Πότε ξεκινάνε τα μαθήματα;
- Nasia!
- Portal Administrator

- Real Name: Νάσια παραγοντικό
- Facebook ID: 1169014285
Πότε ξεκινάνε τα μαθήματα;
Ξέρουμε μήπως πότε ξεκινάνε τα μαθήματα οι πρωτοετείς και πότε εμείς;;
'Η δεν έχει ανακοινώσει η γραμματεία τίποτα ακόμη;
The world is not enough, but it is such a perfect place to start, my love.
- dj manos
- Banned
- Real Name: Μάνος
- Facebook ID: 0
Re: [22-23 Σεπ. 08] Εγγραφές πρωτοετών ΣΕΜΦΕ
Νομίζω 6/10/2008 ξεκινάμε....Στις 3/10 (Παρασκευή) τελειώνει η εξεταστική και Δευτέρα 6/10 νομίζω ξεκινάνε μαθήματα.Nasia! έγραψε:Ξέρουμε μήπως πότε ξεκινάνε τα μαθήματα οι πρωτοετείς και πότε εμείς;;
- ran-tan-plan
- Real Name: fr
[22-23 Σεπ. 08] Εγγραφές πρωτοετών ΣΕΜΦΕ-Έναρξη μαθημάτων
1)Δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ απολυτως ανακοινωση σχετικα με την εναρξη των μαθηματων ουτε απ τη Σ.Ε.Μ.Φ.Ε. ουτε απ το Ε.Μ.Π. γενικοτερα-προφανως επρεπε να ολοκληρωθουν οι εκλογες κ γι αυτο υπαρχει σχετικη καθυστερηση.
2)Προσωπικα πιστευω οτι 6 Οκτωβρη ειναι νωρις.Ας μην ξεχναμε οτι τελειωνει η επαναληπτικη στις 3 του μηνα κ ολο κ κατι μπορει να καθυστερησει την εναρξη.Γι αυτο κρινοντας απο αλλες χρονιες κ απ αλλα ιδρυματα,πιο πιθανη ημερομηνια βλεπω τη Δευτερα 13 Οκτωβρη.
2)Προσωπικα πιστευω οτι 6 Οκτωβρη ειναι νωρις.Ας μην ξεχναμε οτι τελειωνει η επαναληπτικη στις 3 του μηνα κ ολο κ κατι μπορει να καθυστερησει την εναρξη.Γι αυτο κρινοντας απο αλλες χρονιες κ απ αλλα ιδρυματα,πιο πιθανη ημερομηνια βλεπω τη Δευτερα 13 Οκτωβρη.
nicolas
Δεδομενου οτι υπαρχει εξεταζομενο μαθημα που εχει μεταφερθει στις 6/10, νομιζω οτι δεν θα αρχισουν τα μαθηματα εκεινη τη μερα τουλαχιστον!
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν!!!
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
@ran-tan-plan : Το γεγονός ότι η επαναληπτική επίσημα τελειώνει στις 3 του μήνα, Παρασκευή, είναι ενδεικτικότατο: κάλλιστα μπορούν να ξεκινήσουν τα μαθήματα από Δευτέρα, 6 του μήνα. Δε θα είναι η πρώτη φορά.
@Ulm: Δε φαντάζομαι να νομίζεις ότι το γεγονός ότι δίνεται μάθημα στις 6 του μήνα από μεταφορά είναι ικανός λόγος για να μην ξεκινήσουν και τα μαθήματα εκείνη τη μέρα... Άντε να ξεκινήσουν την επομένη, Τρίτη 7/10.
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε τίποτα επίσημο ακόμα.
@Ulm: Δε φαντάζομαι να νομίζεις ότι το γεγονός ότι δίνεται μάθημα στις 6 του μήνα από μεταφορά είναι ικανός λόγος για να μην ξεκινήσουν και τα μαθήματα εκείνη τη μέρα... Άντε να ξεκινήσουν την επομένη, Τρίτη 7/10.
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε τίποτα επίσημο ακόμα.
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
Ποντάρω τα λεφτά μου στις 6/10
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
- dj manos
- Banned
Παιδιά,άμα το πάρουμε 'εμπειρικά' το θέμα όντως και τις προηγούμενες χρονιές (προ καταλήψεων) μεσολαβούσε 1 εβδομάδα μεταξύ εξεταστικής και έναρξης μαθημάτων.Υπάρχει δηλαδή πιθανότητα να ξεκινάνε και στις 13/10 τα μαθήματα.
