Ροές Μηχανικής

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
apolski
Real Name: ---
Facebook ID: 0

Ροές Μηχανικής

Δημοσίευση από apolski »

Απ' όσο ξέρω και στις δυο κατεύθυνσης υπάρχει ροή μηχανικής. Στην κατεύθυνση του μαθηματικού εφαρμογών είναι η ροή Εφαρμοσμένα Μαθηματικά - Μηχανική ενώ στην κατεύθυνση του φυσικού εφαρμογών η Μηχανική των Υλικών. Αυτό που θέλω να μάθω είναι ποια είναι η διάφορα αυτών των δυο ροών και αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με την μηχανική ποια ροή να προτιμήσει.

Είδα στον οδηγό σπουδών οτι οι δυο ροές προσφέρουν 4 ίδια μαθήματα(τουλάχιστον ο τίτλος τους είναι ίδιος) και κάποια άλλα που δεν είναι ίδια. Γίνεται να πάρεις μαθήματα από την ροή άλλης κατεύθυνσης στην οποία δεν είσαι? Και επίσης ποιος είναι ο καλύτερος συνδυασμός ροών σε κάθε κατεύθυνση? Στην κατεύθυνση φυσικού νομίζω ότι Φυσική Υλικών + Μηχανική Υλικών είναι ο καλύτερος συνδιασμός για κάποιον που του αρέσει μηχανική. Στην άλλη κατεύθυνση ποιος είναι?
Άβαταρ μέλους
skywalker
Real Name: skywalker
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Re: Ροές Μηχανικής

Δημοσίευση από skywalker »

koita i mexri tora empeiria mou apo tin roi mixanikis tou mathimatikou einai oti exei arketa kakous kathigites...
Tora diafora den nomizo oti yparxei poly megali.
Etsi kai allios oi kathigites pou eprepe na kanoun mathimatikopoiimeni mixaniki polles fores pernane ta mathimatika kommatia etsi...
Tora pio sygkekrimena den mou rxete kati allo...Mila me poly kosmo prin pareis apofasi...
Giati apo oti se kobo i apofasi sou gia ayti tin roi tha krinei kai tin epilogi tis kateythinsis sou...
Balta kato kai des ti sou aresei perisotero kai meta apofasise...Toulaxiston ego ayto ekana :P
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
Εικόνα Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”