Δήλωση μαθημάτων

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Mexican
Real Name: Spock
Facebook ID: 0

Δήλωση μαθημάτων

Δημοσίευση από Mexican »

Υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός φορών που μπορούμε να δηλώσουμε να ξαναδώσουμε κάθε μάθημα στην σχολή μας? Σε άλλες σχολές υπάρχει όριο και ρωτάω μήπως ισχύει και σε εμάς αυτό.

Υ.Γ. Ελπίζω να άνοιξα το τοπικ σε σωστή κατηγορία, αν όχι μεταφέρτε το. Ευχαριστώ.
Normal's overrated.
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Re: Δήλωση μαθημάτων

Δημοσίευση από pao132003 »

Έχοντας μελετήσει διεξοδικά τον οδηγό σπουδών μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει υπόνοια για κάτι τέτοιο.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
Mexican
Real Name: Spock

Δημοσίευση από Mexican »

Ευχαριστώ πολύ. Και εγώ έτσι νομίζω αλλά για να είμαστε σίγουροι ρωτάω. Θα περάσω απο την γραμματεία αύριο να το επιβεβαιώσω.
Normal's overrated.
Άβαταρ μέλους
Elsa

Δημοσίευση από Elsa »

Σε περιπτωση που ειμαι off topic και ζητω συγνωμη γι αυτο... :oops:

(Ο συσχετισμος μου με το topic σκεφτηκα οτι ειναι ο εξης:Να ξαναδηλωσω το μαθημα σε περιπτωση λαθους της γραμματειας?Γιατι θα βρω αραγε το δικιο μου?)

Ειχα δωσει το μαθημα Μηχανικη 2 στην τελευταια εξεταστικη κανονικη κ επαναληπτικη κ τελικα μου ειπε ο Κουρκουλης οτι το μαθημα καταφερα μετα απο τοοοοοσες φορες κ το περασα....Ομως παρολα αυτα στα στοιχεια βαθμολογιας του central δεν εχει περαστει καμμια απ τις δυο βαθμολογιες....Δεν εχουν σταλει ακομα οι βαθμολογιες η εγινε κανενα λαθος απο τη γραμματεια????

Παρακαλω οποιον ειχε δηλωσει το μαθημα (αν θυμαμαι καλα msl το χες δωσει σ αυτην την εξεταστικη) να κανει ενα κοπο να ριξει μια ματια να μου πει αν εχουν περαστει οι δικες του βαθμολογιες!

Ευχαριστω εκ των προτερων....
Άβαταρ μέλους
sparc
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από sparc »

@Mexican: Έχω δηλώσει και μετέπειτα εξετασθεί αποτυχημένα σε μάθημα 6 φορές. Αυτό μεταφράζεται σε 3 χρόνια... Οπότε, όχι, δεν υπάρχει τέτοιο όριο.

@Elsa: Το central δεν είναι έμπιστο. Για παράδειγμα τα αποτελέσματα συγκεκριμένων μαθημάτων που πέρασα στην κανονική του '07 (δηλαδή τον Μάιο) περάστηκαν στο central τον Δεκέμβρη! Δεν ξέρω αν ήμουν εγώ ή ήταν γενικό αλλά σίγουρα δεν ήταν η πρώτη φορά που καθυστέρησαν τόσο.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Άβαταρ μέλους
Jason24
Real Name: Christodoulou Iasonas

Δημοσίευση από Jason24 »

sparc έγραψε:Έχω δηλώσει και μετέπειτα εξετασθεί αποτυχημένα σε μάθημα 6 φορές. Αυτό μεταφράζεται σε 3 χρόνια... Οπότε, όχι, δεν υπάρχει τέτοιο όριο.

