[Γ.Σ. 14/12] Στις 10 Ιανουαρίου η συζήτηση για το αρ. 16

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
Skliraios
Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης

Δημοσίευση από Skliraios »

στη συνελευση πηγα την ωρα της καταμετρησης και δε ξερω αν επρεπε να γελασω η να τσαντιστω,η δαπ παλι κατα την προσφηλη τακτικης απηχε και τα μια πκσ να λεει αναγνωριζω τη συνελευση αλλα ας παμε για συνελευση και την τριτη!!!θα ερθω και θα συμφωνισω οτι ετσι τωρα καικανε τα εργαστηρια και απλα θα παμε νωριτερα διακοπες.......εκτος και αν εχουμε μαζικες διαδιλωσεις και πορειες οποτε πασο....,αλλα που ορεξη για πορεια χριστουγεννιατικα ,μονο πορεια στην ερμου για ψωνια τωρα......
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif

ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
WhatThe...

Δημοσίευση από WhatThe... »

Παιδιά εγώ πήγα σήμερα στην γραμματεία και μου είπε ότι ο σύλλογος μας της ανακοίνωσε ότι θα έχουμε κατάληψη μέχρι την Τρίτη και νέα γενική συνέλευση την Τρίτη. Τι αποφασίστηκε τελικά;;;
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Άχου, θεούλη μου... ό,τι να'ναι...
Δεν ξέρουμε ούτε εμείς τι μας γίνεται.
Τι σόι φοιτητικό κίνημα να χτίσουμε?
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Jheremias
Real Name: Ένας περίεργος τύπος
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Jheremias »

Orrion έγραψε:
el_greco έγραψε: Το είδαμε κι αυτό... τις λέξεις "ΔΑΠ" και "φοιτητικό κίνημα" στην ίδια πρόταση :P
Ξέρεις τι μου θύμισες τώρα? Ένα παλικαρι που είχα γνωρισει στο mirc το καλοκαιρι του 2002, ένα βράδυ του Ιουλίου(ή Αυγούστου,δεν θυμαμαι..).Μόλις είχα τελειώσει από πανελληνιες και η αγωνία μου (και το καμάρι, το παραδέχομαι) για την καινούρια σχολή ήταν το καθημερινό μου θέμα συζήτησης όπου πήγαινα... Το παλικάρι εκείνο λοιπον, δεχτηκε να μου πεί 5 πραγματάκια για την "μπέμπα" ακόμα ΣΕΜΦΕ και θυμάμαι ακόμα οτι μου είχε κανει εντυπωση το πάθος με το οποίο υποστηριζε τις έως τότε επιλογές του... Φυσικά από τότε κύλισε πολύ νερό στο αυλάκι, όπως λένε στα μέρη μου-κάμπος γαρ- και κάναμε και οι 2 τις επιλογές μας και με τον 1ο γνωστό μου από τη σχολή κρατήσαμε μόνο μια καλημέρα.. Αλλά αυτό που μου έμεινε είναι ότι το σε ποιά παράταξη ανήκεις δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το αν και κατά πόσο είσαι πρόβατο( ή αφελής,ή ιδεολόγος,ή τραμπούκος ή οτιδήποτε..).  

Δεν είμαι σίγουρος για το τι ακριβως θελω να πω μάυτό το post,εκτός ίσως ότι ακούγεται άσχημα το να καταργείς το παρελθόν σου...

Χαχα! IRC; Σε ποιο server; Nickname θυμάσαι; Γιατί και εγώ είχα μιλήσει στο IRC με κόσμο...και μου είχε μιλήσει ο apoikos, ένας μηχανολόγος στο insomnia.gr που τον γνώρισα από κοντά αργότερα και γίναμε φίλοι :)
Η αχαριστία είναι το χειρότερο πράγμα. Μέμνησο τον νόμο της Μάνης....
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

WhatThe... έγραψε:Παιδιά εγώ πήγα σήμερα στην γραμματεία και μου είπε ότι ο σύλλογος μας της ανακοίνωσε ότι θα έχουμε κατάληψη μέχρι την Τρίτη και νέα γενική συνέλευση την Τρίτη. Τι αποφασίστηκε τελικά;;;
Παιδιά, όποιος έχει το πλαίσιο των ΕΑΑΚ ας πει πιο έγκυρα. Τα πράγματα, όμως, έχουν πάνω κάτω ως εξής: Στην τελευταία Γ.Σ. απείχε η ΔΑΠ και υπολείπονταν πολλά άτομα για την τυπική απαρτία. Η ΠΚΣ ως η παράταξη που έχει τη σφραγίδα, και με το ιστορικό σφράγισης δικής της απόφασης χωρίς απαρτία την προηγούμενη εβδομάδα, σφράγισε ως απόφαση το πλαίσιο των ΕΑΑΚ το οποίο αναφέρει Κατάληψη Δευτέρα-Πέμπτη και νέα Γ.Σ. ή την Δευτέρα 8 ή την Τρίτη 9 Ιανουαρίου (νομίζω το πρώτο).

Η ΠΚΣ κυρίως λόγω ελλείψει απαρτίας ζήτησε να επαναληφθεί η Γ.Σ. την Δευτέρη ή την Τρίτη. Συνδυάζοντας και την Ανοιχτή Συζήτηση που έγινε χτες σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα με τις απαρτίες και τις καταλήψεις, αναδείχθηκε η πρόθεση να επαναληφθεί Γ.Σ. την Δευτέρα ή την Τρίτη. Τα ΕΑΑΚ, όμως, επιμένουν ότι υπάρχει απόφαση Φ.Σ. για κλειστή σχολή μέχρι Πέμπτη, και απ' ό,τι κατάλαβα ούτε η ΠΚΣ θα κυνηγήσει νέα Γ.Σ. μέσα στην εβδομάδα.

Συνεπώς, εκτός αν μαζέψουν οι φοιτητές της χθεσινής συνάντησης περίπου 150 υπογραφές μέχρι τη Δευτέρα, ίσως γίνει Γ.Σ. την Τρίτη, αν και δεν το βλέπω. Με λίγα λόγια: Κατάληψη μέχρι την Πέμπτη. Την Παρασκευή κάντε ο καθένας ό,τι νομίζει (όσοι δεν έχετε φύγει για κανά χωριό)

Για τα εργαστήρια της Παρασκευής (π.χ. Πυρηνικής του 7ου) ένας Θεός ξέρει. Θα ήθελα να περάσω έτσι μπας και την Παρασκευή αλλά πολύ αμφιβάλλω ότι θα το κάνω :P
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
Skliraios
Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης

Δημοσίευση από Skliraios »

μμμ
και εγω πρεπει να ανεβω την παρασκευη (εργαστηριο ηλεκτρονικων)αλλα ο Μαλτεζος ειπε να παω αυριο την εργασια αλλα αυριο θα εχουμε καταληψη.......μαλλον την παρασκευη θα την παρει την εργασια
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif

ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”