Γενική Συνέλευση Φ.Σ. [28/05/2008]

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. [28/05/2008]

Δημοσίευση από O_Xamenos »

λοιπον αποστολη ξερεις ποσο σαγαπαω και σε εκτιμαω ΑΛΛΑ:

1. μπορει να διαφωνεις με τον λογο των κινητοποιησεων, να γουσταρεις τον νομο πλαισιο κατα το συνολο του ή καποια απο τα αρθρα του. αυτο ειναι σεβαστο και εχεις το δικαιωμα να το βροντοφωναζεις και να το συζητας και αν τα επιχειρηματα σου εχουν καποια βαση τα "κομματοσκυλα" θα σε ακουσουν και θα αντιπαρατεθουν μαζι σου παντα με επιχειρηματα κλπ. το να εχεις ως αιχμη του δορατος σου το πραγμα "αντικαταληψη" ειναι ΑΠΛΑ ανηθικο απεναντι στον εαυτο σου! ποτε κανεις δεν θα σου χαρισει τιποτα και αν αγωνιστεις μονο σου το μονο που μπορεις να κατοριωσεις ειναι να προσπαθησεις να κρατησεις την μυτη σου εξω απο τα σκατα που θα κολυμπας ενω οι αλλοι θα πνιγονται μεσα σε αυτα... και ουτε αυτο ειναι ηθικο

2. οι νομοι του κρατους ΔΕΝ εξυπηρετουν καταναγκη τους φοιτητες και γενικοτερα τους πολιτες... το κρατος ειναι αστικο και συντηρειτε απο τους αστους, διαφωνει κανεις? υπαρχει περιπτωση μια οντοτητα που στηριζεται στο κεφαλαιο να παει κοντρα σε αυτο? ετσι λοιπον υπαρχει μια δυναμικη φοιτητων που αντιστεκονται σε εναν νομο που παει αποσπασματικα να περασει μεσα στα πανεπιστημια και το κρατος, η ΝΔ βαζει τα τσουτσεκια της μεσα στης σχολες για να πιστοποιησουν την ορθη λειτουργια των νομων του! παιδια σημερα, φοιτητες απο αυτους που ετσι αφοριστικα ονοματιζεις "κομματοσκυλα" επειδη προσπαθουν να μην χασουν τα κεκτημενα χρονων, πραγματα που κερδηθηκαν με αγωνες και αιμα, χτυπηθηκαν με καδρονια ψεκαστηκαν με παραλαιζερ και σπρευ πιπεριου απο "φοιτητες" που στις συνελευσεις κατεβαζουν προταση αντικαταληψης, που θελουν να "γινονται τα μαθηματα", γιατι ετσι ειναι σωστο να γινεται, που ειναι "στο πλευρο του φοιτητη" και που προφανως ειναι πιο "δημοκρατες"- γιατι δεν κλεινουν τις σχολες και λιγοτερο "κομματοσκυλα" γιατι θελουν να γινουν τα μαθηματα και γουσταρουν επιστημη κλπ... και μαλιστα οταν εδω και δυο γαμημενα χρονια υπαρχει ενα κινημα στον δρομο που ειναι κατα των μεταρυθμισεων... δες λοιπον για ποια δημοκρατια μιλαμε...

3. και ισως πιο σημαντικο... εχω ακουσει τοσα και τοσα για το κουκουε, σταλινικο κομμα με πολυ σκληρη κομματικη πειθαρχια... μεκαμαρι τους διαδιδουν οι κνιτες πως το κομμα τους ειναι σκληροπυρηνικο σταλινικο κομμα και εχουν καπιλευτει τον "κομμουνισμο" και τον εχουν ξεχυλωσει μηπως και κατορθωσουν να τους χωρεσει μεσα. Αυτα λοιπον τα τσουτσεκια, γιατι και αυτοι τσουτσεκια αποδυκνυονται, αυτοι οι χαφιεδες καταγγελουν φοιτητες που πηγαν στο νοσοκομειο απο τυπους σαν αυτους που φαινονται στις παρακατω φωτογραφιες
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=871658

αλλα τι να περιμενει κανεις απο το χαφιεδοκομμα που εχει προδοσει τους περισσοτερους εργατικους αγωνες στην ελλαδα και στον κοσμο??? θα στεκοταν αλληλεγγυο σε ανθρωπους που τρονε ξυλο απο το παρακρατος???
συνεπως κατα την γνωμη μου, αν και "μη δημοκρατικο" το ξυλο που επεσε σημερα, ο καθε ανθρωπος εχει τις αντοχες του και οταν ειναι τεταμενα τα πραγματα μπορει να λυγισει...
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
blue.eyed.kill
Real Name: Kwstas
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από blue.eyed.kill »

Ρε παιδία εν τέλει σχολή σήμερα έχουμε κανονικά?

Καλή φάση είναι να σχολιάζεις και να συζητάς το τι έγινε στη συνέλευση και εγώ υπέρ είμαι αλλά εντάξει υποθέτω οτι είναι αντίστοιχης σημασίας να λέτε και κάπου τα αποτελέσματα για αυτούς που δεν μπόρεσαν να είναι εκεί. Δεν εννοώ τόσο τις ψήφους αλλά τις ουσιαστικές αποφάσεις, τύπου σχολή ανοιχτή / κλειστή, απεργία τότε και τότε κλπ.
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

blue.eyed.kill έγραψε:Ρε παιδία εν τέλει σχολή σήμερα έχουμε κανονικά?

