Μαθηματική Ανάλυση I

Παρακολουθώ όλα τα μαθήματα.

Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Re: [Κ1ο] Ανάλυση Ι

Δημοσίευση από LocknLoad »

LocknLoad ===> :prayer: :butthead: <=== θεος Διοικηση

LocknLoad ===> :beer2: <=== προφητης Γραμματειος

Forumιτες πιστοι στο θεο Διοικηση σε λιγα χρονια ===> :burn: <=== αριανιστες forumιτες με "καλυτερο θεο"
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
BerdosTheGod
Real Name: Berdos Panagiotis
Facebook ID: 562501411

Δημοσίευση από BerdosTheGod »

Lol... :party: :thumbup: Apo exthes to mesimeraki pou epivevaiwthike pos i analusi tha dothei 17/3 exo arxisei to party k akomi sunexizete..Putzama party... Vevaia eimai monos mou spiti , alla nevermind... :P Auksanode oi elpides na to perasoume.. .Vevaia as elpisoume o sevastiotatos Rassias na min thimwsei me ola afta k mas valei paloukia....
....GrEat IdeaAs OfteN reCeiVe vIolenT oPpoSition fRom mEdiOcre mInds...Jealousy is the tribute mediocrity pays to genius... ;) :D :D
Άβαταρ μέλους
sebastianF13
Real Name: Σεμπάστιαν Φραγκόπουλος

Δημοσίευση από sebastianF13 »

Γειά σας άνθρωποι του forum. Είμαι ένας καμμένος παλιός που είπα να στρωθώ λίγο να διαβάσω φέτος και δεν μπορώ να προσδιορίσω την ύλη της ανάλυσης. Έχω ακόμα τα βιβλία που μας είχαν δώσει πριν από 6 χρόνια που ήταν του Παντελίδη. Έχω πάρει και τις 2 αναλύσεις του Γκαρούτσου. Μήπως κάποιος καλός άνθρωπος από εσάς μπορεί να μου δώσει μια γενική ιδέα για την ύλη που μπορώ να διαβάσω από τα βιβλία που έχω ή αλλιώς ποια βιβλία θα χρειαστεί να προμηθευτώ για να μπορέσω να ανταπεξέλθω; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Donnie: I made a new friend today.
Dr. Lilian Thurman: Real or imaginary?
Donnie: Imaginary.
Real Name: Giwrgos Papaconstantinou

Δημοσίευση από giorgos_p »

Geia sou sebastian.Pws paei to diavasma?Kai egw eimai 11o e3amino kai exw kaei me afti tin Analisi1.8a sou sinistousa na pareis ta vivlia tou k.Rasia,einai 2 tomoi, kai einai pragmatika poli kala.Kamia sxesi me ta palia vivlia tou k.Pantelidh.Exoun poli apla tin 8ewria kai me polla paradeigmata kai askhseis.Tin ili 8a tin vreis sto forum. Oso gia tin timoulla kai ta 2 kostizoun 31 evrw apo ekdoseis Savalla. Egw toulaxisto ta agorasa giati ws paliotero etos den eixa to dikaiwma na ta parw.Ton logo den to katalava apo tin stigmi pou dilwsa to ma8ima.Skeftika na ta evgaza fwtotipia alla 8a mou stoixize perissotero. An den mporeis na ta agoraseis, mporeis na ta daneisteis apo tin vivlio8iki. Kai kati teleftaio, ean den to plirofori8ikes akomi, i e3etasi tou ma8imatos 8a ginei stis 17/3 tin idia wra kai stis idies ai8ouses. Kalo diavasma.Gia oti allo 8es edw eiamste :)
Άβαταρ μέλους
sebastianF13
Real Name: Σεμπάστιαν Φραγκόπουλος

Δημοσίευση από sebastianF13 »

