Μηχανική Κατασκευών
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
- stroformi
- Real Name: Δήμητρα
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Re: Μηχανική Κατασκευών
nomizo an tou steileis mail sou leei
- kostas213
- Forum Administrator

- Real Name: Κωνσταντίνος
Ακριβώς. Του έστειλα mail τον Ιούλιο και μου απάντησε μετά από μία εβδομάδα.
There's no place like ::1
re paidia to mail gia ton panagiwtounako poio einai????afto pou exei edw den leitourgei....an xerei kapoios tha voithouse..efxaristw
Σε ποιον απ τους δυο στειλατε μειλ και σας απαντησε?
Και ισχυει η κατανομη Α-Κ , Κ-Ω για τους δυο καθηγητες?Εγω στην εξεταση μονο τον Βακακη ειδα..
Και ισχυει η κατανομη Α-Κ , Κ-Ω για τους δυο καθηγητες?Εγω στην εξεταση μονο τον Βακακη ειδα..
Το μειλ του Παναγιωτουνακου ειναι [email protected]
Exw steilei 2 fores se afto to mail kai mou epistrefei fail apo tin yahoo meta apo ligo,adynamia paradosis....smartiger έγραψε:Το μειλ του Παναγιωτουνακου ειναι [email protected]
Στειλε στον Βακακη..μιση ντροπη δικια τους μιση δικη σου..μη σου πω ολη δικια τους που δεν βγαζουν τα αποτελεσματα γρηγορα..
-
Semfe4Ever
- Real Name: Προσωπικά Δεδομένα ρε...
Έχω πάει κάθε μέρα αυτήν την εβδομάδα (από 18/8 δηλ.) στον τομέα Μηχανικής, αλλά δεν έχει ανοίξει. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ θα έπρεπε, γιατί οι άλλες υπηρεσίες λειτουργούν (γραμματεία). 
sovara re paidia ksereis kaneis ti 8a ginei me to skatoma8ima? 8a bgoun ta apotelesmata >? se 4 meres dinoume tin epanaliptiki kai stelnw e-mail alla tpt.
Kanonika i grammatia eprepe na einai anoixti alla @@ o vakakis den apantaei sto thlefwno tou grafeiou tou kai exw paei toulaxiston 3 fores mesa stin ebdomada ekei kai to ktirio DEN ITAN KAN ANOIXTO ELEOS?
Kanonika i grammatia eprepe na einai anoixti alla @@ o vakakis den apantaei sto thlefwno tou grafeiou tou kai exw paei toulaxiston 3 fores mesa stin ebdomada ekei kai to ktirio DEN ITAN KAN ANOIXTO ELEOS?
Ρε παιδια αυτο που συμβαινει,καθε χρονια αλλα ειδικα φετος χωρις αλλο προηγουμενο ειναι απαραδεκτο και πρεπει να κανουμε εμεις κατι γι αυτο γιατι δεν προκειται να το κανει κανεις αλλος για μας...Το θεμα ειναι τι???
P.S.:Περιμενω πεντε μαθηματα ακομα να βγουν και δεν εχει βγει κανενα....Ελεος???
P.S.:Περιμενω πεντε μαθηματα ακομα να βγουν και δεν εχει βγει κανενα....Ελεος???
- rainel
- Real Name: rainel
- Επικοινωνία:
Πηρα τηλεφωνο στη γραμματεια της σχολης μας και μου ειπαν πως εφτασε η βαθμολογια του μαθηματος.Εντος της ημερας θα περαστει στο Internet.

Re paidia exw mperdeutei..den kserw ti prepei na diavasw..diladi gia strofiko elatirio einai mono auti i monadiki askisi??Kai meta arxizoume proseuxes??Kai to prwto thema telika to lunoume me elastiki grammi?diladi me tous pinakes kai epallilia?
Και οταν λεμε οτι θα ανεβουν στο ιντερνετ, που ακριβως θα ανεβουν?Θα μπορω εγω που δεν εχω καποιο κωδικο να δω το βαθμο μου?Η θα πρεπει να παω σχολη?
-
Neo
- Real Name: Thomas Anderson
Τα αποτελέσματα καταχωρούνταν το πρωί. Λογικά θα έχουν βγει ως τώρα.
- barbara
- Real Name: Νίκος
ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!ΕΚΤΑΚΤΟ ΦΥΛΛΟΟΟΟΟΟ!Η ανακοινωση των αποτελεσματων ειναι γεγονος!Τρεχατε κοσμε!ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΕΕΕΣ!