Γενική Συνέλευση Φ.Σ. (01/04/2008)

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
Dare Devil
Real Name: Δημήτρης Κάραλης
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. (01/04/2008)

Δημοσίευση από Dare Devil »

ΣΤΕΙΑΚΟΣ έγραψε:Ναι σε καλά ρε Κώστα ,καιρό σκεφτόμουν να βρούμε και μια μασκοτ για τις Γ.Σ και στην καταμέτρηση των εκλογών.Τώρα είναι η αλήθεια με βγάνεις απ'τη διαδικασία να ψάξω ,θα έχουμε εσένα με ένα μπουκάλι κρασί η ουίσκι στο χέρι.
Έμπνευση.

drcypher έγραψε: κατάφερες να γίνεις ίδιος με τον συνδικαλομπαμπά σου τον Dare Devil.
Εμπάθεια.

Neo έγραψε:Και προσοχή... Στις εκλογές μην ζητήσετε τραπεζάκι. Κάνονίστε ένα ουζερί εκεί κοντά και όποιος θέλει θα περνάει από εκεί να σας καμαρώνει δάσκαλο και μαθητή.
Απομίμιση.

Εις υγείες! 8)
Site Συλλόγου Διπλωματούχων ΣΕΜΦΕ
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Dare Devil έγραψε:
ΣΤΕΙΑΚΟΣ έγραψε:Ναι σε καλά ρε Κώστα ,καιρό σκεφτόμουν να βρούμε και μια μασκοτ για τις Γ.Σ και στην καταμέτρηση των εκλογών.Τώρα είναι η αλήθεια με βγάνεις απ'τη διαδικασία να ψάξω ,θα έχουμε εσένα με ένα μπουκάλι κρασί η ουίσκι στο χέρι.
Έμπνευση.
:ROFL2:

Καλό!

[Ειρωνία]
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
ΣΤΕΙΑΚΟΣ
Real Name: miltiades Chasapladakis
Facebook ID: 1547020261
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΣΤΕΙΑΚΟΣ »

Ακούστηκαν πολλά αυτές τις μέρες για μένα προσωπικά ,γράφτηκαν πράγματα που με θίγουν και θα ήθελα να διευκρινίσω κάποια πράγματα που ίσως παρερμηνεύτηκαν.
Λόγω της αυριανής Γ.Σ άνοιξα το παρόν topic και θεωρούσα ότι δεν θα καταλήξει να γίνει μονοπώλιο επιλεγμένης και κακόγουστης κριτικής προς εμένα. Δεν έχω καμία διάθεση να απολογούμαι κάθε τρείς και λίγο επειδή ασχολούμαι με τα κοινά και ενδιαφέρομαι για τις εξελίξεις και τα ζητήματα της σχολής. Δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία της αντιπαράθεσης με άτομα που και τα σέβομαι και τα εκτιμώ και που έχουμε κάνει στο παρελθόν γόνιμες και εποικοδομητικές συζητήσεις για τη σχολή και όχι μόνο. Αν όλα αυτά δεν τα πίστευα δεν θα είχα να πω την αλήθεια όρεξη να είμαι στην συνάντηση – οινο-ουζο ποσία του Σαββάτου.
Το τελευταίο διάστημα κάνω αρκετές ανακοινώσεις για ζητήματα της σχολής και όσο γνωρίζω και μπορώ προσπαθώ να ενημερώσω και άλλους συναδέλφους μου και σε αυτόν τον ηλεκτρονικό τόπο. Δεν περίμενα όμως 4-5 άτομα να έχουν πέσει με τα μούτρα (απανωτά post )πάνω μου επειδή ζήτησα απλά να μου απαντήσει κάποιος υπεύθυνα για κάτι που το θεωρώ σημαντικό.Είναι γνωστή αυτή η τακτική παιδιά να μπαίνουν τέσσερεις πέντε μαζί και να απαντάνε σε ένα ώστε αυτός εκ των προτέρων να μην μπορεί όχι μόνο να απαντήσει αλλά και να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Τουλάχιστον τώρα έμαθα τους κανόνες του παιχνιδιού και την επόμενη φορά θα βγάλω την στολή του συνδικαλιστή που τα ίδια 4-5 άτομα θέλουν να μου φορέσουν με το στανιό. Οι απόκριες πέρασαν και η μάσκες νομίζω πρέπει να πέσουν. Αν κάποια από αυτά που λέω όντως ενοχλούν και τους θίγουν προσωπικά έχω να τους πω το εξής: Δεν μπορείς να είσαι σε διαρκή διάθεση να κάνεις σάτιρα και χαβαλέ όταν πρώτα και πάνω από όλα ο ίδιος δεν είσαι έτοιμος να τη δεχτείς.

