Μόλις προσέθεσα τη δυνατότητα RSS στο forum μας. Όσοι ενδιαφέρονται ας το προσθέσουν και ας μου πουν εντυπώσεις.
Υ.Γ. Το κουμπί με το οποίο προσθέτετε το RSS είναι μαζί με τα άλλα βασικά κουμπιά (Search, FAQ, κλπ) στα περισσότερα themes πάνω δεξιά.
[Modification] RSS feed
Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
[Modification] RSS feed
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Re: [Modification] RSS feed
Το RSS όντως είναι πολύ χρήσιμο. Το έβαλα στο Outlook και δουλεύει μια χαρά. Θα γινόταν πιο εύχρηστο αν για παράδειγμα υπήρχε η δυνατότητα να επιλέγεις τα topics για τα οποία θες να ενημερώνεσαι καθώς και να σου στέλνεται το πρώτο μήνυμα από κάθε καινούριο topic.
Βέβαια δεν ξέρω αν τα παραπάνω είναι εύκολα να γίνουν επειδή δεν έχω ιδέα για το πως δουλεύει το RSS. Παρόλα αυτά είπα τα πρώτα πράγματα που μου ήρθαν στο μυαλό μόλις το πρόσθεσα στο Outlook.
Βέβαια δεν ξέρω αν τα παραπάνω είναι εύκολα να γίνουν επειδή δεν έχω ιδέα για το πως δουλεύει το RSS. Παρόλα αυτά είπα τα πρώτα πράγματα που μου ήρθαν στο μυαλό μόλις το πρόσθεσα στο Outlook.
μήπως θα γινόταν να προστεθούν και οι υπόλοιπες ανακοινώσεις του site σε ξεχωριστά feeds (όπως πχ αποτελεσματα)?
I wonder why I wonder why. I wonder why I wonder. I wonder why I wonder why I wonder why I wonder.
— Richard Feynman
Wir müssen wissen. Wir werden wissen.
— David Hilbert
— Richard Feynman
Wir müssen wissen. Wir werden wissen.
— David Hilbert
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Αυτό είναι ανάμεσα στις ιδέες προς υλοποίηση στην ερχόμενη έκδοση (Θεού θέλοντος προς τα μέσα Οκτωβρίου)... Για το θέμα με το rss του forum που προτείνει ο congi θα πρέπει να αφιερώσουμε λίγο χρόνο να δούμε πως δουλεύει το συγκεκριμένο module και τι μπορούμε να προσθέσουμε ή να τροποποιήσουμε.delete έγραψε:μήπως θα γινόταν να προστεθούν και οι υπόλοιπες ανακοινώσεις του site σε ξεχωριστά feeds (όπως πχ αποτελεσματα)?
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Το rss feed αναβαθμίστηκε. Πλέον έχετε πρόσβαση σε αυτό μόνο από την address και δίνονται επιλογές (ανάλογα με τη θέση σας στο forum) για το τι θα προσθέσετε στο rss.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...