Απαγόρευση καπνίσματος σε κλειστούς δημόσιους χώρους

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Άβαταρ μέλους
Ih8 mags
Real Name: ...........................................
Facebook ID: 0

Re: Απαγόρευση καπνίσματος σε κλειστούς δημόσιους χώρους

Δημοσίευση από Ih8 mags »

I ali8eia einai pws o nomos den einai kakistos opws ton xaraktirisa, apo praktiki apopsi omws...Diladi an exeis mia tenta kai merikes sobes ya na mi vrexesai kai tourtourizeis den einai tragiko na vgeis ya 5 lepta exw na kaneis ena tsigaro(ena pouro,mia pipa o,ti kapnizetai re adelfe).To enoxlitiko einai auti i propaganada enadion twn kapnistwn pou exei xekinisei kai siga siga ftanei kai edw.(oi vrwmiarides oi kakoi oi adunamoi i de xerw ti)Polu upervolika mou fainontai ola auta.Otan enas kapnistis bainei se ena eboriko katastima px upodumatwn kai vlepei ti pinakida apagoreuetai to kapnisma(opou isxuei o nomos ofeilei ka8e tupou kleistos dimosios xwros na exei pinakida akoma kai oi eklisies),par'oti oi perissoteroi de kapnizoun mesa se tetoious xwrous,den einai apaxiwtiko...?Kai na vgaleis ena kalasnikov kai na arxiseis na purovoleis einai paranomo alla de gemizoun pinakides opou vroun....
Synopsizontas nai to kapnisma vlaptei nai prepei na perioristei(i kai na kopei) alla 8a sumfwnisw me ta peri upokrisias pou leei o dcrypter..
Y.G1: Oi n'arguledes pianontai?
Y.G2: An kapoios sulif8ei na kapnizei marijuana meta tin efarmogi tou nomou,se kleisto xwro,8a diwx8ei dipla?
Who let the Toon doon?
Shit shit Shearer
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

Δε διαβασα σχεδον τπτ απο το τοπικ, αλλα εχω να δηλωσω σκατα στις απαγορευσεις, σκατα στις καπνοβιομηχανιες, σεβασμο στους μη καπνιστες οταν αυτοι ενοχλουνται απο τον καπνο. Υπαρχουν φασεις που δε με ενοχλει καθολου ο καπνος του τσιγαρου και αλλες που με "πεθαινει"... σε αυτες τις περιπτωσεις το αναφερεις στο περιγυρο και οσοι καταλαβαν καταλαβαν... ανρθωπινη συνεννοηση απαιτει....
Όποιες απαγορευσεις, νομοι κλπ αυτοματα δειχνουν μια ελλειψη συνενονοησης, αλληλεγγυης που για να ειμαι ειλκρινης με ενοχλει ακομα περισστοερο απο τον καπνο. (οσο για τα αυτοκινητα που αναφερθηκαν τουλαχιστον οι ποδηλστες μπορουμε να βαζουμε καμια μασκα, στο κλαμπ/καφε/αμφιθεατρο βεβαια θα ηταν καπως περιεργο ε; :P )
Ih8 mags έγραψε: Y.G1: Oi n'arguledes pianontai?
Y.G2: An kapoios sulif8ei na kapnizei marijuana meta tin efarmogi tou nomou,se kleisto xwro,8a diwx8ei dipla?
ΥΓ1: ο ναργιλες δε μπορω να πω πως ενοχλει τους μη καπνιστες,, οσο κυριως τους αντικαπνιστες :P Οι δευτεροι ας μη πηγαινουν σε ναργιλεδαδικα :P
YG2: κανονικα το αντιθετο θα επρεπε :P τουλαχιστον δινει στο χωρο μια ευχάριστη ατμοσφαιρα χαλαρωσης!! ( :lol: )
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

Σαν να μην ξερουνε οι αντικαπνιστες του forum πως να κανουν τους αλλους να το κοψουν...

ΝΑ ΦΙΛΑΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΑΣΑΚΙ!!!