Εγώ,όμως,κάπου το διάβασα ότι ξεκινάνε 6/10 αλλά δεν θυμάμαι που
Αν δεν κάνει κόπο σε κάποιον ας κοιτάξει στη Γραμματεία της Σχολής.Μάλιστα θυμάμαι ότι,διαβάζοντας πως ξεκινάνε 6/10 τα μαθήματα,σκέφτηκα: 'Καλά 3/10 τελειώνουμε,6/10 ξεκινάμε;Τόσο γρήγορα;'
Εγώ,όμως,κάπου το διάβασα ότι ξεκινάνε 6/10 αλλά δεν θυμάμαι που
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
Εχμ... ανέκαθεν, όσα χρόνια είμαι στο ΕΜΠ, Παρασκευή τελείωνε η εξεταστική και Δευτέρα ξεκινούσαμε μαθήματα... είσαι σίγουρος ότι είχαμε μια βδομάδα κενό; 
Επίσημα πάντως δεν έχει βγει καν το νέο ακαδημαϊκό ημερολόγιο, ώστε να έχουμε ένα μπούσουλα...
Επίσημα πάντως δεν έχει βγει καν το νέο ακαδημαϊκό ημερολόγιο, ώστε να έχουμε ένα μπούσουλα...
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
[Μητσοτάκης]Στο διάολο να πάνε όλοι![/Μητσοτάκης]
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- dj manos
- Banned
Νομίζω τον Οκτώβρη του 2004 και του 2005 ξεκινήσαμε μαθήματα 1 εβδομάδα μετά την επαναληπτική εξεταστική....Ή μήπως δεν θυμάμαι καλά;;el_greco έγραψε:Εχμ... ανέκαθεν, όσα χρόνια είμαι στο ΕΜΠ, Παρασκευή τελείωνε η εξεταστική και Δευτέρα ξεκινούσαμε μαθήματα... είσαι σίγουρος ότι είχαμε μια βδομάδα κενό;![]()
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Re: Πότε ξεκινάνε τα μαθήματα;
Σιγά μη μας δώσουν και τιμητική άδεια ..
Μολις τελειώσει η εξεταστική για όλα τα έτη, ξεκινάνε τα μαθήματα. Τόσα χρόνια, αυτό θυμάμαι! Η επίσημη ανακοίνωση θα έρθει ή με το πρόγραμμα ή με την ανακοίνωση των εγγραφών στα έτη, μάλλον μέσα στην επόμενη βδομάδα. 
Έχουμε τελειώσει και Δευτέρα και τα μαθήματα ξεκίνησαν Τρίτη .. και Τετάρτη και ξεκινήσαμε Πέμπτη. Γενικά, ξεκινάμε την αμέσως επόμενη καθημερινή. (μιλάω γενικά για τις εξεταστικές, μιας και τα ίδια ισχύουν κάθε φορά)el_greco έγραψε:Εχμ... ανέκαθεν, όσα χρόνια είμαι στο ΕΜΠ, Παρασκευή τελείωνε η εξεταστική και Δευτέρα ξεκινούσαμε μαθήματα... είσαι σίγουρος ότι είχαμε μια βδομάδα κενό;
-
loukia
- Real Name: loukia kevri
Pantws prin tis 3/10 dn xekinane etsi?Na ma8oume k emeis ta prwtakia..
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Για να είμαστε σίγουροι, θα περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις απο τη γραμματεία. Πάντως, αν δε με απατά η μνήμη μου, το πρώτο έτος συνήθως ξεκινούσε μαθήματα ενώ εμείς δίναμε ακόμα εξετάσεις. Οπότε, υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσετε πριν τις 6/10. 
edit: Άλλαξα την ημ/νια ..
@ el greco:
edit: Άλλαξα την ημ/νια ..
@ el greco:
Off Topic
Δε θα σε πετύχω κάπου; Θα σου πω εγώ! Πίσω απο τον drcypher θα κρύβεσαι! Αφου ξέρεις πως έχω χάσει τη μπάλα .. αντι να βοηθήσεις, κάνεις πλακίτσα; 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος msl την Τετ Σεπ 17, 2008 12:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Οι πρωτοετείς πολλές φορές έχουν ξεκινήσει πριν τελειώσουμε εμείς εξετάσεις...loukia έγραψε:Pantws prin tis 3/10 dn xekinane etsi?Na ma8oume k emeis ta prwtakia..
Αν δε βγει επίσημο πρόγραμμα δεν ξέρουμε τίποτα
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...