Skliraios έγραψε:εχεις τελειως διαφορετικη διαθεση οταν βλεπεις μια τσοντα,απο οταν πινεις χαλαρα τον καφε σου
Ναι. Όταν βλέπεις τσόντες, θες να γαμήσεις, να βάλεις το πουλί σου σε μια τρύπα. Κάτι που είναι τελείως χυδαίο.
Ενώ, όταν πίνεις τον καφέ σου, μπορεί να δεις δύο τύπους να απολαμβάνουν τον έρωτα και όχι να κάνουν κάτι τόσο ωμό όσο στις τσόντες.
Για μένα το δεύτερο είναι πολύ πιο αγνο από το πρώτο.
ΥΓ: Δεν αναφέρομαι προωπικά σε σένα όταν χρησιμοποιώ β ενικό.
Skliraios έγραψε:μη βλεπεις παντου απαγορεψεις και τις απορριπτεις ακριβως επειδη αντιδρας σε οτιδηποτε σου απαγορευουν............
Το τι κάνω εγώ και το πώς αντιδρώ όταν μου απαγορεύουν κάτι δεν έχει να κάνει με το θέμα μας.
Skliraios έγραψε:αλλα οταν πινω τον καφε μου σε μια καφετερια δεν μπορω να εχω στον απεναντι καναπε το ζευγαρι που δεν κρατιεται και ο τυπος της βαζει δακτυλο και φασονονται λες και ειναι σε κρεββατοκαμαρα.
Γιατί?
el greco έγραψε:Εν τέλει το sex με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή "τώρα κάβλωσα τώρα θα γ@μήσω" ευτελίζεται σε ζωώδες ένστικτο που πρέπει πάση θυσία να "τροφοδοτηθεί" in situ, και χάνει κάθε έννοια δεσίματος μεταξύ 2 ανθρώπων...
Σ'αυτό συμφωνώ. Όμως, θεωρώ ότι το ζωώδες ένστικτο δεν δημιουργείται από το να χαμουρεύεσαι ή να κάνεις sex στον δρόμο, αλλά π.χ. με το να βλέπεις τσόντες (αναφέρομαι σ'αυτό, γιατί μιλάμε για τον ελεύθερο έρωτα σε αντιδιαστολή με τις τσόντες).
@rosepunk: Συγνώμη που αναφέρθηκα σ'αυτό απομονωμένα. 'Ηθελα απλά να εστιάσω σ'αυτό το ζήτημα.