Προτεινόμενα Συγγράμματα 2008-09
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
Προτεινόμενα Συγγράμματα 2008-09
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-Άγνωστου
Re: Προτεινόμενα Συγγράμματα 2008-09
Χιλια συγνωμη για την αγνοια μου, αλλα τι ειναι αυτος ο καταλογος;Μπορουμε να επιλεξουμε εμεις ποιο βιβλιο θέλουμε να πάρουμε;Για παράδειγμα στο έτος μου δεν ειχε τεθει θεμα να παρουμε τη θερμοδυναμικη του Τρικαλινου, ενω τωρα περιλαμβάνεται στον κατάλογο...Αυτό σημαίνει οτι μπορουμε να το πάρουμε;Και αν ναι, εμεις οι παλιοι που ειχαμε παρει υποχρεωτικα το αλλο,μπορουμε να παρουμε και του Τρικαλινου;
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
εξ όσων καταλαβαίνω κι εγώ, είναι τα βιβλία που επέλεξαν οι καθηγητές για να εγκριθεί ένα για κάθε μάθημα: αυτό που θα μας μοιραστεί.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-Άγνωστου
-Άγνωστου
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
αυτο ειναι???? ή μηπως μπαινει σε εφαρμογη ο νομος πλαισιο???? 

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
-
kingdiamond
- Real Name: tasos
Παιδιά αυτό είναι εφαρμογή του νέου νόμου.Δια στόματος Καθηγητή της σχολής....99%.Ο οποιος νόμος μεταξύ μας είναι μια χαζομάρα.....Στο μέρος που αφορά τα συγγράματα είναι εντελως ανούσιος!
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
καλοκαιρακι, εφαρμογη νομου πλαισιου στα συγραμματα, καταργηση ασυλου στη κρητη, μπροστα μας ο αυγουστος...
αντε να δουμε τι θα δουμε απο σεπτεμβρη...

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
-
kingdiamond
- Real Name: tasos
Πάντως μεταξύ μας δεν αλλάζει κάτι.Τα ίδια βιβλία με πριν θα παίρνουμε.Μιας και οι καθηγητές θα βασίζονται σε αυτά που κάνουν ήδη.Το μόνο που έχει ενδιαφέρον στην υπόθεση,είναι για αυτούς που χρωστάμε μαθήματα.Π.χ. εγώ χρωστάω θεωρία μέτρου.Μεχρι πέρσι μοιράζονταν μόνο σημειώσεις.Φέτος που θα το δηλώσω θα πάρω σύγγραμα?Αυτο ειναι το ζουμί.Τα υπόλοιπα ειναι μπαρούφες.Ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι!
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Ο πρύτανης δεν είχε δεσμευτεί για την μη-εφαρμογή του νόμου στο ΕΜΠ;
Περιμένουμε την νέα εγκύκλιο από τον ΔΑπουργό Παιδείας που να κατοχυρώνει τις εκδρομές στην Μύκονο ως υποχρεωτικά εργαστήρια....ε ρε Κουφοντίνας που σας χρειάζεται....
Περιμένουμε την νέα εγκύκλιο από τον ΔΑπουργό Παιδείας που να κατοχυρώνει τις εκδρομές στην Μύκονο ως υποχρεωτικά εργαστήρια....ε ρε Κουφοντίνας που σας χρειάζεται....
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
- The Godfather
Δεν βρέθηκε ένας να διαβάσει στη ΛΙΣΤΑ ότι διδάσκων το 2008-09 στη Φυσική 1 θα είναι ο κ.Λιαροκάπης, στη Θερμοδυναμική ο κ. Παπαντωνόπουλος!!!...και άλλα ενδιαφέροντα ( Γαζής Φυσική 2) κ.τ.λ. Αλλά αμέσως σκεφτήκατε το νόμο πλαίσιο. Νισάφι, Αλλάχ, Θεοί ,Jesus!
"Keep your friends close and your enemies closer"
Don Vito Corleone
Don Vito Corleone
Τωρα οι επαναστατες πλατσουριζουνε στις παραλιες. Τον Σεπτεμβρη εχει εξεταστικη. Μαλλον η ανατροπη θα περιμενειnoir έγραψε:καλοκαιρακι, εφαρμογη νομου πλαισιου στα συγραμματα, καταργηση ασυλου στη κρητη, μπροστα μας ο αυγουστος...
......
Στην Java I εχει 2 βιβλια... στην ΙΙ εχει 1 βιβλιο το οποιο ειναι ενα απο τα 2 πρωτα...
Αν καποιος παρει (εστω καταλαθος) στο 1ο εξαμηνο το βιβλιο που ειναι κοινο και στα 2 εξαμηνα... δικαιουται να παρει (στο 2ο εξαμηνο) το αλλο που ειχε σαν επιλογη στο 1ο εξαμηνο αλλα οχι στο 2ο??
@kingdiamond. Προβλεπω να την στηνουμε στις γωνιες με ροπαλα και να βουταμε τα βιβλια των 1οΕτων (που μας εφερε ο καπιταλισμος)
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- skywalker
- Real Name: skywalker
- Επικοινωνία:
Epifilasomai mexri ton oktobri.Pantos blepo oti ta kala biblia akomi den exoun mpei.
Edika stis mixanikes sta prota 4 examina moirazonte ta idia kai px den exei mpei i mixaniki tou bouthouni
I sta diakrita den exei mpei to biblio tou LIU ton ekdoseon kritis...
Genika apo oti paratiro pano kato ta idia einai...
Ayti einai loipon i perifimi eleytheria epilogis mas?
Telos gia fetos kalo kalokairi
Edika stis mixanikes sta prota 4 examina moirazonte ta idia kai px den exei mpei i mixaniki tou bouthouni
I sta diakrita den exei mpei to biblio tou LIU ton ekdoseon kritis...
Genika apo oti paratiro pano kato ta idia einai...
Ayti einai loipon i perifimi eleytheria epilogis mas?
Telos gia fetos kalo kalokairi
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Το είχα ακούσει ότι κάποιοι πρύτανεις δεσμευόντουσαν να μην εφαρμόσουν τον νόμο, δεν θυμόμουν ότι είναι και ο δικός μας σε αυτούς. Μα καλά, υπάρχει τελικά καθόλου λογική σε αυτή τη χώρα; Είναι δυνατόν να βγαίνουν πρύτανεις και να λένε ευθαρσώς δεν εφαρμόζουμε τον νόμο (που έχει ψηφιστεί από τη βουλή), και να το θεωρούν μαγκιά-αντίδραση-επανάσταση; Αυτό ισχύει για όλους βέβαια, δεν είναι επανάσταση το να μην εφαρμόζεις το νόμο με το έτσι θέλω, αλλά όταν φτάνουν να το λένε και άνθρωποι που διοικούν τα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, τότε μιλάμε για απελπισία..antony07 έγραψε:Ο πρύτανης δεν είχε δεσμευτεί για την μη-εφαρμογή του νόμου στο ΕΜΠ;
Ε ναι, όταν μας βολεύει είμαστε επαναστάτες, όταν δεν μας βολεύει, κάνουμε την πάπιαLocknLoad έγραψε:Τωρα οι επαναστατες πλατσουριζουνε στις παραλιες. Τον Σεπτεμβρη εχει εξεταστικη. Μαλλον η ανατροπη θα περιμενει
----
Στη συγκεκριμένη περίπτωση τώρα, δεν βλέπω να αλλάζει κάτι ουσιαστικά. Από ότι διαβάζω στο νόμο, η λίστα αυτή αποφασίζεται από την Γ.Σ. του τμήματος. Αν δεν κάνω λάθος, εκεί δεν συμμετέχουν και οι εκπρόσωποι των εκλεγμένων παρατάξεων; Αλλά οι παρατάξεις έχουν άλλα 'σοβαρότερα' θέματα να ασχοληθούν..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Ξεχασανε να βαλουνε Γκαρουτσο... (Γιατι αραγε?)
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

