Ρυθμός αποφοίτησης

Απόφοιτοι, μεταπτυχιακά, διδακτορικά, επαγγελματική αποκατάσταση, κλπ.

Συντονιστής: antony07

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
vassiliki
Real Name: vassiliki
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Ρυθμός αποφοίτησης

Δημοσίευση από vassiliki »

Καλημερα παιδια,

βλεποντας το site του μεταπτυχιακου προγραμματος μαθηματικων επιστημων παρατηρω οτι οι αποφοιτοι απο το 2005-2007 ειναι μολις 12-13 ατομα..Δεδομενου του αριθμου των εισακτεων καθε χρονο(#35) δεν ειναι λιγο περιεργος αυτος ο αριθμος?Ενα απο τα συμπερασματα που βγαζω,εινια οτι το επιπεδο των μαθηματων ειναι τοσο τρομαχτικα υψηλο γι αυτο υπααρχει και αυτο το μεγαλο ποσοστο αποτυχιας.Η μηπως δεν εχουν ανανεωσει ακομη τους αποφοιτους στο site?

Ευχαριστω για τη βοηθεια!
olpapa
Real Name: olga

Re: Ρυθμός αποφοίτησης από τη ΣΕΜΦΕ

Δημοσίευση από olpapa »

Σίγουρα, τα μεταπτυχιακά της ΣΕΜΦΕ έχουν πολύ δύσκολα μαθήματα αλλά σκέψου και ότι αρκετοί, κυρίως απόφοιτοι
ΣΕΜΦΕ κάνουν αίτηση στα μεταπτυχιακά αυτά γιατί θα τους πάρουν σίγουρα, είναι ακόμα δωρεάν και ξεκινάνε να τα παρακολουθούν χωρίς να ναι σίγουροι ότι αυτό θέλουν να κάνουν. Και στη πορεία αρκετοί, αν τους προκύψει κάτι καλύτερο
(δουλειά ή άλλο μεταπτυχιακό) πιθανότατα το παρατάνε.
Πιστεύω ότι είναι κι αυτό ένας λόγος. Προσωπικά, είμαι σ'αυτή τη θέση, ετοιμάζομαι να ξεκινήσω το μεταπτυχιακό της
προτυποποίησης γιατί δε ξέρω τι ακριβώς να κάνω τώρα που τελείωσα και βλέπω ότι και αρκετοί γνωστοί μου σκέφτονται
κάπως έτσι..
Άβαταρ μέλους
vassiliki
Real Name: vassiliki
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Re: Ρυθμός αποφοίτησης

Δημοσίευση από vassiliki »

Ειμαι απο το τμημα Στατιστικης της ΑΣΟΕΕ με γενικο μεσο ορο προς στιγμην 8,πιστευετε οτι εχω ελπιδες σε μια εισαγωγη στο μεταπτυχιακο του ΣΕΜΦΕ στο τμημα μαθηματικων επιστημων;

Γνωριζω οτι ο μεσος αριθμος φοιτητων που εισαγονται καθε χρονο ειναι 35.Υπαρχει συγκεκριμενος αριθμος φοιτητων με πτυχιο ΣΕΜΦΕ,με πτυχιο μαθηματικων και αλλων σχολων,οπως συμβαινει και σε πολλα μεταπτυχιακα της ΑΣΟΕΕ;

Ρωτωντας τη γραμματεια του μεταπτυχιακου σας μου ειπαν οτι ο τροπος αξιολογησης ειναι πρωταρχικα με βασει το μεσο ορο και επειτα με βασει το τμημα αποφοιτησης(φυσικα συγκενες με τα μαθηματικα,υπολογιστικα μαθηματικα..).

Ποια ειναι η γνωμη σας;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μετά το πτυχίο”