Φυσική IV (Κβαντομηχανική Ι)

Μήπως να ξανακάνω Μηχανογραφικό;

Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!

Απάντηση
giorgos_p
Real Name: Giwrgos Papaconstantinou

Re: Φυσική IV (Κβαντομηχανική Ι)

Δημοσίευση από giorgos_p »

Παιδιά έχει δει κανείς το Θέμα 2ο στην εξέταση της 18/10/06. Ζητείται η πιθανότητα διείσδυσης ενός πρωτονίου στον πυρήνα, δηλ. στην περιοχή (5R,7R). Αρκεί δηλαδή να βρούμε το συντελεστή διέλευσης Τ. Μήπως χρειάζεται το δυναμικό στην περιοχή (5R,7R);
man*
Real Name: el
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από man* »

paidia, isxyei i wra tis exetasis avrio stis 15:00, etsi?
giorgos_p
Real Name: Giwrgos Papaconstantinou

Δημοσίευση από giorgos_p »

Φίλε έχεις κάποιο λάθος. Η ώρα της εξέτασης είναι στις 12. Για έλεγξε το λίγο!
Άβαταρ μέλους
psycho
Real Name: MariaOrph

Δημοσίευση από psycho »

Τα γραπτά όσων είναι στο τμήμα της Παπαδοπούλου και έδοσαν εξέταση σε αμφιθέατρα του Κατσούφη δεν έχουν διορθωθεί
(Η Παπαδοπούλου ισχυρίζεται πως έχουν χαθεί).
Για αυτούς τους φοιτητές θα επαναληφθεί η εξέταση στις 9 ή 10 Δεκεμβρίου,αφού πρώτα επισκεφθούν το γραφείο της Παπαδοπούλου.
"Η τέχνη του να ζεις στηρίζεται
στο κατά πόσο μπορούμε να αξιοποιήσουμε
εκείνα που μας κάνουν να υποφέρουμε."
- Μυστικά... πολλών αστεριών. - Δημήτρης Τσιάκας.
Άβαταρ μέλους
beep-beep

Δημοσίευση από beep-beep »

Καλά είμαστε σοβαροί???
Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται πουθενά!!!Είμαι κ εγώ σε αυτούς που καλόυνται να ξαναδώσουν κ απλά έχω να πώ ότι δεν θα περάσει έτσι! Καταρχάς δεν γίνεται να σε καλεί καθηγητής να ξαναδώσεις μάθημα επειδή έχασε αυτός τα γραπτά.
Απλά αρνούμαι λόγω της ανευθυνότητας ενός καθηγητή να καλούμαι μα ξαναδώσω μετά από τόσο καιρό μάθημα εαρινού εξαμήνου πριν την χειμερινή εξεταστική! Έτσι σπάει κ το ενιαίο της εξέτασης κ οι κάποιοι εξετάζονται σε άλλα θέματα, αν είναι πιο εύκολα αδικούνται αυτοί που το έδωσαν κανονικά,αν είναι πιο δύσκολα αδικούνται αυτοί που το ξαναδίνουν. Καταλαβαίνουμε όλοι το μπέρδεμα.
Προτείνω όσοι είμαστε στα ''χαμένα'' να μαζευτούμε να συνεννοηθούμε τι θα κάνουμε, κ μάλιστα σύντομα.τι λέτε????
To beep or not to beep?
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

Εντελώς ασόβαρες καταστάσεις.. Είναι δυνατόν να χάθηκαν έτσι απλά γραπτά; Δεν λέω ο διαχωρισμός σε αίθουσες-τμήματα γίνεται για κάποιο λόγο, αλλά ένας από τους δύο καθηγητές πρέπει να τα πήρε, είναι δυνατόν να χάθηκαν; Εγώ το πάω παραπέρα, αν (λέμε αν) κάποιου του είχε μείνει τελευταίο μάθημα για πτυχίο, και γινόταν αυτό, θα έχανε πόσους μήνες τζάμπα και βερεσέ! Δεν ξέρω τι μπορείτε να κάνετε, ψάξτε το αν μπορείτε να το αναφέρετε κάπου, για να υποστούν κυρώσεις-πειθαρχικό..

Παρεπιπτόνως, να κάνω και μία ερώτηση. Στο δεύτερο θέμα της τελευταίας εξεταστικής, ζητάει αναμενόμενη τιμή της θέσης x. Αν έχω καταλάβει καλά, εννοεί το x με τη μεγαλύτερη πιθανότητα, και όχι τη μέση τιμή. Σωστά; Δεν είμαι σε αυτούς που πρέπει να ξαναδώσουν τώρα ευτυχώς, απλώς ψάχνω τα λάθη μου..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
el_greco
Real Name: Νίκος Βέργος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από el_greco »

Hengeo, βλέπε εδώ :)

Άβαταρ μέλους
Hengeo

Δημοσίευση από Hengeo »

Χμ άρα σωστά υπολόγισα την μέση τιμή! Οπότε, πάω να ζητήσω να δω το γραπτό μου, διότι δεν βγάζω άκρη.. Ευχαριστώ για την απάντηση :)
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
delete
Real Name: stef