etsi...goustaroume neo nomo plaisio!!!!
epitelous tha doume kanena springer sti vivliothiki mas pou ehei kitrinisei apo tis simeioseis tou thomaidiou...
kvanto 2 trahanas o deuteros tomos...oute sta pio trela mas oneira...
mihaniki 2 hibbeler...gia koitakste poso kanei auto to vivlio pou mas estelne o kourkoulis na to vroume na diabasoume apo ekei...
merikes trahanas...epitelous...
YG: epitelous...afise o varelogi tis diilektrikes!!!
epitelous tha doume kanena springer sti vivliothiki mas pou ehei kitrinisei apo tis simeioseis tou thomaidiou...
kvanto 2 trahanas o deuteros tomos...oute sta pio trela mas oneira...
mihaniki 2 hibbeler...gia koitakste poso kanei auto to vivlio pou mas estelne o kourkoulis na to vroume na diabasoume apo ekei...
merikes trahanas...epitelous...
YG: epitelous...afise o varelogi tis diilektrikes!!!
-
Neo
- Real Name: Thomas Anderson
Με την παρατήρηση ότι στη Κβάντο ΙΙ δεν θα δοθεί η νέα έκδοση, καθώς είναι ακόμα σε προκαταρκτικό επίπεδο. Και για να κάνω λίγο flame, έπρεπε να γίνει όλη αυτή η ανακατωσούρα για να μοιραστούν τα συγγράμματα; Προφανώς είναι ένα από τα καρόττα του νόμου πλαισίου το οποίο όμως στην ουσία του δεν είναι και ό,τι καλύτερο για το ελληνικό πανεπιστήμιο...
Με 2-3 υπουργικές αποφάσεις θα είχε γίνει. Άρα τζάμπα χαίρεσαι...
Με 2-3 υπουργικές αποφάσεις θα είχε γίνει. Άρα τζάμπα χαίρεσαι...