Καλή φάση είναι να σχολιάζεις και να συζητάς το τι έγινε στη συνέλευση και εγώ υπέρ είμαι αλλά εντάξει υποθέτω οτι είναι αντίστοιχης σημασίας να λέτε και κάπου τα αποτελέσματα για αυτούς που δεν μπόρεσαν να είναι εκεί. Δεν εννοώ τόσο τις ψήφους αλλά τις ουσιαστικές αποφάσεις, τύπου σχολή ανοιχτή / κλειστή, απεργία τότε και τότε κλπ.
theos έγραψε:Την συνέλευση πήρε η ΠΚΣ. Συμμετοχή στην πορεία της Παρασκευής. Χωρίς να είμαι σίγουρος δεν θα γίνουν μαθήματα την Παρασκευή.
[...]
... οποτε σχολη εχουμε κανονικα σημερα, δε παρθηκε καποια αποφαση για να μην εχουμε, δεν αποφασιστηκε καταληψη και η ΠΚΣ δε κατεβασε προταση για πορεια σημερα.... Αυριο. την ωρα της πορειας δε θα γινουν μαθηματα, αλλα ενδεχομενως να γινουν την υπολοιπη μερα (δε νομιζω να εχει παλι συντονιστικο και να μη γινουν μαθηματα).

ΥΓ: για το τι ακριβως θα γινει τη παρασκευη μετα τις 2.30, εφοσων μεχρι τωρα δεν υπαρχει καποιος που να το γνωριζει με σιγουρια, αν περασει απο τη σχολη, ας ρωτησει καποιον απο τα τρπαεζακια της ΠΚΣ και να ενημερωσει....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος noir την Πέμ Μάιος 29, 2008 10:24 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
blue.eyed.kill
Real Name: Kwstas

Δημοσίευση από blue.eyed.kill »

Ευχαριστώ πολύ φίλε
Άβαταρ μέλους
ΣΤΕΙΑΚΟΣ
Real Name: miltiades Chasapladakis
Facebook ID: 1547020261
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΣΤΕΙΑΚΟΣ »

Τα χθεσινά τα γίβεντα κι οι βιαιοπραγίες ,
ειν'της χρονιάς το Champions League για τους καταληψίες .

Μπέσα δεν είχανε ποτές πάντα ήταν προδότες ,
στα λόγια επανάσταση στην πράξη όμως κότες.

Αυτοί που τους στηρίζουνε έτσι έγιναν κάποιοι ,
ο ένας δίνει τ'αλονού κι πάλι μένουν σάπιοι.

Αυτοί που μας τα πρίζουνε για κίνημα κι αγώνες,
πληγώνουν με το φασισμό της λευτεριάς στρατώνες.

Μα οι καιροί θα αλλάξουνε η τραγωδία θα κλείσει,
θα ανάψουν φλόγες λευτεριάς κι η κάθαρση θα αρχίσει.

Γιατί ποτέ τους φοιτητές κανείς δεν τους φιμώνει,
όσο ξερή κι αν'είν η ελιά πάντα κλαδί φυτρώνει...

Aυτά :cursing: μπορεί να βγεί και σε cd Single .
Όταν ο δρόμος στο δάσος χώριζε , εγώ πήρα τον λιγότερο περπατημένο.
Κι αυτό έκανε όλη τη διαφορά.
Robert Frost (the road not taken )

http://edra.ntua.gr/
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

ρε μιλτο ναουμ εδω δεν ηξερες γιατι και πως επεσε το ξυλο και αρχισες τους λιβελους και τις καταγγελιας αριστερα δεξια... ασε τον συνδικαλισμο λοιπον γιατι δεν σου παει! συνεχισε τον χορο που σου παει καλυτερα και εισαι και πολυ καλος!
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
skywalker
Real Name: skywalker
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skywalker »

Ρε κωστα αυτες νταξει.Σε καποια απο αυτα που λες συμφωνω σε καποια διαφωνω.Δεν θα το συζητησω τωρα απο το σιτε.Θα τα πουμε απο κοντα...
συνεπως κατα την γνωμη μου, αν και "μη δημοκρατικο" το ξυλο που επεσε σημερα, ο καθε ανθρωπος εχει τις αντοχες του και οταν ειναι τεταμενα τα πραγματα μπορει να λυγισει...
Εδω διαφωνω κυριως εγω...
Θεωρω καθε οτι καθε μορφη ξυλου δεν πρεπει να υπαρχει σε μια δημοκρατικη κοινωνια
Καταγγελω τους μπραβους στο παπει καταγγελω και τα ΕΑΑΚ με την ΠΚΣ που επαιξαν ξυλο μες το αμφιθεατρο
Αν μη τι αλλο θεωρω οτι δεν ειμαστε τοσο ζωα ωστε να λυνουμε τις διαφορες μας με ξυλο...
Οσο για τα ορια του καθε ανθρωπου για το ποσο μπορει να αντεξει νομιζω οτι δεν ειμαστε σε τετοιο σημειο ακομη.
Σε τετοιο σημειο ηταν οι ανθρωποι στη Γαλλικη και στη Ρωσικη επανασταση η στο Πολυτεχνειο ,κατα τη γνωμη,και επρεπε να αγωνιστουν...
Νομιζω οτι εμεις εχουμε δρομο ακομη για κατι τετοιο...
Ας μην αρχισουμε να παιζουμε ξυλο απο τωρα...
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
Εικόνα Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”