- Δείχνει τις ίδιες σελίδες με διαφορετικά μεγέθη γραμματοσειρών απ' ότι ο 2.0.
- Δεν διαβάζει πάντα σωστά το CSS (σε μια δοκιμή που έκανα σε phpmyadmin).
- Για κάποιον λόγο έχουν "σπάσει" τα checkboxes. Για να τσεκάρετε ένα κουτάκι σας βγαίνει η πίστη, αφού το check/uncheck ενεργοποιείται μόνο όταν κάνετε check/uncheck σε άλλα κουτάκια πάνω στη σελίδα. Ο explorer έχει παρόμοιο πρόβλημα χρόνια τώρα, δεν περίμενα ότι θα το εμφάνιζε και ο Firefox.
- Χάλασε η κύλιση των marquee. Μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα στην κεντρική σελίδα του semfe.gr με τα πρόσφατα topics του forum.
- Το auto-complete στην γραμμή διεύθυνσης είναι (οπτικά) πολύ βαρύ και δεν συμπληρώνει με βάση τη διεύθυνση αλλά με βάση το κείμενο (ή τίτλο της σελίδας) που αντιστοιχεί στη διεύθυνση

Mozilla Firefox 3.0
Συντονιστές: kostas213, markelos
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Mozilla Firefox 3.0
Με την αναβάθμιση σε Kubuntu 8.04 ο Firefox 2.0 που είχα αντικαταστάθηκε με τον 3.0 beta 5. Κάποια πρώτα σχόλια:
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- sparc
- Real Name: Γιώργος
Re: Mozilla Firefox 3.0
Επίσημα η έκδοση 3 είναι ακόμη σε alpha στάδιο ανάπτυξης οπότε όλα αυτά είναι φυσιολογικά προβλήματα. Δεν ξέρω γιατί το ubuntu βάφτισε την "Granparadiso" (firefox v3.0 alpha 8 ) ως beta.
Επίσης, το marquee θεωρείται παρωχημένο και δε θα περιλαμβάνεται στην νέα έκδοση της html v5 που σιγά σιγά θα αντικαταστήσει την 4 μέχρι το '10 αλλάζοντας σε τεράστιο βαθμό το στήσιμο μιας σελίδας (μαζί με το CSS 3). Είναι πολύ πιθανό όλοι οι νέοι browsers να μη το υποστηρίξουν καθόλου.
Επίσης, το marquee θεωρείται παρωχημένο και δε θα περιλαμβάνεται στην νέα έκδοση της html v5 που σιγά σιγά θα αντικαταστήσει την 4 μέχρι το '10 αλλάζοντας σε τεράστιο βαθμό το στήσιμο μιας σελίδας (μαζί με το CSS 3). Είναι πολύ πιθανό όλοι οι νέοι browsers να μη το υποστηρίξουν καθόλου.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Η firefox (του ubuntu) βρίσκεται όντως σε beta 5 από τις 2 Απριλίου. Ίσως αρκετοί που έχετε kubuntu να αντιμετωπίζετε το θέμα με τα checkboxes. Η λύση είναι απλή:
- Εγκαθιστάτε το πακέτο gtk2-engines-qtcurve.
- Πηγαίνετε στο Μενού Κ->System Settings->Appearence->GTK Styles and Fonts, και στο "GTK Styles" επιλέγετε "Use another style: QtCurve". Πατάτε apply.
- Κλείνετε και ξανανοίγετε την αλεπού και όλα δουλεύουν μια χαρά

Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- timos_m
- Real Name: ΤΜ
Το πρόβλημα με τα marquee δε φαίνεται να πρόκειται να διορθωθεί, αφού και στην 3.0.1 (σε windows) εξακολουθεί να υπάρχει.