Δημοσίευση από delete »

παλιότερα είχα ακούσει ότι ο νόμος διασφαλίζει τους φοιτητές από την "αμπαλίαση" ορισμένων "καθηγητάδων". έχω την εντύπωση ότι όσων τα γραπτά χάθηκαν θα πρέπει αυτόματα να περάσουν το μάθημα με 9 και επίσης, επειδή τα έγγραφα που χάθηκαν έχουν σφραγίδα και είναι δημόσια, μπορούν μέχρι και να μηνύσουν τους υπευθύνους. αν κάποιος ξέρει να μας πει κάτι παραπάνω για το νομικό πλαίσιο γύρω από το θέμα ας το κάνει, θα είναι ενδιαφέρον.
I wonder why I wonder why. I wonder why I wonder. I wonder why I wonder why I wonder why I wonder.
Richard Feynman

Wir müssen wissen. Wir werden wissen.
David Hilbert
Άβαταρ μέλους
beep-beep

Δημοσίευση από beep-beep »

Πήγαμε σήμερα μερικοί να δόυμε τι παιζει..απλά τρέλα..είναι πολύ γελοίο να φταίνε πάντα οι φοιτητές!!!!
Στην λίστα είναι 23 άτομα,σήμερα είμασταν 9 και έτσι επειδή δεν μπορούμε να αποφασίσουμε για όλους, είπαμε να μαζευτούμε την Παρασκευή στις 2 μμ στο στέκι στις γενικές έδρες να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε!
To beep or not to beep?
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned
Real Name: Μάνος

Δημοσίευση από dj manos »

Αυτη η Παπαδοπουλου νυχτα το πηρε το διπλωμα; :?
Άβαταρ μέλους
thangus
Real Name: Θανος

Δημοσίευση από thangus »

Πως ομως μπορουμε να το πετυχουμε αυτο?Εστω οτι βρουμε σχτικα εγγραφα που υποστιριζουν τον σχετικο νομο, και παμε και της το δειξουμε δεν θα της καει καρφακι.Σημερα την βρηκα και της μιλησα και εριξε το φταιξιμο αποκλειστικα σε εμας!!!!Μηπως πρεπει να απευθηνθμουμε στην κυριακη που ειναι και προεδρος της σχολης?γιατι δεν ειναι δυνατον αυτο να ξαναδωσουμε το μαθημα!!!! τι δηλαδη αν ειχαμε περασει κ με καλο βαθμο πρεπει να ξαναδωσουμε δεν το καταλαβα!!!!(οχι οτι ειχα γραψει κανα βαθμο αλλα περιμενα 5 οριακα που δεν με χαλαει προσωπικα).Αν γνωριζει καποιος πως πρεπει να κινιθουμε ας πει,και αναφερετε αν θα κατεβει αυριο στην συνελευση σχετικο ψηφισμα γιατι ειναι κατι που ειναι αρκετα σημαντικο δεν γινεται να μας φερονται ετσι!!!
"Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
Hengeo

Δημοσίευση από Hengeo »

delete έγραψε:παλιότερα είχα ακούσει ότι ο νόμος διασφαλίζει τους φοιτητές από την "αμπαλίαση" ορισμένων "καθηγητάδων". έχω την εντύπωση ότι όσων τα γραπτά χάθηκαν θα πρέπει αυτόματα να περάσουν το μάθημα με 9 και επίσης, επειδή τα έγγραφα που χάθηκαν έχουν σφραγίδα και είναι δημόσια, μπορούν μέχρι και να μηνύσουν τους υπευθύνους. αν κάποιος ξέρει να μας πει κάτι παραπάνω για το νομικό πλαίσιο γύρω από το θέμα ας το κάνει, θα είναι ενδιαφέρον.
Αυτό για το 9, απλώς αποκλείεται να ισχύει, είναι εντελώς άδικο για τους άλλους φοιτητές, χώρια που δε νοείται να προβιβαστεί κάποιος σε μάθημα, και δει με 9, χωρίς να έχει αξιολογηθεί! Το μόνο που μπορεί να προβλέπει ο νόμος, είναι διοικητικές κυρώσεις στους υπευθύνους. Ακόμα και η επανάληψη της εξέτασης, έχω την εντύπωση ότι είναι παράτυπη ημιλύση. Η μήνυση θα ευσταθούσε ίσως σε ακραίες περιπτώσεις, όπως αυτή που έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα, αλλά και πάλι, ακραίο να φτάσει ένα τέτοιο θέμα σε μηνύσεις..
Άβαταρ μέλους
thangus
Real Name: Θανος

Δημοσίευση από thangus »

ειχαμε καποια εξελιξη στο θεμα των χαμενων γραπτων?ρωταω επειδη δεν μπορεσα να ερθω στην συναντηση μηπως αποφασιστηκε κατι...
"Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein
fouli
Real Name: valentini

Δημοσίευση από fouli »

telika leei ta vrike.....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Δεύτερο Έτος”