giorgos_p έγραψε:Geia sou sebastian.Pws paei to diavasma?Kai egw eimai 11o e3amino kai exw kaei me afti tin Analisi1.8a sou sinistousa na pareis ta vivlia tou k.Rasia,einai 2 tomoi, kai einai pragmatika poli kala.Kamia sxesi me ta palia vivlia tou k.Pantelidh.Exoun poli apla tin 8ewria kai me polla paradeigmata kai askhseis.Tin ili 8a tin vreis sto forum. Oso gia tin timoulla kai ta 2 kostizoun 31 evrw apo ekdoseis Savalla. Egw toulaxisto ta agorasa giati ws paliotero etos den eixa to dikaiwma na ta parw.Ton logo den to katalava apo tin stigmi pou dilwsa to ma8ima.Skeftika na ta evgaza fwtotipia alla 8a mou stoixize perissotero. An den mporeis na ta agoraseis, mporeis na ta daneisteis apo tin vivlio8iki. Kai kati teleftaio, ean den to plirofori8ikes akomi, i e3etasi tou ma8imatos 8a ginei stis 17/3 tin idia wra kai stis idies ai8ouses. Kalo diavasma.Gia oti allo 8es edw eiamste :)
Να'σαι καλά Γιώργο :prayer: ! Αυτήν την Ανάλυση να περάσω κι άλλο τίποτα! Καλά μού κατσε το 17/3. Θα διαβάσω μόνο ανάλυση μέχρι τότε κι ο Θεός βοηθός! Αν μου κάτσει, παρατάω δουλειά, γυναίκες και κραιπάλες και αφιερώνομαι στην σχολή. Αν όχι με βλέπω να πέφτω σε κατάθλιψη :Hangman: ! Και πάλι ευχαριστώ!
Donnie: I made a new friend today.
Dr. Lilian Thurman: Real or imaginary?
Donnie: Imaginary.
Real Name: maria
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από tulip »

paidia opoios xreiazetai voithimata gia analiseis, mixanikes,fisikes 1ou-2ou etous as mou pei. Exw plithos apo gkaroutsous pou me eixan voithisei. Thelontas na ta xefortothw ta poulaw sti misi timi pou ta agorasa. Kai einai ola athikta!
Άβαταρ μέλους
Takis
Real Name: Παναγιώτης

Δημοσίευση από Takis »

Εγώ Ανάλυση 1 την πέρασα σαν πρωτοετής με 9! με Θεμιστοκλή Μ. Ρασσιά!
Αλλά για να πετύχω το βαθμό αυτό παρακολουθούσα (1)πρώτες σειρές
Off Topic
σαν ψαράκι και γω
(2)έκανα απορίες στον καθηγητή (3)έκανα ασκήσεις, κατά την διάρκεια της χρονιάς (που δεν μας τις ζητούσε) και του τις έδινα προς διόρθωση. (4)Διάβαζα παραγράφους του βιβλίου πριν τις κάνουμε και τις καταλάβαινα ΠΟΛΥ καλύτερα όταν τις έκανε στην αίθουσα.
(5)Τέλος τα Χριστούγεννα διάβασα Ανάλυση και από άλλα δυο βιβλία που βρήκα από τον αδελφό μου, κανονικά συγγράμματα όχι βοηθήματα, το ένα γραμμένο στα εγγλέζικα....
Αλλά, ΟΛΑ αυτά για να το περάσεις με 9, εάν θες απλώς να το περάσεις (με 5-6 ας πούμε) με περιοδικό διάβασμα μέσα στην χρονιά και με απορίες στο γραφείο του Ρασσιά πιστεύω πως γίνεται...
Off Topic
Άσχετο, ξέρω μερικούς Κύπριους που χρειάστηκαν αρκετά λιγότερο διάβασμα από μένα για να το περάσουν με 10 !!!
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." {Albert Einstein}

"Great spirits have often encountered violent opposition from weak minds."
Άβαταρ μέλους
apolski
Real Name: ---

Δημοσίευση από apolski »

Το 6.23 (Ασυμπτωτικες σχεσεις) ειναι μεσα? Δεν θυμαμαι να μας το εκανα ο κ.Ρασσια.
Άβαταρ μέλους
alexaiv
Real Name: Αλέξης Αϊβαλιώτης

Δημοσίευση από alexaiv »

Kadafi έγραψε:Το 6.23 (Ασυμπτωτικες σχεσεις) ειναι μεσα? Δεν θυμαμαι να μας το εκανα ο κ.Ρασσια.
Ναι γιατί το 6.20 "Θεώρημα Darboux" μας το χει κάνει... Γενικά μας έχει βάλει αρκετά μέσα να διαβάσουμε που δεν μας τα είπε στην τάξη. Δεν πιστεύω να πέσουν καν ούτε ως θεωρία. Πάντως όχι ούτε το 6.23 μας το έκανε.
Η σκληρή δουλειά δεν σκότωσε ποτέ κανέναν, αλλά γιατί να παίζουμε με την τύχη μας?!?

