28/8 - 3/10 προβλέπεται να δώσουμε τις επαναληπτικές εξετάσεις, σύμφωνα με την 1η έκδοση τπυ προγράμματος. Και μιας και το έχουν βγάλει απο τώρα, αναμένουμε και αρκετές αλλαγές ..
Το πρόγραμμα θα περαστεί προσεχώς στο Εργαλείο Σπουδών και θα είναι διαθέσιμο και σε μορφή .pdf
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..
Καλά αν παραμείνει έτσι παίζει ότι θα είναι μακράν το καλύτερο πρόγραμμα για μένα ever!! Βέβαια, έτσι έλεγα και για το τωρινό όταν πρωτοβγήκε και μετά τις αλλαγές κατέληξα να δίνω 3 μαθήματα τις πρώτες 3 εβδομάδες και να μου μένουν άλλα 4 την τελευταία...εκ των οποίων τα 3 την ίδια μέρα...κόλαση!
απιστευτο.... αυτο δεν ηταν η εκπληξη του καλοκαιριου, η εκπληξη της πενταετιας ηταν... αν δεν γινουν κιολας "ορθες επαναληψεις" θα σκισω το πτυχιο μου... οταν το παρω!
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά! Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Πετυχημένο! Το 1ο εξάμηνο θα έχει ήδη ξεκινήσει μαθήματα κατά τα τέλη της εξεταστικής μας, κι εμείς αρχίζουμε την πρώτη Δευτέρα μετά την εξεταστική, 6 Οκτωβρίου δηλαδή
apolski έγραψε:Μολις τελειώσουμε θα μας αφήσουν καμια βδομάδα να ξεκουραστούμε?
αυτο ηταν απο τα καλα!
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά! Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Θέλω να πάω διακοπές και να πεθάνω κάτω από ένα φοίνικα στην παραλία... Στην κηδεία μου, θέλω να απαγγέλετε το πρόγραμμα της εξεταστικής, καθώς επίσης, στον τάφο να γράφει 20 χρόνια άγχος
el_greco έγραψε:Πετυχημένο! Το 1ο εξάμηνο θα έχει ήδη ξεκινήσει μαθήματα κατά τα τέλη της εξεταστικής μας, κι εμείς αρχίζουμε την πρώτη Δευτέρα μετά την εξεταστική, 6 Οκτωβρίου δηλαδή
Έλεος... λες και είμαστε ρομπότ, όλο το καλοκαίρι θα διαβάζουμε και μετά 1,5 μηνά θα γράφουμε.
Όμως 6 Οκτωβρίου δεν είναι νωρίς? Πέρυσι θυμάμαι οι πρωτοετής ξεκίνησαν στις 15/10.
Όλες αυτές οι εξετάσεις μαζεμένες μου έχουν κάτσει λίγο περίεργα. Αυτό το καλοκαίρι θα είναι λίγο κόλαση, μιας και στην επαναληπτική έχω να δώσω πολύ πράγμα... Άντε μήπως και καταφέρω επιτέλους να βγάλω την ένδειξη "τα μαλλιά της κεφαλής σας" στα χρωστούμενα μαθήματα!
Υ.Γ.: Και εγώ μαζί σου θα το σκίσω noir αν δε δω ορθή επανάληψη, πραγματικά θα είναι θαύμα!
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Παίδες, για όσους χρησιμοποιούν το εργαλείο εξετάσεων, το πρόγραμμα της Επαναληπτικής δεν θα περαστεί μέχρι να τελειώσουν οι κανονικές εξετάσεις.
Όσο για τις ορθές επαναλήψεις, σκεφτείτε το θετικά: Σε δυο βδομάδες κλείνει η Γραμματεία (μαζί με το υπόλοιπο ακαδημαϊκό μας σύμπαν)... αν μη τι άλλο δεν θα μπορούν να αλλάζουν το πρόγραμμα μέσα στον Αύγουστο
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
εγω παντως λεω παιδια να μην βαλετε στο εργαλειο εξετασεων το προγραμμα επαναληπτικης γιατι μπορουν να γινουν μπλεξιματα! καλυτερα να περαστει οταν γινουν οι κανονικεσ εξετασεις...
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς... Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω... Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά! ο χαμένος τα παίρνει όλα