Έναρξη μαθημάτων, 19/3/2008
Πρόγραμμα Εαρινού Εξαμήνου 2007-2008
Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Πρόγραμμα Εαρινού Εξαμήνου 2007-2008
Βγήκε σήμερα το πρόγρμμα το εαρινού εξαμήνου, το οποίο θα το βρείτε εδώ. Σύντομα θα περαστεί και στο εργαλείο. 
- alexaiv
- Real Name: Αλέξης Αϊβαλιώτης
Re: Πρόγραμμα Εαρινού Εξαμήνου 2007-2008
Το μάθημα "εργαστηριακή φυσική" δεν έχει εργαστήριο? Ή θα ανακοινωθούν οι ώρες του εργαστηρίου αργότερα όπως και της Java?
Η σκληρή δουλειά δεν σκότωσε ποτέ κανέναν, αλλά γιατί να παίζουμε με την τύχη μας?!?
"Μοντέλο-πρότυπο της γνώσης είναι τα μαθηματικά. Οι αισθήσεις και η φαντασία είναι κατώτερες γνωστικές δυνάμεις, τις οποίες δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε με την ίδια βεβαιότητα." - René Descartes
"Μοντέλο-πρότυπο της γνώσης είναι τα μαθηματικά. Οι αισθήσεις και η φαντασία είναι κατώτερες γνωστικές δυνάμεις, τις οποίες δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε με την ίδια βεβαιότητα." - René Descartes
- timos_m
- Real Name: ΤΜ
Πλάκα δε θα είχε να μην έχει εργαστήριο; 
Έχει ΜΟΝΟ εργαστήριο
Έχει ΜΟΝΟ εργαστήριο
- Artemoila
- Real Name: Artemis
- Facebook ID: 1003775262
wraio programma
m'aresei polu
kudos
m'aresei polu
kudos
[imgr 300x250]http://www.michaeljohngrist.com/wp-cont ... ion-02.jpg[/imgr]
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
@@ oraio einai.3 meres tis bdomadas prepei na xypnao 8.30
Atimi Kyriaki
Atimi Kyriaki
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

- alexaiv
- Real Name: Αλέξης Αϊβαλιώτης
Ναι κ εγώ αυτό νόμιζα απλά είδα πως το μάθημα γίνεται στην αίθουσα V και γιαυτό ρώτησα.timos_m έγραψε:Πλάκα δε θα είχε να μην έχει εργαστήριο;
Έχει ΜΟΝΟ εργαστήριο
Όντως ωραίο το πρόγραμμα αν και ήλπιζα να μην έχουμε πάλι κάθε μέρα (σχεδόν) 8.45 μάθημα αλλά και πάλι είναι πολύ καλύτερο απ' αυτό του 1ου εξαμήνου.
Η σκληρή δουλειά δεν σκότωσε ποτέ κανέναν, αλλά γιατί να παίζουμε με την τύχη μας?!?
- apolski
- Real Name: ---
- Facebook ID: 0
Παΐδια να ρωτήσω κάτι για την Μηχανική 2. Ποιον καθηγητή να παρακολουθώ, τον Κουρκουλι ή τον καινούργιο Γιουνη? Ποιος είναι πιο καλός?
@ alexaiv . Και εγω το ιδιο σκεφτομουν για την φυσικη εργ. (ηξερα οτι ειχε εργ. αλλα οταν ειδα το οτι γινεται στις αιθουσες με παραξενευσε)
@ Kadafi. Αν εισαι στο Α τμημα τοτε τον καθηγητη με το 1, αν εισαι στο Β τοτε τον καθηγητη με το 2. Τουλαχιστον ετσι λογικα ειναι οπως και στο 1ο εξαμηνο οι καθηγητες (οπου ηταν οι ιδιοι)
Το bitchαρισμα μου θα αρχισει αφου εχω ενα κενο την τριτη στις 12:45-14:30 (μαλλον 12:30-15:00) και μετα την πεμπτη πρεπει να πηγαινω εκει περα για ενα μονο μαθημα.
@ Kadafi. Αν εισαι στο Α τμημα τοτε τον καθηγητη με το 1, αν εισαι στο Β τοτε τον καθηγητη με το 2. Τουλαχιστον ετσι λογικα ειναι οπως και στο 1ο εξαμηνο οι καθηγητες (οπου ηταν οι ιδιοι)
Το bitchαρισμα μου θα αρχισει αφου εχω ενα κενο την τριτη στις 12:45-14:30 (μαλλον 12:30-15:00) και μετα την πεμπτη πρεπει να πηγαινω εκει περα για ενα μονο μαθημα.
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- BerdosTheGod
- Real Name: Berdos Panagiotis
- Facebook ID: 562501411
Ego an kai dn kserw ton kainourgio tha paw ston Kourkouli... einai poly kalos. an parakolouthiseis ola tou ta mathimata k asxolise estw k ligo dn yparxei periptwsi na min to peraseis to mathima diavazodas mono apo tis simeiwseis tou... ego dn tha allaksw...
....GrEat IdeaAs OfteN reCeiVe vIolenT oPpoSition fRom mEdiOcre mInds...Jealousy is the tribute mediocrity pays to genius...

- Μεταβαρόνος Isnogood
Στη θέση σου, δεν θα το έδενα κόμπο.. Εχω κάνει και με τους 2 μάθημα..Ο Γιούνης ως "καινούργιος" έχει πολύ λιγότερο κόσμο.Αν το συνδυάσεις αυτό με το γεγονός οτι είναι παραπάνω απο πρόθυμος να λύσει οποιαδήποτε απορία, (χωρίς να εννοώ κάτι για το Κουρκουλη) είναι ένα διαφορετικό είδος μαθήματος. Οπότε αυτό που θα προτείνω είναι να κάνετε ένα δοκιμαστικό μάθημα...Δεν χάνετε και τίποτα...BerdosTheGod έγραψε:Ego an kai dn kserw ton kainourgio tha paw ston Kourkouli... einai poly kalos. an parakolouthiseis ola tou ta mathimata k asxolise estw k ligo dn yparxei periptwsi na min to peraseis to mathima diavazodas mono apo tis simeiwseis tou... ego dn tha allaksw...
Επειδή είμαι λίγο άσχετος. Πρέπει να δηλώσω τα μαθήματα του δεύτερου εξαμήνου; Αν ναι που και πότε τα δηλώνω.
p.s. Είμαι 1ο εξάμηνο.
p.s. Είμαι 1ο εξάμηνο.
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
congi, με την αίτηση εγγραφή σου στο 2ο εξάμηνο δηλώνεις και τα μαθήματά σου. όπως έχει ανακοινώσει η γραμματεία, οι εγγραφές ξεκινάνε 17/3 και κρατάνε 2 βδομάδες.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-Άγνωστου
Σε ευχαριστώ
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
Μπορείτε να χρησιμοποιείτε ήδη το εργαλείο για τον κορμό και την κατεύθυνση μαθηματικού.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-Άγνωστου
-Άγνωστου
- titanomegistoterastios
- Real Name: Σπύρος
Να ρωτήσω κάτι...Άλλαξε το πρόγραμμα σπουδών και δεν το κατάλαβα?Πού πήγε ο αυτόματος έλεγχος στο έκτο εξάμηνο φυσικού?Ή είναι ένα από τα τυπογραφικά λάθη της γραμματείας?
Ο θάνατος είναι τσάμπα...Αλλά κοστίζει μια ζωή....