"Μοντέλο-πρότυπο της γνώσης είναι τα μαθηματικά. Οι αισθήσεις και η φαντασία είναι κατώτερες γνωστικές δυνάμεις, τις οποίες δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε με την ίδια βεβαιότητα." - René Descartes
Άβαταρ μέλους
darth
Real Name: Dimitris

Δημοσίευση από darth »

Sonath έγραψε: Y.Γ.1 : PERASTE TO MATHIMA FETOS GIATI TOY XROY FEYGEI O RASSIAS.
αυτό γνωρίζει κανείς αν ισχύει όντως??
Άβαταρ μέλους
Tsakalos
Real Name: Κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Tsakalos »

darth έγραψε:
Sonath έγραψε: Y.Γ.1 : PERASTE TO MATHIMA FETOS GIATI TOY XROY FEYGEI O RASSIAS.
αυτό γνωρίζει κανείς αν ισχύει όντως??
Ισχυει! Ο Ρασσιας ειχε πει πολλες φορες κατα τη διαρκεια των μαθηματων οτι θα ζητησει να φυγει απο τη σεμφε κ οτι μαλλον απο του χρονου δε θα ειναι εδω. Απο οτι καταλαβα απογοητευτηκε απο την ελλειψη ενδιαφεροντος πολλων φοιτητων.
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!
και να θυμομόστε τον κύριο Dio...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
apolski

Δημοσίευση από apolski »

Κρίμα :cry: κι εγώ στην θέση του το ίδιο θα έκανα αφού όντως δεν υπήρχε ενδιαφέρον απο φοιτητές. Να φανταστείς σχεδόν καθε 5 λεπτα οι περισσότεροι ζητούσαν διάλειμμα λες και είμαστε στο σχολείο...
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

Κρίμα...και είχα ακούσει ότι είναι εξαιρετικός καθηγητής. Η αλήθεια, όμως, είναι αυτή. Σε ένα αμφιθέατρο 100 ατόμων, υπάρχουν 3 που ενδιαφέρονται πραγματικά, 50 που πάνε για να "περάσουν" το μάθημα, και οι υπόλοιποι 47 πάνε για πλάκα/χαβαλέ (ειδικά στα πρώτα έτη).

Πάντως, θεωρώ πιο πιθανό αν την αφήσει να την ξαναπάρει ο Βασίλης, οπότε θα επιστρέψουμε στις παλιές καλές μέρες!
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
Άβαταρ μέλους
P4NOS

Δημοσίευση από P4NOS »

Αν φύγει ο Ρασσιάς, που προσωπικά ελπίζω να μείνει, σίγουρα ο λόγος δεν θα είναι η αδιαφορία των φοιτητών. Από ότι είχα καταλάβει ήταν σε κόντρα με κάποιους άλλους συναδέλφους του. Είχαν φτάσει και στο σημείο να τσακωθούν πέρσυ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τις ροές στο μαθηματικό. Επίσης το βιβλίο του Ρασσιά Ανάλυση 2 δεν μοιράστηκε σε όλους τους φοιτητές, κάτι που ίισως ενέτινε την κόντρα(εγώ ήμουν από τους άτυχους). Όσο έχω μιλήσει μαζί του δεν μπόρεσα να διακρίνω και πολύ εκτήμηση για τη σχολή μας. Κυρίως οι ενστάσεις του ήταν στο πρόγραμμα σπουδών, αλλά εγώ νομίζω ότι αυτό που τον απογοήτευσε ήταν η ελληνική πραγματικότητα που συνάντησε στη σχολή και νομίζω ότι αν πάει αλλού θα καταλάβει ότι δεν είναι απλά σεμφίτικα τα φαινόμενα.
Για την αδιαφορία των φοιτητών μόνο τους συναδέλφους του τον έχω ακούσει να κατηγορεί και όχι τα ίδια τα παιδιά.
Εκτός από τα βιβλία του που δεν συγκρίνονται με τα προηγούμενα που μας έδιναν (όποιος τα έχει πάρει καταλαβαίνει), μια απλή βόλτα την ώρα που διδασκόταν ανάλυση 1 έφτανε για να καταλάβει κάποιος την προτίμηση που είχε έναντι των άλλων. Γενικά και σαν επιστήμονας έχω την εντύπωση ότι είναι ένα επίπεδο πιο πάνω. (έχει βγάλει και δικό του θεώρημα)
Άβαταρ μέλους
apolski

Δημοσίευση από apolski »

Δειτε τα θεματα Αναλυσης 1 της ΣΗΜΜΥ:

Β ΟΜΑΔΑ Φεβρουάριος Χειμερινή Εξεταστική 2008
Α ΟΜΑΔΑ Φεβρουάριος Χειμερινή Εξεταστική 2008

Τα συμπερασματα δικα σας...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρώτο Έτος”