Eυχηθείτε μου!

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Re: Eυχηθείτε μου!

Δημοσίευση από LocknLoad »

Wizard έγραψε:
O kanenas έγραψε: Edit μετά από ένα 20λεπτο: Είμαι σίγουρη ότι τώρα που γράφω εσύ ακόμα το παλεύεις :lol:
Εγώ που το είχα κάνει παλιότερα, αλλά έκατσα και το ξανάκανα όλο επειδή θυμήθηκα ότι έχει πολύ καλά σχόλια? :P
Θα γίνω καλά γιατρέ μου?
Παει ο εγκεφαλος. Τωρα προσεξα το link! Στην αρχη νομιζα οτι ελεγε για το :lol:

Αντεξα 20 δευτερολεπτα. Μετα κλικ. Μετα αγνωστος αριθμος απο κλικακια σε περιπου 14 nanoδευτερολεπτα μεχρι που μου το εκοψε το μικρο red button. Καποια στιγμη ειπε οτι το μεταμφιεσαι σε πιγκουινο??
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

Το red button δεν κόβεται. Απλά στο είχε κρύψει μέσα σε ένα γράμμα. Άντε πάλι από την αρχή ;)
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
skywalker
Real Name: skywalker
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skywalker »

ayto to itan katastrofi...
Opoios to skeftike kai to ylopoiise einai poly psixakias...
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Ε? Οχι, σταματησα οταν μου εβγαλε την μικρη κουκιδα. Ισως να πατησα το γραμμα γρηγορα και να μην το ειδα... :oops:

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
timos_m
Real Name: ΤΜ

Δημοσίευση από timos_m »

LocknLoad έγραψε:Μετα αγνωστος αριθμος απο κλικακια σε περιπου 14 nanoδευτερολεπτα μεχρι που μου το εκοψε το μικρο red button. Καποια στιγμη ειπε οτι το μεταμφιεσαι σε πιγκουινο??
Μα δε λέει να τα πατάς έτσι.. Ο σκοπός είναι να βλέπεις και τι σου λέει! Γι' αυτό το παράτησες.. Αν διάβαζες κι αυτά που γράφει θα συνέχιζες.. ;) Μετά το ποπ δεν έχει στοπ :lol:
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

timos_m έγραψε:
LocknLoad έγραψε:Μετα αγνωστος αριθμος απο κλικακια σε περιπου 14 nanoδευτερολεπτα μεχρι που μου το εκοψε το μικρο red button. Καποια στιγμη ειπε οτι το μεταμφιεσαι σε πιγκουινο??
Μα δε λέει να τα πατάς έτσι.. Ο σκοπός είναι να βλέπεις και τι σου λέει! Γι' αυτό το παράτησες.. Αν διάβαζες κι αυτά που γράφει θα συνέχιζες.. ;) Μετά το ποπ δεν έχει στοπ :lol:
Ναι, δεν το'ξερα. Απλα αρχησα να το παταω με μανια και μετα δεν το ξαναδοκιμασα γιατι επρεπε να φυγω. Αργοτερα θα το ξανακοιταξω.

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”