An kai asxeto,eimai periergos pio einai afto to math pou edoses 6 fores :lol:
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ
ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΥΡΙΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ
ΑΦΕΝΤΕΣ ΑΛΛΑΞΕ ΔΕΚΑΔΕΣ
ΚΑΡΔΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΤΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚ' ΗΤΑΝ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚ' ΗΤΑΝ ΚΙ ΨΥΧΗ
ΚΙ' ΟΣΟ ΘΑ ΣΤΕΚΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ
Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ' ΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
el_greco
Real Name: Νίκος Βέργος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από el_greco »

Εγώ θα δώσω πέμπτη φορά θερμοδυναμική πάντως...

Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

Mexican έγραψε:Υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός φορών που μπορούμε να δηλώσουμε να ξαναδώσουμε κάθε μάθημα στην σχολή μας? Σε άλλες σχολές υπάρχει όριο και ρωτάω μήπως ισχύει και σε εμάς αυτό.
Όντως δεν υπάρχει όριο εξετάσεων σε ένα συγκεκριμένο μάθημα!
Φαντάσου ότι για να γίνει αυτό, θα χρειαζόταν ένα τεράααστιο φακέλωμα όλων των φοιτητών, όλων των εξαμήνων, με counter για τον καθένα σε κάθε μάθημα!

Παρ'όλα αυτά, προβλέπεται να γίνει με την εφαρμογή του άρθρου 16 στα ανώτατα ιδρύματα. Αν θυμάμαι καλά, το όριο για κάθε μάθημα θα είναι 4-7 φορές. (αν θυμάται κάποιος ας βοηθήσει)
Μετά...αποπομπή!!!!
Άλλος ένας λόγος να μην εφαρμοστεί ο ΝΔνόμος στο ΕΜΠ. Γνωρίζω άτομο που έχει δώσει Μηχανική ΙΙ 8 φορές...
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

Μάλλον το νόμο-πλαίσιο εννοείς antony07, που προέβλεπε 4 φορές για κάθε μάθημα. Πάντως, στην τελική του μορφή, έτσι όπως ψηφίστηκε δηλαδή, είχε τροποποιηθεί κι αυτή η διάταξη, οπότε μπορείς να δώσεις όσες φορές θέλεις κάθε μάθημα.

Εγώ έχω δώσει 6 φορές Μικροοικονομική Θεωρία!

@Elsa: Η μηχανική ΙΙ πράγματι δεν έχει περαστεί στο central
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
Elsa

Δημοσίευση από Elsa »

Σ'ευχαριστω παρα πολυ pao132003!
Ειχα αγχωθει πολυ!
Άβαταρ μέλους
sparc
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από sparc »

@Jason24: Ιστορία οικονομικών θεωριών. Κάποτε, όταν το έδινα για πρώτη φορά στην ώρα του, βοήθησα δύο φιλαράκια δίνοντας ένα θέμα. Εγώ δεν αντέγραψα. Τα παιδιά είχαν πάει οργανωμένοι για αντιγραφή και έγραψαν καλύτερα από μένα. Ο Μηλιός (ή Μιλιός, δε θυμάμαι) θεώρησε ότι εγώ αντέγραψα και με έκοψε. Με έκοβε συνεχόμενα από τότε. Έφτασα να μάθω όλο το βιβλίο απ' έξω (και είναι τεράστιο), μέχρι που αντέγραψα και εγώ και πήρα 5, πέρσι στο 6 έτος.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Άβαταρ μέλους
P4NOS

Δημοσίευση από P4NOS »

Elsa έγραψε:Ομως παρολα αυτα στα στοιχεια βαθμολογιας του central δεν εχει περαστει καμμια απ τις δυο βαθμολογιες....
Εγώ κατέληξα στο οριστικό συμπέρασμα ότι το central δεν είναι αξιόπιστο ( για κάποιον που βιάζεται τουλάχιστον), όταν μια βαθμολογία μου περάστικε, μετά από τη συνηθισμένη και απροσδιόριστη καθυστέριση, λάθος. Κάποια στιγμή που μπήκα για να ελέγξω μαθήματα της επόμενης εξεταστικής είδα ότι ο βαθμός είχε αλλάξει (ευτυχώς προς τα πάνω).
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”