Σκίζει το synergy!!

Πριν το βάψεις μπλε και το ρίξεις στη θάλασσα γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά εδώ;

Συντονιστές: kostas213, markelos

Απάντηση
lookfwd

Σκίζει το synergy!!

Δημοσίευση από lookfwd »

Καλά, δοκιμάστε το Synergy. Είναι απίστευτο. Μπορείς να μοιράζεσαι keyboard και mouse μεταξύ όσων computers θέλεις. Π.χ. εγώ έχω ένα PC με Linux και ενα με Windows δίπλα δίπλα. Περνάω το mouse κανονικότατα από την μία οθόνη στην άλλη λες και είναι ένα PC. Άψογο! Επιπλέον κάνει merge τα clipboards (ή τουλάχιστον προσπαθεί) που σημαίνει ότι κάνεις copy από linux σε windows πανεύκολα. Χλιδή. Θα ήθελα να είχα 4-5 PC να το δοκιμάσω με όλα παρέα, πρέπει να έχει πολλή πλάκα. Α, για να μην το ξεχάσω θέλει lan εε;

Πολύ καλό!
frantux
Real Name: Δημήτρης
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από frantux »

και πολλή ρύθμιση θέλει, αλλά αξίζει όντως...
life passes most people by, while they are making grand plans for it
lookfwd

Δημοσίευση από lookfwd »

Ε, λιγότερο χρόνο παίρνει από τον χρόνο που κάνεις να αλλάζεις από το ένα keybord στο άλλο σε μία μέρα. :D Ειδικά η windows έκδοση είναι παιχνιδάκι.

Στο ίδιο πνεύμα είναι και το workrave που σου λέει πότε ήρθε επιτέλους η ώρα να σηκωθείς απ'το computer σου να κάνεις καμιά βόλτα αν θέλεις να μη σε σύρουν νεκρό (ή τουλάχιστον βαριά τραυματισμένο) από πάνω του! :D Έχει πλάκα που σου δείχνει και ασκήσεις να κάνεις για να ξαναέρθεις στα ίσια σου! :D

Απαραίτητο!
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Το workrave φαίνεται γαμάτο αλλά το slackware δεν έχει παρά τις πολύ βασικές gnome/glib/gtk libs. Ήδη έχω εγκαταστήσει 7 πακέτα και θέλει κι άλλα. Παραιτούμει :evil:

Ποιος θα κάνει ένα port σε KDE? :S
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
lookfwd

Δημοσίευση από lookfwd »

Σαν να βλέπω ένα χέρι να σηκώνεται εκεί στο βάθος...

Sparc... σε φωνάζουνε!
Άβαταρ μέλους
sparc
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από sparc »

Δεν το έχω δουλέψει ποτέ αλλά το κατεβάζω αυτή τη στιγμή στο pc της δουλειάς (φυσικά linux). Πολλά dependencies σε gnome libs παρόλο που υποτίθεται ότι έχει kde υποστίριξη.
Όσο για το port μπορώ να το έχω έτοιμο πριν τα χριστούγεννα αν σε ενδιαφέρει να εγκαταστίσεις μία νέα vb-like γλώσσα/runtime με όνομα gambas, αφού δεν έχω καθόλου χρόνο να παίξω με το qt. Dr τι λες;
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
lookfwd

Δημοσίευση από lookfwd »

Εγώ πάντως πλάκα έκανα!  :D  Αν θέλεις να το κάνεις το port, γιατί όχι! Καλό θα σου κάνει. Στείλε μόνο ένα mail στους τύπους από το workrave να είσαι σίγουρος ότι θα το βάλουν στα releases, μην πάει ο κόπος σου τζάμπα!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υπολογιστές - Εφαρμογές - Internet”