Το Οpen Office (φαντάσου εγώ και στα Windows OO.org χρησιμοποιώ) είναι πλήρως συμβατό με Microsoft Office αρχεία. Πχ ένα κείμενο μπορείς να επιλέξεις να το σώσεις ως *.docΒραχνός Προφήτης έγραψε:1) έστω οτι γραφω ενα κειμενο στο (ας το πουμε) LinuxWord, θα μπορω να το στειλω στον κολλητο μου που εχει MSWord και να το διαβασει;
Τους κατεβάζεις. Αν και τα παλιότερα (και τα περισσότερα καινούρια) αναγνωρίζονται αυτόματα (φαντάσου εγκατέστησα kubuntu με το bluetooth desktop μου χωρίς πρόβλημα)Βραχνός Προφήτης έγραψε:2) οτι αγοραζω, απο την ADSl μεχρι το σκαννερ, εχουν cd με drivers για windows μονο...Με αυτα τι θα κανω;
3) Ακομα κ αν λυσω το παραπανω προβλημα, εχω καποιες 'αρχαιολογιες' (πχ τη θρυλικη soundblaster 128PCI κ το 56Κ U.S. Robotics). Για αυτα τα ειδη προς εξαφανιση που θα βρω drivers?
Νομίζω ότι κάπου φτάνει στην υπερβολή αυτό με τα παιχνίδια. :roll:Υ.Γ. δυστυχως οι παιχνιδομηχανες δεν τρεχουν Football Manager και age of empires...
Πόοοοοοσες ώρες περνάτε πια παίζοντας πάνω σε ένα pc? Και πόσες, αντίστοιχα, σε εφαρμογές γραφείου;
Έσκασα 350€ για κάρτα γραφικών και περισσότερη ώρα περνάω στο msn, internet παρά παίζοντας.
Στην τελική, θα συμφωνήσω με τον Κων/νο ότι οι περισσότεροι δεν σκέφτόμαστε την πρακτικότητα/λειτουργικότητα.
Βtw εγώ σε PSX μια χαρά έπαιζα Manager