noir έγραψε:
Δυσνοητο ειναι απο τη στιγμη που δε μπορεσαμε αρκετοι απο μας να διαβασουμε το πλαισιο, καθως λογω αλλων υποχρεωσεων δε μπορεσαμε να ειμαστε στη ΓΣ, και απο τη στιγμη που στελνονται mail για την κανονικη διεξαγωγη εργαστηριων.
Noir, αντί να τεμπελιάζεις ας ερχόσουν στην Γ.Σ! Παλιοτεμπέλαρε! Και επίσης άμα είσαι τόσο εύπιστος, και πιστεύεις το mail του καθηγητή ότι θα γίνει το εργαστήριο του μαθήματος του, τότε καλά να πάθεις και άσε τις γκρίνιες
noir έγραψε:Αν ειχες το πλαισιο της πκς στα χερια σου και γνωριζες την υπαρξη του τοπικ, πιο χρησιμο θα ηταν να ενημερωνες εγκαιρως για το τι ακριβως εγραφε, παρα να γραφεις εξυπναδες κατοπιν εορτης... να υπενθυμισω πως αρκετοι ουτε κοντα στη πολυτεχνειουπολη μενουμε, ουτε εχουμε μονο τη σχολη στη ζωη μας....
Πέρα από την πλάκα πάντως, εγώ είχα μια υποψία ότι η Π.Κ.Σ. έλεγε στο πλαίσιο της ότι δεν θα γίνουν καθόλου μαθήματα την Παρασκευή, έστειλα mail στον κ. Ζαμαριά ρωτώντας τον αν είναι σίγουρο ότι θα γίνουν τα εργαστήρια για να μην έρθουμε τζάμπα και μου απάντησε αυτό
"Όμως ενημερώθηκα σήμερα το απόγευμα από τη σχολή πως τα απογευματινά μαθήματα θα γίνουν κανονικά, αφού θα έχει λήξει το συλλαλητήριο έως τότε. Αν κάτι αλλάξει θα προσπαθήσω να σας ενημερώσω το συντομότερο δυνατό με email!"
Οπότε, αποφάσισα να μην ενημερώσω στο forum παρόλο που μία φίλη μου από την Π.Κ.Σ. με διαβεβαίωσε τηλεφωνικώς ότι δεν πρόκειται να γίνει το εργαστήριο... Οπότε τελικά, μάλλον μ@λ@κ1α έκανα