Tellas & DNS

Πριν το βάψεις μπλε και το ρίξεις στη θάλασσα γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά εδώ;

Συντονιστές: kostas213, markelos

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Tellas & DNS

Δημοσίευση από drcypher »

[Ανακοίνωση! Ανακοίνωση!]Τον τελευταίο καιρό για κάποιον λόγο οι DNS servers της Tellas τον παίζουν (ή απλά τα παίζουν). Αυτό έχει ως συνέπεια να βλέπετε τα λαμπάκια του router σας να δουλεύουν κανονικά, η σύνδεσή σας με το router επίσης να παίζει, ενδεχομένως να έχετε και κάποιες ανοιχτές υπηρεσίες (τις οποίες ξεκινήσατε πριν ξαναπέσει ο server) αλλά να μην μπορείτε να κάνετε νέες συνδέσεις σε sites, κλπ..

Η λύση που προτείνουν στην τεχνική υποστήριξη (όπως μου ένας φίλος μου που του το είπε ένας φίλος του που πήρε την Tellas :P ) είναι όποτε τρώει σκάλωμα να βάζετε με το χέρι τον free dns server 207.68.222.222.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
Elli
Real Name: Elli

Re: Tellas & DNS

Δημοσίευση από Elli »

κλασικο πρόβλημα της tellas! :D

εχω να προτείνω και τον 207.68.222.222
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator

Elli έγραψε:κλασικο πρόβλημα της tellas! :D

Εμμ... αυτόν έγραψα κι εγώ :S Επιπλέον μπορείτε, πάντως, να χρησιμοποιείτε και του ΕΜΠ (147.102.222.210, .220, .230) αλλά θα "βλέπετε" το μισό Internet (ή τα μισά domain names)... Δεν ξέρω γιατί, ρωτήστε το NOC :P
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
Elli
Real Name: Elli

Δημοσίευση από Elli »

drcypher έγραψε:
Elli έγραψε:κλασικο πρόβλημα της tellas! :D

Εμμ... αυτόν έγραψα κι εγώ :S Επιπλέον μπορείτε, πάντως, να χρησιμοποιείτε και του ΕΜΠ (147.102.222.210, .220, .230) αλλά θα "βλέπετε" το μισό Internet (ή τα μισά domain names)... Δεν ξέρω γιατί, ρωτήστε το NOC :P
ναι...μετά το edit :evil:
Πραγματικός φίλος είναι αυτός που θα σου πει ''ότι έχεις ένα μαρούλι στο δόντι σου''

Οταν ο αρχικός στόχος είναι η κορυφή η πρώτη κατάληξη είναι ο πάτος.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Skliraios
Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης

Δημοσίευση από Skliraios »

χμμμμ μη με κατακεραυνωσεις αλλα πως αλλαζω το dns??????????? έχω το πρόβλημα πολύ συχνά
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif

ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator

Για τα windows θα σε γελάσω... εξαρτάται από τη σύνδεση που έχεις με τον router. Αν έχεις usb δεν ξέρω καθόλου. Αν έχεις ασύρματο ή ethernet, πας στο Control Panel, κάπου θα βρεις τις συνδέσεις του Υπολογιστή σου, και θα βρεις το Local Area Network (ή Ethernet Connection ή δεν ξέρω κι εγώ πως το λένε). Θα πατήσεις properties, κι από την πρώτη καρτέλα που θα σου δείξει, θα βρεις στη λίστα των πρωτοκόλλων το TCP/IP και θα ζητήσεις λεπτομέρειες (ή ρυθμίσεις ή κάτι τέτοιο).

Εκεί έχει μερικά πεδία για IP, netmask, default gateway, κλπ.. Μην τα πειράξεις, γιατί ακριβώς από κάτω σου έχω δυο πεδία για DNS servers. Ε, εκεί βάζεις ως πρωτεύοντα τον 207.68.222.222
Άβαταρ μέλους
barbara
Real Name: Νίκος
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από barbara »

Ρε...Συγγνωμη που θα γινω κουραδας αλλα η tellas ειναι Γ.Τ.Π. (Τα γνωστα σε ολους μας αρχικα) Ειχα σοβαρες περιπετειες με την εν λογω εταιρια, για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα. Δεν ειχα ουτε τηλ ουτε internet για δυο μηνες περιπου ενω πληρωνα κανονικα τη συνδρομη καθως ειχα και απειρες διακοπες του internet μεσα σε εξι μηνες. Επαιρνα τηλ και καθε φορα ελεγαν: "χμμ...περιεργο...θα το κοιταξουμε και θα σας πουμε και θα περασει αυριο ενας τεχνικος". Περασε ενας μηνας και @@ τεχνικος ηρθε μην τα πολυλογω.
Απιστευτο αλλα συνηθησα τη ζωη χωρις τηλεφωνο (παει στο διαολο το internet) .
ΑΑΑΑΑΡΓΚ! :twisted: :twisted: :banghead: :twisted: :banghead: :twisted: Τα χαπια μου :chair: :banghead:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υπολογιστές - Εφαρμογές - Internet”