Υ.Γ Αν παρόλα αυτά τα παιδιά επιθυμούν να γίνει μια σοβαρή κουβέντα έχω όλη τη καλή διάθεση να συμμετέχω σε αυτή. Τις τελευταίες μέρες για παράδειγμα συζητήθηκε στο τομέα Μαθηματικών πρόταση για αλλαγή του προγράμματος σπουδών.,που αγγίζει όλα τα εξάμηνα όχι μόνο τον κορμό. Όταν λοιπόν επανέλθει η κουβέντα στην ουσία τότε ευχαρίστως να κάνουμε μια καλή κουβέντα για το ζήτημα αυτό.
Όταν ο δρόμος στο δάσος χώριζε , εγώ πήρα τον λιγότερο περπατημένο.
Κι αυτό έκανε όλη τη διαφορά.
Robert Frost (the road not taken )

http://edra.ntua.gr/
Άβαταρ μέλους
Qbric

Δημοσίευση από Qbric »

Otan eixa grapsei ante na anoiksei to edrosite na isixasoume o timos_m mou to ekopse gia na min ginoun fasaries.
Kataggelo ton dr kai tin omada tou oti ithele oli ti doksa
Tha kano allo topic me titlo "Doksa kai isterofimia gia ligous ? Poioi einai kai giati"
Άβαταρ μέλους
timos_m
Real Name: ΤΜ

Δημοσίευση από timos_m »

Off Topic
Qbric έγραψε:Otan eixa grapsei ante na anoiksei to edrosite na isixasoume o timos_m mou to ekopse gia na min ginoun fasaries.
Δεν έχει κοπεί αυτό που λες.. Κόπηκαν τα επόμενα δικά σου και οι απαντήσεις σε αυτά καθώς ήταν (εντελώς) offtopic.
Για επιβεβαίωση μπορείς να δεις στο topic: http://www.semfe.gr/forum/viewtopic.php ... t=edrosite
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

ΣΤΕΙΑΚΟΣ έγραψε:Λόγω της αυριανής Γ.Σ άνοιξα το παρόν topic και θεωρούσα ότι δεν θα καταλήξει να γίνει μονοπώλιο επιλεγμένης και κακόγουστης κριτικής προς εμένα.
Το προβλημα δεν ειναι πως ανοιξες το συγκεκριμενο τοπικ, και ουτε σου εγινε κριτικη για αυτο. κριτικη σου εγινε για τη προβοκατορικη γκρινια σε αλλο τοπικ...
ΣΤΕΙΑΚΟΣ έγραψε:]Δεν έχω καμία διάθεση να απολογούμαι κάθε τρείς και λίγο επειδή ασχολούμαι με τα κοινά και ενδιαφέρομαι για τις εξελίξεις και τα ζητήματα της σχολής.
Και αλλοι ασχολουνται, αλλα δε νομιζω να ειδα κανεναν αλλο να προσπαθει να πουλησει φτηνους πολιτκαντισμους στο συγκεκριμενο site... Τουλαχιστον αυτο το σεβαστηκαν ακομα και αυτοι που κανουν μονοχρωμες ταπετσαριες στους τοιχους της σχολης...
Ή μηπως πιστευεις πως εδω μεσα αναπτυσσονται θεματα απο δεκαδες χρηστες, για τα επαγγελματικα δικαιωματα, για τα μεταπτυχιακα και τα μαθηματα γενικοτερα, απο ατομα που αδιαφορουν για τη σχολη;;;
Πιστευεις ακομα πως κανενας απο τους παραπανω δε πηγαινει στις ΓΣ; ή αποκλειεις να ανηκει σε καποια παραταξη;;; παρ'ολα αυτα μονο εδριτες βλεπω να κανουν προπαγανδα και κατα κανονα καταληγουν να γκρινιαζουν οπως εσυ, που δε σε ξερω προσωπικα....

