Καταγγελίες και συκοφαντίες
Συντονιστής: AlexandraDC
- Skliraios
- Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης
εγω παρα τους εκβιασμους της νεας κλικας του φορουμ για συκοφαντιες,θα καταγγειλω το topic γιατι εχει γινει θεατρο του παραλογου......
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
- Takis
- Real Name: Παναγιώτης
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
1on Exw berdeutei !!!
2on Katagelw dipla kai sukofadw tripla ton/tin [you]
Tespa.......
Καταγγέλω episis τον kosta213, tin O kanenas gia oti kako exoun kanei...
ooouuuffff megali lista!!!

1on Exw berdeutei !!!
2on Katagelw dipla kai sukofadw tripla ton/tin [you]
Tespa.......
Καταγγέλω episis τον kosta213, tin O kanenas gia oti kako exoun kanei...
ooouuuffff megali lista!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Takis την Τετ Δεκ 13, 2006 7:57 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- kostas213
- Forum Administrator

- Real Name: Κωνσταντίνος
5η!!! Σεμφίτισσα σου λέει μετά... Σε καταγγέλλω λοιπόν O kanenas γιατί έχασες το μέτρημα!O kanenas έγραψε:Ναι ναι! Πάμε και για την 6η σελίδα! Γουστάρω!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostas213 την Τετ Δεκ 13, 2006 3:30 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Facebook ID: 0
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Καταγέλλω όσους με καταγγέλλουν επειδή δεν ξέρω να μετράω.
Είμαι η O kanenas, δεν ξέρω να μετράω και είμαι περήφανη!
Είμαι η O kanenas, δεν ξέρω να μετράω και είμαι περήφανη!
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- Takis
- Real Name: Παναγιώτης
Prwton sorry gia to megethos, oloi kai oles exoun problima gia auto giati einai polu polu megalo.... Ti na kanoume omws? tespa
katagellw ton kosta pou apofasise me tin O Kanenas na sukofadoun adi na katageloun!!!
kai akoma perisotero tous katagelw pou exoun to trasos na to deilwnoun pws sukofadoun kai den to kratane gia ton eauto tous oti sukofadoun tin stigmi pou katagelloun!!!!!
eeemmm elpizw na egina katanoitos

katagellw ton kosta pou apofasise me tin O Kanenas na sukofadoun adi na katageloun!!!
kai akoma perisotero tous katagelw pou exoun to trasos na to deilwnoun pws sukofadoun kai den to kratane gia ton eauto tous oti sukofadoun tin stigmi pou katagelloun!!!!!
eeemmm elpizw na egina katanoitos
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Takis την Τετ Δεκ 13, 2006 8:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
καταγγελω την συνδεση μου!!!

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Επικοινωνία:
Καταγγελω ολους τους παρακατω που καταγγελλουν & συκοφαντουν, αλληλοκαταγγελονται & αλληλοσυκοφαντουνται.
O kanenas
O_Xamenos
HeartDoc
skywalker
Skliraios
ManOzzY
drcypher
theos
kostas213
Νάξιος
chelsea13
antony07
Takis
Wizard
Ακομα καταγγελω εμενα που διαβασα ολο το τοπικ καθως και εσενα [you] ( αν δεν τον εχω ηδη καταγγειλει)
O kanenas
O_Xamenos
HeartDoc
skywalker
Skliraios
ManOzzY
drcypher
theos
kostas213
Νάξιος
chelsea13
antony07
Takis
Wizard
Ακομα καταγγελω εμενα που διαβασα ολο το τοπικ καθως και εσενα [you] ( αν δεν τον εχω ηδη καταγγειλει)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος noir την Πέμ Δεκ 14, 2006 12:42 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Να σημειωθεί πως εγώ ουδέποτε κατήγγειλα (σε αυτό το topic), συνεπώς θα αποδεχτώ την συμπληρωματική (μονο)λίστα καταγγελλόμενων του noir στην οποία συγκαταλέγομαι (ως [ you ] victim) για απροσδιόριστους λόγους, τους οποίους και ενστερνίζομαι! 
Και επί τη ευκαιρία να καταγγείλω όσους χρησιμοποιούν το [ you ] έναρθρα, φανερώνοντας έτσι την απάτη του φασιστικού κώδικα στις ανυποψίαστες forumίτισσες, καθώς κατά κανόνα επιλέγεται άρθρο γένους αρσενικού (όπως έκανε τώρα ο noir: "τον [ you ]").
Και επί τη ευκαιρία να καταγγείλω όσους χρησιμοποιούν το [ you ] έναρθρα, φανερώνοντας έτσι την απάτη του φασιστικού κώδικα στις ανυποψίαστες forumίτισσες, καθώς κατά κανόνα επιλέγεται άρθρο γένους αρσενικού (όπως έκανε τώρα ο noir: "τον [ you ]").
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Επικοινωνία:
...πραγματι εδω που τα λεμε δε κατηγγειλες! αν και εμμεσως καταγγελεις, κατα συκοφαντικο τροπο(!), αυτους που καταγγελουν, σε προηγουμενο ποστ σου, στο ιδιο τοπικ. Οπως και να εχει την καταγγελια δεν τη γλυτωνεις τωρα που γλιτωσες μελλοντικα θυματα απο τον [ you ] κωδικα!! :P
Υ.Γ.:
Φτου! την πατησα!
Υ.Γ.:
drcypher έγραψε: Και επί τη ευκαιρία να καταγγείλω όσους χρησιμοποιούν το [ you ] έναρθρα, φανερώνοντας έτσι την απάτη του φασιστικού κώδικα στις ανυποψίαστες forumίτισσες, καθώς κατά κανόνα επιλέγεται άρθρο γένους αρσενικού (όπως έκανε τώρα ο noir: "τον [ you ]").
Φτου! την πατησα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος noir την Πέμ Δεκ 14, 2006 12:40 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.