουμε ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!!!!Απορώ πως δεν διαμαρτυρηθήκαμε με το που μάθαμε οτι πέφτει το καρναβάλι μέσα στην εξεταστική.... Μας στερούν το καρναβάλι μας!!!!!
Και για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά φίλε μου επειδή και εγώ από επαρχία είμαι σκέψου πως μερικοί είμαστε διατεθιμμένοι να χάσουμε αυτήν την πανμέγιστη γιορτή (Απορώ πως θα το αντέξουμε....Εγώ προσωπικά θα πάω για ψυχανάλυση μετά από αυτό το πλήγμα..) ώστε να γράψουμε και να περάσουμε ένα μάθημα παραπάνω.....ΕΛΕΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
alexaiv
Real Name: Αλέξης Αϊβαλιώτης

Δημοσίευση από alexaiv »

LocknLoad έγραψε: /τι σκληρη δουλεια ειναι αν δεν μπορουμε να στρωσουμε τους πισινους μας και να διαβασουμε? :kickass: Δινουμε το ενα μαθημα πανω στο αλλο και ειμαστε προνομιουχοι? :|
Που κολλάει η βλακεία που έχω βάλει για υπογραφή??
Τέλος πάντων, δεν κατάλαβες τι εννοούσα μάλλον. Δεν μας θεωρώ προνομιούχους που δίνουμε 3 μαθήματα τόσο κοντά εκ των οποίων τα δύο είναι και αρκετά απαιτητικά, αλλά επειδή τελειώνουμε πιο νωρίς εξεταστική. Και αυτό το έλεγα μέχρι την κυριακή που δεν το είχα ακούσει ακόμα για το σάββατο. Τέλος πάντων αυτό που θέλω να πω είναι ότι προτιμώ να ζοριστούμε λιγάκι (στην τελική εγώ έχω διαβάσει ανάλυση τόσο καιρό, πράγμα το οποίο θα έπρεπε όλοι να χουν κάνει) απ το να δίνουμε μέχρι τις 22/3.

"Μοντέλο-πρότυπο της γνώσης είναι τα μαθηματικά. Οι αισθήσεις και η φαντασία είναι κατώτερες γνωστικές δυνάμεις, τις οποίες δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε με την ίδια βεβαιότητα." - René Descartes
Άβαταρ μέλους
chelsea13
Real Name: Alex

Δημοσίευση από chelsea13 »

Εσύ μπορεί να έχεις διαβάσει από καιρό όπως και όποιος άλλος φαντάζομαι πάει να το δώσει αφού χρειάζεται αρκετή ώρα διαβάσματος.Εγώ προσωπικά το έχω περάσει αλλά πάααααρα πολλά παιδιά που το χρωστάνε(και δεν σου πάω μακριά-για να σε προλάβω...μιλάω για παιδιά 3ου εξαμήνου που δεν είναι και τραγικό να χρωστάνε ανάλυση) και δεν θα προλάβουν ούτε επανάληψη να κάνουν (και ας έχουν διαβάσει) γιατί δίνουν την παρασκευή το απόγρυμα ανάλυση 3.Μην σκεφτόμαστε συνέχεια μόνο τον εαυτό μας.Κρίνεις τους άλλους μόνο με βάση την δική σου κατάσταση και όχι αντικειμενικα.
DeXteR

Δημοσίευση από DeXteR »

Τελικά η εξέταση της Ανάλυσης Ι άλλαξε.Δυστυχώς όχι σε μέρα αλλά σε ώρα.

Μαθηματική Ανάλυση Ι Σάββατο 1/3/08 Ωρα:6.00 Αμφ. 1,2,3,4

Τα παραπάνω θα βρείτε στο site της γραμματείας http://www.semfe.ntua.gr
alx

Δημοσίευση από alx »

άλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς....Μα καλά, αφού ούτως ή άλλως έχουν βάλει μαθήματα μετά το πέρας της εξεταστικής, τόσο πολύ τους κόστιζε να μεταφέρουν ολόκληρες τις μέρες Δευτέρα-Τρίτη που χάθηκαν το διήμερο 17-18/3(Δευτέρα-Τρίτη πάλι) παρά να προκαλέσουν όλο αυτό το μπάχαλο?
Άβαταρ μέλους
Tsakalos
Real Name: Κώστας
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Tsakalos »