Δε μπορεις να βαλεις στο κεφαλι σου, πως η φτηνη προπαγανδα κατανταει ενοχλητικη; πως εχει το ιδιο κουραστικο και εκνευριστικο αποτελεσμα με τις μονοχρωμες ταπετσαριες που αναγκαστικα τις ανεχεσαι, για λογους σεβασμους της ελευθεριας;;;

Ολη αυτη η προωθηση του δηθεν προσωπικου ενδιαφεροντος, στο κατω-κατω προσβαλει και ολους οσους ενδιαφερομαστε και δε παρακαλαμε ουτε για ψηαφαλακια στις υπογραφες μας, ουτε διαφημιζουμε καμια παραταξη ανα 3 ποστ...
ΣΤΕΙΑΚΟΣ έγραψε:Υ.Γ Αν παρόλα αυτά τα παιδιά επιθυμούν να γίνει μια σοβαρή κουβέντα έχω όλη τη καλή διάθεση να συμμετέχω σε αυτή. Τις τελευταίες μέρες για παράδειγμα συζητήθηκε στο τομέα Μαθηματικών πρόταση για αλλαγή του προγράμματος σπουδών.,που αγγίζει όλα τα εξάμηνα όχι μόνο τον κορμό. Όταν λοιπόν επανέλθει η κουβέντα στην ουσία τότε ευχαρίστως να κάνουμε μια καλή κουβέντα για το ζήτημα αυτό.
Θες να ανοιξει συζητηση για το τομεα μαθηματικων;; πατα δυο κλικ και κανε το... αλλα επειδη καλως ή κακως ο,τι γραφεις το διαβαζουν δεκαδες ισως και πανω απο 100 ανθρωποι, κανε το χωρις να πρηζεις τα @@ των συναδελφων σου με προσωπικη γκρινια και κυνηγι εντυπωσεων στο τοπικ για τη ρημαδα τη ΓΣ.

ΥΓ: αν θες να λες ελευθερα την αποψη σου, να μαθεις να δεχεσαι και την αντιστοιχη κριτικη, χωρις να γκρινιαζεις. Και το λεω παρ'ολο που εχω δεχθει αρκετη κριτικη για πολλες απο τις αποψεις μου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος noir την Τρί Απρ 01, 2008 12:31 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
Tsakalos
Real Name: Κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Tsakalos »

Δε θα πραγματοποιηθουν τα μαθηματα μετα τις 12:30 ετσι? Αρα δε θα πραγματοποιηθει ουτε το σεμιναριο φυσικης που ειναι στις 5 ετσι? Ρωταω γιατι το 5 απο 12 ειναι αρκετες ωρες διαφορα...
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!
και να θυμομόστε τον κύριο Dio...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Υποθέτω, εξαρτάται από το πόσο θα κρατήσει η ΓΣ... Άμα πχ πέσει πρόταση για κατάληψη ( :DevilFlames: ), το σεμινάριο το'χεις χάσει σίγουρα. Μέχρι τις 6 το φοιτητικό κίνημα θα πλακώνεται στα αμφιθέατρα.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Neo
Real Name: Thomas Anderson

Δημοσίευση από Neo »

Ούτε οι ΕΑΑΚίτες δεν προτείνουν κατάληψη πριν τις εκλογές... Έτσι τουλάχιστον γινόταν τόσα χρόνια! Ξέρεις κάτι και δε μας το λες;
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Neo έγραψε:Ούτε οι ΕΑΑΚίτες δεν προτείνουν κατάληψη πριν τις εκλογές... Έτσι τουλάχιστον γινόταν τόσα χρόνια! Ξέρεις κάτι και δε μας το λες;
Σωστό κι αυτό, αλλά τέλος πάντων ένα παράδειγμα ήθελα να δώσω. Όχι, δεν ξέρω τίποτα!

