Μαθηματική Ανάλυση ΙΙΙ
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
- titanomegistoterastios
- Real Name: Σπύρος
Re: [K3o] Μαθηματική Ανάλυση ΙΙΙ
Να ρωτήσω κάτι...Για όσους έχουν διαβάσει από Marsden- Tromba...Τι προτείνετε να διαβάσω???
Ο θάνατος είναι τσάμπα...Αλλά κοστίζει μια ζωή....
-
Jheremias
- Real Name: Ένας περίεργος τύπος
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Παιδιά, μήπως έχει κάποιος και μπορεί να ανεβάσει τα θέματα του ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2007; (τα τελευταία που έβαλε) να δούμε πως κινήθηκε;
Ευχαριστώ,
Ν.
Ευχαριστώ,
Ν.
Η αχαριστία είναι το χειρότερο πράγμα. Μέμνησο τον νόμο της Μάνης....
ta exei telika kaneis ta themata tis epanaliptikis??
-
Jheremias
- Επικοινωνία:
Πως σας φάνηκαν τα θέματα, παίδες; 
mia xara!!polu kala thematakia mou fanikan emena
telika posoi imastan re paidia??400 atoma?eixe frixei o kadian...
telika posoi imastan re paidia??400 atoma?eixe frixei o kadian...
"Η ομορφιά είναι το μεγαλείο της αλήθειας!" -Laurent Lafforgue
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
ελα νικολακη μην αγχεσαι... το περνας τον μαθημα δεν παιζει... νταξ για να λεμε και του γκαβοου το δικιο το θεμα 1Β2 υπο κανονικες συνθηκες (σσ παλιοτερα θεματα) επαιρνε δυομησι μοναδες... και δεν επεσε και κανενα θεωρημα να διατυπωθει που τα μαθαμε και παπαγαλια 

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Πώς δεν έπεσε? Green και Gauss. Ο Καδιανάκης μας έλεγε να τα διατυπώσουμε τα θεωρήματα πλήρως. Όχι απλά να γράψουμε τους τύπους, αλλά και τις προϋποθέσεις.O_Xamenos έγραψε:και δεν επεσε και κανενα θεωρημα να διατυπωθει που τα μαθαμε και παπαγαλια
Πάντως, πάνω-κάτω τα θέματα ήταν τα κλασικά που πέφτουν κάθε χρονιά, αν εξαιρέσεις το θέμα με το τρίεδρο Frenet που και πάλι ή λύση του ήταν αρκετά εύκολη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O kanenas την Κυρ Μαρ 02, 2008 2:27 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
-
O_Xamenos
- Επικοινωνία:
σορυ αλλα δεν γραφουν κατι τετοιο τα θεματα που εχς μπροστα μου....

ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- O kanenas
- Επικοινωνία:
Ναι, τα θέματα δεν γράφουν ότι θέλουν πλήρη διατύπωση των θεωρημάτων, αλλά ο Καδιανάκης έμπαινε μία-μία στις αίθουσες και τα αμφιθέατρα και μας το έλεγε. (Νομίζω το ίδιο είχε γίνει και πέρσι)
R.I.P.
-
O_Xamenos
- Επικοινωνία:
σε εμας δεν το ειπε...

ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- O kanenas
- Επικοινωνία:
Σε μας όμως και σε άλλες δύο αίθουσες τουλάχιστον το είπε. 
R.I.P.
Στο αμφιθέατρο 1 που ήμουν εγω όταν ο Καδιανάκης σχολίαζε τα θέματα είπε να διατυπώσουμε όχι μόνο το θεώρημα Gauss αλλά και Green. Συγκεκριμένα είπε: "ό,τι γράφεις καλό είναι, ίσως το μετρήσω και αυτό αν χρειαστεί"...
Θεωρώ οτι αυτο είναι κάτι σαν bonus για όσους είναι λίγο κάτω απο τη βάση ώστε αν έχουν γράψει τα θεωρήματα να τους περάσει.
Οπότε αν εσύ δεν τα έχεις γράψει δεν νομίζω να στα μετρήσει ως μείον..τουλάχιστον στο εύχομαι γιατί είναι κρίμα..
Θεωρώ οτι αυτο είναι κάτι σαν bonus για όσους είναι λίγο κάτω απο τη βάση ώστε αν έχουν γράψει τα θεωρήματα να τους περάσει.
Οπότε αν εσύ δεν τα έχεις γράψει δεν νομίζω να στα μετρήσει ως μείον..τουλάχιστον στο εύχομαι γιατί είναι κρίμα..
-
Jheremias
- Επικοινωνία:
Παιδιά μην τρελλαθούμε τώρα εντελώς.
Τα θέματα που έβαλε αυτή τη φορά ήταν ΑΡΚΕΤΑ διαφορετικά από τα προηγούμενα (Κλάρα και sfod δν ξέρω γιατί σας φάνηκαν "Τα κλασσικά του θέματα". Το δεύτερο θέμα είχε άπειρες πράξεις, τριπλά ολοκληρώματα και μετασχηματισμούς σε ελλειπτικές συντεταγμένες (!!!!) ενώ οι αποδείξεις δεν είχαν ξαναμπεί όμοιες ποτέ. Ο χρόνος ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΦΤΑΝΕ να τελειώσεις όλα αυτά σε 3 ώρες, το πρώτο θέμα μόνο είχε 5 υποερωτήματα !
Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα, και κυρίως παραπληροφορούμε! Εντάξει, καταλαβαίνω οτι ειναι υποκειμενικό πως φάνηκαν στον κόσμο τα θέματα, πάντως, προσωπικά, μετά από 1 μήνα διάβασμα, μπορώ να σου πω οτι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΑ . -
Είναι γενικά (το είπε και μέσα στο Αμφ. 2) ελαστικός στη βαθμολογία με τους μεγάλους, και είπε οτι οι ασκήσεις μετράνε "όσο δε φανταζόμαστε για να περάσουμε το μάθημα".