Και (συχνα-πυκνα) οταν εχεις 2 χριστιανους, εχεις και χριστιανακια. Οταν εχεις 2 μουσουλμανους, εχεις μουσουλμανακια. Οταν εχεις κομουνιστες, εχεις μπολικο υλικο για την ΚΝΕ**. Για αυτο οταν θα σας κλεισουμε στο γκετο θα σας στειρωσουμε για μην αναπαραχθητε και καμμια μερα μας την πεσετε.
Εγώ αυτό που μου δίνει το τσιγάρο πως θα το αντικαταστήσω;
Ειμαι σιγουρος πως το μωρο στο Avatar σου θα δειχνει μαγκας και με αλλο τροπο.
Να πάρω κομπολόι;
Πριν λιγο δεν ζητουσες την απαγορευση του? Αλλα λες τωρα συναδελφε!
Από την άλλη, μπορείς να μην παίρνεις το Ι.Χ. και να παίρνεις το λεωφορείο.
Και αν τα λεωφορεια δεν βολευουνε? (και μην ξεχνας) Εχει πολυ κοσμο στα λεωφορεια. Δεν γουσταρω!

Το κινητο και το ρολο'ι' μας κανει σκλαβους! ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ!
(Προβοκαρω... εχω και τα 2, αλλα ας μεινει μεταξυ μας)

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ σε οσους δεν διαβασανε σχεδον τπτ απο το τοπικ αλλα πετανε σκατα σε ολα και ολους!
Μπορει να ετρωγα φιλε! Θα σου ζητουσα ευγενικα να σταματησεις να πετας σκατα για να μην μου κοψεις την ορεξη? Αφου ηδη θα μου την ειχες κοψει! (και ισως να'χα και καμμια αναγουλα)
οσο για τα αυτοκινητα που αναφερθηκαν τουλαχιστον οι ποδηλστες μπορουμε να βαζουμε καμια μασκα, στο κλαμπ/καφε/αμφιθεατρο βεβαια θα ηταν καπως περιεργο ε;
Στην αρχη. Μετα θα γινοτανε μοδα...

P.S. Μπορει το δικο μου post να μην τραβαει μακρυ αλλα δειχνει μεγαλο γιατι λεει πολλα πραγματα και σημαντικα και καλο θα ηταν να τα ακουσουνε ολοι γιατι πιστευω οτι εχω δικιο.

Edit:** (Και για να μην ξεχνιομαστε) Και απο 2 ομοφυλοφιλους θα βγουνε πουστοπαιδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LocknLoad την Πέμ Ιουν 05, 2008 12:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
obelix

Δημοσίευση από obelix »

LocknLoad έγραψε:
P.S. Μπορει το δικο μου post να μην τραβαει μακρυ αλλα δειχνει μεγαλο γιατι λεει πολλα πραγματα και σημαντικα και καλο θα ηταν να τα ακουσουνε ολοι γιατι πιστευω οτι εχω δικιο.

ΝΑ ΦΙΛΑΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΑΣΑΚΙ!!!
Ωραίο ποστ πρεπει να παραδεχτώ
Πως και έτυχε να γλείψεις τασάκι????Για να δεις πως είναι ή έχασες σε στοίχημα?
(και ισως να'χα και καμμια αναγουλα)
Πάρε λοιπόν Άννα Γούλα!!!
Τα πίνω όλα
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uWaYn6GWLwA[/youtube]

Είμαι Άρρωστη
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XlC_BvuMGTs[/youtube]

Γαλάζιο και Λευκό
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UQBX3iU1WiQ[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o8AtLHUdCXY[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obelix την Πέμ Ιουν 05, 2008 12:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Πως και έτυχε να γλείψεις τασάκι????Για να δεις πως είναι ή έχασες σε στοίχημα?
Το'κανε η παρεα μου, ενιωθα μονος, ηθελα λιγο κοινωνικη αποδοχη... και τωρα δεν μπορω να αντεξω χωρις να γλειψω ενα τασακι οταν το βλεπω

Βρηκα ποιο ατομο θα θεοποιησω σε αυτη την φαση της ζωης μου!
Τα σχολια κατω οταν μιλαει ο παρλαπιπας στην αρχη τα διαβασες?

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
obelix

Δημοσίευση από obelix »

:lol: :lol: :lol:
Αννα Γούλα στη Βουλή!!!
LocknLoad έγραψε:Για αυτο οταν θα σας κλεισουμε στο γκετο θα σας στειρωσουμε για μην αναπαραχθητε και καμμια μερα μας την πεσετε.
ΜΗν ξεχνας ότι το καπνισμα προκαλει στείρωση...Δεν πρέπει να ανησυχείτε...Ή μήπως πρέπει?
εξάλλου το πρώτο τσιγάρο λέγεται ότι ήταν εφεύρεση του Βάαλ , του μοχθηρέστερου εκ των 72 βασιλέων...

