Πολλοί από εσάς ίσως να ξέρουν το project folding@home. Για τους υπόλοιπους θα πω απλά ότι είναι ένα πρόγραμμα το οποίο μελετάει τον τρόπο με τον οποίο αναδιπλώνονται οι πρωτεΐνες ώστε να καταπολεμηθούν ασθένειες. Όπως είναι αναμενόμενο, για μια τέτοια μελέτη χρειάζεται πολλή υπολογιστική ισχύ. Έτσι ο καθένας μας μπορεί να συμβάλλει κατεβάζοντας ένα πρόγραμμα το οποίο χρησιμοποιεί μέρος του bandwidth και της υπολογιστικής ισχύος του υπολογιστή του ώστε να επεξεργάζεται δεδομένα και να στέλνει πίσω τα αποτελέσματα.
Τίθεται λοιπόν το εξής ερώτημα: Ποιοι από εσάς έχουν τη διάθεση να αφήσουν για λίγο το ratio στα torrents για να βοηθήσουν σε αυτό το θέμα?
Αν μαζευτούμε πολλοί που ενδιαφερόμαστε, θέλετε να φτιάξουμε και μια ομάδα semfe ώστε να παρακολουθούμε και τα στατιστικά μας?
Χαμένε, μην ψηφίσεις όχι επειδή δε μπορείς Άλλο το δε μπορώ άλλο το δε θέλω...
Κατεβασα το προγραμμα απο το λινκ που εβαλες. Δε μπορω να καταλαβω ομως ποιον θα βοηθησει αυτο και σε τι θα βοηθησει... Αυτος που εφτιαξε το project δε θα εχει τους καλυτερους υπολογιστες του κοσμου? Θα σωθει αν παρει λιγη απο τη δικη μου ισχυ (η οποια ειναι ηδη λιγη)? Βλεπω οτι το προγραμματακι μου τρωει 99% cpu αλλα οταν ανοιγω αλλα προγραμματα τρωει λιγοτερο ωστε να μην καθυστερει το συστημα. Ψηφησα ναι, μπορω να το εχω να παιζει σαν background προγραμμα αλλα αν αργοτερα δω οτι το pc μου αρχισει να σερνεται ξεχαστε με!
Στο λινκ βρηκα και μια εκδοση του προγραμματος για Linux και το δοκιμασα σε ubuntu και fedora core. Το εγραψα σε ενα cd (επειδη δεν ξερω πως βλεπουν τα δεδομενα του σκληρου απο linux) και δοκιμασα να το τρεξω απο εκει αλλα δεν επαιξε! εκανα κλικ πανω του και δε γινοτανε τιποτα...
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου! και να θυμομόστε τον κύριο Dio...
Wiz, προς το παρόν 7 λένε ότι θέλουν να βοηθήσουν, εκ των οποίων οι 6 θέλουν και ομάδα. Δεν γίνεται να δημιουργηθεί η ομάδα αρχικα με τους 6 και μετά, αν είναι, να μπουν κι άλλοι? Μπορεί να λέω βλακείες. Δεν ξέρω... Δεν έχω ιδέα από θέματα υπολογιστικής ισχύος...
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
τον τρόπο με τον οποίο αναδιπλώνονται οι πρωτεΐνες ώστε να καταπολεμηθούν ασθένειες
αν ο θεος δεν ηθελε ασθενειες τοτε δεν θα μας τις εδινε!!!αυτο που επιχειρεις να κανεις ειναι παρα φυση
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς... Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω... Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά! ο χαμένος τα παίρνει όλα