Πρόγραμμα Εαρινής Εξεταστικής 2007-2008 και αλλαγές
Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos
- sweet-fairy
- Real Name: Νούσια Ανέτα
Re: Πρόγραμμα Εαρινής Εξεταστικής 2007-2008
Τελικά βγήκε ανακοίνωση για το μάθημα και πήγε 17 Ιουλίου στις 8:30 το πρωί μετά από απαίτηση του 50% των φοιτητών, απ'ότι έγραφε... Σήμερα το είδα στη γραμματεία.Ας το επιβεβαιώσει όμως και κάποιος άλλος, μήπως δεν είδα καλά απ'την τόση ζέστη..!!!

- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Re: Πρόγραμμα Εαρινής Εξεταστικής 2007-2008 και αλλαγές
Όντως, το μάθημα Φυσική των ηλεκτρονικών διατάξεων μεταφέρθηκε για τις 17 Ιουλίου.-
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
φαντάζομαι αυτό το 50% των φοιτητών θα έχει περάσει και το πανεύκολο μαθηματάκι του Βαρελογιάννη...
Ξέρει κανείς γιατί ζήτησαν κάποιοι να αλλάξει το μάθημα από 24/6 και να πάει 17/7 ? Γιατί μίλησα με τον Τσουκαλά και λέει την αλλαγή δεν την έκανε αυτός αλλά φοιτητές που συνεννοήθηκαν με τη γραμματεία, κι ότι αυτός είναι διαθέσιμος εκείνη τη μέρα. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που ζήτησαν αυτή την αλλαγή? Γιατί απ'ότι βλέπω στο πρόγραμμα στις 24 δεν εξετάζεται άλλο μάθημα ροής, σε αντίθεση με τις 17/7 που υπάρχει μάθημα της ίδιας ροής (Διηλεκτρικές) που φαντάζομαι οτι οι περισσότεροι το χρωστάνε...
- sweet-fairy
Καλά μας κοροιδεύουν???? Δεν έχω το μάθημα αυτό,αλλά πώς γίνεται η γραμματεία να παίρνει από μόνη της απόφαση για αλλαγή επειδή το ζήτησαν κάποιοι φοιτητές?
Καλά και ο κ.Τσουκαλάς τι κάνει? Του αλλάζουν το μάθημα και δεν λέει τίποτα??? Μήπως το ήθελε αυτός και πάει να βγει λάδι τώρα?
Όπως και να χει,μαζευτείτε αύριο και πηγαίνετε στη γραμματεία και όπως το άλλαξαν οι άλλοι να το ξαναλλάξετε κι εσείς!!!!!
Καλά και ο κ.Τσουκαλάς τι κάνει? Του αλλάζουν το μάθημα και δεν λέει τίποτα??? Μήπως το ήθελε αυτός και πάει να βγει λάδι τώρα?
Όπως και να χει,μαζευτείτε αύριο και πηγαίνετε στη γραμματεία και όπως το άλλαξαν οι άλλοι να το ξαναλλάξετε κι εσείς!!!!!

- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Οι φοιτητές που άλλαξαν την ημερομηνία ήρθαν σε επαφή με τον κύριο Τσουκαλά, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να μεταφερθεί σε εκείνη την ημερομηνία. Ο λόγος που μεταφέρθηκε ήταν η αλλαγή που έγινε στην Ανάλυση Σήματος, η οποία μεταφέρθηκε ακριβώς την προηγούμενη μέρα. Και τα δύο ήταν μαθήματα ροών του ίδιου εξαμήνου. Μην ξεχνάτε ότι το μάθημα του Βαρελογιάννη είναι προηγούμενου εξαμήνου.
Ούτε εμένα με βολεύει αυτή η αλλαγή, αλλά ας μην είμαστε και υπερβολικοί.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
The Godfather έγραψε:Το μάθημα Συνεχείς Ομάδες του 8ου Εξαμήνου Φυσικό θα εξεταστεί την Τετάρτη 16/07/08 και ώρα 15:00 στο Αμφιθέτρο Φυσικής
[μάθημα "φυσική των ηλεκτρονικών διατάξεων"]sweet-fairy έγραψε:Τελικά βγήκε ανακοίνωση για το μάθημα και πήγε 17 Ιουλίου στις 8:30 το πρωί μετά από απαίτηση του 50% των φοιτητών, απ'ότι έγραφε... Σήμερα το είδα στη γραμματεία.Ας το επιβεβαιώσει όμως και κάποιος άλλος, μήπως δεν είδα καλά απ'την τόση ζέστη..!!!
Πριν κάνω τις αλλαγές στο πρόγραμμα, θα ήθελα για το 1ο ποστ να είχα την επίσημη ανακοίνωση απο τη γραμματεία και για το 2ο ποστ το τόπο διεξαγωγής της εξέτασης.
Ίδιο εξάμηνο αλλά διαφορετική μέρα...Wizard έγραψε:Οι φοιτητές που άλλαξαν την ημερομηνία ήρθαν σε επαφή με τον κύριο Τσουκαλά, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να μεταφερθεί σε εκείνη την ημερομηνία. Ο λόγος που μεταφέρθηκε ήταν η αλλαγή που έγινε στην Ανάλυση Σήματος, η οποία μεταφέρθηκε ακριβώς την προηγούμενη μέρα. Και τα δύο ήταν μαθήματα ροών του ίδιου εξαμήνου. Μην ξεχνάτε ότι το μάθημα του Βαρελογιάννη είναι προηγούμενου εξαμήνου.
Τελικώς είναι και επίσημο...Οι Φυσική ηλεκτρονικών Διατάξεων από 24/6 ---> 17/7....Ορίστε και η ανακοίνωση :
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΦΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ 8ου ΕΞΑΜΗΝΟΥ, ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24/6
ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17/7/08 ΚΑΙ ΩΡΑ 8.30
ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΠΒ101, ΠΒ102, ΠΒ01 ΚΑΙ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΦΥΣΙΚΗΣ
(ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ 50% ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΕΓΓΡΑΦΕΝΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ).
Δεν θέλω να το παρατραβήξω το θέμα αλλά θα πείραζε κανέναν να πάει το μάθημα την επομένη, δηλ 18/7, ο Τσουκαλάς τουλάχιστον που τον ρώτησα δεν έχει πρόβλημα, απλά μου είπε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας οι φοιτητές και να αποφασίσουμε έγκαιρα. Περιμένω τις απόψεις σας, αν είναι να πάμε στη γραμματεία να το πούμε. Ο λόγος που το λέω είναι λίγο παραπάνω στο ίδιο topic...
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΦΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ 8ου ΕΞΑΜΗΝΟΥ, ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24/6
ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17/7/08 ΚΑΙ ΩΡΑ 8.30
ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΠΒ101, ΠΒ102, ΠΒ01 ΚΑΙ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΦΥΣΙΚΗΣ
(ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ 50% ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΕΓΓΡΑΦΕΝΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ).
Δεν θέλω να το παρατραβήξω το θέμα αλλά θα πείραζε κανέναν να πάει το μάθημα την επομένη, δηλ 18/7, ο Τσουκαλάς τουλάχιστον που τον ρώτησα δεν έχει πρόβλημα, απλά μου είπε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας οι φοιτητές και να αποφασίσουμε έγκαιρα. Περιμένω τις απόψεις σας, αν είναι να πάμε στη γραμματεία να το πούμε. Ο λόγος που το λέω είναι λίγο παραπάνω στο ίδιο topic...
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
παιδια το προγραμμα που υπαρχει στην κεντρικη (σε πιντιεφ) δεν εχει διορθωθει με αποτελεσμα πολλοι συναδελφοι να εχουν μπερδευτει....

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- The Godfather
Τελικά το μάθημα Συνεχείς Ομάδες του 8ου εξαμήνου θα δωθεί κανονικά στις 2 Ιουλίου όπως είναι στο πράγραμμαmsl έγραψε:The Godfather έγραψε:Το μάθημα Συνεχείς Ομάδες του 8ου Εξαμήνου Φυσικό θα εξεταστεί την Τετάρτη 16/07/08 και ώρα 15:00 στο Αμφιθέτρο Φυσικής
Πριν κάνω τις αλλαγές στο πρόγραμμα, θα ήθελα για το 1ο ποστ να είχα την επίσημη ανακοίνωση απο τη γραμματεία και για το 2ο ποστ το τόπο διεξαγωγής της εξέτασης.
"Keep your friends close and your enemies closer"
Don Vito Corleone
Don Vito Corleone
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
έχει βγει και ένα καινούριο πρόγραμμα στις ανακοινώσεις του semfe.ntua.gr αν και στα δικά μου μαθήματα δεν είδα καμιά αλλαγή
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-Άγνωστου
- sweet-fairy
Ούτε εγώ είδα αλλλαγή. Είσαι σίγουρος ότι άλλαξε?

- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
όχι, δεν έχει καμιά αλλαγή. απλά το όνομα του αρχείου ήταν διαφορετικό και παρασύρθηκα
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-Άγνωστου
-Άγνωστου