Φαίνεται ότι το κάπνισμα είναι το διαβατήριο για τη νέα εποχή...μέσω της φυσικής επιλογής θα επικρατήσει το είδος που θα αναπτύξει φίλτρα στους πνεύμονες,δεδομένου ότι θα έχουμε κάνει την ατμόσγφαιρα ακόμα πιο σκατά...Σας πειράζει που δεν θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε στους απογόνους σας αυτήν την άμυνα ε? :lol:

"Να απαρατήσω δεν μπορώ,
εσένα και το μάλμπορό"-Κορθιανό στιχάκι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obelix την Πέμ Ιουν 05, 2008 7:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

ΜΗν ξεχνας ότι το καπνισμα προκαλει στείρωση...Δεν πρέπει να ανησυχείτε...Ή μήπως πρέπει?
Εγω τρεμω οποιον εχει μια ραβδο στο στομα του, η οποια ραβδος βγαζει πισσα, καπνο, νικοτινη(αν δεν ειναι "στριφτο") ή ο,τι αλλο. (Και αστοχει με το παραμικρο με αποτελεσμα να μην μπορει να "καπνιστει" μετα)
εξάλλου το πρώτο τσιγάρο λέγεται ότι ήταν εφεύρεση του Βάαλ , του μοχθηρέστερου εκ των 72 βασιλέων...
Ο Μακης δεν το'πε αυτο. Αρα δεν ειναι αληθεια.
Φαίνεται ότι το κάπνισμα είναι το διαβατήριο για τη νέα εποχή...μέσω της φυσικής επιλογής θα επικρατήσει το είδος που θα αναπτύξει φίλτρα στους πνεύμονες,δεδομένου ότι θα έχουμε κάνει την ατμόσγφαιρα ακόμα πιο σκατά...Σας πειράζει που δεν θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε στους απογόνους σας αυτήν την άμυνα ε?
Μια μαχη για την επιβιωση... BRING IT ON!!!!!
Φιλτρα στους πνευμονες... πλακα θα'χε (με εναν αρρωστο και καθολου αστειο τροπο)
Αννα Γούλα στη Βουλή!!!
Που ψηφιζω?

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
stavrakos

Δημοσίευση από stavrakos »

Επίσης να απαγορευτούν και οι χοντ.. εε.. οι εύσωμοι. Και η παχυσαρκία σκοτώνει επίσης.
Πάντως συμφωνα με μια άποψη δεν υπάρχουν παθητικοί καπνιστές, υπάρχουν μόνο αντι-παθητικοί αντι-καπνιστές.
"What's your scene, man?"  "Reification."
"Yeah?  I guess that means pretty hard work with big books and piles of paper on a big table."
"Nope. I drift.  Mostly I just drift."
Άβαταρ μέλους
obelix

Δημοσίευση από obelix »

stavrakos έγραψε:Επίσης να απαγορευτούν και οι χοντ.. εε.. οι εύσωμοι. Και η παχυσαρκία σκοτώνει επίσης.
"Η θεωρία καταρρέει, οι χοντροί είναι ωραίοι" - Άγαμοι Θύται
Νομίζω πως θα έρθουν στη μόδα οι παχύσαρκοι κάποια στιγμή-Τζίμης ΠΑνούσης
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

stavrakos έγραψε:Επίσης να απαγορευτούν και οι χοντ.. εε.. οι εύσωμοι. Και η παχυσαρκία σκοτώνει επίσης.
Πάντως συμφωνα με μια άποψη δεν υπάρχουν παθητικοί καπνιστές, υπάρχουν μόνο αντι-παθητικοί αντι-καπνιστές.
Άκυρη σύγκριση. Το να είσαι 200 κιλά δεν με ενοχλεί προσωπικά σε κάτι, οπότε δικαίωμά σου να σκάσεις στο φαί. Το να εισπνέω τον καπνό σου όμως με ενοχλεί, τσούζουν μάτια-λαιμός, με πιάνει δύσπνοια κ.λ.π. Και ναι, όταν πηγαίνω έξω για ένα ποτό, και εισπνέω όλο το ντουμάνι, παθητικός καπνιστής γίνομαι. Πάντως αντικαπνιστής δεν είμαι, τουλάχιστον με την έννοια να πω σε κάποιον μην καπνίζεις, αυτό που λέω απλώς είναι, μην καπνίζεις στα μούτρα μου!

Διάβασα επίσης το επιχείρημα ότι τόσα άσχημα πράγματα υπάρχουν, αυτό να κόψουμε. Άκυρο και αυτό. Καλύτερα να διορθώσεις ένα κακό, παρά κανένα, περιμένοντας να διορθωθούν όλα μαζί κάποια στιγμή..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Για περιμενε hengeo... εμενα μπορει να μην μ'αρεσει να πινω το καφεδακι μου σε μια πλατεια και να περνανε χο... εύσωμοι μπροστα μου. Και επειδη ειμαι και εγω ευσωμος νιωθω πολυ προσβεβλημενος και απαιτω να κλειδωθει το thread.

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
stavrakos

Δημοσίευση από stavrakos »

Hengeo σου απάντησε ο DR και πριν αλλά δεν θες να ακούσεις μάλλον. Επίσης δεν συγκρίνω κάτι. Το σχόλιο μου έχει να κάνει με τις απόφάσεις μας που είναι ακραίες. Ακόμη η απαγόρευση σε όλες τις χώρες δε γίνεται επειδή τους νοιάζει αν εισπνέεις τον καπνό των "κακών" αλλά για τα πολλά Euro που χάνονται που τελικά είναι περισσότερα από αυτά που κερδίζουν.
"What's your scene, man?"  "Reification."
"Yeah?  I guess that means pretty hard work with big books and piles of paper on a big table."
"Nope. I drift.  Mostly I just drift."
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

Μα καταλαβαίνετε τι συγκρίνετε τώρα; Το ίδιο είναι να δεις έναν εύσωμο να περνάει-κάθεται δίπλα σου, και το ίδιο να εισπνέεις τον καπνό κάποιου και να χαλάνε τα πνευμόνια σου; Τι να πω, αν τα θεωρείτε εξ'ίσου σοβαρά αυτά τα δύο, και το ίδια ακραία την απαγόρευση του καπνίσματος σε ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ χώρους, με την απαγόρευση των εύσωμων στους ίδιους χώρους, τότε i rest my case.. :?

Για να μην μείνει μία παρεξήγηση αίωρη, δεν είπα ποτέ τους καπνιστές κακούς, απλώς τα πνευμόνια μου ζητάω να σεβαστούν, και να είστε σίγουροι ότι δεν έχω κανένα οικονομικό συμφέρον εγώ προσωπικά, Αλλά η λέξη σεβασμός στο Ελλαδιστάν τείνει να γίνει ανέκδοτο..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
$4tyr05
Real Name: Aggelos

Δημοσίευση από $4tyr05 »

Οφείλω να συμφωνήσω με το Hengeo...
Είναι εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις αυτές που βάλατε στη ζυγαριά.
Άλλο το παθητικό κάπνισμα το οποίο αντικειμενικά (τουλάχιστον αποδεδειγμένο ιατρικά...) βλάπτει τους πνεύμονες του ατόμου που θέλοντας και μη υπόκειται σ αυτό,
και άλλο η εντελώς υποκειμενική και προσωπική άποψη (με την οποία διαφωνώ κάθετα) της μη ευχάριστης παρουσίας εύσωμων ατόμων στο κατά τ άλλα ευχάριστο σκηνικό μπροστά από το φραπεδάκι μου.
Τεσπα, stavrakos αν θες ξαναπιάσε λίγο το θέμα των Euro που χάνονται και είναι παραπάνω από αυτά που κερδίζουν, που είπες -- ομολογώ δεν σε πιάνω......
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Κοιτάξτε τι γίνεται όταν διαβάζετε τα μισά (ή όσα σας συμφέρουν) και απαντάτε με βάσει μόνο αυτά:
Hengeo έγραψε:Μ[..]ε[..] Το [..] να δεις έναν εύσωμο να περνάει-κάθεται δίπλα σου[..] χαλάνε τα πνευμόνια σου
Πολλές φορές έχετε δίκιο αλλά όχι σε σχέση με τον συνομιλητή σας, αλλά σε σχέση με την εικόνα που έχετε πλάσει γι' αυτόν, ή με βάση τα λόγια που κρατήσατε απ' αυτόν (προκειμένου να έχει εκείνος άδικο).

Εύχομαι καλή συνέχεια και περισσότερες κατακτήσεις! 8)
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”