Ενα θεμα που πεφτει παντα στις εξετασεις ειναι να εξετασουμε ως προς τη συγκλιση καποιες ακολουθιες. Ξερει κανεις πως γινεται αυτο? Για να αποδειξω οτι συγκλινει πρεπει να δειξω οτι ειναι Cauchy ετσι δεν ειναι? Εχω μπερδευτει με τα ε-δ κλπ!!!
Ξερετε αν υπαρχει καποιος Γκαρουτσος με τετοιες ασκησεις? Βοηθαει? Δυστυχως η υλη ειναι μεγαλη για να βγει σε λιγες μερες κ προσπαθω να το περασω τωρα με το Ρασσια...
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!
και να θυμομόστε τον κύριο Dio...
Εικόνα
jds

Δημοσίευση από jds »

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο βοήθημα,πάντως εγώ είχα διαβάσει από το βιβλίο του Τσεκρέκου και ήμουν πολύ ευχαριστημένος.Μπορείς να δοκιμάσεις να τα διαβάσεις από αυτό!
Άβαταρ μέλους
darth
Real Name: Dimitris

Δημοσίευση από darth »

Tsakalos έγραψε:Ενα θεμα που πεφτει παντα στις εξετασεις ειναι να εξετασουμε ως προς τη συγκλιση καποιες ακολουθιες. Ξερει κανεις πως γινεται αυτο? Για να αποδειξω οτι συγκλινει πρεπει να δειξω οτι ειναι Cauchy ετσι δεν ειναι? Εχω μπερδευτει με τα ε-δ κλπ!!!
Ξερετε αν υπαρχει καποιος Γκαρουτσος με τετοιες ασκησεις? Βοηθαει? Δυστυχως η υλη ειναι μεγαλη για να βγει σε λιγες μερες κ προσπαθω να το περασω τωρα με το Ρασσια...
Υπάρχει Γκαρούτσος που λέγεται ακολουθίες πραγματικών αριθμών, το οποίο εμένα προσωπικά με βοήθησε αρκετα να καταλάβω τι παίζει και μετά ασχολήθηκα με το βιβλίο του Ρασσιά, οι ασκήσεις του οποίου είναι ίδιες με αυτές που βάζει.
Άβαταρ μέλους
congi
Real Name: CG

Δημοσίευση από congi »

Τελικά Ανάλυση 1 γράφουμε 17/3.
Άβαταρ μέλους
ran-tan-plan
Real Name: fr
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από ran-tan-plan »

Αποσπασμα απ την Καινη Διαθηκη Σεμφε:
Και τοτε ο προφητης Γραμματειος κατεβηκε απ το ορος ''Γενικες Εδρες 1ος οροφος'' κρατωντας μια πλακα με παμπολλα μαθηματα και ημερομηνιες-ηταν η προσφορα του θεου Διοικηση στο λαο του Σεμφε.Αντικρισε ομως το λαο του Σεμφε να εχει περιφρονησει το θεο Διοικηση και να λατρευει ειδωλα θεων του στυλ ΠΑΣΠ,ΔΑΠ,ΠΚΣ,ΕΑΑΚ,ΕΔΡΑ κτλ.Για να τιμωρησει το λαο του Σεμφε προσταξε το θεο Διοικηση:ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΠΑΓΕΤΟΣ.Ετσι κ εγινε και ακυρωθηκε το θεαρεστο εργο αναλυση 1 στις 18/2.Οριστηκε νεα ημερομηνια:1/3,8.30.Ο λαος του Σεμφε κατεφυγε στην εκ προγονων του τακτικη της γκρινιας και της παντογνωσιας.Χιλιαδες και χιλιαδες αποψεις ακουστηκαν,πολλες ημερομηνιες και ακομα περισσοτερες απειλες καταγραφηκαν στο ευ-forum...Ο προφητης Γραμματειος ομως ηθελε να επαναφερει την ταξη,την ηρεμια και την αγαπη μεταξυ του λαου του Σεμφε και ορισε νεα ωρα:Σαββατο 1/3 18:00.Με την κινηση αυτη καταφερε να ξεκανει σχεδον ολους τους πιστους.Ο θεος Διοικηση ομως,φοβουμενος νεο ΄΄σχισμα΄΄ εδωσε τη χαριστικη βολη:αναλυση 1 17/3(ενα μηνα μετα) και εναρξη μαθηματων 19/3, τεταρτη.....

Υ.Γ.Σαφως επηρεασμενος ο αφηγητης-ποιμενας ραν-ταν-πλαν-αακ απ το κειμενο ενος αλλου ποιμενα,του Πανουτσαακ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ran-tan-plan την Κυρ Μάιος 25, 2008 9:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nicolas
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρώτο Έτος”