@Tsakalos: Αυτό που (κατά ένα μεγάλο μέρος, αλλά όχι ολκόκληρο) ισχύει για τα μαθήματα σε μέρες που έχουμε ΓΣ είναι ότι δεν γίνονται αυτά κατά την διάρκεια της ΓΣ. Δηλαδή, αν πάλι για παράδειγμα τελειώσει στις 4 η συνέλευση, τα μαθήματα από τις 5 το απόγευμα και μετά θα γίνουν κανονικά.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
Βραχνός Προφήτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Βραχνός Προφήτης »

ΣΤΕΙΑΚΟΣ έγραψε:την επόμενη φορά θα βγάλω την στολή του συνδικαλιστή που τα ίδια 4-5 άτομα θέλουν να μου φορέσουν με το στανιό.
ΣΤΕΙΑΚΟΣ έγραψε:ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ
ΜΕ ΕΔΡΑς ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΗΝ ΓΕΜΙΖΟΥΝ.
Μηπως γιορτασες λιγο νωρις την πρωταπριλια;;;
Συνταξη στα 18, στρατευση στα 100!
Άβαταρ μέλους
vbalos
Real Name: Vasilis

Δημοσίευση από vbalos »

12 μέτρα από την πόρτα σας κι ο νους ταξιδεύει μπουχτήσατε απ'αντίσταση και δε σας περ'σευει...
''επληροφορήθην ότι ομάς αναρχικών ενεκλήσθει εις το πολυτεχνείον με σκοπό τη δημιουργία ψευδών εντυπώσεων όσον αφορά την τάξη , ασφάλεια και ήπιον κλίμα των πολιτών''...χρόνια πολλά !!! στο σπίτι καλά και στου κουφού την πόρτα βρόντα ξανά μανά...Βρασύδα Λούλη και Τέλη αφού η μαμά σας το θέλει θα φάμε απ'το ιδιο καρβέλι με τη γενιά του ΕΑΜ...με τη γενιά του ΕΔΕΣ κατι πράματα... Α ρε ΕΔΡΑ ατελείωτη μόνο εσύ θα μας δώσεις μια πραγματική λύση στα πάντα από ασφαλιστικό μεχρι επαγγελματικά και ακόμα ακόμα στο σκοπιανό...έλεος...έλεος λέω!!!!!!!!!!!!!!!!!!
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

δεν υπαρχει ελεος!!! χτυπατε ανελεητα! μονο κανεις πρωτοετης δεν καταλαβαινει οτι αυριανη συνελευση γινεται για τις εκλογες........
βεβαια αν τους ρωτησεις ο ενας θα δειξει τον αλλο!
εγω για τον αγωνα
εγω για το δωρεαν ιντερνετ
εγω για τον πιο μεγαλο αγωνα
εγω για το ανεξαρτητο φοιτητικο κινημα του ναι και οχι
και εγω για την μονο πρωτερεοτητα η σχολη μοθ
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Ευ-Αγγελος
Real Name: ...

Δημοσίευση από Ευ-Αγγελος »

Ο,τι να 'ναι! :party: :protest: :whatever: :champion2: :banghead: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
Άβαταρ μέλους
el_greco
Real Name: Νίκος Βέργος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από el_greco »

Βάσει τελευταίων πληροφοριών από το αμφιθέατρο όπου διεξάγεται η Γενική Συνέλευση, λόγω έλλειψης απαρτίας αναμένεται η ΓΣ να επαναληφθεί αύριο, 2/4, την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”