Τα θέματα που έβαλε αυτή τη φορά ήταν ΑΡΚΕΤΑ διαφορετικά από τα προηγούμενα (Κλάρα και sfod δν ξέρω γιατί σας φάνηκαν "Τα κλασσικά του θέματα". Το δεύτερο θέμα είχε άπειρες πράξεις, τριπλά ολοκληρώματα και μετασχηματισμούς σε ελλειπτικές συντεταγμένες (!!!!) ενώ οι αποδείξεις δεν είχαν ξαναμπεί όμοιες ποτέ. Ο χρόνος ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΦΤΑΝΕ να τελειώσεις όλα αυτά σε 3 ώρες, το πρώτο θέμα μόνο είχε 5 υποερωτήματα !
Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα, και κυρίως παραπληροφορούμε! Εντάξει, καταλαβαίνω οτι ειναι υποκειμενικό πως φάνηκαν στον κόσμο τα θέματα, πάντως, προσωπικά, μετά από 1 μήνα διάβασμα, μπορώ να σου πω οτι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΑ . -
Είναι γενικά (το είπε και μέσα στο Αμφ. 2) ελαστικός στη βαθμολογία με τους μεγάλους, και είπε οτι οι ασκήσεις μετράνε "όσο δε φανταζόμαστε για να περάσουμε το μάθημα".
Δεν άγχομαι, και γω πιστεύω οτι έχω γράψει για να περάσω..Και νομίζω και εσύ!
Έλα νικολάκη μην άγχεσαι το περνας
- O kanenas
- Επικοινωνία:
Σαφώς και είναι υποκειμενική η εκτίμησή μου!
Anyway, δεν θα τσακωθούμε τώρα για τα θέματα της Ανάλυσης
. Ο καθένας με την οπτική του.
Μακάρι να το'χουμε περάσει το μάθημα.
Σ'αυτό συμφωνούμε, αλλά μην περιμένουμε να μας δώσουν και τον βαθμό στο πιάτο για να περάσουμε. Για το δεύτερο θέμα, έπρεπε να ξέρει κανείς να χειρίζεται τριπλά και επιφανειακά ολοκληρώματα και να ξέρει το θεώρημα Gauss. Αυτά έπεφταν και τις προηγούμενες χρονιές.Jheremias έγραψε:Το δεύτερο θέμα είχε άπειρες πράξεις
Η αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκω και μεγάλη διαφορά από τον μετασχηματισμό σε πολικές συντεταγμένες που έπεφταν παλιότερα. Σε επίπεδο δυσκολίας το ίδιο είναι κατ'εμέ.Jheremias έγραψε:μετασχηματισμούς σε ελλειπτικές συντεταγμένες (!!!!)
Εδώ κάνεις λάθος! Βλέποντας τα προηγούμενα θέματα, παρατηρείς ότι κάθε χρονιά έπεφτε εκείνη η απόδειξη της πρότασης που λέει ότι το επικαμπύλιο ολοκλήρωμα ενός πεδίου κλίσης σε μια καμπύλη είναι ανεξάρτητη του δρόμου. Αυτό έπεσε και φέτος. Απλά έπεσε κι άλλη μια απόδειξη γελοία νομίζω, σχετική με το τρίεδρο Frenet, που δεν είχε ξαναπέσει.Jheremias έγραψε:ενώ οι αποδείξεις δεν είχαν ξαναμπεί όμοιες ποτέ
Ναι, σε καμία περίπτωση δεν ήταν εύκολα, αλλά δεν θα περίμενε κανείς σ'αυτό το μάθημα κάτι τέτοιο. Απλά εμένα δεν μου φάνηκαν δυσκολότερα από τα θέματα των προηγούμενων εξεταστικών.Jheremias έγραψε:μετά από 1 μήνα διάβασμα, μπορώ να σου πω οτι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΑ . -
Εδώ επίσης θα διαφωνήσω. Τώρα δεν έχει σημασία να πούμε σε πόσο χρόνο λύσαμε τι, αλλά γενικά εμένα το 3ωρο μου έφτασε.Jheremias έγραψε:Ο χρόνος ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΦΤΑΝΕ να τελειώσεις όλα αυτά σε 3 ώρες, το πρώτο θέμα μόνο είχε 5 υποερωτήματα !
Anyway, δεν θα τσακωθούμε τώρα για τα θέματα της Ανάλυσης
Μακάρι να το'χουμε περάσει το μάθημα.
R.I.P.
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
έ, όχι! ντροπή στους διδάσκοντες που βάλαν μετασχηματισμό σε ελλειπτικές συντεταγμένες. νομίζω ότι απαγορεύεται κι από το σύνταγμα!μετασχηματισμούς σε ελλειπτικές συντεταγμένες
ίσως να μην έχει πράγματι, πάντως σε 3 ώρες προλάβαινες να λύσεις και του διπλανού σου τα θέματα.δεν έχει σημασία να πούμε σε πόσο χρόνο λύσαμε τι
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου